Kızlar meraba Nasılsıniz bende bu aralar giremiyodum bizde bebek arabasini aldık şükür pamidorda indirimden aldık
Bende sizlerden fikir alıyorum önemsiyorum evet araba hoş ideal bir arabaya benziyor ama al diyemem sonra memnun kalmazsan diye o anlamda dedim yoksa senin bahsettiğin gibi hoş araba
kızlar ua daha erken değil mii bende çok istiyprum artık dolap beşik kıyafet falan almak da şöle bi 25 haftalık olduktan sonra çok mu geç
selam kızlar ben geldim :) bebişimi gördüm çok mutluyum
büyümüş paşam 430 gr. olmuş maşallah.detaylı ultrasonlada bakıldı bir şey çıkmadı çok şükür.
Selen_Ay canım aldıkların çok güzel güle güle kullanın inşallah.yastığı nerden aldın terleme falan yapıyor muymuş?birde sorması ayıp fiyatı ne kadar?dediğin gibi bende eşyaları kolilesem iyi olcak aldıklarım odada duruyo hep toz oldu
tugder canım dolap almışsın güle güle kullanın inşallah.
E esem-16 canım sizin arabada hayırlı olsun güle güle kullanın.büyük dertten kurtulmuşsun valla biz daha karar veremedik
Gözün aydın olsun Nasıl rahatlamışındır şimdi daha iyileri hepinize olsun kızlarselam kızlar ben geldim :) bebişimi gördüm çok mutluyum
büyümüş paşam 430 gr. olmuş maşallah.detaylı ultrasonlada bakıldı bir şey çıkmadı çok şükür.
Selen_Ay canım aldıkların çok güzel güle güle kullanın inşallah.yastığı nerden aldın terleme falan yapıyor muymuş?birde sorması ayıp fiyatı ne kadar?dediğin gibi bende eşyaları kolilesem iyi olcak aldıklarım odada duruyo hep toz oldu
E esem-16 canım sizin arabada hayırlı olsun güle güle kullanın.büyük dertten kurtulmuşsun valla biz daha karar veremedik
Rica ederim Canım haftaya da beşiği alacam acaba erken mi olur diyorum Bayram'dan sonraya mı alsam diyorum bilemedim haftaya alırsam senle aynı beşik tarzını düşünüyoruz canım atarım sana da model resimlerini fikir sahibi olursun alışverişe çıkmadan önceTeşekkürler canım..
amin canım inşallah Rabbim hepmize nasip etsinHadi güzel haberleri alıp gelmişsin gözün aydın : ) maşallah tosuncuk olmuş minik herif olmuş şimdiden
Yastığı english home dan almıştım canım. Silikonmuş, elyaf olmadığı için aldım ama terletme yapıyormu bilmiyorum. Bi tane daha yastık alıcam zaten o yüzden açıkcası çok dikkat etmemiştimşimdi sen sorunca dank etti kafaya. 10 tl ye almıştım.
Valla canım kıyafetler bi kolide, nevresim takımları bi kolide, biberonuydu vs. vs. bi koliye koyucam. Odasını kurunca da hepsi yerli yerinde olacak inş.ay artık herşey daha da hızlancak nasipse. Evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günü de görmeyi nasip etsin cümlemize Rabbim
sağol canım aynen biraz rahatladım ama artık bi ay nasıl geçcek bakalımGözün aydın olsun Nasıl rahatlamışındır şimdi daha iyileri hepinize olsun kızlar
canım chicco bilindik ve güzel bir marka ama biraz pahalı o yüzden birazda senin bütçene bağlı.sonuçta hepsi aynıdır diye düşünüyorum.bende bebedorun tırnak makasını aldım.ama set almadım.babyjem yazanında çantası çok sağlam gibi duruyo.Kızlar bebeğime tırnak seti almamıştım hangisini alıyım sizce babyjem Sevil ve chicco markası
amin canım inşallah Rabbim hepmize nasip etsin
bizde bu ay sıkıştık 9undan sonra yine yavaş yavaş alcaz inşallah.yastığın fiyatı iyiymiş aslında gidersem bende bi bakayım.bizim çocuk odasını görsen çamaşırlık bi tarafta,ütülencekler bi tarafta,ikeadan aldıklarımız kolilerde duruyo,kıyafetler ıvır zıvırlar ortada...odaya besmeleyle giriliyobişeye çarpmamak için özel çaba harcaman gerek
Kızlar bebeğime tırnak seti almamıştım hangisini alıyım sizce babyjem Sevil ve chicco markası
Hemen hemen kullanıyorsun bazıları fazla ürün koymuş ama çoğu işe yarayan şeylerBenim bebek odası olacak oda da aynen dediğin gibi : ) Ramazandan sonra yavaş yavaş toparlamayı düşünüyorum. Sonra boyarız sonra da eşyaları alınır inş.
