-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İyiiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor?

canım Garmastan doğal olduğu için emzirmeden önce silmen gerekmiyo, bebekler rahatsız olmuyo ve zararlı değil
Iyim canım ne olsun kayınvademe gile geldim otuyorum oyle esim askere gidecek bu hafta baklım onu beklıyoruz

iyiyim canım sen napıyosun
Iyi bende canim :)

Ne guzel canim bir eksiginiz daha bitti :)

Iyiz canım sen ne yapyonursun tatlım :)
Iyi canim bende can sikintisi :)

Bizimde günlerimiz biraz yorucu geçiyor, uyku düzeni, yemesi içmesi, huyu herşeyi değişti. Azcık uyutunca hangi işi yapsam diye şaşırıyorum. Normalde dışardaki bi komşuya bırakıp markete çıksam, dönüp bakmazdı bile annem nereye gidiyo diye. Herkesle dururdu, herkese yakın davranırdı. Şimdi sürekli dibimde olmak istiyor, anne anne paçamda devamlı.
Birde üstüne ev işi felan derken bende bazen kızımı hiç hissetmiyorum gibi geliyor. Sonra yatıp dinlenince hareketlenmeye başlıyor.

Tuvalet sorunu başlı başına bir dert. Kakasını yapıyor, akşama kadar değiştirmesem anne değiştir demiyor, öyle pis pis oturmak istiyor. Ama yinede değişiklikler var, eskisi kadar sık yapmıyor, daha uzun süre tutmayı öğreniyor sanırım, buda bi gelişme tabi.

B BirAnneBirEvlat canım randevular kaçıncı haftadan sonra 2 hafta bir oluyor geçen hafta gittim 1 ay sonraya verdi 1 ay uzun gibi en azından 3 haftada bir olsa

Bu gidişinden sonra büyük ihtimal sıklaştırır randevuları, 35-36 dan sonra sıklaşıyor. 38 den sonrada 3-5 günde felan çağırmaya başlıyor.

Selen_Ay valla canım ben bu ara tatildi felan derken tuvalet olayını biraz boşladım. Ama ramazanda baya düştüm üstüne, gece sahurda olunca geç yatıyordum, gece kaldırıp götürdüm, gündüz evdeydik sürekli yaptırdım. Ama araya tatil girince devam edemedik kaldı. Doktorumuzda başlayınca mümkün oldukça evden çıkmayıp takip etmen gerekiyor dedi.
- Çocuğun hazır olması gerekiyor
- Günde kaç bez değişiyor, gece bağladığında sabah ne kadar kuru kalkıyor.
- Tuvaletini yapınca rahatsız oluyormu
Vs. Vs. Birsürü madde var. Kendi çocuğunu bilip ona göre başlaman gerekiyor.

Bu ay halıları yıkamaya vericem, onları verince ortalık boşken denemeyi düşünüyorum.

Tüllülerden ben de istemiyorum benim gözüme de basit görünüyor. Hani hiç olmasa daha iyi.
Ya iyi göremedim ama bu balonların malzemesi danki keçe değil gibi

Benim normalde beğendiğim çok daha başka modeller var da, yapabilirmiyim, gözüm yemiyor ondan vazgeçiyor gibiyim.

Canım dedim ya işiniz zor.
Ben Bayramda kayınvalidemgile gittim düzenim bozuldu, üstüne geldik misafir geldi düzenim hepten bozuldu. Sizin bir de ufacık, bir düzen alıştırmaya çalıştığınız çocuklarınız var. Onlar daha çok huysuzlanıp hırçınlaşıyorlar böyle şeyde kolay değil.

Halıları ben eylül gibi vermek istiyorum yıkamaya, doğum öncesi olsunda temiz dursun diye.

ya bende eylulde mı versek ekım bası mı kararsızım :/

ben kurban bayramı öncesi ağustos sonu eylül başı gibi vercem birde o zamlar temizlik yapamazsam büyük temizlik yaptırmam gerekecek
senın eylul bası gıbı tam olur canım ekım 4 gozukuyor ya :)
bızım ekım gorundugunden erken gıbı gelıyo bana:)

Ya canım ben mecburum eylülde vericem. Burda makinalı sistem halı yıkama yeri görmedim. Artık nasıl yıkanıyorsa yıkanıyor, asıp kurutuyorlar ekimde zor olur burda.
Ama İstanbulda Ocak ayında bile halı yıkatmış insanım ben.

