- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Canim tebrik ederim, inshallah hep boyle guzel devam eder
Ayy cok guzel hepsi, insallah saglikla geysin, pamidor cok iyi yaa, guzel indirimler oluyo hepSonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri Insallah saglikla giydirmek nasip olur
Eki Görüntüle 1839311
İnşallah Can'ım şurda kaldı bir gün soda bebeğe de Faydalı günde iki tane içebilirsin bende yok yanma ama bakalım Bebek büyüyor saç çıkartırken yanma olur diye biliyorum inşallah olmazYok canim ayrintiliya almadi, 11haziranda ayrintili ultrasona cagirdi.
Insallah sende cok guzel haberlerle gelirsin..
Mide yanmasi canim bnde hep vardi, gastrit var bende hamile kaldigimdan beri mide koruyucu bile kullanamadigim icin mide yanmam oldu hep suandada var malesef.
Soda iciorum dayanamadigimda.
Bende geçen baktım hoşuma giden olmadı Avmden bakacam birde bunlar önemli şeyler doğru düşünmüşsün canımGünaydın kızlar bende bugün hastanede giyeceğim lohusa geceliği bakacağım daldan dala atlıyorum ne alacamı şaşırdım gecelik geldi aklıma
Sagol canim :)Amin tatlım inşallah çok güzel bunlar güle güle giysin Prensesin
Sagol canim Amin :))Bayıldım hepsi çok güzel sağlıkla giysin yavrun inşallah :))
Ayy oyle gercekten :) geceden beri kac kez dolabi.actik actik baktik :) Amin insallahNekadar zevkli degil mi
Hepsi cok guzel, cok sirin.. Dogsunlarda giysinler hemen saglikla.
Sagol canim :) Gercekten oyle cok iyiydi fiyatlar insallah bir dahaki indirimde baska seyler aliriz :)Ayy cok guzel hepsi, insallah saglikla geysin, pamidor cok iyi yaa, guzel indirimler oluyo hep
Günaydın kızlar bende bugün hastanede giyeceğim lohusa geceliği bakacağım daldan dala atlıyorum ne alacamı şaşırdım gecelik geldi aklıma
İnşallah Can'ım şurda kaldı bir gün soda bebeğe de Faydalı günde iki tane içebilirsin bende yok yanma ama bakalım Bebek büyüyor saç çıkartırken yanma olur diye biliyorum inşallah olmaz
Kizlar herkese merhaba..ne cok sey yazmissiniz harikasiniz oku oku zor bitti.
Bu arada benm bebegin cinsiyeti kesinlesti nihayet.kiz olcak hayirlisiyla .isim ben bulamiyorum bi turlu onerilere acigimesim umay diyo bakalim daha net degil
Güle güle giysin inş canim bende pamidordan aldım battaniyemiz ve bazı kiyafetlerimiz ayni :)Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri Insallah saglikla giydirmek nasip olur
Eki Görüntüle 1839311
Selam cnm valla iğne oldugun gün arıyor sonra fazla degil sen nasılsın :)ıyı aksamlar canım bende 6 hazıranda olucam
Ve kızlar ben tamam 8 kilo almış :) ya
Sagol canim senin.miniginde gule gule insallah :)) oyy ne guzel zevklerimizde benziyor demek ki :) pamidorda temmuz gibi tekrar bir indirim olursa iyi olur :)) %50 cok iyi geldi :)Güle güle giysin inş canim bende pamidordan aldım battaniyemiz ve bazı kiyafetlerimiz ayni :)
Iyiyim canim bende :) napalim artik agridaSelam cnm valla iğne oldugun gün arıyor sonra fazla degil sen nasılsın :)
Ve kızlar ben tamam 8 kilo almış :) ya
Pesinizdeyim kizlar 5 kilo ileÜzülme bnde 6 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?