-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Haftasına göre gelişimi çok iyi dedi yediğin yaramış dedi bende hiç mide bulantısı yaşamadım ondan mı dedim hayır onla alakası yok bazıları az yer yarar bazıları çok yer yaramaz dedi seninki yaramış dedi kilosu olmayan arkadaşlar dert etmeyin yeterki bebeğe yarasın bende resme bakıp duruyorum canım çok duygulandım sizlerde atın kızlar hep ben atıyorum bu arada

Ay ne güzel yok tatlım hala içiyorum ben yaa doktora da sordum doktor dediki içme çok şükür herşeyin çok güzel gelişimi haftasına göre çok iyi ama bu demek değil ki ilerde sorun olmasın allah korusun tabiki içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorum içiyorum sonra yükleniyorum süte peynire yoğurta kalsiyum alıyorum bol bol karpuz nikotine alıyor karpuz yiyorum o içtiğimin zararı olmasın diye belkide ondan dolayı çok şükür ne organlarda sorun var sen içme bende bugün bebeğimin o gülüşünü gördükten sonra sıkacam valla

Bende geçen ay doktor rahimde kasılma görüyorum demişti Progestran iğne yazmıştı bugün kasılma yok dedi çok şükür ama bende de ara ağrı oluyor idrar yolunda enfeksiyon olanilir diye belki tahlil yaptıracam sen bugün hastanedeydin olsaydı rahimde kasılma doktor derdi idrar yollarında enfeksiyon olabilir bende hamileliğin ilk başlarında cinsel isteğim yoktu doktor ilişkiyi yasaklamadıysa uygula Can'ım sonuçta karşındaki de erkek olmuyor yani

evet cnm haklısın ya birde ben ben günlük pet kulandım iki gündür ondan oldu sanki tatlım =)

İnan çok iyi anlıyorum seni hem içip hem vicdan azabı çekmek... inş. Böyle sağlıklı sıhhatli büyür kucağına alırsın bebesini. Gulumsemesini ayrıntılı ultrasonda mi gördün

Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim. Yavrumu gördüm doya doya çok şükür herşeyi normal bir sıkıntımız yok 460 gram olmuş kızım. Lakin bizim nazlı kız ayaklarıyla yüzünü gizledi yüzden net foto alamadı doktor ama gördüğüm kadarıyla aynı ablası bu kadarmı benzer :) ayak yapıları bile aynı maşallah :) yani bizimki bol bol ayak pozu verdi bize :))

ay maşAllah, çok sevindim cnm, maşaallah çok güzel gülümsemiş inşAllah hep böyle güzel haberlerle devam edelim

maşAllah çok tatlı, inşallah hep böyle güzel sorunsuz büyürler

Yaaa masallah :)) ayaklara bak:) sizden gorunce daha bir heveslendim :)) bizim tarihte bir gelsr detayli icin :)

günaydın kızlar ayy maşallah ya ne güzel fotolar onlar öyle
bende perşembe gitcem kontrole nasipse ama zaman geçmiyor bir türlü.doktor geçen sefer gittiğimde bir şey demedi detaylı yapcaz falan diye herhalde bu gidişimde yapar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…