Iyim canım ne olsun kayınvademe gile geldim otuyorum oyle esim askere gidecek bu hafta baklım onu beklıyoruzİyiiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor?
canım Garmastan doğal olduğu için emzirmeden önce silmen gerekmiyo, bebekler rahatsız olmuyo ve zararlı değil
Iyiz canım sen ne yapyonursun tatlım :)Kizlarr napiyosunuz :)
Iyi bende canim :)iyiyim canım sen napıyosun
Ne guzel canim bir eksiginiz daha bitti :)Canım öyle şeylerde dikkat et, çünkü vücudumuz nedense şişmeye acayip hazır yani.
İşte her çocuk bir olmuyor canım. Belki seninki gündüz uyuyordur
Alırsınız canım daha var nasılsa.
Bu arada annem bebişe yorgan ve yastığını da almış
Bu aradayengec4 canım eklediğin kapı süsü vardı ya balonlu, çoooook hoşuma gitti ben de onun pembe, somon, gri, beyaz tonlarını yapmayı istiyoruuuum
Iyi canim bende can sikintisi :)Iyiz canım sen ne yapyonursun tatlım :)
İşte sıkıntı orada canım vuruşlarıda sert değil oyuzden tedirgin olmuştum ama sanki annesinin üzüldüğünü hissetti yavrum bugün formundaydı maşallah. Çok yoruluyorum sabahtan akşama kadar ayaktayım.kızım sürekli kucak halinde ee 12 kilo zaten :) iş konusunda da biraz tez canlıyım hiç durmam bunlar tetikledi diye korktum biran.
Ahh yarama tuz bastın canım yahuyları öyle bir değiştiki inan bazen çaresizlikten oturup ağlıyorum o derece. Aşırı inatçı,herşeyden korkuyor,olur olmaz herşeye ağlıyor. En ufak bişeye itiraz etsem basıyor yaygarayı çok değişti acaba hissettimi diyorum. Ben tuvalet olayını erteledim canım ya kızım şuan 25 aylık ama hala tuvaletini yapınca rahatsız olmuyor altını kavga kıyamet değiştiriyorum o denli rahat benim ki :)) bakalım önümüzdeki yaz yaparım artık köklü değişikliklerden uzak durmaya çalışıyorum kardeşiyle bağdaştırmasın diye. Evet birbirimize yardımcı olalım bencede aynı şeyleri yaşayacağız. Çok uzun oldu ya :)))
B BirAnneBirEvlat canım randevular kaçıncı haftadan sonra 2 hafta bir oluyor geçen hafta gittim 1 ay sonraya verdi 1 ay uzun gibi en azından 3 haftada bir olsa
Selen_Ay aynen canım benimki gündüz uyuyo galiba öğlen 11 gibi hiç hareketini hissetmiyorum mesela şuan da hareket etmiyo galiba uyuyo
yap canım valla benim kapı süsleri içinde en beğendiğim bu tarz balonlular oldu.zaten o tüllülerden yapmak istemiyorum herkeste ondan var daha kolay galiba yapması.ben keçeden yapayım dedim bu modelden başka hem kolay hem şık bişi bulamadım.
Selen_Ay valla canım ben bu ara tatildi felan derken tuvalet olayını biraz boşladım. Ama ramazanda baya düştüm üstüne, gece sahurda olunca geç yatıyordum, gece kaldırıp götürdüm, gündüz evdeydik sürekli yaptırdım. Ama araya tatil girince devam edemedik kaldı. Doktorumuzda başlayınca mümkün oldukça evden çıkmayıp takip etmen gerekiyor dedi.
- Çocuğun hazır olması gerekiyor
- Günde kaç bez değişiyor, gece bağladığında sabah ne kadar kuru kalkıyor.
- Tuvaletini yapınca rahatsız oluyormu
Vs. Vs. Birsürü madde var. Kendi çocuğunu bilip ona göre başlaman gerekiyor.
Bu ay halıları yıkamaya vericem, onları verince ortalık boşken denemeyi düşünüyorum.
ya bende eylulde mı versek ekım bası mı kararsızım :/Tüllülerden ben de istemiyorum benim gözüme de basit görünüyor. Hani hiç olmasa daha iyi.
Ya iyi göremedim ama bu balonların malzemesi danki keçe değil gibi
Benim normalde beğendiğim çok daha başka modeller var da, yapabilirmiyim, gözüm yemiyor ondan vazgeçiyor gibiyim.
Canım dedim ya işiniz zor.
Ben Bayramda kayınvalidemgile gittim düzenim bozuldu, üstüne geldik misafir geldi düzenim hepten bozuldu. Sizin bir de ufacık, bir düzen alıştırmaya çalıştığınız çocuklarınız var. Onlar daha çok huysuzlanıp hırçınlaşıyorlar böyle şeyde kolay değil.
