- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
bende ilk kontrole gittiğimde doktor yasaklamıştı bıraktım haftasonu içiyrum bı tane sadece kı ben kahveyi cok seviyorum kım duysa şaşırıyor
Geçmiş olsun evde ıhlamur varsa ıhlamur kaynat yada doktorunu ara bir ilaç söylesin onu al dikkat et kendine de kızını da
Doktorum doğum yapmış bugün arayamam ki, diğer doktorunda numarasını almayı unuttum gittiğimde. Gece sabaha kadar kızım hep ateşliydi. Hiç uyumadık. Şuan sersem gibiyim. Perşembe randevum vardı zaten. Bugünde kötü olursak hem kızıma hem kendime yarına alır randevuyu direk giderim hastaneye.
Bana verdiği bir antibiyotik vardı ama sana ismini versem sana uyar mı uymaz mı bilmiyorumDoktorum doğum yapmış bugün arayamam ki, diğer doktorunda numarasını almayı unuttum gittiğimde. Gece sabaha kadar kızım hep ateşliydi. Hiç uyumadık. Şuan sersem gibiyim. Perşembe randevum vardı zaten. Bugünde kötü olursak hem kızıma hem kendime yarına alır randevuyu direk giderim hastaneye.
Bana verdiği bir antibiyotik vardı ama sana ismini versem sana uyar mı uymaz mı bilmiyorum
Geçmiş olsunZinnat diye bir antibiyotik kullandım daha önce. Gebelikte kullanılabiliyor ama doktora gitmeden birşey alamam. Kızım sürekli kötüleşiyor. Ateşi düşmüyor. Böyle giderse akşam gidicez doktora zaten.
Zinnat diye bir antibiyotik kullandım daha önce. Gebelikte kullanılabiliyor ama doktora gitmeden birşey alamam. Kızım sürekli kötüleşiyor. Ateşi düşmüyor. Böyle giderse akşam gidicez doktora zaten.
günaydın canım :) bizde merakla beklıyoruz güzel haberlerınıGünaydın kızlarbende biraz heyecan olmaya başladı yarın doktora gideceğim için bakalım umarım öğrenirim cinsiyeti bu sefer
İnşallah Can'ım herşey yolunda olsun da öncelik sağlık sonrada umarım cinsiyeti öğrenirim 16.haftaya girdik artık göstersin de insan alışveriş yapmaya hevesleniyorgünaydın canım :) bizde merakla beklıyoruz güzel haberlerını
canım geçmiş olsun. bugün nasılsın?Zinnat diye bir antibiyotik kullandım daha önce. Gebelikte kullanılabiliyor ama doktora gitmeden birşey alamam. Kızım sürekli kötüleşiyor. Ateşi düşmüyor. Böyle giderse akşam gidicez doktora zaten.
Günaydın canım, biz o biri hafta gidicezİnşallah Can'ım herşey yolunda olsun da öncelik sağlık sonrada umarım cinsiyeti öğrenirim 16.haftaya girdik artık göstersin de insan alışveriş yapmaya hevesleniyor
Doktorum doğum yapmış bugün arayamam ki, diğer doktorunda numarasını almayı unuttum gittiğimde. Gece sabaha kadar kızım hep ateşliydi. Hiç uyumadık. Şuan sersem gibiyim. Perşembe randevum vardı zaten. Bugünde kötü olursak hem kızıma hem kendime yarına alır randevuyu direk giderim hastaneye.
Günaydın kızlarbende biraz heyecan olmaya başladı yarın doktora gideceğim için bakalım umarım öğrenirim cinsiyeti bu sefer
Günaydın canım, biz o biri hafta gidicezbakalım doktor ne söylücek. acaba 4lü test mi isticek? yaa ben istemiyorum 4lü falan
inşallah hersey gönlünce olur canım :)İnşallah Can'ım herşey yolunda olsun da öncelik sağlık sonrada umarım cinsiyeti öğrenirim 16.haftaya girdik artık göstersin de insan alışveriş yapmaya hevesleniyor
İnşallah sende artık öğrenebilirsin..
Doktor istedimi 4lü testi senden, neden yaptırmak istemiyorsun?
Şimdilik bi şey söylemedi, bakalım isteyecek mi. Ben istemiyorum, zaten 2li yaptırdım, şükür sonuç iyi çıktı. ama tutalım kötü çıksın, napıcam ki? aldırcam mı? bence gereksiz testler. zaten cevabın da başında bu bir ihtimal diyorlar. ee ihtimalse yapmayalım arkadaşzaten hasta denilen çoçuklar sağlıklı, sağlıklı denilenler de hasta çıkma ihtimalı de var. bence gereksiz. boş yere anneni strese salıyorlar.
bugün de gerginimherkesi dövesim var nolucak bu halım
2 li test iyi çıktıysa bence diğerleri gereksiz benim doktorda istemedi başka test zaten dediğin kimi belli olmuyor hasta denilen bebek sağlıklı olabiliyorŞimdilik bi şey söylemedi, bakalım isteyecek mi. Ben istemiyorum, zaten 2li yaptırdım, şükür sonuç iyi çıktı. ama tutalım kötü çıksın, napıcam ki? aldırcam mı? bence gereksiz testler. zaten cevabın da başında bu bir ihtimal diyorlar. ee ihtimalse yapmayalım arkadaşzaten hasta denilen çoçuklar sağlıklı, sağlıklı denilenler de hasta çıkma ihtimalı de var. bence gereksiz. boş yere anneni strese salıyorlar.
umarım gösterir bizde merak ettik yarın yaz bari öğreninceGünaydın kızlarbende biraz heyecan olmaya başladı yarın doktora gideceğim için bakalım umarım öğrenirim cinsiyeti bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?