-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Nakliye ve montaj ekliyorlar normalde 399 nakliye montaj da 75 tl indirim olur mu bilmiyorum Can'ım

Ben girdim cn mmedikalde 60 tl oyle iyimiş durumu canım sende gitti bir hastaneye iyi oldunu ve birde gor bebeğini :) mutlu ol :)

anladım canım o zaman gecen seferde cok ındırım yokmus :)
Evet 30 tl kadardı 169 tl ye de dolap var Carrefour'da ama kalitesi çok kötüydü bana da bu aldığım biraz pahalı geldi ama burası genel anlamda pahalı bir memleket ucuz ve kaliteli ürün bulmak zor

Ayaklar aynı baba :)) ablasınında öyle ben şok oldum benim kızlar şimdiden babacı yandım :))

Maşallah bacakları tombiş tombiş görünüyor bebeklerimiz büyüdükçe insan dahada çok heyecanlı oluyor sağlıkla kucağımıza aşalım hayırla
Öyle canım hele hareketleri artık kuvvetlendikçe aradaki bağ bambaşka oluyor:) siz birde 7-8-9uncu aylardaki tekmeleri görün doğumdan sonra onlarıda özlüyor insan heranın tadını çıkarmalı insan :)

Günaydın kızlar yaşasın hafta sonu geliyor

tugder canım aldığın dolap güzelmiş güle güle kullan bende yakında dolap ve park yatağını alacağım
Selen_Ay canım bende bezlerini falan alacağımda eşim aldırmıyor erken diyor sonra hepsini ona aldırcam
yengec4 canım maşallah oğluşunu artık hızla büyüyorlar sağlıkla büyürler inş.
MutluBulut_ canım bende bayağı aldım kıyafet ama 0-3 ay az genelde 3-6 aldım 0-3 az gelirse yakın bir yerde mağaza var doğduktan sonra ordan alırım diye düşündüm
foolfancy bende 23.haftamdayım gün geçtikçe tekmelerin dozu artıyor gibi gerçekten çok güzel duydular

Kızlar günaydııın

foolfancy cim kız çocuk her daim babacıdır : ) demekki anne karnındası, doğmuşu yok İstanbuldaki eski komşum kızı olsun istiyormuş, duaları kabul olmuş adamın sanırım; kızı olacak nasipse benden 1 ay önde.
Burda da bir arkadaş var eşinin hamilelikle ilgili bir problemi var sürekli düşük yapıyor zor bela olan 1 evlatları var, eşi şimdi yine hamile daha çok yeni tabiki yine düşük riski var ama arkadaşı görmeyin havalardaaa kızım olacak olacak diye (daha belli değil tabi)

daisy5 normalde eşimde erken diyordu canım ama bu ay Ramazan ya eşim öğlen yemek yemeyeceği için ticket kaldı komple. Hiç para vermeyeceği için aldık bezini bebişimin ilk bezi hayırlı olsun nasıl seviyorum görmeyin gelecek ay da alıcaz bi paket. Ondan sonra zaten mecbur alıcaz. Eşim diyor bi paket kaç gün gidiyormuş. Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla günde 7-10 adet arası gidiyormuş ilk zamanlar diyorum. Bu koca paket 10-11 gün mü gidecek bu ne yaaa diye isyan bayrağını çoktan dikti bile

Bu arada kızlar bebişimin teyzesi (çok yakın arkadaşım) bebikimize yatak yaptırmış bugün kargoya veriyormuş ama resmini attı, telefondan giriş yapınca atarım size de

Evet 30 tl kadardı 169 tl ye de dolap var Carrefour'da ama kalitesi çok kötüydü bana da bu aldığım biraz pahalı geldi ama burası genel anlamda pahalı bir memleket ucuz ve kaliteli ürün bulmak zor
Goruntude de saglam gorunuyor gercekten gule gulr kullanin.canim :)

Kızlar günaydın tugder dolap güzelmiş güle güle kullan canım
yengec4 canım tebrik ederim sonuçlar iyi çıkmış, inşallah hep böyle devam etsin hepimiz için
Selen_Ay canım bebek bezini daha sonra aldığında 2 numara al, yenidoğan bence bi paket yeter, bazen bebişler büyük doğuluyo, yenidoğan bile olmuyomuş, bebişler çabuk büyüyor ya o yüzden diyorum
grpaysgl hoş geldin aramıza canım, bilgilerini ver ekleyelim seni ilk sayfadakı listemize
daisy5 canım ya ben hep 0-3 alıyorum, yalnış mı yapıyorum acabayenidoğan 1 hastane çıkışı var, bir 5li kısakol body aldım. diğerleri genelde 0-3

Sen bilirsin canım, bayramdan sonrada alabilirsin..
Evet bende büyüyebilen beşik alacağım, güzel olur fikir olur banada

Yani sende en kuvuk 0-3 aldin :) sorun yok o zaman bende 2 takim aldim 1 hastanr cikisi.birde 2 takim 0~3 daha alsam yeter sanirim

Kızlar ben de karyola, dolap bir de alt açma unitesi gibi bir şey almak istiyorum. İnternette araştırdım alt açma ünitesi gibi bir şey olursa altını değişmek daha rahat oluyormuş, yoksa annişler eğilmekden belini ağrıtıyo ve rahat olmuyo açmak. şifyoner gibi bir şey ya da ikea'da alt açma üniteleri oluyo, onlardan birini almak istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?

Benim cevremde herkes kenfi de otururarak aciyo :/ internette okudum bendr dedigini ama

Canım büyük olanı hertürlü giydirebilirsin ama küçük gelenin çaresi yok.. :)
Çabuk büyüyecek dio herkes, bende yenidoğan 2 hastane çıkışı var şimdilik

sekerli_seker cnm günaydın, büyüyen beşiğin içi geniş olanını alın, tabii bu benim düşüncem, büyüyen beşiği ben sevmiyorum, çünkü büyüdüyü zaman içi dar oluyo büyük bebiş için, o yüzden ben normal içi geniş karyola, büyüdük'ten sonra bebişin kendi zevkine göre güzel bir yatak almağı düşünüyorum. arabalı falan güzel yataklar oluyo onlardan. Yani sizde aldığınız zaman içi geniş olanlardan alın bebekler büyüdüklerinden rahat etsinler, nedense bana dar gibi geliyooo

Ben Bebek odası yapmıyorum Canım odam yok beşik alacam bi dünde dolabı aldım başkada birşey almam bu alt açma üniteleri Nasıl oluyormuş bilmiyorum mantıklı birşey mi değil mi Nasıl modeli falan hiçbir fikrim yok Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…