-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın canım yok canım normalmış konuşmaman ben de oluyor valla canım sen bilirsin düğün işinide doktura sordun mu canım :)

vitaminleri içmen senin kendine çok faydalı çünkü bebek sürekli senden alıyo ihtiyaclarını, şimdi hiss etmiyorsun da ama ilerleyen aylarda Allah korusun bin tane sorun çıkıyo onun da bazi vitamin mineralların eksikliğindne kendin zayıf düşüyorsun, eee bu da sonuçta bebeği etkiliyo. o yüzden vıtaminlerini ve ilaçlarını iç. biz burda ne kadar biliyoruz bilmiyorum da en iyisi doktoruna ara sor, anlat, o sana doğru yol gösterir

CNN günaydın tatlım arama çünkü bulamazsın simdi kafan onda ya ama biraz ara ver bak nasıl buluyorsun sonra

bence gitmemelisin,sağlığın için riskli sonuçta.
Ama şimdiden bunları düşünme o günlere gel inşallah konrollerde zaten doktor hepimize belli kısıtlamalar getirecektir.
düşün 7-8 aylık uzun uçak yolculuğu yasak sen istesende almıyorlar uçağa.

Evet canim biberi bende cig atmistim iyi oluyor dedigin gibi :) belki domateside cigden.atmayi denerim bu sene :) bende visneyi sadece 1 paket atmistim esim cok sevmiyo diye ilk hamile kaldigimda keske daha cok atsaymisimd emistim

Ayy yok canım ne yanlış anlaması :) biz karı koca tuzlu yemeyiz zaten daha da azı tuzsuz yemek olur sanırım kiraz sa
pını denesem napsam
Hadi ya o zaman kisacak birseyde kalmamis

uçakla yakın 1 saat falan aslında, ama o haftalarda uçağa almıyorlar bence. arabayla gideriz düşündük de, sonradan vaz geçtim açığı, ne gerek var son haftamda riske girmeye...

Günaydın canım hoşgeldin ben de kullanıyorum baya bi ilaç kolay değil ama içmeye çalış çünkü doktorum da sağlk ocağındaki ebe de belli bi aydan sonra yeterli gelmez ilaç takviyesi lazım dedi hem senin doğum sonrası daha çabuk toparlanman için hem de bebek için doktorunla konuştun mu?

Günaydın kızlar
Bugün ilk kez kramp şeklinde karnımda kasılma oldu adet olduğumuzda yada olmadan hemen önce olanlara benziyordu 1 kez oldu okuyordum hep bu haftalarda doğuma ilk hazırlık kasılmaları olur diye böyle demik ki tabi ben buna yordum devam etmedi etseydi doktora soracaktım artık kendimi dinler oldum
AGRA canım bende sebepsiz yere bazen içime kapanıyorum normal heralde benim doktor şimdiden dedi riske atma diye uzun yolculuğa çıkmadım o yüzden sen yinede zamanı gelince sorarsı
Selen_Ay canım inş.bulursun bi poşetin içine falan karışmıştır diye düşündüm bu arada sıcaklarmı çoğalttı bu yorgunluğu bende halsizim bebeğimin enerjisi banada geçse içerde tepiniyo

kızlar bende de yorgunluk uykusuzluk çok var bu iki haftadır.erkenden yatsamda sanki bi iki saat uyumuşum gibi kalkıyorum bütün gün uykuluyum.bebişlerimiz büyüdükçe enerjimizi daha çok almaya başladılar galiba
bu arada kızlar bugün a101'e çok güzel şeyler geliyo bebklerle ilgili.ben işe geldiğimden gidemedim akşama bakcam tabi kalırsa..

ben de uykuya doyamıyorum bu aralar

daisy5 canım ah nere attığımı hatırlasam ev alt üst oldu
ve hakikaten sıcaklardan sanırım mahvolduk ama bebeğim de şunu fark ettim ben yorgunsam o da yorgun çok az hareket ediyor

yengec4 canım çok sağol ben de şimdi baktım kataloğa alez de gelmiş varsa alıcam 2 tane, diğer ürünlere de bakarım

Doğduklarında bizi uyutmayacaklar ya peşinen başta uyutuyorlar :)

A101 baktım,kimse beğenmeyip almıyordu kalır
bende bıraktığı etki.
nevresim çarşaf kumaşları ince ve sert geldi.
yorgan kumaşı çok sağlıklı gelmedi.
Havlu idare eder.
yatak alezi idare eder o da yatak dışında farklı amaçlı altına serilir diye aldım.

bende lastikli çarşaf almayı düşünüyorum canım.kuzenim aradı az önce battaniye ve pike takımı almış bana a101den hediye oğlumun ilk hediyeleri alınmış bulunmakta

hadi ya bende akşam olsa da baksam diyodum

bu arada kızlar yan yatma yastığı alcak mısınız?ben onun yerine reflü yatağı mı alsam diyorum.annemlere yada gezmeye falan gidince onda yatırırım diye düşündüm ne dersiniz?şöyle bişey kendileri

Eklentiler

• lSEV-9028_1.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
çok kullanışlı gibi canım ne kadar fiyatları bunların bende alabilirim

çok kullanışlı gibi canım ne kadar fiyatları bunların bende alabilirim
evet canım banada çok kullanışlı geldi mesela salonda tv izlerken yanında uyutabilirsin bunda
ebebekte 55 tl canım şimdi hepsiburadada gördüm 45 tl ye var.zaten sadece yan yatma yastığını alsan fiyatları 20-25 tl

yengec4 canım bebişin hediyelerini güle güle kullanır inş. Pike takım değildi de tekdi sanki

Alezini aldım geldim 1 tane her türlü gideri vardı, diğeri alezi de başka yerden alırım sıkıntı değil

Çarşaf seti ben de alsam mı diye düşündüm, neyse eşime a101 den hediye çeki verilecek, ne zaman gelir bilmiyorum ama o zamana kalırsa ondan alırım

Ben en çok porselenlere ağzımı ayırdım hediye çeki bir an önce verilsiiiiiin

Canım o reflü yatağını da al, sonuçta reflü olmasa da sakıncası yok, hani öyle gezmeye de gidiyorsanız kullanım açısından rahat olur, çok pahalı bişey de değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…