Bende yeni keşfettim bu grubu ilk başlarında senin yazıların var cnm sende var mı bişeymerhaba kızlar gebelikle ilgili gelişme olan varmı aranızda
Bende yeni keşfettim bu grubu ilk başlarında senin yazıların var cnm sende var mı bişey
kasiklarimda ağrı var adetime de 5 gün kaldı umarım hayırlı bi sonuç çıkar
Adet Bitince yumurtlama ve doğurgan gününü takip ediyormusun canım ? Ne zamandır istiyorsunuz bebiş, inş tez vakitte anne oluruzAy canim hadi bakalim bende adetim bitsin diye gun sayiyorum resmen insallah bu ay hayirli gelir
Adet Bitince yumurtlama ve doğurgan gününü takip ediyormusun canım ? Ne zamandır istiyorsunuz bebiş, inş tez vakitte anne oluruz
çok iyi canım bizde 1 aydır korunmuyoruz daha çok yeniymişiz uğraşıp dua edersek olur olur herşey olurEvet canim takip ediorum ovulasyon testiyle gecen ay kacirdim ama bu ay tetikteyim 3 aydr korunmuyoruz canim
Merhaba arkadaşlar. Bende 10 aylık evliyim işte bu ayın başından beri gün aşırı ilişkiye dikkat ettik. Çalıştığımız için haftasonu dikkat edemedik. Adetime 4 gün var. Belirti yok varsa da ben daha acemiyim fark edemiyorum. Cuma belli olur artık. Benimki de çok ilginç hiç ağrı olmaz bilemezsin günü gelince adet pat diye olurum. Hayırlısı artık. Ümitlenmek istemiyorum.
bence gününü bekle adet geçerse test yap inş hamilesindir,ama insan ufakta olsa birşey hissetmezmi canımMerhaba arkadaşlar. Bende 10 aylık evliyim işte bu ayın başından beri gün aşırı ilişkiye dikkat ettik. Çalıştığımız için haftasonu dikkat edemedik. Adetime 4 gün var. Belirti yok varsa da ben daha acemiyim fark edemiyorum. Cuma belli olur artık. Benimki de çok ilginç hiç ağrı olmaz bilemezsin günü gelince adet pat diye olurum. Hayırlısı artık. Ümitlenmek istemiyorum.
Beni illa birşeyin uyarması lazım yoksa unutuyorum günlerimi takip etmeyi canım ve arkadaşım bu uygulamayla hamile kaldı çok motive edici bir durum bu, aslında zor değil adetten çıktıktan 1 gün sonrasında gelen 1 haftalık süreç çok çok önemli değerlendirmek lazım ben adet olcağımı 1 hafta önceden anlıyorum bel ağrım artıyo maalesef ama bu ay çok farklı haller içindeyim özellikle kasığımın sol tarafı arada güm güm ve yorgunluk oluyo nefesim kesiliyo sanki hayırlısı 5 gün sonra adet olup olmayacağım belli olucak iple çekiyorum5 aydır korunmuyoruz ama 2 ay iltihap ve hormon yüksekliği çıktı onlar engel oldu. Şimdi 3 aydır doğru düzgün bekleyiş içindeyim ama inanın hiçbirşey hissetmiyorum arkadaşlar ya. Çok bilgim yok bu anlamda. Bende takvimin proğramı kullanıyordum ama o herkse uymuyor. Döllenmesi geç olanlar için olmuyor v.s hemde psikolojik etki yapmasın diye bana sildirdiler proğramı düşünme aklına getirme diye
Beni illa birşeyin uyarması lazım yoksa unutuyorum günlerimi takip etmeyi canım ve arkadaşım bu uygulamayla hamile kaldı çok motive edici bir durum bu, aslında zor değil adetten çıktıktan 1 gün sonrasında gelen 1 haftalık süreç çok çok önemli değerlendirmek lazım ben adet olcağımı 1 hafta önceden anlıyorum bel ağrım artıyo maalesef ama bu ay çok farklı haller içindeyim özellikle kasığımın sol tarafı arada güm güm ve yorgunluk oluyo nefesim kesiliyo sanki hayırlısı 5 gün sonra adet olup olmayacağım belli olucak iple çekiyorum
Allah yardıcımız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inş canım eskiden annelerimzin böyle takip ettikleride yokmuş yinede kolay hamile kalıyorlarmış valla bizler niye böyle oluyoruz anlamıyorumAllah yardımcımız olsun aramız yakın benim de 4 gün sonra a belli olacak. Bende o proğramı 2 yıldır kullanıyordum. Adetim düzenli ve söylediği tarihte de olur hep. Ben hep yumurtlama haftası dikkat edip diğer günler dikkat etmiyordum. Yani afedersiniz ama pozisyon olarak ihtimali düşürüyoruz . Ama bu ay dikkat etmeye çalıştık. Bakalım sonucu merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Daha çok erken diyen oluyor bana ama bilmiyorum. Allahım aratmasın.
Hakikaten yaaa ne hap ne test ne proğram hiçbirşey yok. Biraz yediklerimizden kullandığımız pedler v.s tabiki başta Rabbim daha iyi bilir.Allah yardıcımız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inş canım eskiden annelerimzin böyle takip ettikleride yokmuş yinede kolay hamile kalıyorlarmış valla bizler niye böyle oluyoruz anlamıyorum
aynen Allaha sığınıp içimizi ferah ve pozitif tutmak çok önemliHakikaten yaaa ne hap ne test ne proğram hiçbirşey yok. Biraz yediklerimizden kullandığımız pedler v.s tabiki başta Rabbim daha iyi bilir.
Allah yardımcımız olsun aramız yakın benim de 4 gün sonra a belli olacak. Bende o proğramı 2 yıldır kullanıyordum. Adetim düzenli ve söylediği tarihte de olur hep. Ben hep yumurtlama haftası dikkat edip diğer günler dikkat etmiyordum. Yani afedersiniz ama pozisyon olarak ihtimali düşürüyoruz . Ama bu ay dikkat etmeye çalıştık. Bakalım sonucu merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Daha çok erken diyen oluyor bana ama bilmiyorum. Allahım aratmasın.
2 gün sonra net belli oluyorAdetin gecikmesinden kac gun sonra idrar testi yapmali sizce arkadaslar ne kadar sürede çıkar acaba
Geç döllenmiş olabilir veya daha idrarda yükselmemiş olabilir. 3 gün sonra testi tekrarlayın adet olmazsanızDun olmam gerekirdi bugun test yaptim maleseferkenmi davrandim acaba yoksa bu ay da mi hayal kirikligi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?