- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
Bu aldıklarımın teslim tarihi 19-27si arası görünüyor ama ebebekten aldığım ürünler güya aynı gün kargodaydı daha çıkmamış yaaa artık ne zaman gelecek Allah bilir
Ay canım öyle bişey varsa tabiki insan çok daha fazla dikkat eder. Dikkat et sen de yinede
Ay ben bazen eşimi anlamıyorum, işten geliyor adam pert aç susuz, yemeği yiyoruz. Yürüyüşe çıkıcaz ya, arkadaşları da çağırıyoruz, bi anda hiç o pert adam değil. Benim bahanemle arkadaşlar da yürüyüş yapıyor
2 tane almak istiyorum canım. 1 tanesiyle kurularken filan bi kaza oldu mesela bazı şeylerde hemen yıkanamayabiliyor, ondan.
Aldıklarının resmini attın mı sen canım. Ben hatırlamıyoruuum
Normalde bu zamanlarda insan iyice salıyor kendini canım, sen bi de hamilesin hormonlar tavan, normal. Ama az kaldı Allahın izniyle doğum iznine
Yok ben hep baştan beri diyorum ya canım. 8. 9. aylar fena olacak. Hele sen İstanbul gibi yerdesin bi de aracınız yok iyice zor. Kendimize eziyet gibi geliyor bana. Dediğin gibi şimdiden bile pertimiz çıkıyor.
Yalnız şunu fark ettim kaç gündür yürüyüş yapıyoruz ya belim daha iyi gibi. Bi de deniz sezonu başlasın oooooh
Sağol canım, daha iyisi senin bebişine ve diğer bebişlere inş. Sitesinde dokuma tekniğinden dolayı kalıplarının dar olduğu yazıyor zaten de, ben de burda joker mağazasında ürünlerini gördüm. Kıyafetlerini pek almayı düşünmüyorum ama işte böyle havlusuydu, battaniyesiydi alayım dedim. Kundak geçiyor o ikili aldığım normal ölçülerden çok daha küçük, bile bile aldım. Artık diğer battaniyeleri ebebek, pamidor ya da annemle alıcaz işte
Ay hiç sorma canım özellikle havlularına özendiğim için aldım. Eğer bu havlusunun ebatlarından memnun kalırsam, vizon renk bi havlusu daha var onu da alıcam. Bi de plaj havluları var çok şeker onlardan da alırım diyorum
Benimde gelmezdi de kanama yasmaistim ben 2 hafta yatmistim o zaman demisti doktor.mumkun oldugunca egilme diye
Ay canım öyle bişey varsa tabiki insan çok daha fazla dikkat eder. Dikkat et sen de yinede
ayy senin eşin süpermiş canım yaa benimki yemekten sonra bildiğin mort
canım ben daha önce pantolon ve tayt aldım kalıpları güzeldi 42 bedeni oldu bana.kapriyi large aldım oldu kaprinin kalıbı güzel ama şort aldım kalıbı çok küçük 46 beden aldım hatta anca oldu
canım güle güle kullan gelincede foto atarsın.benimde bu aralar bir şeyler alasım var.
Ay ben bazen eşimi anlamıyorum, işten geliyor adam pert aç susuz, yemeği yiyoruz. Yürüyüşe çıkıcaz ya, arkadaşları da çağırıyoruz, bi anda hiç o pert adam değil. Benim bahanemle arkadaşlar da yürüyüş yapıyor
Iyi yapmissin canim istiyordun :)) havluyu kac tane alacaksin ? 1 mi 2 mi ? Benimde suan 1 tane var
2 tane almak istiyorum canım. 1 tanesiyle kurularken filan bi kaza oldu mesela
Aldıklarının resmini attın mı sen canım. Ben hatırlamıyoruuum
ne güzel cnm, benim de yerime dinlen nolurher sene bu aylarda izne çıkıyordum, işe gelmeye hiç hevesim yok, her kesi dövecek gibiyim
Normalde bu zamanlarda insan iyice salıyor kendini canım, sen bi de hamilesin hormonlar tavan, normal. Ama az kaldı Allahın izniyle doğum iznine
Kızlar alısverıs yapasım var
Suan bende nasıl tamamlayacagız eksıklerı demeye basladımBır kere yaptıgımız alısverıs dısında aldıgımız baska bırsey olmadı. Sıcaklar ıyıce kendını gosterdı. Cumartesı bıraz gezdık de 2 gun kendıme gelemedım sankı Mıllet nasıl 7. - 8. aylara sıkıstırıyor herseyı pat dıye alıyor anlamadım
Yok ben hep baştan beri diyorum ya canım. 8. 9. aylar fena olacak. Hele sen İstanbul gibi yerdesin bi de aracınız yok iyice zor. Kendimize eziyet gibi geliyor bana. Dediğin gibi şimdiden bile pertimiz çıkıyor.
Yalnız şunu fark ettim kaç gündür yürüyüş yapıyoruz ya belim daha iyi gibi. Bi de deniz sezonu başlasın oooooh
güle güle kullansın cnm bebişin. cartersin kiyafetlerini alsan dikkat et kalıpları çok küçük, ben cumartesi dükkanlarına gittim, elledim baya
Sağol canım, daha iyisi senin bebişine ve diğer bebişlere inş. Sitesinde dokuma tekniğinden dolayı kalıplarının dar olduğu yazıyor zaten de, ben de burda joker mağazasında ürünlerini gördüm. Kıyafetlerini pek almayı düşünmüyorum ama işte böyle havlusuydu, battaniyesiydi alayım dedim. Kundak geçiyor o ikili aldığım normal ölçülerden çok daha küçük, bile bile aldım. Artık diğer battaniyeleri ebebek, pamidor ya da annemle alıcaz işte
Şu havluları o kadar hoşuma gidiyor ki bazen bakıp bakıp duruyorum bende..
Çok güzeller canım aldıkların..
Ay hiç sorma canım özellikle havlularına özendiğim için aldım. Eğer bu havlusunun ebatlarından memnun kalırsam, vizon renk bi havlusu daha var onu da alıcam. Bi de plaj havluları var çok şeker onlardan da alırım diyorum