iyiyim sağol sende iyisindir inş.Gunaydin canim :) nasilsin
iyiym canım sende iyisindir inş. bugün daha da bir sıcakGunaydin canim :) nasilsin
güle güle giysin oğluşun:) çok şekerlerAnnişler artık kıyafet almıcam. Bundan sonra battaniye havlu. Biberonu şampuanı deterjanını filan alıcam
Eki Görüntüle 1841269 Eki Görüntüle 1841268 Eki Görüntüle 1841267 Eki Görüntüle 1841266 Eki Görüntüle 1841265
Selam kızlar nasılsınız ? Bugün tam 18 haftalık olduk şükür fakat benim pazar günü kullandığım kan demir multivitamin vs. ilaçlar bitti şuan hiç ilaç kullanmıyorum dr. Randevum da ayın 13n de beklemelimiyim yoksa dr.a gitmelimiyim acaba kararsız kaldım
Kızlar merhaba sabahtandır dışardayım yoruldum dolabı aldım çok şükürsekerli_seker canım urban bebek arabasına baktım bugün sadece avm ye gittim haftaya beşik almaya gidecem e Bebek'ten falan da bakarım fiyat olarak avm de 1050 tl dedi ürün evet hafif araba bagajına koymak istediğin Zaman çok rahat çıkabiliyor iki yönlü ama koldan değiştirmiyorsun altından çıkarıp kendine değiştiriyorsun satıcı ürün güzel dedi karar sizin kızlar haftaya birde e Bebek'te fiyata bakar söylerim
Kızlar merhaba sabahtandır dışardayım yoruldum dolabı aldım çok şükürsekerli_seker canım urban bebek arabasına baktım bugün sadece avm ye gittim haftaya beşik almaya gidecem e Bebek'ten falan da bakarım fiyat olarak avm de 1050 tl dedi ürün evet hafif araba bagajına koymak istediğin Zaman çok rahat çıkabiliyor iki yönlü ama koldan değiştirmiyorsun altından çıkarıp kendine değiştiriyorsun satıcı ürün güzel dedi karar sizin kızlar haftaya birde e Bebek'te fiyata bakar söylerim
Katlaması rahat sağlam güzel ve hafif kumaşı da kalite ekstra alabiliyorsun kumaşı farklı renk ama ben kullanışlı diyemem bilmiyorum yarın alırsın sonra ben etki etmiş olmayım ben daha Bebek arabası almayacam bana da uygun geldi ama bakalım şimdi dolabımı hallettim beşiği alacam ben haftaya da AVM'ler pahalı oluyor kiradan mutlaka Bebek mağazalarından al almayı düşünüyorsanMerhaba Canım,
Sence nasıl araba sağlam mı katlanması rahatmı bakabildin mi canım?
Katlaması rahat sağlam güzel ve hafif kumaşı da kalite ekstra alabiliyorsun kumaşı farklı renk ama ben kullanışlı diyemem bilmiyorum yarın alırsın sonra ben etki etmiş olmayım ben daha Bebek arabası almayacam bana da uygun geldi ama bakalım şimdi dolabımı hallettim beşiği alacam ben haftaya da AVM'ler pahalı oluyor kiradan mutlaka Bebek mağazalarından al almayı düşünüyorsan
Kolay gelsin canım sana. Nasıl bi dolap aldınız?
Aynı arabayı ben de düşünüyorum. Direk koltuğun kendinin değiştiğini biliyorum ben. Böylesi daha iyi aslında, çünkü koldan değişince arka tekerler sabit ya kontrol etmek zor oluyor. İçim ferahladı açıkcası ben bakıyorum ama o arabayı göremedim burda. İnternette 900 tl ye gördüm ben. İnş. o fiyata da alırız.
Çok güzeller cnmAnnişler artık kıyafet almıcam. Bundan sonra battaniye havlu. Biberonu şampuanı deterjanını filan alıcam
Eki Görüntüle 1841269 Eki Görüntüle 1841268 Eki Görüntüle 1841267 Eki Görüntüle 1841266 Eki Görüntüle 1841265
Anladım canım yani hala devam ediuosun kullanmaya aramak istemiyprum aslında dr.a gitmek istiyprım hem bebişimide görürüm bayadır görmüyorum da bakalım :)Canım bende demir vitamin vs ilaçlar kullanıorum gitmeden 2 hafta önce bitmişti, gitmedim ben bekledim. Gittiğimde yazdırdım hepsini.. Ama sen bilirsin tabi, doktorunuda arayıp sorabilirsin.
Kolay gelsin canım sana. Nasıl bi dolap aldınız?
Aynı arabayı ben de düşünüyorum. Direk koltuğun kendinin değiştiğini biliyorum ben. Böylesi daha iyi aslında, çünkü koldan değişince arka tekerler sabit ya kontrol etmek zor oluyor. İçim ferahladı açıkcası ben bakıyorum ama o arabayı göremedim burda. İnternette 900 tl ye gördüm ben. İnş. o fiyata da alırız.
Merhaba Canım,
Sence nasıl araba sağlam mı katlanması rahatmı bakabildin mi canım?
kızlar ua daha erken değil mii bende çok istiyprum artık dolap beşik kıyafet falan almak da şöle bi 25 haftalık olduktan sonra çok mu geçKatlaması rahat sağlam güzel ve hafif kumaşı da kalite ekstra alabiliyorsun kumaşı farklı renk ama ben kullanışlı diyemem bilmiyorum yarın alırsın sonra ben etki etmiş olmayım ben daha Bebek arabası almayacam bana da uygun geldi ama bakalım şimdi dolabımı hallettim beşiği alacam ben haftaya da AVM'ler pahalı oluyor kiradan mutlaka Bebek mağazalarından al almayı düşünüyorsan
Koçtaş'tan aldım canım 399 tl nakliye montaj 470 Tlye mal oldu geçen ay 369 tl idi daha uygun bulursam diye almadıydım kısmet işte araba kullanışlı duruyordu ama emin değilim tabiki bu arada Bebişine aldığın şeyler çok güzel güle güle kullansınKolay gelsin canım sana. Nasıl bi dolap aldınız?
Bende sizlerden fikir alıyorum önemsiyorum evet araba hoş ideal bir arabaya benziyor ama al diyemem sonra memnun kalmazsan diye o anlamda dedim yoksa senin bahsettiğin gibi hoş arabaOluır mu canım öyle şey ben senden fikir alıyorum :) önemsiyorum burdaki arkadasların fikirlerini, kendimde gidip bakacağım kesinlikle.
Hayırlı olsun canım bebişin dolabıda :)
Canım 900tl galiba renk paketsiz ve anakucağı aparatı hariç tutar. Onlar dahil 1.300ü buluyor anladığım kadarıyla..
Ay inşallah beğeniriz ya 1.500de olsa almayı planlıyorum üstü olmasın
Çok güzeller cnm
kızlar ua daha erken değil mii bende çok istiyprum artık dolap beşik kıyafet falan almak da şöle bi 25 haftalık olduktan sonra çok mu geç
Koçtaş'tan aldım canım 399 tl nakliye montaj 470 Tlye mal oldu geçen ay 369 tl idi daha uygun bulursam diye almadıydım kısmet işte araba kullanışlı duruyordu ama emin değilim tabiki bu arada Bebişine aldığın şeyler çok güzel güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?