- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Aynisini kocamda dedi Allah akil fikir versin.kaynanamn da bi komsusu var kadin hamile kalip kalip aldirio ay duydum cok uzldm ya yazikkk cok yazikkkDime bencede bekliyim ben. Ya birde az once haberlerde gordum kadinin biri 15 gunluk bebegi sokaga birakmis biz her ay bi umit beklioz millet dogurup sokaga birakio dedim Allahim gör of of
Ümidini kırmak istemem tatlım ama miğde bula tısı ve baş dönmeleri 6. Hafta sonrası başlıyomuş genelde .. Ama sen yine de bat ı bekle idrar testi yap istersen..Slm kzlar benm bat 11 mart yumrtlamada qecti ama bu aralar kasklarmda ozellikle sol kasıqmda cok aqri ve batma oluyo qöqslermde cok sisti ara ara miqde bulantm ve bas donmelrm oluyo sqara ve cay mqdemi cok bulandryo dha 6 qn var ama szce vrmdr bseyler qöqslermde cok hafif aqryo dipleri akntm felan hc yok szce ne dersinz
Dimi en iyisi bekliym ben bat ı bariÜmidini kırmak istemem tatlım ama miğde bula tısı ve baş dönmeleri 6. Hafta sonrası başlıyomuş genelde .. Ama sen yine de bat ı bekle idrar testi yap istersen..
Canım pco sıkıntısını ben de çekiyorum . Reglim bazen düzenli oluyo bikaç ay sonra yine düzensizleşiyor ama adet görüyorum her ay. Gliforu doktorun mu yazdı senin?Öncelikle herkese merhaba arkadaslar, bende 2016 yılı için anne olmak isteyen adaylardanım. Kendim de sağlık sektorundeyim. Benim de polikistiğim mevcut. Rahim kalınlaşması mevcuttu hatta 2/3 ayda 1 adet gören biriyim dr e gittim ki sizlerde ihmal etmeyin, progestron başladı adeti getirtmek için. Sonrasın da fitil akıntıya yonelik. Bide gliforla folbiol başladı. Polikistik sebebiyle insülin direnci var ve acilen kilo vermem gerektiğini söyledi. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısı ile inş bu yıl içi hamike kalırız ama yedavinizi ertelemeyin benim içmediğin ot kalmadı maalesef
İnşallah bebeğin seninledir canım..Dimi en iyisi bekliym ben bat ı bari
Amiiinnnn cnm ins Allh hepimze nasip etsin ☺☺İnşallah bebeğin seninledir canım..
Ne gibi ikaçlar kullanıyosun tatlım? Basit ağrı kesici falan mı alcaksın ? Yumurtlama döneminde sıkıntı olmaz sanırım döllenme sonrası ilaç sıkıntı..Kızlar ben şimdi biraz rahatsizim ve yumurtlama donemim yaklaşıyor doktor bana ilaç alma dedi ama ben çalışıyorum iş de de zorluk cekiyorum rahatsızlığından dolayı sizce ne yapmaliyim
Canımcım hiç duymadım ayak ağrısını...Peki bsey dha srmak istiyrm kzlar ayak aqrsi hamilelk belirtsmi?
Yok canım hiç kullanmadım.benNe gibi ikaçlar kullanıyosun tatlım? Basit ağrı kesici falan mı alcaksın ? Yumurtlama döneminde sıkıntı olmaz sanırım döllenme sonrası ilaç sıkıntı..
Ben bkac yerde okmstm cnmda ondn mrk ettm :) tsk ettm :)Canımcım hiç duymadım ayak ağrısını...
Olabilir belkide canım o kadar çok belirti arıyorumki bende kendimde. Gözüm seğirse acaba gebelik var da ondan mı diyorumBen bkac yerde okmstm cnmda ondn mrk ettm :) tsk ettm :)
Glifor u endokrin verdi, kadın doğum hocam da devam et kilo vermende yardımcı olur dedi gunde 2 gr alıyordum sabah ve aksam olmak üzere. Cok yan etki yaptı basta mide bulantısı ondan 1 gr a indirdikCanım pco sıkıntısını ben de çekiyorum . Reglim bazen düzenli oluyo bikaç ay sonra yine düzensizleşiyor ama adet görüyorum her ay. Gliforu doktorun mu yazdı senin?
