Nakliye ve montaj ekliyorlar normalde 399 nakliye montaj da 75 tl indirim olur mu bilmiyorum Can'ımOglusun gule gule kullansin insallah canim :)
Iyiyim canim cok sukur misafirim vardi gitti yemak yap.ortaligi topla derken daha yeni.uzanabildim :)
Canim bende ayni boyle istiyorum :) indirimdeykende nakliya fiyati ekleniyor mu ? Gule gule kullanin insallah sende benim gibi birde besik mi.alacaksin sifonyerde bakiyormusun
Masallah canim darisi bizim basimiza insallah bizimfe iyidir bebislerimiz :)
___
Kizlar bugun arkadasim kafami karistirdi :/ 1,5 yasinda bir cocugu var ve 0-3 ay cok buyuk yeni dogan al dedi :/ ama hepte tam tersi okuyordum yeni dogan almayin diye :/ az biseyde bol olsa ktu mu olur bilemedim
Ben girdim cn mmedikalde 60 tl oyle iyimiş durumu canım sende gitti bir hastaneye iyi oldunu ve birde gor bebeğini :) mutlu ol :)Yorgundum cnm sağol inslahhh hepimiz hayırlısı ile alırız bebislerimizi kucagimiza
Hosbulduk cnm
hosbulduk cnm evet kısmet olursa hayırlısı ile oglum olacakmış
Anladim cnm bende hateme yılmaz beye gidiyorum yarinda ayrıntılı ultrason için gidicem
anladım canım o zaman gecen seferde cok ındırım yokmus :)Nakliye ve montaj ekliyorlar normalde 399 nakliye montaj da 75 tl indirim olur mu bilmiyorum Can'ım
Evet 30 tl kadardı 169 tl ye de dolap var Carrefour'da ama kalitesi çok kötüydü bana da bu aldığım biraz pahalı geldi ama burası genel anlamda pahalı bir memleket ucuz ve kaliteli ürün bulmak zoranladım canım o zaman gecen seferde cok ındırım yokmus :)
Ayaklar aynı baba :)) ablasınında öyle ben şok oldum benim kızlar şimdiden babacı yandım :))
Öyle canım hele hareketleri artık kuvvetlendikçe aradaki bağ bambaşka oluyor:) siz birde 7-8-9uncu aylardaki tekmeleri görün doğumdan sonra onlarıda özlüyor insan heranın tadını çıkarmalı insan :)Maşallah bacakları tombiş tombiş görünüyor bebeklerimiz büyüdükçe insan dahada çok heyecanlı oluyor sağlıkla kucağımıza aşalım hayırla
Sağol cnm radyoloji mi bakti bebiseBen girdim cn mmedikalde 60 tl oyle iyimiş durumu canım sende gitti bir hastaneye iyi oldunu ve birde gor bebeğini :) mutlu ol :)
Goruntude de saglam gorunuyor gercekten gule gulr kullanin.canim :)Evet 30 tl kadardı 169 tl ye de dolap var Carrefour'da ama kalitesi çok kötüydü bana da bu aldığım biraz pahalı geldi ama burası genel anlamda pahalı bir memleket ucuz ve kaliteli ürün bulmak zor
Rica ederim Canım haftaya da beşiği alacam acaba erken mi olur diyorum Bayram'dan sonraya mı alsam diyorum bilemedim haftaya alırsam senle aynı beşik tarzını düşünüyoruz canım atarım sana da model resimlerini fikir sahibi olursun alışverişe çıkmadan önce
Yani sende en kuvuk 0-3 aldin :) sorun yok o zaman bende 2 takim aldim 1 hastanr cikisi.birde 2 takim 0~3 daha alsam yeter sanirimGünaydın kızlaryaşasın hafta sonu geliyor
tugder canım aldığın dolap güzelmiş güle güle kullan bende yakında dolap ve park yatağını alacağım
Selen_Ay canım bende bezlerini falan alacağımda eşim aldırmıyor erken diyor sonra hepsini ona aldırcam
yengec4 canım maşallah oğluşunu artık hızla büyüyorlar sağlıkla büyürler inş.
MutluBulut_ canım bende bayağı aldım kıyafet ama 0-3 ay az genelde 3-6 aldım 0-3 az gelirse yakın bir yerde mağaza var doğduktan sonra ordan alırım diye düşündüm
foolfancy bende 23.haftamdayım gün geçtikçe tekmelerin dozu artıyor gibi gerçekten çok güzel duydular
Benim cevremde herkes kenfi de otururarak aciyo :/ internette okudum bendr dedigini amaKızlar ben de karyola, dolap bir de alt açma unitesi gibi bir şey almak istiyorum. İnternette araştırdım alt açma ünitesi gibi bir şey olursa altını değişmek daha rahat oluyormuş, yoksa annişler eğilmekden belini ağrıtıyo ve rahat olmuyo açmak. şifyoner gibi bir şey ya da ikea'da alt açma üniteleri oluyo, onlardan birini almak istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Oglusun gule gule kullansin insallah canim :)
Iyiyim canim cok sukur misafirim vardi gitti yemak yap.ortaligi topla derken daha yeni.uzanabildim :)
Canim bende ayni boyle istiyorum :) indirimdeykende nakliya fiyati ekleniyor mu ? Gule gule kullanin insallah sende benim gibi birde besik mi.alacaksin sifonyerde bakiyormusun
Masallah canim darisi bizim basimiza insallah bizimfe iyidir bebislerimiz :)
___
Kizlar bugun arkadasim kafami karistirdi :/ 1,5 yasinda bir cocugu var ve 0-3 ay cok buyuk yeni dogan al dedi :/ ama hepte tam tersi okuyordum yeni dogan almayin diye :/ az biseyde bol olsa ktu mu olur bilemedim
Ben Bebek odası yapmıyorum Canım odam yok beşik alacam bi dünde dolabı aldım başkada birşey almam bu alt açma üniteleri Nasıl oluyormuş bilmiyorum mantıklı birşey mi değil mi Nasıl modeli falan hiçbir fikrim yok Can'ımKızlar ben de karyola, dolap bir de alt açma unitesi gibi bir şey almak istiyorum. İnternette araştırdım alt açma ünitesi gibi bir şey olursa altını değişmek daha rahat oluyormuş, yoksa annişler eğilmekden belini ağrıtıyo ve rahat olmuyo açmak. şifyoner gibi bir şey ya da ikea'da alt açma üniteleri oluyo, onlardan birini almak istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Dimi ama :)Canım büyük olanı hertürlü giydirebilirsin ama küçük gelenin çaresi yok.. :)
Çabuk büyüyecek dio herkes, bende yenidoğan 2 hastane çıkışı var şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?