gecmıs olsun canım.havalarında etkısı var tabı :/
hadı ınsallah verırı :) kacıncı yılınız canım :)
Dogru soyluyorsun canım kaza anında ne yapacak yavrucak
Gercekten zor dısarı cıkmak dedıgın gıbı araba olmadıgı ıcın zor gelıyor banametro,metrobus yakında olsa yıne ıyı ama
canım yuklemıstım
Toplamda
* 2 tane 0-3 takım (bır tanesı 5 li takım)
*2 tane 3-6 takım
*3 tane 0-3 alt
*2 tane uzun kol cıt cıtlı bady 0-3
* 1 havlu
*1 pelus battanıye
*bırde arkadasım gecen tulum almıs sagolsun beden yazmıyor bırde koması cok hosuma gıtmedı ılk anda yıkamam sanırımne kadar az almısız yaaa alınacak ne cooook sey var aa bızım detarjanımızda var nasıl unuttum bak En az alısverıs yapan bızız sanırım
güzel duruyor canım güle güle kullan bende 1 havlu aldım english home dan annemde bornoz almış 2 tanede battaniyesi oldu birisi örme diğeri penye şimdilik yeter herhalde değilmi
kızlar nevresim takımı alan var mı ?
Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim
bızımde plan ılk 6 aydan sonra odasına gecırmek ama dedıgın gıbı bakalım ınsallah uygulamada basarılı oluruzzaten 2-3 ay uyucak, küçük ya, sonra geceleri kendi odasına sepetliceztabii bu bizim planlar, bebiş sonra gelip ne plan yapıcaksa artık bilemiyoruz
Gerılerde kalmıstır oHemen geri dönüp bakcam neler almışsınnasıl unutmuşum.
Aslında aldıkların az değil. Benim 0-3 aylık daha geçenki ebebekten aldığımaldıklarım hep 4-6-12 ay arasına hitap eden şeyler. Çocuk doğduğunda giyecek pek bişeyi yoktu.
2 havlu alıcam dediğim gibi, 1 kalın battaniye alıncak, 1 çift taraflı penye battaniye istiyorum, 1 peluş battaniye aldım zaten. Penye battaniyelerini 4-5 tane alırım ben diyorum.
oo ıyıymıs canım pekı olcu fark edıyor mu ?Kızlar nevresimdünyası com var, kampaniya vermış, bir nevresim alana diğeri bedavaben bu ay alış verişlerimi durdurdum...
ölçümler standart, nevresim 100-150, çarşaf 120-150, 2 adet yastık kılıfı 35-45, fiyatı 65TL+aynısından bir takım da hediyyeli. Kızlar için güzelleri varoo ıyıymıs canım pekı olcu fark edıyor mu ?
Bu aldıklarımın teslim tarihi 19-27si arası görünüyor ama ebebekten aldığım ürünler güya aynı gün kargodaydı daha çıkmamış yaaaartık ne zaman gelecek Allah bilir
Ay canım öyle bişey varsa tabiki insan çok daha fazla dikkat eder. Dikkat et sen de yinede
Ay ben bazen eşimi anlamıyorum, işten geliyor adam pert aç susuz, yemeği yiyoruz. Yürüyüşe çıkıcaz ya, arkadaşları da çağırıyoruz, bi anda hiç o pert adam değil. Benim bahanemle arkadaşlar da yürüyüş yapıyor
2 tane almak istiyorum canım. 1 tanesiyle kurularken filan bi kaza oldu meselabazı şeylerde hemen yıkanamayabiliyor, ondan.
Aldıklarının resmini attın mı sen canım. Ben hatırlamıyoruuum
Normalde bu zamanlarda insan iyice salıyor kendini canım, sen bi de hamilesin hormonlar tavan, normal. Ama az kaldı Allahın izniyle doğum iznine
Yok ben hep baştan beri diyorum ya canım. 8. 9. aylar fena olacak. Hele sen İstanbul gibi yerdesin bi de aracınız yok iyice zor. Kendimize eziyet gibi geliyor bana. Dediğin gibi şimdiden bile pertimiz çıkıyor.
