Ah canım bızım evın onundekı caddeden sureklı sekılde yuk kamyonları gecıyor ve toz hıc bıtmıyo
kampanya devam edıyorsa ıyı canımbakalım bız besıgı ne zaman tamamlıcaz.
canım benim attığım fotoda galiba kumaştan yapmışlar kapı süsünü tamda belli olmuyo ama ben keçeden yapıp balonların saplarını kurdeleden yapcam inşallah.
halıları bende eylül gibi vermeyi düşünüyodum ama burda mı okudum facede mi okudum hatırlamıyorum doğumda gelen giden çok oluyo hemen kirleniyo halılar doğumdan sonra verin falan yazmıştı biri bende öyle yapayım diyorum mantıklı geldi bana :)
hadi gözün aydın canım kaptın yine indirim şanslısın
Selen_Ay Bende eylülde düşünüyordum ama şimdi yıkatsam diyorum, sermem bi süre. O arada da ev boşken tuvalet eğitimini hızlandırırım. Bebek doğana kadar halletmeye çalışırım diyorum. Bugün yarın derken geç kaldım zaten. İyice ağırlaşmaya başlıyorum, sürekli giydir soy, tuvalet, el yıkama, kucakla bırak.
Kızlar bir sorum olacak, internette araştırıyorum normal doğumda doktorlar epizyotomı uyguluyorlar, kendilerine kolay olsun doğum hızlandırmak için. tüm devlet hastanelerinde kesi illaki atıyorlar diyorlar. doğru mu acaba? ben bazen devlette mi yapsam düşünüyorum da ama gereksiz kesi atılmasını istemiyorum . siz ne biliyorsunuz bukonuda?
2 Eylülde bitiyor canım kampanya yanlış değilsem.
Sen de tamamlarsın, ama inş. bi indirime denk gelirsin.
Ben dükkanlara bi bakayım, birbirine renk tonlarını en çok uydurabileceğim kumaş türünü alırım artık
Çok şükür ucundan da olsa yakalıyorum bişeyleri
Sen durumunu biliyorsun canım, ona göre kararını verirsin
Bende de şartlar bu ona göre hareket ediyorum napalım
Zaten halıları kaldırma serme işleriyle ben ilgilenmem, onlar bütün eşimin elinden geçecek mecbur. Öncesinde temizlik ve silme işleride tabiki
Yok canım heeepsinde illaki atmıyorlar. Ben bikaç kişi denk geldim devlet hastanesinde doğum yapıp hiç dikişi olmayan. Bu da senin vücudunla ilgili. Ama oranlamaya bak çok büyük oranda dikiş malesef var. Az dikişle kurtulmata yine vücudunla ilgili, annem son kardeşimde 4 dikişle sıyırmıştı ama normal bir cildi var. Ben şanssızım çok kuru bir vücudum var.....
Ama kesi atmalarındaki asıl amacı, yurtta ebe öğrencisi bir arkadaşım şey demişti. Kızmıştım ben ona :) her doğumda kesi atıyorsunuz diyeaslında her doğumda bizde kesi atmak istemiyoruz niye boş yere dikişle uğraşalımki ama duruma göre bakınca zaten yırtık oluşacak vücut belli oluyor, yırtığın makata doğru gitmesindense yandan atıyoruz ki sonra sorunu çok olmasın demişti. Bilmem ne kadar doğru
Siz böyle konuşunca şimdi ağrı girdi sanki biyerlerime
Selen_Ay Evet canim insallah olur yakin zamanda.
Yarin esimle eminonune gitmeyi planliyoruz. Aslinda kararsiz durumdayim fiyatlar nasildir bilmiyorum ama oturdugum yerde pijama bulamayacagim bi garanti
Aynrn canim oraya kadar gidip elim bos donersem sinir olurum. Insallah bende o fiyatlara bulurum ama eminonune gitmesemde baska yere gitmem gerekiyor netten almadigim icin. Birde pijama konusunda arkadasim lohusa takimi olarak 2 takim almisti iade etmek zorunda kaldi ic gosterdigi icin. Bkmadan almakta zor :/o ağrısız olmuyo canım napalıım
Alamazsan da fikrin olmuş olur canım.
