Sağol cnm ben yaptırdım sonuçlar 3 ten sonra cikacakmis bende yapyirmaknistemiyordum doktorum yaptir dediGünaydın CNN bende yaptıracaktım daha kadilin kutlu olsun canım
Evet cnm bayramdan sonrada kalır senin ama sorun değil 28 haftada kadar yapilabiliniyor zatenBenim ki bayram sonrasına kaldı pazartesi açık değillermiş resmi tatil bilginiz olsun kızlar boşuna pazartesi sağlık ocağına gitmeyin
Canım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.
Bu arada ultrason resimlerimi buldum sonunda çok şüküüüüüüür
tugder cim bu isimlikle ilgili Allah esirgesin kötü bir durum yaşayan var mıymış?
canım sevindim bulmuşsun görüntüleri bu göğüs ucu çıkarıcı bana da gerekecek sanırım çünkü benimkiler halen küçük duruyorYahu bu bahtsız bedeviliğim nedir acep
Dün gelen ürünlerde bi eksiklik var diyorum öyle kendi kendime ne diye düşünüyordum az önce markette bebek ürünlerine bakarken gördüm göğüs ucu çıkarıcım yine yok
Eki Görüntüle 1854532
Siparişlerde yok zaten, buraya attığım resimlerde var mı diye baktım, atmışım. Demek ki yok diye çıkarmışlar ürünügüya 48 saate kargodaydı ondan gecikmiş heleee
sonunda canım gözün aydınCanım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.
tugder cim bu isimlikle ilgili Allah esirgesin kötü bir durum yaşayan var mıymış?
canım sevindim bulmuşsun görüntüleri bu göğüs ucu çıkarıcı bana da gerekecek sanırım çünkü benimkiler halen küçük duruyor
sonunda canım gözün aydın
aa ben yarın bakayım o zaman ebebeğe.bu arada gözün aydın canım tekrar kaybetme koyduğun yeri bi yere kaydet telefona notlarına falanCanım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.Bu arada ultrason resimlerimi buldum sonunda çok şüküüüüüüür
senin bu bahtsız bedeviliğin nolcak canım yaaaYahu bu bahtsız bedeviliğim nedir acep
Dün gelen ürünlerde bi eksiklik var diyorum öyle kendi kendime ne diye düşünüyordum az önce markette bebek ürünlerine bakarken gördüm göğüs ucu çıkarıcım yine yok
Eki Görüntüle 1854532
Siparişlerde yok zaten, buraya attığım resimlerde var mı diye baktım, atmışım. Demek ki yok diye çıkarmışlar ürünügüya 48 saate kargodaydı ondan gecikmiş heleee
aa ben yarın bakayım o zaman ebebeğe.bu arada gözün aydın canım tekrar kaybetme koyduğun yeri bi yere kaydet telefona notlarına falan
senin bu bahtsız bedeviliğin nolcak canım yaaa
canım daha öncede söyledim kuzenim 2 ay önce doğum yaptı hep ondan öneriler alıyorum.o ağız bezlerini bol bol al diyo.10 tane var dedim bi 10 tane daha al çok kullanılıyo helede bizimki gibi kusup duruyosa diyo.hakikatende yeğenim 10 dakikada bi tükürük süt çıkarıyo sürekliBu göğüs ürünlerinde filan var bişeyler, bilmiyom artık napcam bengeçenlerde ebebekte yine indirim vardı ben aldım diye hiçte umursamadım neyse daha olur inş bu sefer mağazaya gidip alcam anlaşılan
Kardeşime söyledim koyduğum yerigösterdim de çok şükür yani.
Ben de eşime söyledim az önce ne zaman gelicen diye, gel de ebebek e gidelim dedim benle pazarlık yapıyo bişey almak yok diyesöz vermedim. ağız bezlerine bakayım diyorum bi de bebek çantalarına bakıcam Lassig güzel geldi gözüme sanki
Eki Görüntüle 1854577 Eki Görüntüle 1854578
Ay bu arada çok fena yağmur başladı
Senin.kararin canim :)YA CNM HAKLISIN İŞTE YA KARARSIZ KALDIM YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE OF DAHA ESİM İLE KOSMADIM OKUNUSAYIM BAKLIM
Bende gic yapmiyorum :/Sorma tek yapamadığım şey yürüyüşonun içinde bayram sonrasını bekliyorum bakalım
Sanirim bende cimriyimben de aynı düşünüyorumtabii el emeği var güzel görünebilir falan, ben o kadar para vermem mesela, triko battaniye alırım 30-40 tl ye, çok mu cimriyim
Canim heves hic bitmez. Allah in izniyle yurumeye baaladiginsa alicaz zaten :)Ben kotonun bebek bölümünde çok güzel ayakkabılar gördüm canım, alamadım henüz çok aklımda kaldı. Belki kullanmayacağız hiç ama heves işte kalmışsa ve bulursam alacağım bende..
Bana bastan beri kullanissiz geliyor onlar saglam olmadigi bir kesin. Bebekler herseyi tutup cekiyor sonucta gorunusten cok kullanim onemli :/Kızlar bu isimli emzikliği kimse önermiyor bilginiz olsun allah korusun Bebek çeker yutar veya başka cocuk çeker diyorlar almak isteseniz bile kullanmayın bence benim fikrim tabiki
canım daha öncede söyledim kuzenim 2 ay önce doğum yaptı hep ondan öneriler alıyorum.o ağız bezlerini bol bol al diyo.10 tane var dedim bi 10 tane daha al çok kullanılıyo helede bizimki gibi kusup duruyosa diyo.hakikatende yeğenim 10 dakikada bi tükürük süt çıkarıyo sürekli
Hadi gozun aydin canimKızlar 9 gün iş yeri yokgirdim tatile ohh miss evin ve birazda Deniz'in keyfini çıkarcam inş.
Canım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.
Hep bu söyleniyor canım 30 tane olsa kullanılır diyorlar.
Ben de en az 20-25 tane alırım gibi, sürekli kusan bebek olmasa bile diş çıkarırken çok salyaları akıyor canlarım yaaa
oh çok sevindim,koruma altına al hemen :)
salya içinde ücgen fluar önlük alın diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?