2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Canim senin sat ne? Ben bile heyecanlandim

08.02.2016 canım ama benim çok düzenli değil bazı aylar 1 2 gün bazı aylar 1 hafta atıyor. 1 hafta atar düşüncesiyle bu ay 16 sı gibi hastalanmam lazım işte. 20.sinde ilk denememizi yaptık tam adetimin bitişinin 13.günüydü işte niyeyse hep ilkinde tutar düşüncesi var içimde ama değildir diyom bi taraftanda:) Sen ne zamandır deniyosun canım?

Benim 6yasinda bir oğluşum var.o ilk ay hemen oldu:) ben önce dr a gitmistim standart kontrole durumu anlattim.hemen olmasii bekleme genelde ilk 3ay olmaz demisti.ama ilk ay aldik güzel haberi.simdi ikinci bebise karar verdik.2ay oldu canim.bakalim mart ayindan umutluyum

Anladım canım hayırlısı inşallah . Senin adetin günü gününemi peki ?

B
Bu arada senin daha cok yeniymiş. Azicik daha bekle bence.dayanamazsan kanda baktirirsin.

evet haklısın doktorların biri başka biri başka söylüyor.ama clearblue testleri kullan

Kizlar tekrar merhaba benim yaklasik 1 haftadir mide bulantim karin ve kasik bolgemde agri var oyleki bazen kasiklarimla beraber ayak uclarima kadar agri hissediyorum .Subatin 20 sinde ilk defa korunmasiz iliskiye girmistik ama iliskinin uzerine 4 yada
5 . Gununde bu bahsettigim agrilari ciddi sekilde hissetmeye basladim. Bu kadar erken belirti olmayacagini idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilcegimi soyledi herkez bende bugun kadin doguma gititm. Kan testi hormon test ultrason alttan kontrol hepsinr baktihepsi temiz ama neden agrin var cozemedim dedi en son bobreklerim icin tekrar ultrsaona girdim oda temiz cikti. Doktorda sasirdi cok bu duruma. Psikoljiktir diyenler olcak simdi ama yani bu agriyi ceken bilir diyim bazen belimi bukemiyorum. Doktor en son adetin gecerse tekrar gel bi dedi gebelerinde kullanacagi agri kesici ve bulanti icin mide hapiyazdi.anlamadigim gebelik olsa cikmazmiydi zaten kanda.ilk korunmamiz iliskiye gireli 12. Gun oldu bugun. Aranizda bu tarz bi durum yadayan varmi?lutfen yardim((
Kizlar tekrar merhaba benim yaklasik 1 haftadir mide bulantim karin ve kasik bolgemde agri var oyleki bazen kasiklarimla beraber ayak uclarima kadar agri hissediyorum .Subatin 20 sinde ilk defa korunmasiz iliskiye girmistik ama iliskinin uzerine 4 yada
5 . Gununde bu bahsettigim agrilari ciddi sekilde hissetmeye basladim. Bu kadar erken belirti olmayacagini idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilcegimi soyledi herkez bende bugun kadin doguma gititm. Kan testi hormon test ultrason alttan kontrol hepsinr baktihepsi temiz ama neden agrin var cozemedim dedi en son bobreklerim icin tekrar ultrsaona girdim oda temiz cikti. Doktorda sasirdi cok bu duruma. Psikoljiktir diyenler olcak simdi ama yani bu agriyi ceken bilir diyim bazen belimi bukemiyorum. Doktor en son adetin gecerse tekrar gel bi dedi gebelerinde kullanacagi agri kesici ve bulanti icin mide hapiyazdi.anlamadigim gebelik olsa cikmazmiydi zaten kanda.ilk korunmamiz iliskiye gireli 12. Gun oldu bugun. Aranizda bu tarz bi durum yadayan varmi?lutfen yardim((

doktora gittinmi canım..doktor ne diyor
Geçen ay gitmiştim dr a, bu ay gitmedim. Adet düzensizlikleri ile alakalı sorunumu düZeltmek adına gittim aslında. Özele gittim önce, öyle bir dr a denk geldim ki; rahim duvarı kalınlaşması var dedi. İlaçla incelmezse parça alıp incelememiz lazım dedi, fena korkuttu beni. Sonra devlet hastanesinden randevu aldım. O da baktı rahim çok normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Bayanlarda her 10-15 yılda bir hormonlar düzenlenirmiş, şu an o düzenlenme döneminde olabilirsiniz, hiçbir şekilde yumurtlama sorunu değil dedi, rahatladım. TarluSal vermişti ama içmemiştim. Adeti beklemiştim ilaçsız. Şu an sat üzerinden 48.gündeyim. 2 kez kanda test yaptırdım negatif. Dr a gitsem yine adet söktürücü verecek gibime geliyor. Dr a gitmek için ne kadar daha beklemem gerektiğini de bilmiyorum. Geç döllenme olur belki diye ümitliyim.

CANIM. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım.27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonra doktora gittim. çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin. istanbuldaysan doktorumu önerebilirim sana.

Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Tatlım o kabarcıklar gebelik belirtilerinden. Ama adet döngün kaç gün ? Eğer 28 ise bugü bat ve idrarda çıkar. İdrar testi yaptın mı ?

Slm kzlar benm bat 11 mart yumrtlamada qecti ama bu aralar kasklarmda ozellikle sol kasıqmda cok aqri ve batma oluyo qöqslermde cok sisti ara ara miqde bulantm ve bas donmelrm oluyo sqara ve cay mqdemi cok bulandryo dha 6 qn var ama szce vrmdr bseyler qöqslermde cok hafif aqryo dipleri akntm felan hc yok szce ne dersinz

Tatlım o kabarcıklar gebelik belirtilerinden. Ama adet döngün kaç gün ? Eğer 28 ise bugü bat ve idrarda çıkar. İdrar testi yaptın mı ?
Idrar testi yapmadm canim sdece kan tahlili yapmstim birdahada yapmadm vekliorum hafta ici yapim adet olmazsam

Kizlar ptesi adet olmam gerekio adetime 5 gun kala erken gebelik yapmstim oglen negatif cikti. Ama bu sabah bel agrisi ve su 2 gundur de hic bisey canim istemio dun isten geldigim gibi yatip uyudum smdi de sag tarafim agrio sizce biseyler olabilir mi adetim yaklastigi zamn benim sivilce cikar hic bi yerlerim agrimaz suan sivilce yok agri var artik test mest yapmak istemiyorm cunku gorunce negatifu sinirim bozuluo

Adetini beklemeni tavsiye ederim canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…