Canim senin sat ne? Ben bile heyecanlandim
Benim 6yasinda bir oğluşum var.o ilk ay hemen oldu:) ben önce dr a gitmistim standart kontrole durumu anlattim.hemen olmasii bekleme genelde ilk 3ay olmaz demisti.ama ilk ay aldik güzel haberi.simdi ikinci bebise karar verdik.2ay oldu canim.bakalim mart ayindan umutluyum
Bu arada senin daha cok yeniymiş. Azicik daha bekle bence.dayanamazsan kanda baktirirsin.08.02.2016 canım ama benim çok düzenli değil bazı aylar 1 2 gün bazı aylar 1 hafta atıyor. 1 hafta atar düşüncesiyle bu ay 16 sı gibi hastalanmam lazım işte. 20.sinde ilk denememizi yaptık tam adetimin bitişinin 13.günüydü işte niyeyse hep ilkinde tutar düşüncesi var içimde ama değildir diyom bi taraftanda:) Sen ne zamandır deniyosun canım?
Evet ortalama 28-29 günde bir oluyorum.Anladım canım hayırlısı inşallah . Senin adetin günü gününemi peki ?
Evet ortalama 28-29 günde bir oluyorum.
Yazarim ama benim daha bugun reglimin son günü.biraz bekliycezÖyle yapıcam canımm artık bakalımm bir gelişme olursa haber veririm :) Sende yaz mutlaka :)
evet haklısın doktorların biri başka biri başka söylüyor.ama clearblue testleri kullanBenim amcamın 2 çocuğu var, şimdi 3.yü istiyorlar ama olmuyor, dr erkeğin sperm kalitesi düşük demiş. Bayandan kaynaklanmıyormuş yani. Dr ların dediği de uyuşmuyor anacığım. Ama dediğin gibi gerçekten bayanların hormanları düzenleri çok değişken. Ben de ovülasyon testine başlayacağım sanırım, hala adet olamadım 42.günüm2 test yaptım ikidi de negatif çıktı. Clearblue yu alayım ben de. Teşekkür ederim canım.
Şu regl dönemine gireyim de ilk işim clear blue almak olacak. Ufacık da olsa hala ümidim var.evet haklısın doktorların biri başka biri başka söylüyor.ama clearblue testleri kullan
doktora gittinmi canım..doktor ne diyorŞu regl dönemine gireyim de ilk işim clear blue almak olacak. Ufacık da olsa hala ümidim var.
Geçen ay gitmiştim dr a, bu ay gitmedim. Adet düzensizlikleri ile alakalı sorunumu düZeltmek adına gittim aslında. Özele gittim önce, öyle bir dr a denk geldim ki; rahim duvarı kalınlaşması var dedi. İlaçla incelmezse parça alıp incelememiz lazım dedi, fena korkuttu beni. Sonra devlet hastanesinden randevu aldım. O da baktı rahim çok normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Bayanlarda her 10-15 yılda bir hormonlar düzenlenirmiş, şu an o düzenlenme döneminde olabilirsiniz, hiçbir şekilde yumurtlama sorunu değil dedi, rahatladım. TarluSal vermişti ama içmemiştim. Adeti beklemiştim ilaçsız. Şu an sat üzerinden 48.gündeyim. 2 kez kanda test yaptırdım negatif. Dr a gitsem yine adet söktürücü verecek gibime geliyor. Dr a gitmek için ne kadar daha beklemem gerektiğini de bilmiyorum. Geç döllenme olur belki diye ümitliyim.doktora gittinmi canım..doktor ne diyor
Geçen ay gitmiştim dr a, bu ay gitmedim. Adet düzensizlikleri ile alakalı sorunumu düZeltmek adına gittim aslında. Özele gittim önce, öyle bir dr a denk geldim ki; rahim duvarı kalınlaşması var dedi. İlaçla incelmezse parça alıp incelememiz lazım dedi, fena korkuttu beni. Sonra devlet hastanesinden randevu aldım. O da baktı rahim çok normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Bayanlarda her 10-15 yılda bir hormonlar düzenlenirmiş, şu an o düzenlenme döneminde olabilirsiniz, hiçbir şekilde yumurtlama sorunu değil dedi, rahatladım. TarluSal vermişti ama içmemiştim. Adeti beklemiştim ilaçsız. Şu an sat üzerinden 48.gündeyim. 2 kez kanda test yaptırdım negatif. Dr a gitsem yine adet söktürücü verecek gibime geliyor. Dr a gitmek için ne kadar daha beklemem gerektiğini de bilmiyorum. Geç döllenme olur belki diye ümitliyim.
Tatlım o kabarcıklar gebelik belirtilerinden. Ama adet döngün kaç gün ? Eğer 28 ise bugü bat ve idrarda çıkar. İdrar testi yaptın mı ?Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi
Idrar testi yapmadm canim sdece kan tahlili yapmstim birdahada yapmadm vekliorum hafta ici yapim adet olmazsamTatlım o kabarcıklar gebelik belirtilerinden. Ama adet döngün kaç gün ? Eğer 28 ise bugü bat ve idrarda çıkar. İdrar testi yaptın mı ?
Adetini beklemeni tavsiye ederim canimmKizlar ptesi adet olmam gerekio adetime 5 gun kala erken gebelik yapmstim oglen negatif cikti. Ama bu sabah bel agrisi ve su 2 gundur de hic bisey canim istemio dun isten geldigim gibi yatip uyudum smdi de sag tarafim agrio sizce biseyler olabilir mi adetim yaklastigi zamn benim sivilce cikar hic bi yerlerim agrimaz suan sivilce yok agri var artik test mest yapmak istemiyorm cunku gorunce negatifu sinirim bozuluo
Adetini beklemeni tavsiye ederim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?