-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu aldıklarımın teslim tarihi 19-27si arası görünüyor ama ebebekten aldığım ürünler güya aynı gün kargodaydı daha çıkmamış yaaa artık ne zaman gelecek Allah bilir

Benimde gelmezdi de kanama yasmaistim ben 2 hafta yatmistim o zaman demisti doktor.mumkun oldugunca egilme diye

Ay canım öyle bişey varsa tabiki insan çok daha fazla dikkat eder. Dikkat et sen de yinede

Ay ben bazen eşimi anlamıyorum, işten geliyor adam pert aç susuz, yemeği yiyoruz. Yürüyüşe çıkıcaz ya, arkadaşları da çağırıyoruz, bi anda hiç o pert adam değil. Benim bahanemle arkadaşlar da yürüyüş yapıyor

Iyi yapmissin canim istiyordun :)) havluyu kac tane alacaksin ? 1 mi 2 mi ? Benimde suan 1 tane var

2 tane almak istiyorum canım. 1 tanesiyle kurularken filan bi kaza oldu mesela bazı şeylerde hemen yıkanamayabiliyor, ondan.

Aldıklarının resmini attın mı sen canım. Ben hatırlamıyoruuum

ne güzel cnm, benim de yerime dinlen nolur her sene bu aylarda izne çıkıyordum, işe gelmeye hiç hevesim yok, her kesi dövecek gibiyim

Normalde bu zamanlarda insan iyice salıyor kendini canım, sen bi de hamilesin hormonlar tavan, normal. Ama az kaldı Allahın izniyle doğum iznine

Yok ben hep baştan beri diyorum ya canım. 8. 9. aylar fena olacak. Hele sen İstanbul gibi yerdesin bi de aracınız yok iyice zor. Kendimize eziyet gibi geliyor bana. Dediğin gibi şimdiden bile pertimiz çıkıyor.
Yalnız şunu fark ettim kaç gündür yürüyüş yapıyoruz ya belim daha iyi gibi. Bi de deniz sezonu başlasın oooooh

güle güle kullansın cnm bebişin. cartersin kiyafetlerini alsan dikkat et kalıpları çok küçük, ben cumartesi dükkanlarına gittim, elledim baya

Sağol canım, daha iyisi senin bebişine ve diğer bebişlere inş. Sitesinde dokuma tekniğinden dolayı kalıplarının dar olduğu yazıyor zaten de, ben de burda joker mağazasında ürünlerini gördüm. Kıyafetlerini pek almayı düşünmüyorum ama işte böyle havlusuydu, battaniyesiydi alayım dedim. Kundak geçiyor o ikili aldığım normal ölçülerden çok daha küçük, bile bile aldım. Artık diğer battaniyeleri ebebek, pamidor ya da annemle alıcaz işte

Şu havluları o kadar hoşuma gidiyor ki bazen bakıp bakıp duruyorum bende..
Çok güzeller canım aldıkların..

Ay hiç sorma canım özellikle havlularına özendiğim için aldım. Eğer bu havlusunun ebatlarından memnun kalırsam, vizon renk bi havlusu daha var onu da alıcam. Bi de plaj havluları var çok şeker onlardan da alırım diyorum

kızlar siz dediniz ya sinirlilik var diye bendeki durum mu garip acaba bende son zamanlarda aşırı sakinlik ve polyannalık var sürekli gülen ifade hormonlar ters sanırım bende

gecmıs olsun canım.havalarında etkısı var tabı :/
hadı ınsallah verırı :) kacıncı yılınız canım :)

Dogru soyluyorsun canım kaza anında ne yapacak yavrucak
Gercekten zor dısarı cıkmak dedıgın gıbı araba olmadıgı ıcın zor gelıyor bana metro,metrobus yakında olsa yıne ıyı ama
canım yuklemıstım

Toplamda
* 2 tane 0-3 takım (bır tanesı 5 li takım)
*2 tane 3-6 takım
*3 tane 0-3 alt
*2 tane uzun kol cıt cıtlı bady 0-3
* 1 havlu
*1 pelus battanıye
*bırde arkadasım gecen tulum almıs sagolsun beden yazmıyor bırde koması cok hosuma gıtmedı ılk anda yıkamam sanırım ne kadar az almısız yaaa alınacak ne cooook sey var aa bızım detarjanımızda var nasıl unuttum bak En az alısverıs yapan bızız sanırım

güzel duruyor canım güle güle kullan bende 1 havlu aldım english home dan annemde bornoz almış 2 tanede battaniyesi oldu birisi örme diğeri penye şimdilik yeter herhalde değilmi

Yaa ne kadar güzel devlette veriyolar mı bilmiyorum ama sanmıyorum :)
devlette ayrıntılı 2-3 dak sürüyo, bizimki öyleydi, çok şaşırmışdım. özeldeki doktorum normal muayinesş 15-20 dak sürüyo devlettek, ayrıntılım 2-3 dak komik de geldi, iki tane resim verdiler,yüzüne bakmadı bende, resimleri görsen anlamak olmuyo neyin neresi olduğu inşAllah senin güzel geçer, haber ver gidince, merak ettim

canım genelde erkekler saat seviyor yada taraftarlara özel forma ayakkabı tişörtlere bakabilirsin ben ayakkabı almıştım doğum gününde

inşAllah nice senelere severek bir birinizi ben eşim için ya giysi ya da parfum alırdım, babalar gününe mesele gömlek alıcam, öyle istedi beyefendi, hatta gösterdi 1 ay önceden, babalar gününe şunu al bana

kızlar nevresim takımı alan var mı ?
Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim

kızlar siz dediniz ya sinirlilik var diye bendeki durum mu garip acaba bende son zamanlarda aşırı sakinlik ve polyannalık var sürekli gülen ifade hormonlar ters sanırım bende
ayy darısı bana inşallah bu aralar çok stresli gerginim

inşallah canım.10 yıldır birlikteyiz ama evliliğimizin 4. yılı :)

canım genelde erkekler saat seviyor yada taraftarlara özel forma ayakkabı tişörtlere bakabilirsin ben ayakkabı almıştım doğum gününde
bi bakayım canım ama akşam ona çaktırmadan ve peşime takmadan nasıl gidip bakcam acaba
ben 2 tane aldım canım ikeadan
inşallah canım aminnn
o güzelmiş bak en azından ne alcağını biliyon sen mutlu o mutlu :)

ben besık aldıktan snra mı alsam dıyorum daha sonrusu olculer standart mı bılmıyorum

Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim
bana 2 yeter gıbı gelıyo bırı kuruken dıgerı serılı olacak

masallah canım Allah uzun omurler versın,mutlulugunuz daım olsun ınsallah

ben besık aldıktan snra mı alsam dıyorum daha sonrusu olculer standart mı bılmıyorum

bana 2 yeter gıbı gelıyo bırı kuruken dıgerı serılı olacak

bizde karyola olacak, bir de ilk 3 ay için geceler yanımızda beşik olacak, o ufak, onun için de almam lazım alıyorsun alıyorsun bitmiyo

bizde karyola olacak, bir de ilk 3 ay için geceler yanımızda beşik olacak, o ufak, onun için de almam lazım alıyorsun alıyorsun bitmiyo
evet o kucuk besıkler ıcınde oluyor mu :/ yatak falan yoksa yaptırıyormuyuz

evet o kucuk besıkler ıcınde oluyor mu :/ yatak falan yoksa yaptırıyormuyuz
benimkinin içinde yatağı var, normal beşik gibi değil, sallanan bi şey, arkadaş verdi, sadece nevresim almam lazım, zaten inşallah yalnız geceleri orda uyutucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…