-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
hastanede giymek için almayı düşünüyodum canım ama bedeni olur mu 3 ay sonra bilemedim.
kilo alma hızın ne kadar? şimdiye kadar ne kadar aldın? doktorum son 3 ayda her ay 2şer alınıyo en az dedi.... çok zor benim de kafamı karıştırdın

beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim
dediğin mantıklıymış canım geçen gün lcw den bir elbise aldım L beden aman görmelisin 2 tane ben sığar ki 5 kilo aldım iade edeceğim napayım

dediğin mantıklıymış canım geçen gün lcw den bir elbise aldım L beden aman görmelisin 2 tane ben sığar ki 5 kilo aldım iade edeceğim napayım
iade güzel şey bazen hevesleniyorum, kendim için sepeti dolduruyorum, kargoyu alınca 1-2ni beğenip gerilerini iade ediyorum, resmen 3 kağıtspor yapıyorum

kilo alma hızın ne kadar? şimdiye kadar ne kadar aldın? doktorum son 3 ayda her ay 2şer alınıyo en az dedi.... çok zor benim de kafamı karıştırdın
dikkat ediyorum canım şimdiye kadar 3,5kilo aldım ama 6.aydan sonra daha çok kilo alınıyo diye duydum emin olamıyorum
canım doğumdan sonra giyeceksen şimdiki bedeninde alabilirsin demişlerdi bana 6 aylıkken ki bedenin doğumdan sonraki bedenin oluyormuş aşağı yukarı
canım hastanede ve belki sonrasında giymek için almayı düşünüyorum.bende öyle duydum doğum yaptıktan sonra 6aylık halimiz gibi oluyomuşuz ama daha 5.ayımızdayız ya emin olamadım

canım zaten o lcw'nın bedenleri çok saçma biri diğerini tutmuyo.geçen gün tayt aldım l beden oluyo bana.şort aldım 46 bedeni oldu

yengec4 canım ben markafoniden hamile pijaması almıştım yeri güzel daha önceden bu siyah incinin pijama takımını almıştım hiçbir sorun yaşamadım ben şuanda L giyiniyorum ama XL aldım bu pijamayı şuanda büyük geliyor biraz ama doğuma kadar daha var sonuçta lohusa geceliği ve pijaması alacam L beden alırım diye düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim

Yalnız bu aklı beğendim hiç düşünmemiştim
sağol. Çok yaşamıcak, çok gezecekmişsin (eh net sayesinde baya geziyoruz )

Burda ekimde zaten hava soğuyor o yüzden hastanede de kısa kollu giyemezdim. (Bi de doğumdan çıkan kadın üşüyor diyorlar) Hadi hepsini geçtim ben ne olursa olsun kısa kollu giyemem canım, kapalıyım.

Vaaay pişik kreminin birinden daha iyi olduğunu duymak iyi, sevindim valla

Sağol canım. daha iyileri bebişlerimize inş.
İnş. hayırlı haberlerle gelelim.
Sen de inş. hayırlı haberlerle gel

hastanede giymek için almayı düşünüyodum canım ama bedeni olur mu 3 ay sonra bilemedim.

Canım hani en kilo alacağımız dönem 9. ay. Gecelik o yüzden biraz daha bekleyebilir sanki.

Bebiş giyimi aslında en kolay ürünler zaten canım. Ivırı zıvırı, bizim kullanacaklarımız daha kapsamlı gibi geliyor bana da
Tarağını, sabununu aldım. Daha şampuanı var tırnak makası var. var da var yani....

inanamıyorum, benden de az alan varmış hep bana diyorlar göbeyin çok küçük, hiç kilo almıyorsun, bebeğin küçük olacak falan, tabii ki bunu söyleyen 3. şahıslar, sadece selam nasılsın dediklerim söyleyende şükür bebek gayet sağlıklı, haftasından önde gidiyo, acayip acayip bakıp inanmıyoruz tavırları yapıyorlar bazen çok sinir oluyorum, sana ne ya kaç kilo aldım verdim, sanki babalarının ekmeğini yiyorum

bende siyah inciden bakıyorum canım geceliklerine.zaten en son bedeni xl görünüyo alırsam ondan alcam mecburen
ben tiroit hastası olduğum için yaz kış manyak gibi terleyen bi insanım ekimde şubatta fark etmiyo
bide ben tam tersini duydum bebek üşümesin diye hastane odası çok sıcak oluyor diye.

doğumdan sonra kadınların üşüdüklerini ve hatta soğuktan titrediklerini bile duydum, o yüzden en azından kalın ceket veya sabahlık, çok kalın çoraplar götürmemiz şartmış ...

canım ben az aldım ama benim öncedende biraz göbek vardı şuan 6.5 aylık gibi görünüyo göbeğim hatta daha doğurmuyon mu diyenler var boğasım geliyoönemli olan bebişlerin sağlıklı olması canım ben hiç takmıyorum kiloyu sonradan çok alırsamda alırım napayım yani.kimseyi takma boş ver he de geç canım millet boş konuşmaya yer arıyo.

üşümenin odanın sıcaklığı ile alakası yokmuş, normal doğum yapanlardan duydum hep, doğumdan hemencecik sonra üşüme geliyo, tıbbda da yazıyorlar onu ama nedeni belli değilmiş. üşiceksin sen de kısaca hepimiz üşicezzz

ya üşümenin çaresi var kızlar kat kat giy ama sıcak gelirse ben alırım makası elime keserim o geceliği

bugünde biri bana dediki kaç kilo aldın dedimki doktor 25 haftalık dedi önden gidiyormuş bende 5 kilo aldım oda dedi eminmisin daha fazla almış gibisin içimden dedim kıskanç:) aslında he deyip geçmek lazım :)

banada benzer şeyler diyorlar hamile bayan hassas olur hiç düşünmüyorlar

Canım öyle herkese bebeğin durumunu bahsetme, herkese neymiş he küçük kalmış de geç. Kimseye kendini veya bebeğini kanıtlamak zorunda değilsin. Hani kötü gözle bakmasalar bile ay önden gidiyormuş bebeği deseler bile nazarı değenin değer yani. Herkes konuşuyor anca.

Rahatsızlığın varsa sonuçta durumunu biliyorsun canım ona göre davranacaksın.
Doğumhane eğer ameliyathane gibi ise uf fena soğuk

canım sen dolap aldın mı bebek için aldıklarım ortada benim henüz yerleştirmedim

ya en basiti benim patronum 4ay boyunca her hafta nerdeyse kilo mu aldın sen diye sorup durdu
valla o an o telaşla doğumhanenin nasıl olduğunu farketcem mi bilmiyom

banada benzer şeyler diyorlar hamile bayan hassas olur hiç düşünmüyorlar
Hele bugün biri bana aaa hamilemisin? Sordu, evet dedim. Sonra diyor ki "hiç belli olmuyo hamileliğin" güldüm geçtim, içimden "gerizekalı belli olmuyorsa nerden bildin hamile olduğumu" demek geçti... Aman neise her kes konuşacak laf arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…