Canım resimleri attım, ikea'da en basiti var mesela, ya da şifyoner varsa onu kullanabiliriz. basit bir şey olduğu için marangozda falan da yaptırılabilir mi acaba? ben de oda yapmayacağım şimdilik, biz kirada oturuyoruz, inşallah önümüzdeki sene kendi evimizi alsak o zaman yaparım.Ben Bebek odası yapmıyorum Canım odam yok beşik alacam bi dünde dolabı aldım başkada birşey almam bu alt açma üniteleri Nasıl oluyormuş bilmiyorum mantıklı birşey mi değil mi Nasıl modeli falan hiçbir fikrim yok Can'ım
Canim ben 1 tane almak istiyorum :/ Belki.bir tanede annem alir bilmiyorum. Onun disinda bir tanede 5 li hastane cikisi aldim tek fark battaniye,ic zibin,corap,mendil falan yokAGRA cım aynen bundan sonrasının numarasını büyük alcam zaten.
Ayrıyeten alt açma ünitesini almayı düşünüyorum ben de. Şifonyer alıcam zaten üstüne de Bi tane o üniteden almayı düşünüyorum. kullanmasam da Bi ünite çokta sıkıntı çıkarmaz
MutluBulut_ canım ben de 2 ya da 3 çeşit hastane çıkışı almayı düşünüyorum. 1 tane az gelebilir diye düşünüyorum. Hani hiç kusmasa çişi bile çıkmasa 1-2 hafta aynı hastane çıkışını mı giyecek
Bu arada yatağımız da bu
Eki Görüntüle 1841690
AGRA cım aynen bundan sonrasının numarasını büyük alcam zaten.
Ayrıyeten alt açma ünitesini almayı düşünüyorum ben de. Şifonyer alıcam zaten üstüne de Bi tane o üniteden almayı düşünüyorum. kullanmasam da Bi ünite çokta sıkıntı çıkarmaz
MutluBulut_ canım ben de 2 ya da 3 çeşit hastane çıkışı almayı düşünüyorum. 1 tane az gelebilir diye düşünüyorum. Hani hiç kusmasa çişi bile çıkmasa 1-2 hafta aynı hastane çıkışını mı giyecek
Bu arada yatağımız da bu
Eki Görüntüle 1841690
sekerli_seker cnm günaydın, büyüyen beşiğin içi geniş olanını alın, tabii bu benim düşüncem, büyüyen beşiği ben sevmiyorum, çünkü büyüdüyü zaman içi dar oluyo büyük bebiş için, o yüzden ben normal içi geniş karyola, büyüdük'ten sonra bebişin kendi zevkine göre güzel bir yatak almağı düşünüyorum. arabalı falan güzel yataklar oluyo onlardan. Yani sizde aldığınız zaman içi geniş olanlardan alın bebekler büyüdüklerinden rahat etsinler, nedense bana dar gibi geliyooo
canım sen oda yapacaksan o zaman takım ala, daha güzel görünür, biz oda yapmayacağımız için ayrı ayrı alıyoruzKızlar ya bide hepiniz dolabı ayrı komidini ayrı beşiği ayrı ayrı mı alacaksınız, bir sebebi varmı ?
Ben hiç öyle düşünmedimde, gidip bakıp komple takım oda gibi alırım diyodum.
AGRA cım aynen bundan sonrasının numarasını büyük alcam zaten.
Bu arada yatağımız da bu
Eki Görüntüle 1841690
Canim ben 1 tane almak istiyorum :/ Belki.bir tanede annem alir bilmiyorum. Onun disinda bir tanede 5 li hastane cikisi aldim tek fark battaniye,ic zibin,corap,mendil falan yok
canım yatak çok güzelmişşş, ellerine sağlık. inşallah mutlu mutlu huzurlu uyusun bebişin
Kızlar ya bide hepiniz dolabı ayrı komidini ayrı beşiği ayrı ayrı mı alacaksınız, bir sebebi varmı ?
Canim ben once takimlara bakarim ama takim olunca fiyat cok artiyor diye bir dolap bir besik aliriz dedim bakalim :/Kızlar ya bide hepiniz dolabı ayrı komidini ayrı beşiği ayrı ayrı mı alacaksınız, bir sebebi varmı ?
Günaydın canım evet cnm o bölüm baktı :) hayırlı cumalar canımSağol cnm radyoloji mi bakti bebise
Çok tatlı Can'ım kaç tl ye aldın Can'ımAGRA cım aynen bundan sonrasının numarasını büyük alcam zaten.
Bu arada yatağımız da bu
Eki Görüntüle 1841690
Şifonyerli olan daha şık duruyor ben almam odam olsa güzel olurdu ama kalabalık olmasını da istemiyorum zaten beşiği odama koyacam dolap ta benim gurbetten gelen misafirlerim için hazırlamış olduğum oda vardı cocuk odası gibi iki yatağım var dolabı da Oray'a koyacam odaya uygun olsun diye dolabı da ceviz rengi aldım daha sonra fazla odam olunca zaten komple cocuk odası dizmeyi düşünüyorumCanım resimleri attım, ikea'da en basiti var mesela, ya da şifyoner varsa onu kullanabiliriz. basit bir şey olduğu için marangozda falan da yaptırılabilir mi acaba? ben de oda yapmayacağım şimdilik, biz kirada oturuyoruz, inşallah önümüzdeki sene kendi evimizi alsak o zaman yaparım.
Oda yapacaksan takım al Can'ım ben oda yapsaydım sade beyaz renk alacaktım ben mesela beşiği beyaz alacam sonra oda yaptığımda komple beyaz alıp beşiği de Oray'a koyarım internetten kesinlikle alma derim mobilya yerini bilemezsin kötü çıkabiliyor aklında bulunsunKızlar ya bide hepiniz dolabı ayrı komidini ayrı beşiği ayrı ayrı mı alacaksınız, bir sebebi varmı ?
Çok pahalıya bakmışın en iyi medefe 3500 tl rahat bulursun evet 6 bine de var 10 binede var ama Bebek odası 3500 Tlye rahat dizilir takım alınırken indirimde yapılabilir tek tek düşünmem ben açıkçasıCanım bi arkadaşım 10 lu aldı zaten ondan sonrasını 5li almayı düşünüyorum ben de.
Sağol tatlım
Canım ben takımları sorduğumda 5,5 milyar diyince vaz geçtim. O yüzden farklı şeyler alıcam böyle ayrı ayrı 1,600 tl ye filan geliyor.
Öğrenirsin inşallah en kısa zamanda Can'ım sende alışverişine başlarsın Rabbim gönlüne göre versinKızlarrr dr.dan geldimm şükür bebişim iyiymiş 12-13-14 haftalarda kesin olmamakla birlikte erkek diyen dr.um bugün emin olamadı bizim sıpa açmadı bacaklarını açıncada tam olarak yakalayamadık ay çok merak ettim şimdii ya :))
Aminn inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :)Öğrenirsin inşallah en kısa zamanda Can'ım sende alışverişine başlarsın Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?