-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ya bu gecelik ve pijama beni cok dusunduruyo.. Onca para :/ birde arkadasim ben giydigim an talihsizlik yasadim kan bulasti cikarmak durumunda kaldim dedi :/ pazarda falan uygun fiyatli bulunur mu acaba :/ birde bedeni nasil alacaksin

Anneler bende 4 kilo almışım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kiloları

Ya bu gecelik ve pijama beni cok dusunduruyo.. Onca para :/ birde arkadasim ben giydigim an talihsizlik yasadim kan bulasti cikarmak durumunda kaldim dedi :/ pazarda falan uygun fiyatli bulunur mu acaba :/ birde bedeni nasil alacaksin
Can'ım bugün baktım en uygunu 50 tl oda bildiğin normal ev pijaması birde pijama ve sabahlık yada gecelik sabahlık olanlar var onlarda 100 tl güzelleri bitmişti sonra alcam inş.

Can'ım bugün baktım en uygunu 50 tl oda bildiğin normal ev pijaması birde pijama ve sabahlık yada gecelik sabahlık olanlar var onlarda 100 tl güzelleri bitmişti sonra alcam inş.
Masallah canim :)) birde tek bir tanede yetmiyor :)) alti ustu pijama ama adina lohusa girince ikiye katlaniyor..

Merhaba annişler ben geldi yine

Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldim Bunlarda prensesimizin cicileri Insallah saglikla giydirmek nasip olur

Eki Görüntüle 1839311

mutlubulut durdun durdun turnayı gözünden vurdun ne tatlış şeyler almışsın öyle. Gülee güle giysin bebişin inş.

Kizlar herkese merhaba..ne cok sey yazmissiniz harikasiniz oku oku zor bitti.
Bu arada benm bebegin cinsiyeti kesinlesti nihayet.kiz olcak hayirlisiyla .isim ben bulamiyorum bi turlu onerilere acigimesim umay diyo bakalim daha net degil

Hadi gözün aydın canım. İnsan cinsiyeti öğrenince kararsızlık dağılıyo ya ne güzel değil mi. Sağ salim kucağınıza da almak nasip olsun inş.

Kızlar bunu aldım 15 Tlye

Ay canım uyku tulumumu bu? Biraz kalın olunca öyle algıladım. Nerden kaça aldın.
Ay telaştan güle güle kullandın bebişin

Bu arada kızlar bende geceliklere bakıyorum. Önü düğmeli olsun istiyorum bu çok önemli ya. Lohusa adı altında satılan şeyleri almayı düşünmüyorum. Çoook pahalılar yaaa o ne. Üstüne bikaç çiçek iliştirdiler diye fiyat hoop yükseliyor. Yazınki ameliyatımdan kalma geceliğimde vardı onuda götürürüm hastaneye (her ne kadar önü düğmeli olmasada yakası açık umarım işe yarar) Penye sabahlık alıcam + eğerki normal zamanda doğum olursa, kış zamanına yaklaşınca H&M de polar sabahlıklar oluyor onlardan da alıcam. Herkesten doğum sonrası üşünülüyor lafını duyuyorum ki ben normalde de üşüyen insanım.
Terlik almıcam ama son anda eserlerse madam cocodan alırım bi terlik olur biter.

Bu arada iyice fark ettimki gece zamanı bebişler horon tepiyolar içerde sanki nasıl hareketler nasıl hareketler. Rabbim sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin de tepicem ben onla horon

Hoşgeldin Selen_Ay nerelerdeydin bende bu aralar bebişi hissediyorum evet uyku tulumu ana ben Can'ım uyku tulumu olarak kullanmayacam evim çok sıcak çok şükür bu montlu tulumlar çok pahalı ilk 6 ay için pahalıma geldi ben sağlık ocağına falan giderken giydirmeyi düşünüyorum 15 Tlye aldım pazardan kadının elinde bir tane kalmış aldım bende bir tane beğendim tulum 18 aylık ama chicconun 100 tl 18 aylığa bu paraya koyarım ama 3 aylık için veremem çok pahalı

Eklentiler

• image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar dua edin bana bu arada yarın ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herşey yolundadır çok heyecanlıyım bir saat bebişimizi görecez cd de verecekler oturur izler izler dururum artık doğuma kadar yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Dün eşimle söylemesi ayıptır yaprak sarmayla uğraştık, kaynanam yollamıştı önceki haftalarda ben de kavanozlamayım sarayım ne olur ne olmaz diye düşündüm, sonra da çok yoruldum yattım eşim evi filan temizledi sonra da memeleketine gitti arkadaşının düğünü var. Sabahtan beri bende de keyif yok yattım durdum öyle.