Amma velakin umarım alırsınız eminönüne gidipte boş dönmek, şu vaktinde senin çok yorulmandan başka işine yaramamış olur.
Dediğim gibi nette ben daginin pijama takımlarını 45-50 tl ye buluyorum.
Daha farklı markalar daha uygun da olabiliyor.
Aynrn canim oraya kadar gidip elim bos donersem sinir olurum. Insallah bende o fiyatlara bulurum ama eminonune gitmesemde baska yere gitmem gerekiyor netten almadigim icin. Birde pijama konusunda arkadasim lohusa takimi olarak 2 takim almisti iade etmek zorunda kaldi ic gosterdigi icin. Bkmadan almakta zor :/
İkeaya gidicem nasılsa bi bakarım
Daha fazlasını istersem kendim yapayım yani. Onca paraya yazık
Beni de kızım uyandırıyor yaa
Hatta gece bile hep kızım yüzünden uyanıyorum
Annesi yer onu yaaaaa
Normalde uykuyu çok seven ve az uyuyunca terör estiren ben şimdi ne kadar mutlu oluyorum anlatamam
Garmastanı ben de duymuştum ama nette Bi tek lansinoh bulduğum için aldım açıkcası memnun da kaldım şükür.
Göğüs acısı kötü ya, kaç gündür niye aklıma gelmemişte sürmemişim bilmem
NisanFRM canım garmastan da iyi ama onu pek öneren duymadım birde her onu emzirmeden önce garmastanı silmen gerekiyor lansinohu gerekmiyor.bana garmastan doğal değil gibi geliyor o yüzden.
aksine garmastan tamamen bitkiselmiş.
Ve internettte bak herkes onu öneriyor.Sözlü duymamış olabilirsin ama çaresiz kalıp butun hepsini deneyip garmasanda şifa bulmuşlar ben öyle okudum,
ecaneye sordum eczacıda en etkili bu dedi.
E-bebek te çalışan bir anne satmadıkları halde önerdi.Bilmiyorum bana en etkili o gibi geldi.Bilemem tabii.
Markayı bilince giyimleri netten almak sıkıntı olmuyor canım.
Trendyolda şu an indirimde değil, ben de morhipoyla, daginin kendi sitesine baktım. Lohusa takımları güzel ama 80 tlhadi istediğimi bulsam neyse. Diğer önü düğmelilerde aynı fiyat ama işte yine kısa kollu.
Uzun kollu istiyorum önü kış. Ama hep kısa kollular, alsam en fazla 1 ay giyerim sonrasında bir işime yaramaz. Tam bi tane, 40 liraya hem uzun kollu, lacivert hem de alt kısmı puantiyeli bi lohusa takımı buldum. Onu da başka biri sepetine eklemişti şansımagerçi bedeni neydi onu da bilmiyorum ya.
Bencede gerek yok masrafa otururken hemen yapabileceğin birşey el dikişi ile bile olur.Yeterki isteğin kumaş ve slikon olsun yeter.
Maşallah onlara ,bende durup durup seviyorum eşim ona sesleniyorum sanıyor :)
Garmastan eczanelerde satılıyor bir pomatı var birde pişik kremi.Pomatı göğüs için veriyorlar ama çok çatlak varsa krem olanı daha etkiliymiş.
gecelik dışında da aklınızda olsun emziren anne olucaz bundan sonra kıyafetlerimiz kolay kullanımlı olması gerekiyor.
Özellikle kruvaze yaka bluz kazaklar çok kullanışlı aklınızda olsun görürseniz bir yerde kaçırmayın alın çok bulunmuyor.
