Kizlar ptesi adet olmam gerekio adetime 5 gun kala erken gebelik yapmstim oglen negatif cikti. Ama bu sabah bel agrisi ve su 2 gundur de hic bisey canim istemio dun isten geldigim gibi yatip uyudum smdi de sag tarafim agrio sizce biseyler olabilir mi adetim yaklastigi zamn benim sivilce cikar hic bi yerlerim agrimaz suan sivilce yok agri var artik test mest yapmak istemiyorm cunku gorunce negatifu sinirim bozuluo
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Ufacık ümidim bitti, regl oldum 49.gündedr arayışına başladım. İstanbuldayım, dr unu söyleyebilirsin canım, inşallah yakınımdır.
Kızlar ovulasyon testi alacağım internetten hangi marka almalıyım kullannlar yardım edermisiniz şubatta kimyasal gebelik geçirdim
Sevgili ablalarım anne kokulu hamislerr bana tecrübelerini yol gosterebilimisiniz?acaba
Sağol canım bnde deneyeyim demiştim bu ayyben laboquık kullandım. gittigidiyor dan aldım. 39 tl ye. 50 tane falan var içinde bide hamilelik testi var 10 tane. çok faydalı bişey. iki üç gündede geldi bana.
bende aldım tam olarak koyu çizgi göremedim biri hep silikti adetime 8 gün var hayırlısı diyorum 15 aydır korunmuyoruz sizde işe yaradımıben laboquık kullandım. gittigidiyor dan aldım. 39 tl ye. 50 tane falan var içinde bide hamilelik testi var 10 tane. çok faydalı bişey. iki üç gündede geldi bana.
Aslinda o tarz takvimler senin verdigin bilgiler dahilinde hesapliyor yani sen yanlis biseyler yazmis olabilirsinYa bisey sorcm kafam karisti da smdi benim gecen ay 12 subatta olmustum adet, takvimim diye bi program var onu indirdim ondan takip ediodum gunlerimi birliktelikleri felan ona yaziodum smdi adetimi bugun olarak gosterio boyle bisey olabilir mi ki? Adetim hep duzensizdir benim gecen ay da hapla adet oldum 24 gun hesplamis heralde program yanlis mi acaba?
bende aldım tam olarak koyu çizgi göremedim biri hep silikti adetime 8 gün var hayırlısı diyorum 15 aydır korunmuyoruz sizde işe yaradımı
ben hergün aynı saatte yaptım su alımını azalttım ve ben hiç koyu çizgi göremedim ama en son yaptıgım bariz 2 çizgi vardı o günleri değerlendirdk tabiki çalıstıgım için yaptıgım testleri attım ama bidaki ay dediğiniz gbi yapayımbende acaip işe yaradı. çatlatma iğnesi olduğumda ve onun hemen öncesinde denedim. iki günde çok koyu çıktı. size tavsiyem hergün testten mutlaka yapın ve hiç birini atmayın. üzerine tarih yazın. koyulaşıp koyulaşmadığını daha net anlayabilirsiniz böylece. bende o şekilde yaptım ve adetlerim çok düzensizken çok şükür şu an 6 haftalık hamileyim.
ben hergün aynı saatte yaptım su alımını azalttım ve ben hiç koyu çizgi göremedim ama en son yaptıgım bariz 2 çizgi vardı o günleri değerlendirdk tabiki çalıstıgım için yaptıgım testleri attım ama bidaki ay dediğiniz gbi yapayım
adetime tam bir hafta var geçen ay 15nde oldum ve doktrnda dediği gbi adetin 12.günü calısmalara basldk ve testte 14.günü gördm çif çizgiadetiniz düzenlimi peki. ne zaman en son adet oldunuz.belki daha yumurtlama günü gelmemiş olabilir
Çok sağol canım. Anadolu yakasındayım ama artık uzak yolları gözüm görmeyecek sanırım.hiç umutsuzlanma. bende senin gibiydim ama Allah çok büyük. moral en önemlisi. doktorum altay kartal dı. özel çapa hastanesinde. sorunlu gebeliklerde oldukça iyi. internete yaz yorumlarda da hep öyle diyıolar. yeri çapa hastanesinin orda. tavsiye ederim.fiyatıda uygun.
adetime tam bir hafta var geçen ay 15nde oldum ve doktrnda dediği gbi adetin 12.günü calısmalara basldk ve testte 14.günü gördm çif çizgi
ne gibi belirtiler oluyor pekihadi inşallah hayırlı haberler alırız. 1 hafta sonra belli olur.
ne gibi belirtiler oluyor peki
Bende 91liyim benim bi oğlum var 6 yaşında şimdi ikinciyi istiyoruz ama 2 senedir olmuyor bu ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum inşallahbende 25 e 91liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?