-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Sağol cnm ben yaptırdım sonuçlar 3 ten sonra cikacakmis bende yapyirmaknistemiyordum doktorum yaptir dedi

Evet cnm bayramdan sonrada kalır senin ama sorun değil 28 haftada kadar yapilabiliniyor zaten
Ben yaptırdım Can'ım sonuç bayram sonrasına kaldı pazartesi sağlık ocağına gidecek olan olursa boşuna gitmesin tatilmiş diye haber veriyim dedim

Kötü bir durum yaşayan olmadı çok şükür ama önermiyorlar bu tür emziklikleri göstermelik yaptırın çeyiz gibi ama kullanmayın diyorlar

Günaydın annişler

Dün gece çok geç uyudum sabahta erkenden uyandım, kafam kazan gibi yaa

Günaydın kızlar sabah bacağıma krampla uyandım tekrar yattım bir saat sonra yine kramp sizlerde de oluyor mu bu arada bende elimin üstünde ve karnımın ortasında (ben)oluştu çok şükür çatlağım yok hala inşallahta olmaz da sizlerde durumlar Nasıl beni gören doğum yakın mı diyor o kadarlık değilim ama bi 7 aylık rahat duruyorum

banada gobegın hıc cıkmamıs dıyorlar aslında cıktı fıtmısım hala ne fıt ı 8 kılo aldım tam ama sankı su son bırhaftada gobegım daha belırgınlestı acaba yıne mı hıc gobegın yok dıyeceklergobegım yoksa onden gıden ne

Selam kızlar
@tugder, M mutlubulut benim göbüş bazen şiş oluyor bazen inik oluyor bende de çatlak oluşmadı şükür benim karın büyüdü ama göğüs küçük oda büyüse Nasıl beslenecek yumurcağım bende 6 kiloya yakın aldım normaldir heralde daha 12 haftam var inş. Kramp arada bir giriyor kalsiyum magnezyum eksikliğidir diyorlar ama süt yoğurt peynir eksik etmiyorum

12 hafta kaldı diyorsun birbirimizin ilk kalp atış seslerini duyduk mu cinsiyet ne derken son 12 hafta allahım ne güzel bir duygu Rabbim bizlere hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ben 17 kiloya yakın aldım rekor bende sanırım magnezyum ilacı içiyorum bende peynir süt yoğurt ihmal etmiyorum ara ara kramplar olurmuş yarın bayram alışverişine beşik bakmaya çıkacaz size de modellerden atarım

valla cnm bu kramplar normalmıs ama bende daha olmuyor valla bana da diyorlar ki cok güzelleştin ve karnıp top gibi kız degil erkek diyor 27 haftama girecem yarın allahın izni ile benim de catlagım yok oyle diyor eltim

Kızlar bi alışveriş turu yapıp geldik, B BirAnneBirEvlat ın söylediği eşofman altını aldım ben de, sonuçta bayrama eşimin ailesinin yanına köye gidicez evdeki tayt gibi eşofman altı hoş olmazdı. Uzun kollu güzel bi tunik aradım, düğün vardı, bulamadım

Bu arada sonunda ebebekten göğüs ucu çıkartıcıyı aldım ve kızıma da ağız bezi aldım atcam resimlerini bir ara

Gunaydin kizlar. Bugun esimle salon ve mutfak camini sileriz diye plan yapiyordum kendimce ama sular kesik yaa :/

Nasip kısmet
Bizim burda silsem ne ara ara yağmur yağıyo yine, gerçi bu kadar kötü görünmez eşim silse ya

Çok nadir bende de oluyor canım o kramplar, hergün bir kase yoğurt yemeye özen gösteriyorum, bir ara süt içiyordum, bu ara hergün soda içiyorum, af buyurun muz yemeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun bünye meselesi işte.

Daha çatlak bende de oluşmadı ama her an bekliyorum artık çünkü çok kuru bir cildim var, eşim heeeeergün bir güzel kremliyor ama eninde sonunda olacak o

Karnım baya çıktı benim de, artık hamile olduğum baya bariz belli. Sadece top gibi bi karnım var

Artık belirginleşmiştir annesi bu aylardan sonra belli olurlar artık

Bende göğüs büyüktü zaten iyice aldı başını gitti uygun sütyen bulamıyorum yaaaaa ama uç yok nasıl bir ironi ise

günaydın cnm nasılsın ya gecmiş olsun cnm

Az uyudum ya baş uyuşması ondan canım, az uyusam kendime gelirim

Ay canım güle güle giny bende alcakım benim de yok :)

Güle güle kullan canım bizde yarın çıkacaktık alışverişe bugün çıktık lcw bende girdim şort için ama internette olanlar yok bir parça içinde internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum benim beşik bakma işi bayram sonrasına kaldı artık

Sen masallah yinr iyi almissin canim. Aay boyle diyince ne kadar az geldi zaman :) Tabi biz senden sonrayiz insallah
selam cnm nasılsın ya kısmet cnm ya
Oyle canim yarin insallah. Iyiyim sagol sen nasilsin ?

Evi iyice pismis gibi hissediyorum ya tulleride yilayalim diyorum ama :/ bi dada eylul sonu ekim basi falan buyuk temizlik yapariz insallah halilarida veririz o zaman :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…