-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
bende ilk kontrole gittiğimde doktor yasaklamıştı bıraktım haftasonu içiyrum bı tane sadece kı ben kahveyi cok seviyorum kım duysa şaşırıyor

Sigara içememek bana azap gibi geliyor zaten birde kahveyi ben bırakamıyorum malesef. Bende çok seviom.

Geçmiş olsun evde ıhlamur varsa ıhlamur kaynat yada doktorunu ara bir ilaç söylesin onu al dikkat et kendine de kızını da

Doktorum doğum yapmış bugün arayamam ki, diğer doktorunda numarasını almayı unuttum gittiğimde. Gece sabaha kadar kızım hep ateşliydi. Hiç uyumadık. Şuan sersem gibiyim. Perşembe randevum vardı zaten. Bugünde kötü olursak hem kızıma hem kendime yarına alır randevuyu direk giderim hastaneye.

Havalar hastalık havası bi sıcak bi serin.. Çok geçmiş olsun hemen atlatın inşallah.

Bana verdiği bir antibiyotik vardı ama sana ismini versem sana uyar mı uymaz mı bilmiyorum

Bana verdiği bir antibiyotik vardı ama sana ismini versem sana uyar mı uymaz mı bilmiyorum

Zinnat diye bir antibiyotik kullandım daha önce. Gebelikte kullanılabiliyor ama doktora gitmeden birşey alamam. Kızım sürekli kötüleşiyor. Ateşi düşmüyor. Böyle giderse akşam gidicez doktora zaten.

Zinnat diye bir antibiyotik kullandım daha önce. Gebelikte kullanılabiliyor ama doktora gitmeden birşey alamam. Kızım sürekli kötüleşiyor. Ateşi düşmüyor. Böyle giderse akşam gidicez doktora zaten.

Nasıl oldunuz acaba?
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin hem evladına hem sana.
İnsan gebe halinde hasta olunca mahvoluyor da sen Bi de ekstra evladının derdiyle de uğraşıyorsun

Bu ara sanırım herkes bi hastalıkla uğraşıyor.

Rabbim yar ve yardımcın olsun

Günaydın kızlar bende biraz heyecan olmaya başladı yarın doktora gideceğim için bakalım umarım öğrenirim cinsiyeti bu sefer

günaydın canım :) bizde merakla beklıyoruz güzel haberlerını
İnşallah Can'ım herşey yolunda olsun da öncelik sağlık sonrada umarım cinsiyeti öğrenirim 16.haftaya girdik artık göstersin de insan alışveriş yapmaya hevesleniyor

İnşallah Can'ım herşey yolunda olsun da öncelik sağlık sonrada umarım cinsiyeti öğrenirim 16.haftaya girdik artık göstersin de insan alışveriş yapmaya hevesleniyor
Günaydın canım, biz o biri hafta gidicez bakalım doktor ne söylücek. acaba 4lü test mi isticek? yaa ben istemiyorum 4lü falan

Canım gidebildinmi doktora, kızın nasıl oldu?
Umarım herşey yolundadır.

Günaydın kızlar bende biraz heyecan olmaya başladı yarın doktora gideceğim için bakalım umarım öğrenirim cinsiyeti bu sefer

Ayyy bende heyecanlandım öle diyince, Allahım inşallah göstersin bebeğinde bu belirsizlikten kurtul.
Gönlüne göre olsun inşallah. Bizide merakta bırakma yaz bizede, güzel haberlerini beklioruz.

Günaydın canım, biz o biri hafta gidicez bakalım doktor ne söylücek. acaba 4lü test mi isticek? yaa ben istemiyorum 4lü falan

İnşallah sende artık öğrenebilirsin..
Doktor istedimi 4lü testi senden, neden yaptırmak istemiyorsun?

inşallah hersey gönlünce olur canım :)

İnşallah sende artık öğrenebilirsin..
Doktor istedimi 4lü testi senden, neden yaptırmak istemiyorsun?

Şimdilik bi şey söylemedi, bakalım isteyecek mi. Ben istemiyorum, zaten 2li yaptırdım, şükür sonuç iyi çıktı. ama tutalım kötü çıksın, napıcam ki? aldırcam mı? bence gereksiz testler. zaten cevabın da başında bu bir ihtimal diyorlar. ee ihtimalse yapmayalım arkadaş zaten hasta denilen çoçuklar sağlıklı, sağlıklı denilenler de hasta çıkma ihtimalı de var. bence gereksiz.boş yere anneni strese salıyorlar.

Zaten 2li temiz ve risk yoksa istemez doktorun canım, istersede yaptırmama hakkın var.
Benimde 2li temiz doktor istemicem demişti 3lü 4lü testleri gerek görmedi.

bugün de gerginim herkesi dövesim var nolucak bu halım

2 li test iyi çıktıysa bence diğerleri gereksiz benim doktorda istemedi başka test zaten dediğin kimi belli olmuyor hasta denilen bebek sağlıklı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…