Maşallah hepsi çok tatlı güle güle giysinEki Görüntüle 1847959 Eki Görüntüle 1847960 Eki Görüntüle 1847961 Eki Görüntüle 1847962 bunlarda büyük kızımın cicileri güle güle giysinler inşallah :) buarada eşortman altlarını abla kardeş takım yaptım :)
Canım anca sımdı bakabıldım cok guzel urunlerKızlar trendyoldan alışveriş yaptım şimdiama bu sefer sıkıntı yok biliyorum 48 saat sonra kargoya verilecekmiş gelince resimleri paylaşırım. Anne çocuk haftasında 100 tl üzerine 25 tl indirim var faydalandım gitti yine
Aldıklarımda şunlar
Eki Görüntüle 1847777 Eki Görüntüle 1847778 Eki Görüntüle 1847779 Eki Görüntüle 1847781 Eki Görüntüle 1847783 Eki Görüntüle 1847784 Eki Görüntüle 1847785 Eki Görüntüle 1847786
Canım bunlarda cok guzellBunları aldım bende e Bebek'te daha pahalı
Aynen canım telefondan atıyordum sorun ondaymıs gecende bosuna cozunurlukle oynamısımYok istemem istediğin gibi kullanabilirsin
Ben buraya 2 senedir taşındığım için çok kişiyle görüşmüyorum. O yüzden kafam rahat, akrabalarım zaten huyumu bilirler onlar pek laf etmezkayınvalidemin komşuları ömrümde gördüğüm en pervasız insanlar ama onlara da lafımı hiç esirgemiyorum sağolayım.
Canım maşallah bu zamana kadar kullanmamışsın ne güzel. Ben 10. haftadan itibaren başlamıştım kanım 8,8 di düşün. 1 ay sonra düzeldi ama. Sende ilacı kullanmaya başlayınca düzelir meraklanma hiç.
Bebeğinin durumu iyi ise kilo olayını boşver : ) çok kilo almak sadece hamilelik şekeri riskini artırıyor o yönden sakıncalı sadece.
Ayrıca atın resim yaaa görelim ciciler.
meraklı ordusuyuz yeminle, bi de sormadan onca tavsiye gelir ya
Arada oluyor öyle, telefondan atıyorsan mb yüksek geliyor. Arkafonu tek renk olan bir yerde çek resimleri, ben öyle yapmaya çalışıyorum
Seviyorum bu siteyi, iyi kötü konuşup danışıyoruz. Biri bişeyden haberdar olunca hemen haber ediyo ne güzel
Sagol canım :) sızde atıncanım bebişin güle güle giysin inşallah bunları
valla her alışveriş yapan atsın resmini ya hem bize fikir oluyo hem benim çok hoşuma gidiyo heyecanlanıyorum başkasının aldıklarınıda görsem
aynen canım annemler ve etrafımdakiler benim kızmamdan laf söylememden korktukları için pek bişi demiyolar
sadece iş yerinde müşterilerden laf edenler oluyo onlarada ya sabır diyorum içimden bigün patlamazsam iyi.
hosgeldın :)Bende Ekim annesiyim
Yok canım henuz tam degılo fix işyerlerinde soruyo
çok güzeller Can'ım güle güle giysin kızın Tamamlandımı kıyafetleri
Sagol canım masallah senınde kızlarına aldıkların cok guzel gule gule gıysınlerHepsi çok güzel maşallah,güle güle giysin yavrun :)
Çok güzeller bayıldım evet biz bitirdik çok şükür kıyafet olayımız yok dolaba bile dizdim Bayram'dan sonrayı annemde getirsin onları da yerleştirecem o Zaman komple dolabımı çekerim ama eksik bitmiyor ki temmuzun sonuna kadar bitmiş olacak belki portbebe ile çanta kalır onu da memleketten düşünüyorum burda çok çeşit bulamadım allah herkesin yardımcısı olsun alışveriş yapmak çok zevkli amaCanım anca sımdı bakabıldım cok guzel urunler
Canım bunlarda cok guzellsız bıtırdınız kıyafetlerı dımı
Aynen canım telefondan atıyordum sorun ondaymıs gecende bosuna cozunurlukle oynamısım
Sagol canım :) sızde atındedıgın gıbı ınsan fıkır edınıyo hem
hosgeldın :)
Yok canım henuz tam degıl
