-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Gecen biz plaja gittik, kv de bizle geldi. Ben utand gobusşü açmak istemedim, kendisi açtı, çoçuk D vitamini alsın dedi

Gecen biz plaja gittik, kv de bizle geldi. Ben utand gobusşü açmak istemedim, kendisi açtı, çoçuk D vitamini alsın dedi
Bende sezonu açacağım yakında bizim göbüşler büyüdükçe tüyler küçük kalıp farkedilmez umarım

sağol canım

kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım
Ben saldım kendimi makyaj bile zar zor yapıyorum aseton doğal var mı bilmiyorum varsa onu kullanmak lazım çünkü aseton zararlı diye okumuştum

Kızlar az önce bebiş yoklamasına gittim geldim

Minnacık bişeyler yaaa Allahım esirgesin
Komşum lavantalı magnet yaptırmış bi de çikolata onlardan verdi.
Kapı süsü yaptırmışlar baya büyük
Hepsi çok güzeldi

Teşekkür ederim. :)
Çok haklısın da ben dayanamıyorum böyle görünce ya
3. de tavsiyene uyacağım söz.

Zorlama mahiyetinde söylememiştim. Aldıkların çok güzel. Sadece anlık düşünme diye şey etmiştim ben haddimi aşmadım umarım. Sadece senin içindi işte öyle yani

Kızlar sabah 8:30 da detaylı randevumuz var, sonrada aşıya gidicem. Dualarınızı bekliyorum.

Hadi canım hayırlı haberlerinle gel inş.

aiii bana da bir yarın kaldı, ben de bebişimi görücem oleeeey

Benim de göbeyimde siyah kıllar çıktı, daha önce de bir az kıl vardı ama sarıydı, hamilelikte siyahlaştı, ben de ağda yaptım, çok acıttı, tam da temizleyemedim, yarı kel gibi kaldı

Kız ilahi güldürdün Allah da seni güldürsün emi yarı kel gibi
Ben acıtmasını dert etmedim de kökü sağlamlaşırsa diye korktum ondan almıyorum, zaten doğumdan sonra dökülüyor diyorlar, ne gerek var dedimdi ben de

Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benim hamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim

Ben kapı süsü yapmıştım, hastane için de biberon kurabiye yapmıştım, birde karışık badem ve çikolata almıştık onları dağıttık, bide benim gittiğim hastanenin lohusa şerbeti ikramı oluyor, onlardan ikram etmiştik ziyarete gelenlere.

Mevlütünde de minik renkli süslü külahlar oluyor. Onlardan alıp içine şeker koyup dağıtmıştım.

Bugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.
Ay çok güzeller hello kityy den bende istiyorum nerden aldın kaça aldın Canım yaa bu yastıklara beni de heveslendirdiniz iyice

Tüylenme göbekte bende de oldu ama çok değil doktorum doğumdan sonra gider demişti ama sivilce falan çıkmadı ben balkonu yıkarken bile güneş koruyucusuz çıkmıyorum lekenme olmasın diye şimdilik sorun yok öyle gider inşallah

Ayy canım ya ne cok güldürdün beni kayinvaliden gorse nolcak ne diyecek ay bu gelinde çok killiymis mi diyecek hey Allahım ya biri bişey derede hormonlardan dersin

Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benim hamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim

Yengec4""
hahaha bende görmedim ama okadar büyük değil benim göbüşüm bi raz büyük beden giyersem olur diye düşünüyorum gerçi şuanda pek öyle bi planım yok deniz olayina giricegimi sanmiyorum ama belki bi ihtimal oğlum için giderim korkarım ben hamileyken denize girmeye ya bişey olursa diye

İnşallah canım bişey çıkmaz yüzünde ben oğluma acayip iyiydim cildim çok iyiydi ve herkes çok beğeniyodu beni ama kızım baya cirkinlestirdi beni yüzümde mutlaka bişeyler var ve okadar kiloda almadım 5 ay oldu 2 kilo anca aldım niye bilmiyorum. Oğluma 45 kiloya hamile kalmıştım 61 le doğuma gittim belkide biraz kilo alınca guzellesmistim

Evet kız anneyi çirkinleştirirmiş bilmem bende sorun olmadı oh ne güzel ben geçen hafta 75 tim 12 kilo aldım ama hiç önemsemiyorum bebeğime yarıyor yediklerim çok şükür gelişimi gayet iyi inşallah ta böyle gider

Maşallah bebekler iyi olsun kilo önemli değil biz ister istemez kilo alcak ben geçen hafta 58 kiloydum bebeğim 21. Haftada 370gr di normal bilmiyorum bi hafta sonra yine gidicem ben kilo almadım acaba bebekte gelsmiyomu diye kendimi paraliyorum ve sanki biraz küçük benim kızım 21. Haftada 370gr iyimi bilmiyorum

Kizlar. Bende egzama var. Yillardir mumkun degil birakmiyor beni.
Yuzumde kisin pul olurdu hamilelikte daha cok artti. Hafta sonu disaridaydik eve geldim yuzum yaniyo sonra baktim agiz cevrem cene altim falan kizarmis. Ne yapsam bilmiyorum tavsiyesi olan var mi Bir hafta gecmesi icin kendim cozum bulup eger gecmezse o zaman doktora gitmek istiyorum belkide ilac veremicek off of

Valla hatırlamıyorum ben kaçtım doktorlar zaten gereken bilgiyi veriyor iyi olmasa allah korusun söyler Can'ım ben acayip iştahlıydım hala da öyleyim ama ilk 4 ay Boğazım hiç durmadı şu 1,5 aydır eskisi gibi değilim sen normal doğum mu yaptın ilkinde Can'ım oğlun kaç yaşında allah bağışlasın aralarında kaç yaş oluyor

Geçmiş olsun hiç fikrim yok ama İbrahim saraçoğlunun önerilerini tutuyor arkadaşım hamile kalamamıştı soğan kürü ile kaldı bi interneten araştır inşallah işe yarar

Geçmiş olsun hiç fikrim yok ama İbrahim saraçoğlunun önerilerini tutuyor arkadaşım hamile kalamamıştı soğan kürü ile kaldı bi interneten araştır inşallah işe yarar
Onun dut kuru var canim gecen sene elimdeki egzama icin denedim kisin elim catliyo hatta kaniyo. Cok umutlanmistim ama yok hic fayda etmedi :/

Ya öyle tabi canım Dr bi problem olsa söylerdi bende ilk 4 ay hiç bişey yiyemedim canım benim ilk doğumum sezaryen oldu 2011 de doğum yaptım oğlum 5,5 yaşında kızıma 3 yıl ugrastim tedavi falan gördüm de öyle hamile kaldim yani o yüzden biraz yaş farkı olcak aralarında. İkinci Bebeğimi normal doğurmak istiyorum ama hiç bi Dr kabul etmiyo ciddi riskleri varmış yani ikinci çocukta sezaryen.

O killanma bende de var malesef yaa galiba hormonlardan

Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim olmayan herkese nasip etsin şu mübarek Ramazan'da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…