2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Sevgili ablalarım anne kokulu hamislerr bana tecrübelerini yol gosterebilimisiniz?acaba

Kızlar ovulasyon testi alacağım internetten hangi marka almalıyım kullannlar yardım edermisiniz şubatta kimyasal gebelik geçirdim

bence bugün yaptırsan çıkabilir kan testinde. yaptırdıktan sonra haber ver bizede

hiç umutsuzlanma. bende senin gibiydim ama Allah çok büyük. moral en önemlisi. doktorum altay kartal dı. özel çapa hastanesinde. sorunlu gebeliklerde oldukça iyi. internete yaz yorumlarda da hep öyle diyıolar. yeri çapa hastanesinin orda. tavsiye ederim.fiyatıda uygun.

ben laboquık kullandım. gittigidiyor dan aldım. 39 tl ye. 50 tane falan var içinde bide hamilelik testi var 10 tane. çok faydalı bişey. iki üç gündede geldi bana.
bende aldım tam olarak koyu çizgi göremedim biri hep silikti adetime 8 gün var hayırlısı diyorum 15 aydır korunmuyoruz sizde işe yaradımı

Ya bisey sorcm kafam karisti da smdi benim gecen ay 12 subatta olmustum adet, takvimim diye bi program var onu indirdim ondan takip ediodum gunlerimi birliktelikleri felan ona yaziodum smdi adetimi bugun olarak gosterio boyle bisey olabilir mi ki? Adetim hep duzensizdir benim gecen ay da hapla adet oldum 24 gun hesplamis heralde program yanlis mi acaba?

Aslinda o tarz takvimler senin verdigin bilgiler dahilinde hesapliyor yani sen yanlis biseyler yazmis olabilirsin

bende aldım tam olarak koyu çizgi göremedim biri hep silikti adetime 8 gün var hayırlısı diyorum 15 aydır korunmuyoruz sizde işe yaradımı

bende acaip işe yaradı. çatlatma iğnesi olduğumda ve onun hemen öncesinde denedim. iki günde çok koyu çıktı. size tavsiyem hergün testten mutlaka yapın ve hiç birini atmayın. üzerine tarih yazın. koyulaşıp koyulaşmadığını daha net anlayabilirsiniz böylece. bende o şekilde yaptım ve adetlerim çok düzensizken çok şükür şu an 6 haftalık hamileyim.

ben hergün aynı saatte yaptım su alımını azalttım ve ben hiç koyu çizgi göremedim ama en son yaptıgım bariz 2 çizgi vardı o günleri değerlendirdk tabiki çalıstıgım için yaptıgım testleri attım ama bidaki ay dediğiniz gbi yapayım

adetiniz düzenlimi peki. ne zaman en son adet oldunuz.belki daha yumurtlama günü gelmemiş olabilir

adetiniz düzenlimi peki. ne zaman en son adet oldunuz.belki daha yumurtlama günü gelmemiş olabilir
adetime tam bir hafta var geçen ay 15nde oldum ve doktrnda dediği gbi adetin 12.günü calısmalara basldk ve testte 14.günü gördm çif çizgi

Çok sağol canım. Anadolu yakasındayım ama artık uzak yolları gözüm görmeyecek sanırım.

ne gibi belirtiler oluyor peki

gögüste hassasiyet oldu bende. bide kasıklarımda adet ağrısına benzer bi ağrı olmuştu. çatlatma iğnesi vurulduktan yaklaşık 9 gün sonrada kan testinde çıktı. adetime 3 gün kala.beta 17 küsür çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…