-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?


  • Ankete Katılan
    132
Canım ama benim 6 kilonun 4 kilosu son 1 ayimda alindi
Haliyle doktor kendine gel dedi bana kibarca Toplamda 6kilo normal olabilir.
Bende garip sekilde ilk.3 ay 1 kilo.anca almistim

Amin kzuum insallah :)
 

Oyle canım ama lohusa olanlar 100 tl cıvarı netten bakıyorum
Bı yerde 6. ayda nasılsan dogumdan sonra oyle oluyorsun dıye okudum
Ben en gec 7. ay hallederım dıyorum ama bakalım



kızlar hepimize bir cevap yazıcam
mutlubulutcum gecelik bir nevi zorunlu çünkü normal doğum yapsan da yapamasandan da ilk gün gecelik istiyorlar. Benim ameliyatımda göbeğimin altında 2 dikiş ve karnımda da 2 dikiş var gecelik istediler. Doktor ve hemşireler kontrol yaparken çok kolay oluyor çünkü. Pijamaların alt kısmı lastiksiz olsa bile karna bi şekilde baskı yapıorlar canım. gecelikler efil efil
Ha ben pijama takımı da alıcam önü düğmeli daginin çok güzel takımlarını gördüm. En azından sonrada giyerim bir sıkıntı çıkmazsa pijamalarıma dönerim oh.
Bu arada taç maç yok bize geceliğimi ya da sabahlığımı alayım ona göre bi yazma uydurucam artık


tugdercim gönlüm detaylı ultrasonu bi istiyor bi de doktor biz zaten detaylı bakıyoruz ya diyince bi de istemiyor. Amaa muhtemelen giderim bebişimi ilk defa uzuuun uzuuun göreyim bu hafta araştırmalara başlıcam randevu alayım bari.


Bu arada kızlar hepinize soru bebek odası yapacak olanlar odanın kapısına süs yapacakmısınız. İnternette acayip güzel modeller gördüm. Satın almıcam acayip uçuk rakamlar gördüm ama kendim elimde bişeyler yapmak istiyorum bikaç modeli de gözüme kestirdim. Yapmaya başlayınca size modelimi ve aldığım şeyleri de gösteririm
 
Ekım 2015'ten gelen cevaplar ; Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Ben önceden aldığıma pişman oldum.bebişler ekim doğumlu olduğu için soğuk havada pek dışarı çıkmadık kalabalık ortamda da bulunmadık bebek hasta olmasın diye.arada avm gittik giderken kendi arabamızla gittik basit hafif bir bebek arabası alabilirmişim dr kontrole gittiğimizde anakucağı ike taşıdık eğer .şuanda dışarı çıkıyoruz travel Sistem bi bebek arabası ve aynı anda bebeği kucağında taşımak zor oluyor. Ben şuan alsam daha hafif bir bebek arabası tercih ederdim.eğer arabanız yoksa al canım varsa çok acele etme. Tek başına kaldırıp taşıyabileceğin katlanıp toplanması kolay bir bebek Arabası tercih edilen edersen iyi olur.
 
2. cevap

canım ben pek ucuza almadım o yüzden yardımcı olamadım o konuda, ama bence bi araba beğen ve indirime girmesi için pusuya yat :) ben çok hevesliydim, doğumdan önce almak istiyordum ve kışın çıkarmazsın ki diyenlere çok kızıyordum ama cidden kışın pek çıkılmıyormuş :) ekimde doğum yapıp martta mı ne araba aldım. pek eksiklik yaşamadım, ama arabası olanlara da yandan yandan imrenmedim desem yalan :)
 
canım karar vermek zor olacak araba işine bende ağır bir şey istemiyorum çok pahalıda olmasın diyorum bakalım neyi seçeceğiz acele etmicem ağustos-eylül de alırım inş.
 
canım karar vermek zor olacak araba işine bende ağır bir şey istemiyorum çok pahalıda olmasın diyorum bakalım neyi seçeceğiz acele etmicem ağustos-eylül de alırım inş.
eşime bırakmışım, o iyi araştırıyo, geçenlerde Brion Adria bebek arabasını buldu internette, yorumlar da güzelmiş... biz de İnşallah ağustos eylül gibi sipariş veririz, beyenmezsek iade ederiz. bizim oturduğumuz yerde kış çok sert geçmiyo, bazen bahar havası oluyo valla, o yüzden kışta da dışarı çıkacağımızı düşünüyorum..
 
Sana ulastiginda banada haber verirmisin canim begenirsen sen bende siparis edeyim.

Kizlar kontrolum vardi..
Kızım Ada iyi çok şükür, doktor hersey cok guzel dedi.
18hafta 3gunluk gozukuyor 270g olmuş, iyimi acaba ki
maşallah canım benimde perşembe kontrolüm var bakalım bebişim ne kadar büyümüş.birde ayrıntılı ultrason isticek mi hiç bilmiyorum.
eğer gidebilirsem ebebekten almayı düşünüyorum canım haber veririm sanada.

Günaydın kızlar bende bugün hastanede giyeceğim lohusa geceliği bakacağım daldan dala atlıyorum ne alacamı şaşırdım gecelik geldi aklıma
canım bende dün dolaştım bir kaç yer hatta avm'ye gitmedim mahlledeki yerleri dolaştım.orada bile en ucuz gecelik sabahlık takımı 100tl.ucuz bir yer bulursan banada haber ver

canım ben bebek odası yapmıcam ama kapı süsü yapmayı düşünüyorum.klasik yuvarlak kurdeleli olanlardan değilde keçeden yapılan birkaç model beğendim.karar verebilirsem kendim yapmayı denicem bakalım
 
Kızlar, alakasız bır sorum olacak, plaja giden arkadaşlar, bu yazın napıcaksınız? Hamile mayosu mu alacaksınız yoksa ne?
 
Kızlar, alakasız bır sorum olacak, plaja giden arkadaşlar, bu yazın napıcaksınız? Hamile mayosu mu alacaksınız yoksa ne?
valla ben eski bikinilerim olursa almayı düşünmüyorum canım ama bikininin üst kısmı olur mu emin değilim 2 beden büyüdüler
 
Kızlar, alakasız bır sorum olacak, plaja giden arkadaşlar, bu yazın napıcaksınız? Hamile mayosu mu alacaksınız yoksa ne?

Canım bende tatil planı yaptım o konuyu düşündüm emin olmamakla birlikte, hamile mayosu almayı düşünmüyorum. Evdekiler bana olmaz tatile gitmeden 1 hafta önce üzerime olanı bulup normal alacağım.
 

Canım ben oda yapacağım, satın almayı planlıyodum kapı süsünü ama eğer yapabiliriz dersen senle beraber denerim :)
 
Aynı benim düşündüğüm gibi kış ayında doğacak ve arabaya ihtiyaç duymayacak kızlar arabayla ilgili fikirlerinizi yinede yazın ya doğumdan önce alırım yada sonra bakalım artık
 
Kızlar, alakasız bır sorum olacak, plaja giden arkadaşlar, bu yazın napıcaksınız? Hamile mayosu mu alacaksınız yoksa ne?
canım bende yeni almayacağım olanlardan deneyeceğim üstü dar gelecek muhtemelen ama üstünede ince bir pareom var onu giyip öylede girebilirim tenhada da girersem süper olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…