Evet insan cok umutlanyo ama nasip iste insllah dileqmz olur ☺☺Olabilir belkide canım o kadar çok belirti arıyorumki bende kendimde. Gözüm seğirse acaba gebelik var da ondan mı diyorum
Endokrine görünmek lazım dimi kadın doğumcu insülin direncine bakmaz.bide kanda glukoz miktarıyla orantılı mı insülin direnci ??.. peki fazla kilon var mı çok canım ?Glifor u endokrin verdi, kadın doğum hocam da devam et kilo vermende yardımcı olur dedi gunde 2 gr alıyordum sabah ve aksam olmak üzere. Cok yan etki yaptı basta mide bulantısı ondan 1 gr a indirdik
canim 20subat eger senin yumurtlama gunünse ve o gün gebelik oluştuysa cikar.ama daha sonraki bi gün yumurtlama gününse ve geç döllenme olduysa cıkmaz.keske dr a detayli sorsaydin herseyi.Kizlar tekrar merhaba benim yaklasik 1 haftadir mide bulantim karin ve kasik bolgemde agri var oyleki bazen kasiklarimla beraber ayak uclarima kadar agri hissediyorum .Subatin 20 sinde ilk defa korunmasiz iliskiye girmistik ama iliskinin uzerine 4 yada
5 . Gununde bu bahsettigim agrilari ciddi sekilde hissetmeye basladim. Bu kadar erken belirti olmayacagini idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilcegimi soyledi herkez bende bugun kadin doguma gititm. Kan testi hormon test ultrason alttan kontrol hepsinr baktihepsi temiz ama neden agrin var cozemedim dedi en son bobreklerim icin tekrar ultrsaona girdim oda temiz cikti. Doktorda sasirdi cok bu duruma. Psikoljiktir diyenler olcak simdi ama yani bu agriyi ceken bilir diyim bazen belimi bukemiyorum. Doktor en son adetin gecerse tekrar gel bi dedi gebelerinde kullanacagi agri kesici ve bulanti icin mide hapiyazdi.anlamadigim gebelik olsa cikmazmiydi zaten kanda.ilk korunmamiz iliskiye gireli 12. Gun oldu bugun. Aranizda bu tarz bi durum yadayan varmi?lutfen yardim((
Kizlar tekrar merhaba benim yaklasik 1 haftadir mide bulantim karin ve kasik bolgemde agri var oyleki bazen kasiklarimla beraber ayak uclarima kadar agri hissediyorum .Subatin 20 sinde ilk defa korunmasiz iliskiye girmistik ama iliskinin uzerine 4 yada
5 . Gununde bu bahsettigim agrilari ciddi sekilde hissetmeye basladim. Bu kadar erken belirti olmayacagini idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilcegimi soyledi herkez bende bugun kadin doguma gititm. Kan testi hormon test ultrason alttan kontrol hepsinr baktihepsi temiz ama neden agrin var cozemedim dedi en son bobreklerim icin tekrar ultrsaona girdim oda temiz cikti. Doktorda sasirdi cok bu duruma. Psikoljiktir diyenler olcak simdi ama yani bu agriyi ceken bilir diyim bazen belimi bukemiyorum. Doktor en son adetin gecerse tekrar gel bi dedi gebelerinde kullanacagi agri kesici ve bulanti icin mide hapiyazdi.anlamadigim gebelik olsa cikmazmiydi zaten kanda.ilk korunmamiz iliskiye gireli 12. Gun oldu bugun. Aranizda bu tarz bi durum yadayan varmi?lutfen yardim((
Ca
canim 20subat eger senin yumurtlama gunünse ve o gün gebelik oluştuysa cikar.ama daha sonraki bi gün yumurtlama gününse ve geç döllenme olduysa cıkmaz.keske dr a detayli sorsaydin herseyi.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Ufacık ümidim bitti, regl oldum 49.gündeCANIM. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım.27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonra doktora gittim. çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin. istanbuldaysan doktorumu önerebilirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?