-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
evet güzel kampanya ama bilmiyorum ki canım neye göre anlayacaklar 7 aylık olduğumuzu saçma geldi biraz sonuçta haftamız alnımızda yazmıyor ki karnımızın büyüklüğünden mi anlarlar

evet güzel kampanya ama bilmiyorum ki canım neye göre anlayacaklar 7 aylık olduğumuzu saçma geldi biraz sonuçta haftamız alnımızda yazmıyor ki karnımızın büyüklüğünden mi anlarlar

sözel tahmini doğum tarihini sorarlar herhalde ellerinde bir tarih vardır .
örneğin tahmini doğum tarihi 03.10.2016 tarihi öncesi olanlar gibi.
yoksa dr kağıdı isteyecek değiller :))

https://www.e-bebek.com/kurumsal/hosgeldin-paketi/

Vay Canınaaa şaşırdımmm.
Hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda insan afallar sanki

evet bencede bir şey soracağım ben bebek kıyafetlerini yıkayıp kaldırayım diyorum toz sabun öneriyorlar sen ne kullanmayı düşünüyorsun

gecen gratis mağzasından alışveriş yaparken 15 TL ye küçük dalin bebek deterjanını 5TL dediler.
30tl alışverişim vardı denemelik 2tane aldım.
genel olarak Friendly ,dalin vs var ama gördüğüm yurtdışında da yurtiçinde de hem deterjan hem şampuanı vs Bübchen kullanılıp, çok övülüyor.
Ama Toz sabun makinaları bir kaç yıl sonra erken bozulmasına sebep oluyor diyorlar.Ne kadar durulansa da yapış yapış bir yapısı oluyor sabunun.
Eskiden anneler zamanında kaynatır sabunla elde yıkayıp iyice durularlarmış ve güneşte kuruturlarmış.En sağlıklısı bu şekilde ama artık zor.
Ama güneşte kurutmak kesinlikle önemli bütün bakterileri öldürüyor.

Aslında çok dikkat ettim desem yalan olur sanırım kilolu hamile kalınca bünye daha fazla sınırları zorlamıyor ama meyve yiyorum genelde sıcaktan canım istemiyor zaten fazla canım :))

Günaydın annişleeer

Maşallah kızına iyimiş ne güzel

Kan testleri filan mı istedi. Solgun görünce kansızlıktan şüphelenmiştir tabi
Bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla.
Çok şükür iyi canım :) evet zaten beyaz tenliyim birde hafif kansızlık olunca rengim epey soluk geldi sanırım. Kan sayımı,idrar,şekerle ilgili birkaç test istedi canım. Ben biraz geç gittiğim için şeker yüklemesi haftasını kaçırmışım doktor illa bu testler yapılsın dedi bakalım yarın yaptırıcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Güle güle kullansın canım inşallah :) bende buara o kadar çok netten alışveriş yapmışım ki kargocu bıktı bize gelmekten

Sağol canım.
Tam benim hesapladığım gibi 26. Hafta bitimi 6. ay bitimi

Vay Canınaaa şaşırdımmm.
Hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda insan afallar sanki

Afallamakta laf mı Canım : ) baya şok olduk ama artık atlattık.

Ben de toz sabunlarla ilgili o dediklerini okudum. Ben de o yüzden istemiyorum sabun tozlarını.
Eskilerin usülleri nerde ama zor : )
Bir tek Güneş'te kurutma işini yapabiliyorum

İnş olmaz Bi sıkıntı canım. Sonuçta rutin testler var yapıyorlar illaki

Güle güle kullansın canım inşallah :) bende buara o kadar çok netten alışveriş yapmışım ki kargocu bıktı bize gelmekten

Bende de durum aynı. Çokta peş peşe oldu hem de ama ben bu ara evde olmayınca şubeye gitmek durumunda da kaldım baya bi

Kızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

hergün yeni birşey öğreniyoruz.
şöyle bir yazı var sanırım bu durum yaşadığın,baştan aşağı bir oku istersen

http://www.gebelik.org/dosyalar/emr.html

Maşallah bebişine sana da geçmiş olsun canım neden bi açıklama yapmadı ki bi sorun olmaz inş. Başka bi doktora daha görün için rahat etmediyse canım

Canım maşallah bebeğine okuduğum kadarıyla su kaçağı özel pedlerden varmış eczanelerde onlarla anlaşılıyormuş doktordaki de ondandır heralde ama başka bir doktorada görün istersen güven önemli çok geçmiş olsun

su kaçağı olduğunda bakteri üreme tehlikesi olur diye altan muayene edilmiyormuş.
Dinlenmen şart erken doğum tehlikesi oluşmaması için doktor kalkma demiş.
Yaptığı test doğru bir testmiş.Ama istersen başka bir doktora daha görün.

O, amniyon sıvısının gelip gelmediğini kontrol etmek için koydurmuş kağıdı.
Çok zorunlu olmadıkça alttan muayene etmezler canım

Hani doktorunla ilgili gerçekten aklımda soru işareti varsa, yeni bir doktora görün ama onun dışında şu anlık yapılabilecek herşeyi yapmış gibi görünüyor.
Enfeksiyondan kaçak olabileceğini de pek sanmıyorum

Bu arada aldıklarımızı da atayım size

Bu zamanında babamıza ait olan kundak bohçaları, şimdi nasipse kızçesinin olacak

Bu babanemizin aldığı battaniye

Bunlarda yine babanemizin aldığı ağız bezleri, emzirme örtüsü, tulum

Bu da benim aldığım çooooook sevdiğim havlu yanında eşantiyon tulumlar

sağlıkla kullanır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…