-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım anca sımdı bakabıldım cok guzel urunler

Bunları aldım bende e Bebek'te daha pahalı
Canım bunlarda cok guzell sız bıtırdınız kıyafetlerı dımı

Aynen canım telefondan atıyordum sorun ondaymıs gecende bosuna cozunurlukle oynamısım

Sagol canım :) sızde atın dedıgın gıbı ınsan fıkır edınıyo hem

Bende Ekim annesiyim
hosgeldın :)

o fix işyerlerinde soruyo

çok güzeller Can'ım güle güle giysin kızın Tamamlandımı kıyafetleri
Yok canım henuz tam degıl

Hepsi çok güzel maşallah,güle güle giysin yavrun :)
Sagol canım masallah senınde kızlarına aldıkların cok guzel gule gule gıysınler

Kızlar yardım

* 1 hastane cıkısı resımde gordugunuz ıcınde 2 takım var 56 cm
* 0-3 ay hastane cıkısı 5 parca
* 0-3 ay bır tulum bırde takım
*62 cm 3 tane tek alt
*62 cm 4 cıt cıtlı uzun kollu badi
* 56 cm 1 cıt cıtlı uzun kollu badi
* 3 ay yelek (yun yeleklerde var annemde)
* 3-6 ay 2 takım

Kıyafet olarak bunlar var sızce ne almalıyım bırde 6-9 almıyım dıyordum ama onlardan da alayım mı cıt cıtlı badıler 62 cm olanlar sanırım 3 ay oluyor fazlamı sayı olarak degıstırıp buyuk boyunu mu alsam

foolfancy canım aldıklarını güle güle kullansın hem bebişin hem kızın

yalnız benim geçenlerde ebebekten almaya çalıştığım ama alamadığım chicco hastane çıkışını da almışsın üf

Çok güzeller bayıldım evet biz bitirdik çok şükür kıyafet olayımız yok dolaba bile dizdim Bayram'dan sonrayı annemde getirsin onları da yerleştirecem o Zaman komple dolabımı çekerim ama eksik bitmiyor ki temmuzun sonuna kadar bitmiş olacak belki portbebe ile çanta kalır onu da memleketten düşünüyorum burda çok çeşit bulamadım allah herkesin yardımcısı olsun alışveriş yapmak çok zevkli ama

Masallah canım ne guzell yukarıda yazdm ama yardımcı olurmusun bana sen hangı aydan neyden kacar tane aldın eksıgım nedır oyy ne gızel canım ınsallah bızımde dolabımız olurda yakında yerlestırmeyı yaparız bende portbebe almalıyım Amın canım

Bırde bugun annemle konustum. bebeklıgımden kalma bır kac parca esyamı saklıyor annem mesela cok ıstedgım 1 yas beyaz elbısem varkot elbısem,tulumum falanda duruyormus annem cıkarırım sandıktan dedı. Insallah temızdır sandık lekesı olmamıstırda kızıma gıydırmek kısmet olur

Bence;
Akşam akşam benim kafam mı durdu canım anlayamadım ama
Toplamda 3 hastane çıkışın var değil mi? Öyle ise bence hastane çıkışların yeterli
Şimdi çift kat giydirsen bebişi
Tek altlar 5 tane, uzun kollu çıtçıtlı badilerini de almışsın bunlarda içten giydirirsin
Dıştan giydirmeye tek tulum ve tek takım mı var? Eğer öyle ise bikaç tane daha tulum ya da takım tavsiye ederim nacizane canım.

Çünkü ben en azından öyle planlıyorum. İçten giydireceklerimi de 5-6 giyimlik, dış giydireceklerimi de 5-6 giyimlik.

Tamam bebekten bebeğe değişiyor hepsi illa kusmuyor, hepsinin çişi çıkmıyor ama ya çıksa ilk hafta napcan ki. Eşime al gel desem alır gelir de bir sürü bıkbık yapar ben benimkini biliyom.
Geçen dedim ya bebiş yoklamasına gittim. Bebiş kusmuş o gün kadın beşiğin her bir parçasına kadar herşeyini değiştirdim, sonra da çişi çıktı bi daha üstünü değiştirdim dedi 15 günlük bebekte.
Tedbirde ferahlık vardır.

En azından düşüncem böyle canım

Canım dış takımlardan al, tulum falan, bir de 2-3 tane 56lık uzun kollu body mi alsan acaba? 62ler büyük gelir bence.6-9 ay alma bence, daha sonra alırsın bebişin gelişimine göre

Canım çok güzeller güle güle kullansın. Bu griden ben de istiyorum 1 aydan çokdu görüyorum, alacam, alcam diyorum ama almıyorum hepsini almayın bana da kalsın

trendyoldaydı yanılmıyorsam vardı yine ve yine 30 tl idi canım. Hatta chiccoda da vardı o kampanya yanılmıyorsam 100 tlye 25 tl indirim

Beni de heveslendirdiniz, ben de resimleri çekip atayım

At tabi resim canım ya.

yok cnm varsa kullan tatlım bir sey olmaz yani =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…