Siyah setli olanla ondan sonra eklediğin daha güzel gibi mi canım ne. Set mi alsam tek tek mi alsam ben karar veremedim bu setlerdeki herşey kullanılıyor mu?
Yorgundum cnm sağol inslahhh hepimiz hayırlısı ile alırız bebislerimizi kucagimizaHoşgeldin aramıza canım, sağlıkla al bebeğini kucağına.. :)
Hosbulduk cnmHosgeldin :))
hosbulduk cnm evet kısmet olursa hayırlısı ile oglum olacakmışHoşgeldin Canım hayırlı olsun cinsiyet belli mi
Anladim cnm bende hateme yılmaz beye gidiyorum yarinda ayrıntılı ultrason için gidicemSelam canım benim bende medikal park hastanesi Manolya hanım var No gidiyorum ve SSK yoksa annelik hakkı var orda geçiyor yani canım :)
Cnm ben chicco nunkini almayı düşünüyorum çevremde gördüklerim hep onu kullanmislarKızlar bebeğime tırnak seti almamıştım hangisini alıyım sizce babyjem Sevil ve chicco markası
Oglusun gule gule kullansin insallah canim :)Annişler artık kıyafet almıcam. Bundan sonra battaniye havlu. Biberonu şampuanı deterjanını filan alıcam
Eki Görüntüle 1841269 Eki Görüntüle 1841268 Eki Görüntüle 1841267 Eki Görüntüle 1841266 Eki Görüntüle 1841265
Iyiyim canim cok sukur misafirim vardi gitti yemak yap.ortaligi topla derken daha yeni.uzanabildim :)iyiyim sağol sende iyisindir inş.
iyiym canım sende iyisindir inş. bugün daha da bir sıcak
Canim bende ayni boyle istiyorum :) indirimdeykende nakliya fiyati ekleniyor mu ? Gule gule kullanin insallah sende benim gibi birde besik mi.alacaksin sifonyerde bakiyormusunKoçtaş'tan aldım canım 399 tl nakliye montaj 470 Tlye mal oldu geçen ay 369 tl idi daha uygun bulursam diye almadıydım kısmet işte araba kullanışlı duruyordu ama emin değilim tabiki bu arada Bebişine aldığın şeyler çok güzel güle güle kullansın
Masallah canim darisi bizim basimiza insallah bizimfe iyidir bebislerimiz :)selam kızlar ben geldim :) bebişimi gördüm çok mutluyum
Tabi canımm orası ayrı bi konu ya parasal olarak değil de ay olarak erken mi diye şey etmiştim :) size tavsiyem toptan satış yeri bulabilirseniz oralarda daha uygun oluyo eşim bebe sektöründe toptancılara satıyoruz onlarda mağzalara e tabi fiyat olarak artıyo aklınızda bulunsun :)Aynen canım renkli kılıf ve oto koltuğu hariç o fiyat. Ben zaten önceki istediğim arabada da oto koltuğu hariç bakıyordum. Kılıflarda nette 120 tl mağazada ne bilmiyorum. Bu durumda 1.020 tl olur oto koltuğuna da en fazla 400 veririm gibi geliyor.