Astronot olarak kullanıcan yani çok iyi fiyata almışsın. Ben de istiyorum astronot ama o paralar hakikaten çok yaaa o ne öyle hani çocuk 2 yaşındayken tamam ama zaten 3 ay giydiribilcez ya da giydiremicez onca paraya yazık.
Heyecanlısın değil mi? Yarın olur hayrolur inş. bebişinin cd sini alıp gelirsin

Bizim doktor burda bahsettiğimiz gibi ayrıntılı bakmıcak. Bizde diyoruz acaba özel klinik neyse başvursakta yaptırsak mı, eşim 4 boyutluda görmeye acayip meraklı. Para mevzusunu diyorum bunca para dökündüm 200-300 neyse veririm görelim diyor kaldım öyle bilmiyorum ne yapsak.

Aynen öyle 3 ay için çok pahalı kalın bayağa bi bende astronot olarak kullanacam valla canım Bebek daha doğmadan masraf başladı doğunca ayrı masraf herşeye veriliyor durumun tabiki iyiyse ver derim biz 250 tl verecez 90 muayhane ücreti yapacak birşey yok neye vermiyoruz ki herşey paraya bakıyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun eşin ayrıntılı ultrasona girelim diyorsa hiç düşünme ne eşler var aman ne gerek var diye burda allah korusun Bebek'te bir hastalık organla ilgili bir sorun varsa erken müdahale ediyorlar o amaçlı diye biliyorum inşallah güZel haberlerle çıkarız çok heyecanlıyım hem bir saat bakacaklar hemde 25 gündür doktora gitmedim hiç insan merak ediyor kilosunu yüzünü herşeyini umarım herşey de yolundadır hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağımıza nasip eder inşallah alışveriş yaptıkça o kıyafetleri eline aldıkça insan bebeğim artık doğsunda giysin diyor bu aralar çok güzel rüyalar görüyorum hayır olur inşallah dünde rüyamda 5 yaşında oğlumla 2 yaşında kızım vardı ne alaka ama anlayamadım sonuçta bizim ki kız hayıra çıksın inşallah

Benimde olmadi canim bulanti kusma tiksinme gibi seyler bundan sonrada olmaz insallah. Ama yanma dedigim gb zaten rahatsizligim oldugu icin cekiyorum suanda.

Kızlar bunu aldım 15 Tlye
Ne guzel canım dısarı cıkarken gıydırırsın sıcaık tutar

Sagol canım Amın ınsallah evet ya artık bızımde dolabı acıp acıp sevecgımız cıcılerımız var cok sukur
Evet canım ya bırde gecelık rahat olur mu almak lazım tabı ama bende normal alırım acaba duz krem falan varmıdır hıc bakmadım normallerın fıyatlar nasıldır bende terlık yapmaktan tamamıyla vazgectım

Oyy kuzum ınsallah ıyıdr yavrun nasıl heycanlısındır bızım 10 unda randevu alıcaz ama ınsan ıple cekıyo

Zaten cok pahali bise almamiza gerek yok ama yakissin yani
Bedeni suan kestiremem ben kendi adima cunku ne bulursan yiyorum doktor kizdi cok kilo almisim
Ben onu doguma 1ay kala gb tahminen o zamanki durumuma gore hallederim diye dusunuyorum.

Zaten cok pahali bise almamiza gerek yok ama yakissin yani
Bedeni suan kestiremem ben kendi adima cunku ne bulursan yiyorum doktor kizdi cok kilo almisim
Ben onu doguma 1ay kala gb tahminen o zamanki durumuma gore hallederim diye dusunuyorum.
Oyle canım ama lohusa olanlar 100 tl cıvarı netten bakıyorum
Bı yerde 6. ayda nasılsan dogumdan sonra oyle oluyorsun dıye okudum
Ben en gec 7. ay hallederım dıyorum ama bakalım

tugder
Insallah coook mutlu haberlerle gelirsin..
Cok uzun gorebileceksin bebegini okadar guzel biseyki bu, normalde kontrol süresi bana kisa geliyor
Geldiginde bizede yaz merakta birakma

sekerli_seker aramızda bır kılo var benım hemsıre normal dedı senın doktor fazla ınternette hesaplayıcı var onda hesaplıyorum sınırda gozukuyo ama yıne normal oranda gozukuyo

Benimde olmadi canim bulanti kusma tiksinme gibi seyler bundan sonrada olmaz insallah. Ama yanma dedigim gb zaten rahatsizligim oldugu icin cekiyorum suanda.
Şurup vermedi mi doktor yanma için ama şurup yerine soda iç sade hem yanmayı alır hemde sofa çok faydalı Can'ım

Daha iyileri senin kızına olsun canım hem gecelik al hemde pijama al canım doğumdan sonra gecelikte rahat edersin pijamada ekstra olarak kalsın ben lohusa terliği tacı alacam valla çok güzel modeller n11 de 55 tl ile 65 arası değişiyor fiyatta uygun lohusa terliği taç Bebek bandanası Bebek ayakkabısı bi bakın derim inşallah güzel haberler duyarım Can'ım hepimizin bebişleri iyidir umarım hepimiz hayırlı haberle gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…