Kızlar bu arada kör istedi bi göz Allah verdi iki göz

İkeada 2.000 tl lik yatak odası mobilyası alışverişine 200 tl hediye çeki vardı. Ay hepsini kapsasa şu durum diyordum. Bugün bi baktım kampanya kapsamını genişletmişler. Tüm mağazadan alışverişe çekmişler oh benim alışverişlerde tam tutuyor yaşasın

oo canım masallah :) o zaman sende alıyosun yakında :) guzel olmus o kadar tutuyorsa
evet burada o sorun olmuyor :) dedıgın gııbı ocakta da olsa ver

Ben eylülde vereceğim eylül sonu gibide sermeyi planlıyorum, öncesinde sermeyeceğim nasılsa sıcak oluyor hava. Eylül sonu sererim temiz kalmış olur zaten 2 kişi yaşıyoruz evde neolacak

oo canım masallah :) o zaman sende alıyosun yakında :) guzel olmus o kadar tutuyorsa
evet burada o sorun olmuyor :) dedıgın gııbı ocakta da olsa ver

Bana kalsa ağustosun ilk haftası gidicem canım ama fındık var. Eşim ağustosun ilk haftasında fındık toplamaya gidecek. Ondan sonraki hafta sonu da nasipse gidip herşeyini alıp gelcem

Ben eylülde vereceğim eylül sonu gibide sermeyi planlıyorum, öncesinde sermeyeceğim nasılsa sıcak oluyor hava. Eylül sonu sererim temiz kalmış olur zaten 2 kişi yaşıyoruz evde neolacak
Ah canım bızım evın onundekı caddeden sureklı sekılde yuk kamyonları gecıyor ve toz hıc bıtmıyo

Bana kalsa ağustosun ilk haftası gidicem canım ama fındık var. Eşim ağustosun ilk haftasında fındık toplamaya gidecek. Ondan sonraki hafta sonu da nasipse gidip herşeyini alıp gelcem
kampanya devam edıyorsa ıyı canım bakalım bız besıgı ne zaman tamamlıcaz.

canım benim attığım fotoda galiba kumaştan yapmışlar kapı süsünü tamda belli olmuyo ama ben keçeden yapıp balonların saplarını kurdeleden yapcam inşallah.
halıları bende eylül gibi vermeyi düşünüyodum ama burda mı okudum facede mi okudum hatırlamıyorum doğumda gelen giden çok oluyo hemen kirleniyo halılar doğumdan sonra verin falan yazmıştı biri bende öyle yapayım diyorum mantıklı geldi bana :)

hadi gözün aydın canım kaptın yine indirim şanslısın

Ah canım bızım evın onundekı caddeden sureklı sekılde yuk kamyonları gecıyor ve toz hıc bıtmıyo

kampanya devam edıyorsa ıyı canım bakalım bız besıgı ne zaman tamamlıcaz.

Ozaman sen Ekimde ver canım son 20-25 günüm kalmıs oluyor benim eylül sonunda, brzda erkenden vermek istiyorum ne yaşayacağımız ne olacağı belli değil. Yıkansında hemen sermem bir süre beklerim. En azından ektrem bir durum olursa hazır temiz bekliyor oluR.

Dogru canım plandakı gıbı olmuyor dogum :)
Ya esımle bız alıskanlık sanırım halı olmayınca tuhaf gelıyor

Selen_Ay Bende eylülde düşünüyordum ama şimdi yıkatsam diyorum, sermem bi süre. O arada da ev boşken tuvalet eğitimini hızlandırırım. Bebek doğana kadar halletmeye çalışırım diyorum. Bugün yarın derken geç kaldım zaten. İyice ağırlaşmaya başlıyorum, sürekli giydir soy, tuvalet, el yıkama, kucakla bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…