Sagol canım masallah senınde kızlarına aldıkların cok guzel gule gule gıysınler
Masallah canım ne guzellÇok güzeller bayıldım evet biz bitirdik çok şükür kıyafet olayımız yok dolaba bile dizdim Bayram'dan sonrayı annemde getirsin onları da yerleştirecem o Zaman komple dolabımı çekerim ama eksik bitmiyor ki temmuzun sonuna kadar bitmiş olacak belki portbebe ile çanta kalır onu da memleketten düşünüyorum burda çok çeşit bulamadım allah herkesin yardımcısı olsun alışveriş yapmak çok zevkli ama
Çook güzel, inşallah güle güle kullansın prensesBılgısayardan gırınce sorun cozuldu :) Hastane cıksının ustunde her renk var cıvıl cıvıl :) acıkcası cekmeye usendımresımde de hıc belırgın degıl :)
Eki Görüntüle 1847889 Eki Görüntüle 1847890 Eki Görüntüle 1847891
Sagol teyzesııÇook güzel, inşallah güle güle kullansın prenses
Kızlar yardım
* 1 hastane cıkısı resımde gordugunuz ıcınde 2 takım var 56 cm
* 0-3 ay hastane cıkısı 5 parca
* 0-3 ay bır tulum bırde takım
*62 cm 3 tane tek alt
*62 cm 4 cıt cıtlı uzun kollu badi
* 56 cm 1 cıt cıtlı uzun kollu badi
* 3 ay yelek (yun yeleklerde var annemde)
* 3-6 ay 2 takım
Kıyafet olarak bunlar var sızce ne almalıyım bırde 6-9 almıyım dıyordum ama onlardan da alayım mıcıt cıtlı badıler 62 cm olanlar sanırım 3 ay oluyor fazlamı sayı olarak degıstırıp buyuk boyunu mu alsam
Canım çok güzeller güle güle kullansın. Bu griden ben de istiyorumEki Görüntüle 1847952 Eki Görüntüle 1847953 Eki Görüntüle 1847954 bunlar küçük kızıma aldıklarım gri altın birde pembesini aldım resmi bulamadım aynısı zaten :)
Canım dış takımlardan al, tulum falan, bir de 2-3 tane 56lık uzun kollu body mi alsan acaba? 62ler büyük gelir bence.6-9 ay alma bence, daha sonra alırsın bebişin gelişimine göreKızlar yardım
* 1 hastane cıkısı resımde gordugunuz ıcınde 2 takım var 56 cm
* 0-3 ay hastane cıkısı 5 parca
* 0-3 ay bır tulum bırde takım
*62 cm 3 tane tek alt
*62 cm 4 cıt cıtlı uzun kollu badi
* 56 cm 1 cıt cıtlı uzun kollu badi
* 3 ay yelek (yun yeleklerde var annemde)
* 3-6 ay 2 takım
Kıyafet olarak bunlar var sızce ne almalıyım bırde 6-9 almıyım dıyordum ama onlardan da alayım mıcıt cıtlı badıler 62 cm olanlar sanırım 3 ay oluyor fazlamı sayı olarak degıstırıp buyuk boyunu mu alsam
Canım çok güzeller güle güle kullansın. Bu griden ben de istiyorum1 aydan çokdu görüyorum, alacam, alcam diyorum ama almıyorum hepsini almayın bana da kalsın
Beni de heveslendirdiniz, ben de resimleri çekip atayım
selam cnm yok cnm cocukun üzerine ortuyorlar bir yere giderken ama ben yaptırmıyorum cnm =)bılmedıgımden soruyorum canım havluyu ne ıcın yaptırıyorlar ? dagıtmak ıcın mı
ay cnm col güzel güle güle kulan cnm =))Bugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.
yok cnm varsa kullan tatlım bir sey olmaz yani =)Canım benim çeyizimde kırmızı da sarı yazmam da var. Annem örmüştü. Yalnız doğum için yazma yaptırılıyor mu ya. Benim evde hiç kullanmadığım yazmalarım var, onlardan kullanmayım mı?
Tüylenme olabiliyor canım ya, benim 2 aylıkken başlamıştı baya arttı ama hiç almıcam ben, doğumdan sonra dökülüyormuş
Güle güle kullanın annesi nasıl da güzel aldıklarınız.
Nacizane tavsiye olarak; eğer bir tane daha alacaksan ortak bir renk almanı öneririm. İlk evladın bu ama 2. ne olacak belli değil. Tabi yine sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?