Halıları ben eylül gibi vermek istiyorum yıkamaya, doğum öncesi olsunda temiz dursun diye.
ben kurban bayramı öncesi ağustos sonu eylül başı gibi vercem birde o zamlarya bende eylulde mı versek ekım bası mı kararsızım :/
senın eylul bası gıbı tam olur canım ekım 4 gozukuyor ya :)ben kurban bayramı öncesi ağustos sonu eylül başı gibi vercem birde o zamlartemizlik yapamazsam büyük temizlik yaptırmam gerekecek
ya bende eylulde mı versek ekım bası mı kararsızım :/
oo canım masallah :) o zaman sende alıyosun yakında :) guzel olmus o kadar tutuyorsaYa canım ben mecburum eylülde vericem. Burda makinalı sistem halı yıkama yeri görmedim. Artık nasıl yıkanıyorsa yıkanıyor, asıp kurutuyorlarekimde zor olur burda.
Ama İstanbulda Ocak ayında bile halı yıkatmış insanım ben.
Kızlar bu arada kör istedi bi göz Allah verdi iki göz
İkeada 2.000 tl lik yatak odası mobilyası alışverişine 200 tl hediye çeki vardı. Ay hepsini kapsasa şu durum diyordum. Bugün bi baktım kampanya kapsamını genişletmişler. Tüm mağazadan alışverişe çekmişleroh benim alışverişlerde tam tutuyor yaşasın
ya bende eylulde mı versek ekım bası mı kararsızım :/
oo canım masallah :) o zaman sende alıyosun yakında :) guzel olmus o kadar tutuyorsa
evet burada o sorun olmuyor :) dedıgın gııbı ocakta da olsa ver
Ah canım bızım evın onundekı caddeden sureklı sekılde yuk kamyonları gecıyor ve toz hıc bıtmıyoBen eylülde vereceğim eylül sonu gibide sermeyi planlıyorum, öncesinde sermeyeceğim nasılsa sıcak oluyor hava. Eylül sonu sererim temiz kalmış olur zaten 2 kişi yaşıyoruz evde neolacak
kampanya devam edıyorsa ıyı canımBana kalsa ağustosun ilk haftası gidicem canım ama fındık var. Eşim ağustosun ilk haftasında fındık toplamaya gidecek. Ondan sonraki hafta sonu da nasipse gidip herşeyini alıp gelcem
canım benim attığım fotoda galiba kumaştan yapmışlar kapı süsünü tamda belli olmuyo ama ben keçeden yapıp balonların saplarını kurdeleden yapcam inşallah.Tüllülerden ben de istemiyorum benim gözüme de basit görünüyor. Hani hiç olmasa daha iyi.
Ya iyi göremedim ama bu balonların malzemesi danki keçe değil gibi
Benim normalde beğendiğim çok daha başka modeller var da, yapabilirmiyim, gözüm yemiyor ondan vazgeçiyor gibiyim.
Canım dedim ya işiniz zor.
Ben Bayramda kayınvalidemgile gittim düzenim bozuldu, üstüne geldik misafir geldi düzenim hepten bozuldu. Sizin bir de ufacık, bir düzen alıştırmaya çalıştığınız çocuklarınız var. Onlar daha çok huysuzlanıp hırçınlaşıyorlar böyle şeyde kolay değil.
Halıları ben eylül gibi vermek istiyorum yıkamaya, doğum öncesi olsunda temiz dursun diye.
hadi gözün aydın canım kaptın yine indirim şanslısınYa canım ben mecburum eylülde vericem. Burda makinalı sistem halı yıkama yeri görmedim. Artık nasıl yıkanıyorsa yıkanıyor, asıp kurutuyorlarekimde zor olur burda.
Ama İstanbulda Ocak ayında bile halı yıkatmış insanım ben.
Kızlar bu arada kör istedi bi göz Allah verdi iki göz
İkeada 2.000 tl lik yatak odası mobilyası alışverişine 200 tl hediye çeki vardı. Ay hepsini kapsasa şu durum diyordum. Bugün bi baktım kampanya kapsamını genişletmişler. Tüm mağazadan alışverişe çekmişleroh benim alışverişlerde tam tutuyor yaşasın
Ah canım bızım evın onundekı caddeden sureklı sekılde yuk kamyonları gecıyor ve toz hıc bıtmıyo
kampanya devam edıyorsa ıyı canımbakalım bız besıgı ne zaman tamamlıcaz.
Dogru canım plandakı gıbı olmuyor dogum :)Ozaman sen Ekimde ver canım son 20-25 günüm kalmıs oluyor benim eylül sonunda, brzda erkenden vermek istiyorum ne yaşayacağımız ne olacağı belli değil. Yıkansında hemen sermem bir süre beklerim. En azından ektrem bir durum olursa hazır temiz bekliyor oluR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?