-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişleeer

Maşallah kızına iyimiş ne güzel

Kan testleri filan mı istedi. Solgun görünce kansızlıktan şüphelenmiştir tabi
Bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla.

canım sen 32.haftada mı ayrılcaksın izne ben 37 sonunda ayrılayım diyorum
canım ben tekrar işe dönmeyeceğim için 32.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama eşimle maddi durumu konuşup belki birkaç hafta daha çalışabilirim

Selam kızlar valla özledim siZi burda tel net çekmiyor haftaya kadar idare edecekim iyi. Bende yarın doktura girdecekim Allah'ın izni ile siz nasılsınız :)

Günaydın kızlar :)) MutluBulut_ Selen_Ay doktorum 3 kez kız demesine rağmen hala acaba mi diyorum bazen :))
dımı ınsan emın olamıyor sonra

gule gule kullansın oglusun :)

senınde kızın gule gule kullansın

arkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı
Evet canım ara ara oluyor hamılelıkten dolayı dıye bılıyorum onemsemedım o yuzden

Arabadan merhaba kızlar

Biz hala gezmelere devam : )

Trendyoldan bu ara o kadar çok alışveriş yapmışım ki bana indirim kuponu vermişler. Ben de alacak bişey bulamadım sırf önlük aldım çorabı da yok aslında kızımın ama tanesine 10 tl vermedim elim gitmedi valla : )
Hiç önlük almamıştım kızıma iyi oldu.
Artık fazla eksiği de kalmadı kızımın yavaş yavaş bitiyor gibi

kızlar nerelerdesiniz ya kimse girmiyo foruma kaç gündür

Mrb kızçeler bizde geri döndük ama tatil modundan çıkamiyoruz 4 gündür yemek pişirmedim daha evde

kızlar nerelerdesiniz ya kimse girmiyo foruma kaç gündür

Canım daha tatil modundan çıkılamadı ki. Siz çalışıyorsunuz mecbur döndünüz. Eşim izinli ama yine de döndük eve ama esasen pek evde de değiliz. Herkes sıcaklardan mayıştı : )

Kızlar avm dönüşü begendigim arabalar kanz fernanda diğeri wollex bu ikisi de ust kısmı çıkmadan katlanıyor hemen araştırdım tabi iki parça olarak katlananlari istemiyorum casual cadilac air comfortto karar kılmıştım ama fikrim değişiyor gibi

Günaydın kızlar nasılsınız ? Yalancı sancılarınız başladı mı acaba sizin ? Nasıl oluyo bi bilginiz var mı ? Dün 2 kere uykumdan uyandırcak şekilde sancım vardı karnım taş gibi oldu bel kasık ve karnımın yanları feci şekilde ağrıdı hamile olmasam adet oldum diyebilirdim internetten de baktım bu şekilde oluyomuş şükür düzensiz dr.a gitmelimiyim acaba normal dimi bu sancılar ?

Günaydın annişler

Biz yine gezmelerdeyiz

Canım adı üstünde yalancı sancı
Zaten düzenli olmuyormuş. Daha yaşamadım ama uzun dürerse şayet ılık bir duş al. Devam ederse gerçek, durursa zaten yalancı olanmış. Ben de nette araştırdıklarım sayesinde öğrendiklerim bunlar

Kızlar Herkese günaydın :) Uzanca bir ara giremedim, baya bir tatil yaptım.
Pazartesi başladım ama internet bağlantımda sıkıntılar oluştu ve bekleyen işler derken akşam topuklarımı totime vura vura kaçıyordum işyerinden
Anca fırsat bulabildim ve iş yükünü azalttım.. :)
Yazılanları henüz okuyamadım hepsini okumamda mümkün olmayacak sanırım umarım çok şey kaçırmadım
Hepiniz iyisinizdir ve herşey yolunda bıraktığım gibidir inşallah
AGRA geldim canım sonunda

Canım sanırım bendede oluyor sancı şeklinde aşırı zorlaması olmuyor kısa kısa yoklayıp geçiyor, normaldir sanırım ama yinede doktora bildirmekte fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…