2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Dime bencede bekliyim ben. Ya birde az once haberlerde gordum kadinin biri 15 gunluk bebegi sokaga birakmis biz her ay bi umit beklioz millet dogurup sokaga birakio dedim Allahim gör of of
Aynisini kocamda dedi Allah akil fikir versin.kaynanamn da bi komsusu var kadin hamile kalip kalip aldirio ay duydum cok uzldm ya yazikkk cok yazikkk

Ümidini kırmak istemem tatlım ama miğde bula tısı ve baş dönmeleri 6. Hafta sonrası başlıyomuş genelde .. Ama sen yine de bat ı bekle idrar testi yap istersen..

Öncelikle herkese merhaba arkadaslar, bende 2016 yılı için anne olmak isteyen adaylardanım. Kendim de sağlık sektorundeyim. Benim de polikistiğim mevcut. Rahim kalınlaşması mevcuttu hatta 2/3 ayda 1 adet gören biriyim dr e gittim ki sizlerde ihmal etmeyin, progestron başladı adeti getirtmek için. Sonrasın da fitil akıntıya yonelik. Bide gliforla folbiol başladı. Polikistik sebebiyle insülin direnci var ve acilen kilo vermem gerektiğini söyledi. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısı ile inş bu yıl içi hamike kalırız ama yedavinizi ertelemeyin benim içmediğin ot kalmadı maalesef

Canım pco sıkıntısını ben de çekiyorum . Reglim bazen düzenli oluyo bikaç ay sonra yine düzensizleşiyor ama adet görüyorum her ay. Gliforu doktorun mu yazdı senin?

Kızlar ben şimdi biraz rahatsizim ve yumurtlama donemim yaklaşıyor doktor bana ilaç alma dedi ama ben çalışıyorum iş de de zorluk cekiyorum rahatsızlığından dolayı sizce ne yapmaliyim

Kızlar ben şimdi biraz rahatsizim ve yumurtlama donemim yaklaşıyor doktor bana ilaç alma dedi ama ben çalışıyorum iş de de zorluk cekiyorum rahatsızlığından dolayı sizce ne yapmaliyim
Ne gibi ikaçlar kullanıyosun tatlım? Basit ağrı kesici falan mı alcaksın ? Yumurtlama döneminde sıkıntı olmaz sanırım döllenme sonrası ilaç sıkıntı..

Canım pco sıkıntısını ben de çekiyorum . Reglim bazen düzenli oluyo bikaç ay sonra yine düzensizleşiyor ama adet görüyorum her ay. Gliforu doktorun mu yazdı senin?
Glifor u endokrin verdi, kadın doğum hocam da devam et kilo vermende yardımcı olur dedi gunde 2 gr alıyordum sabah ve aksam olmak üzere. Cok yan etki yaptı basta mide bulantısı ondan 1 gr a indirdik

Glifor u endokrin verdi, kadın doğum hocam da devam et kilo vermende yardımcı olur dedi gunde 2 gr alıyordum sabah ve aksam olmak üzere. Cok yan etki yaptı basta mide bulantısı ondan 1 gr a indirdik
Endokrine görünmek lazım dimi kadın doğumcu insülin direncine bakmaz.bide kanda glukoz miktarıyla orantılı mı insülin direnci ??.. peki fazla kilon var mı çok canım ?

Ca
canim 20subat eger senin yumurtlama gunünse ve o gün gebelik oluştuysa cikar.ama daha sonraki bi gün yumurtlama gününse ve geç döllenme olduysa cıkmaz.keske dr a detayli sorsaydin herseyi.

Ca
canim 20subat eger senin yumurtlama gunünse ve o gün gebelik oluştuysa cikar.ama daha sonraki bi gün yumurtlama gününse ve geç döllenme olduysa cıkmaz.keske dr a detayli sorsaydin herseyi.

Yaa bilmiyorumki ilk defa yasadigim icin ne sorucagimida bilemedim inan. Gec gaz sikismasi gibi bisey olabilir yumurtlamada olabilir dedi. Gunun gecerse yine gel bir bakalim dedi iste.Hala bel agrim kasik agrim devam ediyor egilirken sanki karnimda bi baski var bugun cok fazla midem bulaniyor. birde 2 3 gundur cok afedersin beyaz kremsi gibi akintim geliyor genelde adet oncesi gelirmis diye duydum. Ayin 15 ine kadar falan hastalanmam lazim. Bakalim artik mecbur bekliyorum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Ufacık ümidim bitti, regl oldum 49.günde dr arayışına başladım. İstanbuldayım, dr unu söyleyebilirsin canım, inşallah yakınımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…