Eki Görüntüle 1861075
Kızlar ailem burda olduğu için takip etmekte zorlanıyorum teşekkürler daha iyileri sizlere olsun yarın kontrol var kızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın umarım bende ki enfeksiyona bağlı su kaçağıdır zaten ıslanmada yok çamaşırımda ama tedirginlik başladı iyice yarın için
Dogru canim marka ayni marka nasilssa :) insallah istedigin gibi indirime girer.bende az once kisa kollu uzun kollu durumunu dusundum :/ birde gecelik almayim demistim ama yine kararsiz kaldim.Markayı bilince giyimleri netten almak sıkıntı olmuyor canım.
Trendyolda şu an indirimde değil, ben de morhipoyla, daginin kendi sitesine baktım. Lohusa takımları güzel ama 80 tlhadi istediğimi bulsam neyse. Diğer önü düğmelilerde aynı fiyat ama işte yine kısa kollu.
Uzun kollu istiyorum önü kış. Ama hep kısa kollular, alsam en fazla 1 ay giyerim sonrasında bir işime yaramaz. Tam bi tane, 40 liraya hem uzun kollu, lacivert hem de alt kısmı puantiyeli bi lohusa takımı buldum. Onu da başka biri sepetine eklemişti şansımagerçi bedeni neydi onu da bilmiyorum ya.
Kızlar ailem burda olduğu için takip etmekte zorlanıyorum teşekkürler daha iyileri sizlere olsun yarın kontrol var kızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın umarım bende ki enfeksiyona bağlı su kaçağıdır zaten ıslanmada yok çamaşırımda ama tedirginlik başladı iyice yarın için
Aynrn canim oraya kadar gidip elim bos donersem sinir olurum. Insallah bende o fiyatlara bulurum ama eminonune gitmesemde baska yere gitmem gerekiyor netten almadigim icin. Birde pijama konusunda arkadasim lohusa takimi olarak 2 takim almisti iade etmek zorunda kaldi ic gosterdigi icin. Bkmadan almakta zor :/
İnşallah daha memlekete gidecem haftaya sorun yoktur umarımEşimi bekliyorum
O yüzden buralardayım kızlar : )
Çarşıya inersem bakıcam kumaşlara canım. İkeanın o yastığını gördüm kafamda taslığını hazırladım. İnş yapabilirim
Dediğim gibi canım, eczane işlerini genelde eşim hallediyor, ben gittiğimde de hiç dikkatimi çekmedi o krem.
nette çok gezindiğim için aldım lansinohu da.
Bu arada 3 gün önce ben gittim eczaneye, size söylemeyi unuttum.
Mustelanın pişik kremi yanında bebek şampuanı deneme boyuyla hediyeydi. 15 tlydi.
Ay hiç sorma birde emzirme dönemi var demi.
Of bana çok kötü oldu bu, benim yazlık tuniklerimin altına giydiğim şeyler bile boğazlı
İnş canım hayırlı haberlerle git gel.
Islaklık yoksa yoktur heralde bişey
İnşallah canım bende enfeksiyona bağladım ama bakalımİnşallah tahlil sonuçların temiz çıkar,iyi düşün,en kötüye yorma.
ben enfeksiyon olduğunu düşünüyorum. İçin rahat olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah.
Amin canım çok sağolasın Allah o enerjiyi sabrı veriyor tek duam hayırlısıyla diğer kızımıda kucağıma almam büyüdüklerinde herşey geçecek inşallah :) hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 2-3 kitap aldım biride gözde erdoğan'ın kitabıydı gerçekten çok yararlı bilgiler var içinde ama bazen kitapla hayat uyumlu olmayabiliyor :)iki küçük çocukla allah yardımcınız olsun.
Pedagog GÖZDE ERDOĞAN izlemişsinizdir,Süper dadı programı yapıyor.Onun kitabıda var D&R da gördüm geçen gün biraz karıştırdım, 0-6 yaş eğitimi ,isterseniz bir bakın belki faydası olur. Özellikle yeni kardeşi olmuş söz dinlemeyen uyum sağlamakta direnen çocuk eğitimi bilgisi veriyor.
Eki Görüntüle 1860774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?