-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İnşallah Can'ım şurda kaldı bir gün soda bebeğe de Faydalı günde iki tane içebilirsin bende yok yanma ama bakalım Bebek büyüyor saç çıkartırken yanma olur diye biliyorum inşallah olmaz

Günaydın kızlar bende bugün hastanede giyeceğim lohusa geceliği bakacağım daldan dala atlıyorum ne alacamı şaşırdım gecelik geldi aklıma

Günaydın kızlar bende bugün hastanede giyeceğim lohusa geceliği bakacağım daldan dala atlıyorum ne alacamı şaşırdım gecelik geldi aklıma
Bende geçen baktım hoşuma giden olmadı Avmden bakacam birde bunlar önemli şeyler doğru düşünmüşsün canım

Amin tatlım inşallah çok güzel bunlar güle güle giysin Prensesin
Sagol canim :)

Bayıldım hepsi çok güzel sağlıkla giysin yavrun inşallah :))
Sagol canim Amin :))

Nekadar zevkli degil mi
Hepsi cok guzel, cok sirin.. Dogsunlarda giysinler hemen saglikla.
Ayy oyle gercekten :) geceden beri kac kez dolabi.actik actik baktik :) Amin insallah

Ayy cok guzel hepsi, insallah saglikla geysin, pamidor cok iyi yaa, guzel indirimler oluyo hep
Sagol canim :) Gercekten oyle cok iyiydi fiyatlar insallah bir dahaki indirimde baska seyler aliriz :)

Kizlar herkese merhaba..ne cok sey yazmissiniz harikasiniz oku oku zor bitti.
Bu arada benm bebegin cinsiyeti kesinlesti nihayet.kiz olcak hayirlisiyla .isim ben bulamiyorum bi turlu onerilere acigimesim umay diyo bakalim daha net degil

Bende gecelik ve sabahlik dusumuyorum.
Belki bulunsun die ayrica pijama takimida alirim ama gecelik tercihim.

İnşallah Can'ım şurda kaldı bir gün soda bebeğe de Faydalı günde iki tane içebilirsin bende yok yanma ama bakalım Bebek büyüyor saç çıkartırken yanma olur diye biliyorum inşallah olmaz

Oluyormus bende duydum ama herkeste olmuyor bazi tanidiklarimin kiz olmasina ragmen mide yanmasi cekmediklerini duydum. İnsallah olmaz sende zor mide yanmasini cekmek.

Kizlar herkese merhaba..ne cok sey yazmissiniz harikasiniz oku oku zor bitti.
Bu arada benm bebegin cinsiyeti kesinlesti nihayet.kiz olcak hayirlisiyla .isim ben bulamiyorum bi turlu onerilere acigimesim umay diyo bakalim daha net degil

Benim kızımın ismi Ada Deniz olacak insallah degismezse :)
Lara ismide kulagima hos gelen isimlerden..
Sonrasindada Kumsal ve Nefes ismide favorim.
Zevk biraz senin kulagina ne hos geliyorsa o olsun seslenirken mutlu ol :)

Ben en son 10 kilo almıştım 12 olmuşumdur sanırım kızlar pazardan Polarlı tulum aldım hemde 15 Tlye resim yüklenmiyor yüklemeye çalışacam bakalım atıyım bende hem gecelik hem pijama takımı alacam 7,5 aylıkken doğum yaptığı için komşum herşeyim hazır olsun istiyorum allah korusun ama ne olur ne olmaz sekerli_seker benim hamileliğim rahat geçti ya kusmam tiksinmem olmadı umarım yanmada olmaz Allah'ın izniyle

Güle güle giysin inş canim bende pamidordan aldım battaniyemiz ve bazı kiyafetlerimiz ayni :)
Sagol canim senin.miniginde gule gule insallah :)) oyy ne guzel zevklerimizde benziyor demek ki :) pamidorda temmuz gibi tekrar bir indirim olursa iyi olur :)) %50 cok iyi geldi :)

Selam cnm valla iğne oldugun gün arıyor sonra fazla degil sen nasılsın :)
Iyiyim canim bende :) napalim artik agrida
agrisada katlanicaz ama agrimasa daha iyi

Ve kızlar ben tamam 8 kilo almış :) ya

Üzülme bnde 6 :))
Pesinizdeyim kizlar 5 kilo ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…