kızlar iğne oyası yaptıracakmısınız yazma sarı beyaz sarı sarılık uzak dursun diye felan mış ben bir tane beyaz yaptırdım ama uçu pembe mavi ben tek renk iştiyorumdum ama kız erkek oldu nu bilmedim için oyle yaptırmıştım kızlar=)
Slm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banaya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?
Bugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.
Canım benim çeyizimde kırmızı da sarı yazmam da var. Annem örmüştü. Yalnız doğum için yazma yaptırılıyor mu ya. Benim evde hiç kullanmadığım yazmalarım var, onlardan kullanmayım mı?
Tüylenme olabiliyor canım ya, benim 2 aylıkken başlamıştı baya arttı ama hiç almıcam ben, doğumdan sonra dökülüyormuş
Güle güle kullanın annesi nasıl da güzel aldıklarınız.
Nacizane tavsiye olarak; eğer bir tane daha alacaksan ortak bir renk almanı öneririm. İlk evladın bu ama 2. ne olacak belli değil. Tabi yine sen bilirsin
Kızlar sabah 8:30 da detaylı randevumuz var, sonrada aşıya gidicem. Dualarınızı bekliyorum.
Guzel haberlerle gel ınsallah canım :)Kızlar sabah 8:30 da detaylı randevumuz var, sonrada aşıya gidicem. Dualarınızı bekliyorum.
canım bendede oldu bildiğin kaşım gibi kalın kıllar çıktı.aldırcaktım hatta kuaför sakın aldırma dahada sertleşir doğumdan sonra dökülüyor zaten dedi.aldırmadım ama deniz sezonuda açıldı napcam bilmiyorumSlm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banaya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?
hadi inşallah güzel haberler verirsin canımKızlar sabah 8:30 da detaylı randevumuz var, sonrada aşıya gidicem. Dualarınızı bekliyorum.
Benim de göbeyimde siyah kıllar çıktı, daha önce de bir az kıl vardı ama sarıydı, hamilelikte siyahlaştı, ben de ağda yaptım, çok acıttı, tam da temizleyemedim, yarı kel gibi kaldıSlm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banaya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?
Benim de göbeyimde siyah kıllar çıktı, daha önce de bir az kıl vardı ama sarıydı, hamilelikte siyahlaştı, ben de ağda yaptım, çok acıttı, tam da temizleyemedim, yarı kel gibi kaldı
Yaaaa nasıl aldın zararlı olmazmi ben almadım alamam yani korkarım bence bırak öyle yarı kel kalsinBenim de göbeyimde siyah kıllar çıktı, daha önce de bir az kıl vardı ama sarıydı, hamilelikte siyahlaştı, ben de ağda yaptım, çok acıttı, tam da temizleyemedim, yarı kel gibi kaldı
ınsallah guzel cıkasr sonuclar canımSağolun kızlar inş.sizlerin bebişlerimiz iyidir
MutluBulut_ Can'ım yarın alcam sonuçları idrar testi kan testi falanda yapıldı yengec4 tatlım yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara bizimkiden gelecek ay ilk yıldönümü olcak
sekerli_seker güle güle kullan çok güzeller
B BirAnneBirEvlat inş.sende güzel haberlerle gelirsin insan rahatlıyor
Yani dökülüyosa almaya gerek yok sende bikini giyme canim mayo giyersin göbeğinde kapanır ama oda sıkar dimi en iyisi paroyo kullanmak denize girince cikarirsin kimsede görmez zaten ben kapalı olduğum için haşema giyiyorm oyüzden sorun yokcanım bendede oldu bildiğin kaşım gibi kalın kıllar çıktı.aldırcaktım hatta kuaför sakın aldırma dahada sertleşir doğumdan sonra dökülüyor zaten dedi.aldırmadım ama deniz sezonuda açıldı napcam bilmiyorum
sağol canımSağolun kızlar inş.sizlerin bebişlerimiz iyidir
MutluBulut_ Can'ım yarın alcam sonuçları idrar testi kan testi falanda yapıldı yengec4 tatlım yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara bizimkiden gelecek ay ilk yıldönümü olcak
sekerli_seker güle güle kullan çok güzeller
B BirAnneBirEvlat inş.sende güzel haberlerle gelirsin insan rahatlıyor
aynen canım hiç almazsan dökülüyomuş.mayo giyemiyorum ben ya sevmiyorum hem zaten kurumuyoda o bi türlü.göbeğimide eşim yada kuzenlerin görmesi falan çok önemli değil pek umursamamYani dökülüyosa almaya gerek yok sende bikini giyme canim mayo giyersin göbeğinde kapanır ama oda sıkar dimi en iyisi paroyo kullanmak denize girince cikarirsin kimsede görmez zaten ben kapalı olduğum için haşema giyiyorm oyüzden sorun yok
Bugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.
Benim pek umudum yokınsallah kalanlarda dokulur
benımde tek umudum dogumdan sonra dokulmesı
Inshallah guzel haberlerle gelirsinKızlar sabah 8:30 da detaylı randevumuz var, sonrada aşıya gidicem. Dualarınızı bekliyorum.
Acittigi icin biraktim zaten, doktordam utaniyorum killi gobusle ne bilim ... Kuafor dogumdan sonra alalim dediYaaaa nasıl aldın zararlı olmazmi ben almadım alamam yani korkarım bence bırak öyle yarı kel kalsin
Ben her iki doktorumdan sordum, her ikisi de kullanabilirsin dedi. Bende kullaniyorum, asetomsuz oje cikarici aldim, onu kullaniyorum.sağol canım
kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?