Yalnız şunu fark ettim kaç gündür yürüyüş yapıyoruz ya belim daha iyi gibi. Bi de deniz sezonu başlasın oooooh
Sağol canım, daha iyisi senin bebişine ve diğer bebişlere inş. Sitesinde dokuma tekniğinden dolayı kalıplarının dar olduğu yazıyor zaten de, ben de burda joker mağazasında ürünlerini gördüm. Kıyafetlerini pek almayı düşünmüyorum ama işte böyle havlusuydu, battaniyesiydi alayım dedim. Kundak geçiyor o ikili aldığım normal ölçülerden çok daha küçük, bile bile aldım. Artık diğer battaniyeleri ebebek, pamidor ya da annemle alıcaz işte
Ay hiç sorma canım özellikle havlularına özendiğim için aldım. Eğer bu havlusunun ebatlarından memnun kalırsam, vizon renk bi havlusu daha var onu da alıcam. Bi de plaj havluları var çok şeker onlardan da alırım diyorum
Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri Insallah saglikla giydirmek nasip olur
Eki Görüntüle 1839311
hee olculer hepsıne oluyor o zamanölçümler standart, nevresim 100-150, çarşaf 120-150, 2 adet yastık kılıfı 35-45, fiyatı 65TL+aynısından bir takım da hediyyeli. Kızlar için güzelleri var
Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim
B BirAnneBirEvlat [/USER] eşofmanını güle güle kullan internetten mi aldın gidip deneyip mi aldın bende internetten alayım diyorum da beden aklıma takıldı L mi M mi alsam birde iki farklı alternatif boyu var L ve R birisi kısa sanırım değilmi
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için yakından görmediğim için özellikleri güzel gelmişti Ozaman en iyisi yakından görüp almak diğer modellerede bakayım ben eniyisiGünaydın cnm, senin söylediğin arabaydı 3,5 kiloluk. onu bu aralar pamidorda çok reklam ediyorlar. indirimle 200 küsüre geliyo dedi. yenidoğan için ben pek uygun görmedim, tam yatmıyo, bi de içinin ve tentesinin kumaşını sevmedim. Kapandığı zaman da dağılıyo gibi duruyo. tabii ki ben kendi tercihime göre baktım, uçak yolculuğu yapa biri gibi pinna'nı bagaja versen sağ salim geri alamazsın bence, sık kapanmıyor. ama bi kaç aylık bebekler için güzel araba, çok hafif. ben daha çok baby2go'nun proton modelini beğendim bir de internette luna modelini çok sevdim. Luna yokdu orda malesef. proton 7 kilo luna modeli 5.5. protonun içi daha sağlam duruyor, kumaşı falan gayet güzel, resmini atdım zaten karyola ile.
Yok cnm almıyorum, inşallah öbürü ay alırım, bu ay alış verişi tamamladım:hee olculer hepsıne oluyor o zamanbende yatagı 70*130 ve 60*120 falan oluyor ya nevresmde ona gore degısıyor mu dıyordum :) sen alıyormusun cnım
ooo daha ne olsunYok cnm almıyorum, inşallah öbürü ay alırım, bu ay alış verişi tamamladım:
Karyola
Uzun kollu çıt çıtlı body - 4 adet
İçliği olan üst zıbın - 2 adet
Su geçirmez alez - 1
Banyo havlusu - 1
Premium care paketi
Yetmez mi sence ?
eksik çok yaa, karyoladan kurtulduk ne ise kiooo daha ne olsunmasallah zaten baslı basına karyola bıle yeter eksıklerın ne durumda
canım zaten ıcıne coraap gıydırılmelı dıye bılıyorum ayaklının ıcıne yanı :) bakalım artık deneyıp gorucez 0-3 ıcın baska tek alt almam benBu tarz kendinden çoraplı pijamalar ve tulumlar var kızlar, ben kızımda çok kullandım. Normal ayaklı pijamalar ayakta hiç tutmuyor, bebeğin ayağı hiç sıcak kalmıyor. Ama bu çoraplılar daha sıkı olduğu için bebek hareket etse bile ayağında çıkmıyor daha sıcak tutuyor. Mağazada görürseniz mutlaka gözatın derim.
Eki Görüntüle 1846331 Eki Görüntüle 1846332 Eki Görüntüle 1846333
bu daha mantıklı, patikli tulum + zıbının altı 2-3 tane var. patiksiz alıyorum ben normalde. bunları nerden aldın sen? hatırlıyormusun?Bu tarz kendinden çoraplı pijamalar ve tulumlar var kızlar, ben kızımda çok kullandım. Normal ayaklı pijamalar ayakta hiç tutmuyor, bebeğin ayağı hiç sıcak kalmıyor. Ama bu çoraplılar daha sıkı olduğu için bebek hareket etse bile ayağında çıkmıyor daha sıcak tutuyor. Mağazada görürseniz mutlaka gözatın derim.
Eki Görüntüle 1846331 Eki Görüntüle 1846332 Eki Görüntüle 1846333
Ne guzel canım ya bır plan program yapmıssınızeksik çok yaa, karyoladan kurtulduk ne ise kiinşallah önümüzdeki ay dolap + banyo şampuan bebe yağı falan+ nevresim alırım. aylara bölüyorum. Listem var aldıkça not alıyorum kiyafeti de her alış verişde bir şeyler alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?