-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada kızlar eksik olan çarşaflarım aldım. Eklemeyi unutmuşum. Diğer atletini de eklemeyi başardım sonunda Bi de yastık almıştım onu da ekledim

daisy5 sağol canım darısı hepimizin bebişine olsun

Canım bende demir vitamin vs ilaçlar kullanıorum gitmeden 2 hafta önce bitmişti, gitmedim ben bekledim. Gittiğimde yazdırdım hepsini.. Ama sen bilirsin tabi, doktorunuda arayıp sorabilirsin.

Kızlar merhaba sabahtandır dışardayım yoruldum dolabı aldım çok şükür sekerli_seker canım urban bebek arabasına baktım bugün sadece avm ye gittim haftaya beşik almaya gidecem e Bebek'ten falan da bakarım fiyat olarak avm de 1050 tl dedi ürün evet hafif araba bagajına koymak istediğin Zaman çok rahat çıkabiliyor iki yönlü ama koldan değiştirmiyorsun altından çıkarıp kendine değiştiriyorsun satıcı ürün güzel dedi karar sizin kızlar haftaya birde e Bebek'te fiyata bakar söylerim

Kolay gelsin canım sana. Nasıl bi dolap aldınız?

Aynı arabayı ben de düşünüyorum. Direk koltuğun kendinin değiştiğini biliyorum ben. Böylesi daha iyi aslında, çünkü koldan değişince arka tekerler sabit ya kontrol etmek zor oluyor. İçim ferahladı açıkcası ben bakıyorum ama o arabayı göremedim burda. İnternette 900 tl ye gördüm ben. İnş. o fiyata da alırız.

Merhaba Canım,
Sence nasıl araba sağlam mı katlanması rahatmı bakabildin mi canım?

Merhaba Canım,
Katlaması rahat sağlam güzel ve hafif kumaşı da kalite ekstra alabiliyorsun kumaşı farklı renk ama ben kullanışlı diyemem bilmiyorum yarın alırsın sonra ben etki etmiş olmayım ben daha Bebek arabası almayacam bana da uygun geldi ama bakalım şimdi dolabımı hallettim beşiği alacam ben haftaya da AVM'ler pahalı oluyor kiradan mutlaka Bebek mağazalarından al almayı düşünüyorsan

Oluır mu canım öyle şey ben senden fikir alıyorum :) önemsiyorum burdaki arkadasların fikirlerini, kendimde gidip bakacağım kesinlikle.
Hayırlı olsun canım bebişin dolabıda :)

Canım 900tl galiba renk paketsiz ve anakucağı aparatı hariç tutar. Onlar dahil 1.300ü buluyor anladığım kadarıyla..
Ay inşallah beğeniriz ya 1.500de olsa almayı planlıyorum üstü olmasın

Kızlar meraba Nasılsıniz bende bu aralar giremiyodum bizde bebek arabasini aldık şükür pamidorda indirimden aldık

Eklentiler

• images-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 38
Canım bende demir vitamin vs ilaçlar kullanıorum gitmeden 2 hafta önce bitmişti, gitmedim ben bekledim. Gittiğimde yazdırdım hepsini.. Ama sen bilirsin tabi, doktorunuda arayıp sorabilirsin.
Anladım canım yani hala devam ediuosun kullanmaya aramak istemiyprum aslında dr.a gitmek istiyprım hem bebişimide görürüm bayadır görmüyorum da bakalım :)

Merhaba Canım,

kızlar ua daha erken değil mii bende çok istiyprum artık dolap beşik kıyafet falan almak da şöle bi 25 haftalık olduktan sonra çok mu geç

Koçtaş'tan aldım canım 399 tl nakliye montaj 470 Tlye mal oldu geçen ay 369 tl idi daha uygun bulursam diye almadıydım kısmet işte araba kullanışlı duruyordu ama emin değilim tabiki bu arada Bebişine aldığın şeyler çok güzel güle güle kullansın

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
Oluır mu canım öyle şey ben senden fikir alıyorum :) önemsiyorum burdaki arkadasların fikirlerini, kendimde gidip bakacağım kesinlikle.
Hayırlı olsun canım bebişin dolabıda :)
Bende sizlerden fikir alıyorum önemsiyorum evet araba hoş ideal bir arabaya benziyor ama al diyemem sonra memnun kalmazsan diye o anlamda dedim yoksa senin bahsettiğin gibi hoş araba

Canım 900tl galiba renk paketsiz ve anakucağı aparatı hariç tutar. Onlar dahil 1.300ü buluyor anladığım kadarıyla..
Ay inşallah beğeniriz ya 1.500de olsa almayı planlıyorum üstü olmasın

Aynen canım renkli kılıf ve oto koltuğu hariç o fiyat. Ben zaten önceki istediğim arabada da oto koltuğu hariç bakıyordum. Kılıflarda nette 120 tl mağazada ne bilmiyorum. Bu durumda 1.020 tl olur oto koltuğuna da en fazla 400 veririm gibi geliyor.

Çok güzeller cnm

Daha güzelleri hepimizin bebişine nasip olsuuun

kızlar ua daha erken değil mii bende çok istiyprum artık dolap beşik kıyafet falan almak da şöle bi 25 haftalık olduktan sonra çok mu geç

Geç diye bi kavram yok canım ama hepimizin kesesi belli. O yüzden aylara yayıp ne ne zaman alınabilir ona bakıyoruz. Benim alacağım mobilyalar belli sadece gidip almak var. Kıyafetleri de indirime denk geldiğim için alıyorum, daha uyguna almak varken niye daha yüksek paraya alayım aynı ürünü diyorum ondan yani. Yoksa paran varsa 1 haftada halledersin herşeyi.

Güle güleeee kullansın bebişin canım mobilyasını. Bizim bebişin eşyaları kolilerde hayırlısıyla bizde alınca yıkayıp koyucaz inş. dolaplarına

Kızlar bu arada bu ay ve diğer ay tickettan market alışverişi yapıcaz eşim dedi para vermicez nasılsa 1 er paket bez de alalım. Mantıklı geldi, minnak bezlerimizde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…