Daha güzelleri hepimizin bebişine nasip olsuuun
Geç diye bi kavram yok canım ama hepimizin kesesi belli. O yüzden aylara yayıp ne ne zaman alınabilir ona bakıyoruz. Benim alacağım mobilyalar belli sadece gidip almak var. Kıyafetleri de indirime denk geldiğim için alıyorum, daha uyguna almak varken niye daha yüksek paraya alayım aynı ürünü diyorum ondan yani. Yoksa paran varsa 1 haftada halledersin herşeyi.
Güle güleeee kullansın bebişin canım mobilyasını. Bizim bebişin eşyaları kolilerde hayırlısıyla bizde alınca yıkayıp koyucaz inş. dolaplarına
Kızlar bu arada bu ay ve diğer ay tickettan market alışverişi yapıcaz eşim dedi para vermicez nasılsa 1 er paket bez de alalım. Mantıklı geldi, minnak bezlerimizde gelecek
Hemen hemen kullanıyorsun bazıları fazla ürün koymuş ama çoğu işe yarayan şeyler
Oglusun gule gule kullansin insallah canim :)
Iyiyim canim cok sukur misafirim vardi gitti yemak yap.ortaligi topla derken daha yeni.uzanabildim :)
Canim bende ayni boyle istiyorum :) indirimdeykende nakliya fiyati ekleniyor mu ? Gule gule kullanin insallah sende benim gibi birde besik mi.alacaksin sifonyerde bakiyormusun
Masallah canim darisi bizim basimiza insallah bizimfe iyidir bebislerimiz :)
___
Kizlar bugun arkadasim kafami karistirdi :/ 1,5 yasinda bir cocugu var ve 0-3 ay cok buyuk yeni dogan al dedi :/ ama hepte tam tersi okuyordum yeni dogan almayin diye :/ az biseyde bol olsa ktu mu olur bilemedim
Tabi canımm orası ayrı bi konu ya parasal olarak değil de ay olarak erken mi diye şey etmiştim :) size tavsiyem toptan satış yeri bulabilirseniz oralarda daha uygun oluyo eşim bebe sektöründe toptancılara satıyoruz onlarda mağzalara e tabi fiyat olarak artıyo aklınızda bulunsun :)
Merhaba canim bende kullandim ama yinr var birazcik. Zaten cok degildiKizlar iyi aksamlar aldiklarinizi gule gule kullansin bebisleriniz insallah.
Benim sari renkli akintim vardi doktor fitil verdi icinde 3 tane olandan.akintisi olup kullanan var mi acaba kullansammi ki
Haklisin canim konustukca kafam karisdi aslinda. Hastanr cikislarinin farkli boylari var biz gecen alacaktik kucuktu gayr bebenin urunuyle karsilastirdim arada baya fark vardi gaye bebe daha buyukdu ama model icimize sinmediCanım etrafımda bebeği olan çokta hani bu ürünleri kullanırlarken de görmediğim ya da sormadığım için bilememiştim. Nasılsa tırnak makası, fırça vs. v.s alıncak set alalım onu da bakalım
Öncelikle sağol canım
Yeni doğanları çok parça alma alacaksan bile canım derim ben, bu da benim fikrim. Bu konularda çok kişiyle konuşmak kafa karıştırır. Çünkü bu bebeğin durumuyla bire bir alakalı. Bebeğin 2,5 kilo doğar yeni doğanları 1 ay kullanırsın. Bebeğin 3,700 doğar yeni doğanları 2 hafta belki kullanırsın.
Ben hastane çıkışlarının bile -varsa tabi- 0-3 aylık olanlarını almayı düşünüyorum yoksa 1 takım alıcam. O da göbeği düşene kadar kullanayım diye yani.
Canım bu biraz da kişilerle alakalı herkeste bi heves ve dediğim gibi bütçe meselesi. Alınacak birsürü şey var. Köşeye para at sonra al meselesi de olmuyor. 6 senelik evliyim daha köşede 5 kuruş yokmisal. Büyük parçalar insanı zorlayınca ancak böyle bölünüyorsun.
Toptancı inş. bulabilir arkadaşlar, ben burda bebek mağazalarını bile bilmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?