Haftasına göre gelişimi çok iyi dedi yediğin yaramış dedi bende hiç mide bulantısı yaşamadım ondan mı dedim hayır onla alakası yok bazıları az yer yarar bazıları çok yer yaramaz dedi seninki yaramış dedi kilosu olmayan arkadaşlar dert etmeyin yeterki bebeğe yarasın bende resme bakıp duruyorum canım çok duygulandım sizlerde atın kızlar hep ben atıyorum bu aradaBen sormayı unuttum ıkı seferdır doktoraMasallah canım. Amın ınsallah oyy duygulanmmaz mı ınsan ben bıle senın kızına bakarken degısık oldum dogmus gıbı sankı haftası one mı gecmıs canım
Teşekkür ederim hoş bulduk ilk bebek Allah hepimize Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inş.Hoşgeldin canım hayırlı bebeğini almayı nasip etsin Rabbim ilk Bebek mi
Ay ne güzel yok tatlım hala içiyorum ben yaa doktora da sordum doktor dediki içme çok şükür herşeyin çok güzel gelişimi haftasına göre çok iyi ama bu demek değil ki ilerde sorun olmasın allah korusun tabiki içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorum içiyorum sonra yükleniyorum süte peynire yoğurta kalsiyum alıyorum bol bol karpuz nikotine alıyor karpuz yiyorum o içtiğimin zararı olmasın diye belkide ondan dolayı çok şükür ne organlarda sorun var sen içme bende bugün bebeğimin o gülüşünü gördükten sonra sıkacam vallaCanım naptin sigara olayını merak ettim bnde içiyorum hamilelikte önce baya günde 1 pkt kadar hamilelik sonrası bırakmaya çalıştım başlarda gunde 2 ye dusurdum ama baktim ki sonu yok ve icrigim zamanda stresim daha da artiyor bebege xarar verdigimi bile bile ictigm icn çok zorlandım RüyalarıMDA içiyodum ama şükür 1,5 aydır tamamen kurtuldum hala da canım istiyor ama sabredicem kararliyim
Canım Hosgeldin hayırlı olsun canım :)Teşekkür ederim hoş bulduk ilk bebek Allah hepimize Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inş.
Hoş buldumm ☺Canım Hosgeldin hayırlı olsun canım :)
Bende geçen ay doktor rahimde kasılma görüyorum demişti Progestran iğne yazmıştı bugün kasılma yok dedi çok şükür ama bende de ara ağrı oluyor idrar yolunda enfeksiyon olanilir diye belki tahlil yaptıracam sen bugün hastanedeydin olsaydı rahimde kasılma doktor derdi idrar yollarında enfeksiyon olabilir bende hamileliğin ilk başlarında cinsel isteğim yoktu doktor ilişkiyi yasaklamadıysa uygula Can'ım sonuçta karşındaki de erkek olmuyor yaniYa kızlar benim özel bölgeme ara ara ağrın giriyor bugun size de oluyor mu ve esiniz birlikte olmak iştiyormusunuz ben de yok iştemiyor of askere gidecek valla kızlar cok arada kaldım tamam esim Allah tan cok sorun etmiyor ama ne bileyim aklıma takıldı bu sıra
evet cnm haklısın ya birde ben ben günlük pet kulandım iki gündür ondan oldu sanki tatlım =)Bende geçen ay doktor rahimde kasılma görüyorum demişti Progestran iğne yazmıştı bugün kasılma yok dedi çok şükür ama bende de ara ağrı oluyor idrar yolunda enfeksiyon olanilir diye belki tahlil yaptıracam sen bugün hastanedeydin olsaydı rahimde kasılma doktor derdi idrar yollarında enfeksiyon olabilir bende hamileliğin ilk başlarında cinsel isteğim yoktu doktor ilişkiyi yasaklamadıysa uygula Can'ım sonuçta karşındaki de erkek olmuyor yani
İnan çok iyi anlıyorum seni hem içip hem vicdan azabı çekmek... inş. Böyle sağlıklı sıhhatli büyür kucağına alırsın bebesini. Gulumsemesini ayrıntılı ultrasonda mi gördünAy ne güzel yok tatlım hala içiyorum ben yaa doktora da sordum doktor dediki içme çok şükür herşeyin çok güzel gelişimi haftasına göre çok iyi ama bu demek değil ki ilerde sorun olmasın allah korusun tabiki içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorum içiyorum sonra yükleniyorum süte peynire yoğurta kalsiyum alıyorum bol bol karpuz nikotine alıyor karpuz yiyorum o içtiğimin zararı olmasın diye belkide ondan dolayı çok şükür ne organlarda sorun var sen içme bende bugün bebeğimin o gülüşünü gördükten sonra sıkacam valla
ay maşAllah, çok sevindim cnm, maşaallah çok güzel gülümsemişKızlar maşallah bayağa yazmışınız okuyamadım kusura bakmayın sonra okuyacam ama herşeyimiz çok iyi çıktı 370 gramız 23 cm organlarımız herşeyimiz iyi rabbime şükürler olsun kızım sürekli gülümsedi o anı yakaladı doktor bu arada kızım aynı ben çok şükür
eklendin cnm,Beni de eklermisin bende de sat: 17.01.2016 cinsiyet :kız konya yas:30
maşAllah çok tatlı, inşallah hep böyle güzel sorunsuz büyürlerEki Görüntüle 1840094
Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim. Yavrumu gördüm doya doya çok şükür herşeyi normal bir sıkıntımız yok 460 gram olmuş kızım. Lakin bizim nazlı kız ayaklarıyla yüzünü gizledi yüzden net foto alamadı doktor ama gördüğüm kadarıyla aynı ablası bu kadarmı benzer :) ayak yapıları bile aynı maşallah :) yani bizimki bol bol ayak pozu verdi bize :))
Yaaa masallah :)) ayaklara bak:) sizden gorunce daha bir heveslendim :)) bizim tarihte bir gelsr detayli icin :)Eki Görüntüle 1840094
Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim. Yavrumu gördüm doya doya çok şükür herşeyi normal bir sıkıntımız yok 460 gram olmuş kızım. Lakin bizim nazlı kız ayaklarıyla yüzünü gizledi yüzden net foto alamadı doktor ama gördüğüm kadarıyla aynı ablası bu kadarmı benzer :) ayak yapıları bile aynı maşallah :) yani bizimki bol bol ayak pozu verdi bize :))
Az kalmış canım seninde gelir hemen inşallah :)Yaaa masallah :)) ayaklara bak:) sizden gorunce daha bir heveslendim :)) bizim tarihte bir gelsr detayli icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?