- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Oo baya erkenSabah 6:30da uyanmış biri olarak bu Günaydın beni çok üzdü
evet güzel kampanya ama bilmiyorum ki canım neye göre anlayacaklar 7 aylık olduğumuzu saçma geldi biraz sonuçta haftamız alnımızda yazmıyor ki karnımızın büyüklüğünden mi anlarlarKızlar sabah gidip havlumu ve tulumlarımı aldım. Ama şu an Erfelekteyiz eve gidince bütün kıyafetlerimizi paylaşıcam : )
Yok canım sen doğru hatırlıyorsun da bizim oğlan kıza döndü
Yarın yine gitcez doktora, eşim diyor ki ya doktor yine erkek derse. Aman diyorum şom ağzını kapa. Bi değiştiği yeter zaten
Çok güzel kampanyaymış
Bizim burda varsa gidip alim hemen : )
7 ay derken belli bir haftası var mı bunun canım? Benim hesabımla bu ayın 19 undan sonra 6 ayım bitmiş olacak da
evet güzel kampanya ama bilmiyorum ki canım neye göre anlayacaklar 7 aylık olduğumuzu saçma geldi biraz sonuçta haftamız alnımızda yazmıyor ki karnımızın büyüklüğünden mi anlarlar
Kızlar sabah gidip havlumu ve tulumlarımı aldım. Ama şu an Erfelekteyiz eve gidince bütün kıyafetlerimizi paylaşıcam : )
Yok canım sen doğru hatırlıyorsun da bizim oğlan kıza döndü
Yarın yine gitcez doktora, eşim diyor ki ya doktor yine erkek derse. Aman diyorum şom ağzını kapa. Bi değiştiği yeter zaten
Çok güzel kampanyaymış
Bizim burda varsa gidip alim hemen : )
7 ay derken belli bir haftası var mı bunun canım? Benim hesabımla bu ayın 19 undan sonra 6 ayım bitmiş olacak da
Oo baya erkennasilsin canim nasil gecti tatilin
evet bencede bir şey soracağım ben bebek kıyafetlerini yıkayıp kaldırayım diyorum toz sabun öneriyorlar sen ne kullanmayı düşünüyorsunsözel tahmini doğum tarihini sorarlar herhalde ellerinde bir tarih vardır .
örneğin tahmini doğum tarihi 03.10.2016 tarihi öncesi olanlar gibi.
yoksa dr kağıdı isteyecek değiller :))
https://www.e-bebek.com/kurumsal/hosgeldin-paketi/
evet bencede bir şey soracağım ben bebek kıyafetlerini yıkayıp kaldırayım diyorum toz sabun öneriyorlar sen ne kullanmayı düşünüyorsun
Aslında çok dikkat ettim desem yalan olur sanırım kilolu hamile kalınca bünye daha fazla sınırları zorlamıyorGünaydın kızlar
foolfancy canım demek 42.haftada da doğabiliyor maşallah bebişin iyiymiş kilosu sende almamışsın maşallah nasıl beslendin biraz bahsetsene
@tugderAnnenin yaptıkları çok şirinmiş güle güle kullanın
Çok şükür iyi canım :) evet zaten beyaz tenliyim birde hafif kansızlık olunca rengim epey soluk geldi sanırım. Kan sayımı,idrar,şekerle ilgili birkaç test istedi canım. Ben biraz geç gittiğim için şeker yüklemesi haftasını kaçırmışım doktor illa bu testler yapılsın dedi bakalım yarın yaptırıcam inşallah bir sıkıntı çıkmazGünaydın annişleeer
Maşallah kızına iyimiş ne güzel
Kan testleri filan mı istedi. Solgun görünce kansızlıktan şüphelenmiştir tabi
Bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla.
Güle güle kullansın canım inşallah :) bende buara o kadar çok netten alışveriş yapmışım ki kargocu bıktı bize gelmektenArabadan merhaba kızlar
Biz hala gezmelere devam : )
Trendyoldan bu ara o kadar çok alışveriş yapmışım ki bana indirim kuponu vermişler. Ben de alacak bişey bulamadım sırf önlük aldımçorabı da yok aslında kızımın ama tanesine 10 tl vermedim elim gitmedi valla : )
Hiç önlük almamıştım kızıma iyi oldu.
Artık fazla eksiği de kalmadı kızımın yavaş yavaş bitiyor gibi
Vay Canınaaa şaşırdımmm.
Hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda insan afallar sanki
gecen gratis mağzasından alışveriş yaparken 15 TL ye küçük dalin bebek deterjanını 5TL dediler.
30tl alışverişim vardı denemelik 2tane aldım.
genel olarak Friendly ,dalin vs var ama gördüğüm yurtdışında da yurtiçinde de hem deterjan hem şampuanı vs Bübchen kullanılıp, çok övülüyor.
Ama Toz sabun makinaları bir kaç yıl sonra erken bozulmasına sebep oluyor diyorlar.Ne kadar durulansa da yapış yapış bir yapısı oluyor sabunun.
Eskiden anneler zamanında kaynatır sabunla elde yıkayıp iyice durularlarmış ve güneşte kuruturlarmış.En sağlıklısı bu şekilde ama artık zor.
Ama güneşte kurutmak kesinlikle önemli bütün bakterileri öldürüyor.
Çok şükür iyi canım :) evet zaten beyaz tenliyim birde hafif kansızlık olunca rengim epey soluk geldi sanırım. Kan sayımı,idrar,şekerle ilgili birkaç test istedi canım. Ben biraz geç gittiğim için şeker yüklemesi haftasını kaçırmışım doktor illa bu testler yapılsın dedi bakalım yarın yaptırıcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Güle güle kullansın canım inşallah :) bende buara o kadar çok netten alışveriş yapmışım ki kargocu bıktı bize gelmekten
Kızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Maşallah bebişine sana da geçmiş olsun canım neden bi açıklama yapmadı kiKızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Canım maşallah bebeğine okuduğum kadarıyla su kaçağı özel pedlerden varmış eczanelerde onlarla anlaşılıyormuş doktordaki de ondandır heralde ama başka bir doktorada görün istersen güven önemli çok geçmiş olsunKızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Kızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Bu arada aldıklarımızı da atayım size
Bu zamanında babamıza ait olan kundak bohçaları, şimdi nasipse kızçesinin olacak
Eki Görüntüle 1858407
Bu babanemizin aldığı battaniye
Eki Görüntüle 1858408
Bunlarda yine babanemizin aldığı ağız bezleri, emzirme örtüsü, tulum
Eki Görüntüle 1858410
Bu da benim aldığım çooooook sevdiğim havlu yanında eşantiyon tulumlar
Eki Görüntüle 1858412
Iyiyiz canim bizde cok sukur. Yavas yavas eksikleri tamamlamakla geciyor zaman :)İyidi canım ayaklarım çok şiişti arabada çok vakit geçirmekten okadar. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım çok şükür :)
Sen nasılsın nevar neyok bebeşin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?