-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar ben de A101e gittim, bebiş için pike ve banyo havlusu aldım 9.95e. Alt açma minderi de vardı ama mavisi bitmişdi, pembesi vardı

hayırlı olsun. :)

A101 çevrende yok mu başka?.
Vardır muhakak.
alt açma minderini açıp baktın mı? ben butun ürünleri tek tek açıp baktım.Sanki çok küçük alt açma minderi.

hayırlı olsun. :)

A101 çevrende yok mu başka?.
Vardır muhakak.
alt açma minderini açıp baktın mı? ben butun ürünleri tek tek açıp baktım.Sanki çok küçük alt açma minderi.
Var da gitmeye eriniyom açığı pembe olduğu içim incelemedim

Kızlar nasıl güzel mi bundan yaptırmayı düşünüyorum ben işleyemem güzel olmaz 150 tl nasıl
Nasil diye sordugun icin yaziyorum canim..
Tek boyle dusunen benm sanirim maddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani.

Tek boyle dusunen benm sanirim maddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani.
YA CNM HAKLISIN İŞTE YA KARARSIZ KALDIM YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE OF DAHA ESİM İLE KOSMADIM OKUNUSAYIM BAKLIM

Sorma tek yapamadığım şey yürüyüş onun içinde bayram sonrasını bekliyorum bakalım

ben de aynı düşünüyorum tabii el emeği var güzel görünebilir falan, ben o kadar para vermem mesela, triko battaniye alırım 30-40 tl ye, çok mu cimriyim

Günaydın kızlar bugün erkencı benim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…