-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
AGRA cım aynen bundan sonrasının numarasını büyük alcam zaten.
Ayrıyeten alt açma ünitesini almayı düşünüyorum ben de. Şifonyer alıcam zaten üstüne de Bi tane o üniteden almayı düşünüyorum. kullanmasam da Bi ünite çokta sıkıntı çıkarmaz

MutluBulut_ canım ben de 2 ya da 3 çeşit hastane çıkışı almayı düşünüyorum. 1 tane az gelebilir diye düşünüyorum. Hani hiç kusmasa çişi bile çıkmasa 1-2 hafta aynı hastane çıkışını mı giyecek

Bu arada yatağımız da bu

Canım resimleri attım, ikea'da en basiti var mesela, ya da şifyoner varsa onu kullanabiliriz. basit bir şey olduğu için marangozda falan da yaptırılabilir mi acaba? ben de oda yapmayacağım şimdilik, biz kirada oturuyoruz, inşallah önümüzdeki sene kendi evimizi alsak o zaman yaparım.

Eklentiler

• 1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 6.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 144
Canim ben 1 tane almak istiyorum :/ Belki.bir tanede annem alir bilmiyorum. Onun disinda bir tanede 5 li hastane cikisi aldim tek fark battaniye,ic zibin,corap,mendil falan yok

canım yatak çok güzelmişşş, ellerine sağlık. inşallah mutlu mutlu huzurlu uyusun bebişin

Günaydın canım,
Ben bir süre kullandıktan sonra tekrar yataktı beşikti uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanılsın.
Kesinlikle dikkat edeceğim canım içinin genişliğine, teşekkürler.

Kızlar ya bide hepiniz dolabı ayrı komidini ayrı beşiği ayrı ayrı mı alacaksınız, bir sebebi varmı ?
Ben hiç öyle düşünmedimde, gidip bakıp komple takım oda gibi alırım diyodum.

Kızlar ya bide hepiniz dolabı ayrı komidini ayrı beşiği ayrı ayrı mı alacaksınız, bir sebebi varmı ?
canım sen oda yapacaksan o zaman takım ala, daha güzel görünür, biz oda yapmayacağımız için ayrı ayrı alıyoruz

Yatakkkk çok güzel
Nekadar farklı bişe görmedim hiç.

Canim ben 1 tane almak istiyorum :/ Belki.bir tanede annem alir bilmiyorum. Onun disinda bir tanede 5 li hastane cikisi aldim tek fark battaniye,ic zibin,corap,mendil falan yok

Canım bi arkadaşım 10 lu aldı zaten ondan sonrasını 5li almayı düşünüyorum ben de.

canım yatak çok güzelmişşş, ellerine sağlık. inşallah mutlu mutlu huzurlu uyusun bebişin

Sağol tatlım

Canım ben takımları sorduğumda 5,5 milyar diyince vaz geçtim. O yüzden farklı şeyler alıcam böyle ayrı ayrı 1,600 tl ye filan geliyor.

Canim ben once takimlara bakarim ama takim olunca fiyat cok artiyor diye bir dolap bir besik aliriz dedim bakalim :/

Çok tatlı Can'ım kaç tl ye aldın Can'ım

Şifonyerli olan daha şık duruyor ben almam odam olsa güzel olurdu ama kalabalık olmasını da istemiyorum zaten beşiği odama koyacam dolap ta benim gurbetten gelen misafirlerim için hazırlamış olduğum oda vardı cocuk odası gibi iki yatağım var dolabı da Oray'a koyacam odaya uygun olsun diye dolabı da ceviz rengi aldım daha sonra fazla odam olunca zaten komple cocuk odası dizmeyi düşünüyorum

Oda yapacaksan takım al Can'ım ben oda yapsaydım sade beyaz renk alacaktım ben mesela beşiği beyaz alacam sonra oda yaptığımda komple beyaz alıp beşiği de Oray'a koyarım internetten kesinlikle alma derim mobilya yerini bilemezsin kötü çıkabiliyor aklında bulunsun

Çok pahalıya bakmışın en iyi medefe 3500 tl rahat bulursun evet 6 bine de var 10 binede var ama Bebek odası 3500 Tlye rahat dizilir takım alınırken indirimde yapılabilir tek tek düşünmem ben açıkçası

Kızlarrr dr.dan geldimm şükür bebişim iyiymiş 12-13-14 haftalarda kesin olmamakla birlikte erkek diyen dr.um bugün emin olamadı bizim sıpa açmadı bacaklarını açıncada tam olarak yakalayamadık ay çok merak ettim şimdii ya :))

Öğrenirsin inşallah en kısa zamanda Can'ım sende alışverişine başlarsın Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…