günaydın kızlar....
Selen_Ay NisanFRM @deliceee erkencisiniz valla kızlar
Selen_Ay canım o lansinoh kremi doğumdan iki ay kullanmaya başlayın diye öneriyorlar anneler yara olmaması için bende hangi boy alsam diye düşünüyordum dün yazını okuyunca eczaneden büyük boy sipariş verdim bugün alcam inşallah
birde kızlar bebeğimin tekmelerini hissediyodum ama döndüğünü hiç hisetmiyodum artık onuda hissediyorum çok güzel bir duygu yabirde 2 gündür bebeğim hareket edip döndükçe göbeğim şekli değiştiriyo bi tarafı şişiyo yamuluyo izlemesi,sevip okşaması çok güzel
kızlar anne karnında bebişler günün %90 uyuyarak geçirir derler ama ben inanmıyorum en azından bu haftalarda zira benimki maşallahher an uyanık ben diyorum bu kız zayıf olacak nasıl kilo alacak diye sizinkiler de öylemi geceleri uyuyorlar mı ben geceleri kalkınca hep uyanık
aaa sevindim:)uyurkende hareket ederlermiş,merak etme :)
ben gece birkaç kere uyanıyorum ama daha bugüne kadar bi kere denk geldi hareketini hissettimkızlar anne karnında bebişler günün %90 uyuyarak geçirir derler ama ben inanmıyorum en azından bu haftalarda zira benimki maşallahher an uyanık ben diyorum bu kız zayıf olacak nasıl kilo alacak diye sizinkiler de öylemi geceleri uyuyorlar mı ben geceleri kalkınca hep uyanık
Günaydınlar..... :)
Bulut yastık modası var satılıyordur birçok yerde,ben ikeada aşağda birinci resim mavili olanı 30tl civarı görmüştüm ama büyük bir yastık ufak değil.
Kendin ufak değişik pastel renklerde yapman daha mantıklı.
Günaydın kızlar
günaydın kızlar....
Selen_Ay NisanFRM @deliceee erkencisiniz valla kızlar
Selen_Ay canım o lansinoh kremi doğumdan iki ay kullanmaya başlayın diye öneriyorlar anneler yara olmaması için bende hangi boy alsam diye düşünüyordum dün yazını okuyunca eczaneden büyük boy sipariş verdim bugün alcam inşallah
birde kızlar bebeğimin tekmelerini hissediyodum ama döndüğünü hiç hisetmiyodum artık onuda hissediyorum çok güzel bir duygu yabirde 2 gündür bebeğim hareket edip döndükçe göbeğim şekli değiştiriyo bi tarafı şişiyo yamuluyo izlemesi,sevip okşaması çok güzel
Günaydın Anneler
benim ufaklık erkenden uyandırıyor 06:00 civarı uyanıyorum dolanıp tekrar yatıyorum.08.00 kalkıp eşimin kahvaltısı vs derken gün başlıyor :)
Benim gördüğüm göğüs ucu çatlak için en etkili ve bitkisel olan Garmastan krem.
Yorumlara baktım doktorlar dahil birçok kremi deneyip en sonunda bunu önermişler genelde,yorumlara bakın sizde.
birde asiti alınmış zeytinyağı diyorlar.
Eki Görüntüle 1860853
evet şimdiye kadar karnımda hareket var diyordum bende.Ama böyle kaymaya başlayınca allaha şükür bebek diyorum artık :)
kızlar anne karnında bebişler günün %90 uyuyarak geçirir derler ama ben inanmıyorum en azından bu haftalarda zira benimki maşallahher an uyanık ben diyorum bu kız zayıf olacak nasıl kilo alacak diye sizinkiler de öylemi geceleri uyuyorlar mı ben geceleri kalkınca hep uyanık
Günaydın CNN dinlem ayaklarını uzat tuz yeme cnm dinkat et bende dinleniyorumCan'ım benim ayaklarım bugün daha bir şişmiş uzattım dinleniyorum sen napıyorsun
Günaydın CNN dikkat et canım nasılsın simdi bebeğin felan :)Günaydın güzel annelerbu sabah atraksiyonlu oldu benim için. dünden elimin sol bileği ağrıyo, ben de gece bandajla bağladım ama çok sıkmışım demek ki.. sabah bi uyandım elim tuhaf, hareket ettiremiyom, baktım elim bildiğiniz balon gibi şişmiş, ama nasıl şişmiş anlatamam, parmağın büküşleri bile belli değil şiş. çok korktukm eşimi uyandırdım. bandajdan dedi korkma. diğer elim ayaklarım şiş değil tansiyon normal. sakitnleştim. sonra gördüm şişkinlik geçip gidiyo. şimdi gülüyorum ama elimin o haline.şükür şişkinliğin çoğu gitti azı kaldı
CNN günaydın bebekler akşamları hararetler eder çünkü sen haraket etmiyorsun gün içinde haraket etin için beşik gibi salanınıyor bebek ve gün içinde uyuyor o yuzden canım diyorlarkızlar anne karnında bebişler günün %90 uyuyarak geçirir derler ama ben inanmıyorum en azından bu haftalarda zira benimki maşallahher an uyanık ben diyorum bu kız zayıf olacak nasıl kilo alacak diye sizinkiler de öylemi geceleri uyuyorlar mı ben geceleri kalkınca hep uyanık
yok canım ben izmirdeyim sana foto atayım ama daha terliğin modeline karar veremedim o an aklıma ne gelirse onu yapcam.birde hastane için şişelere kolonya yerine çakıl taşı çikolatadan koycam.kapı süsü aynısı olcak ama isim daha belli değil.
İyiiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor?Günaydın CNN dikkat et canım nasılsın simdi bebeğin felan :)
canım Garmastan doğal olduğu için emzirmeden önce silmen gerekmiyo, bebekler rahatsız olmuyo ve zararlı değilNisanFRM canım garmastan da iyi ama onu pek öneren duymadım birde her onu emzirmeden önce garmastanı silmen gerekiyor lansinohu gerekmiyor.bana garmastan doğal değil gibi geliyor o yüzden.
Selen_Ay beni gece veya sabah hiç uyandırmıyo oğlum hatta sabah kahvaltı yapana kadar hareketini çok nadir hissediyorum.
iyiyim canım sen napıyosunKizlarr napiyosunuz :)
Günaydın güzel annelerbu sabah atraksiyonlu oldu benim için. dünden elimin sol bileği ağrıyo, ben de gece bandajla bağladım ama çok sıkmışım demek ki.. sabah bi uyandım elim tuhaf, hareket ettiremiyom, baktım elim bildiğiniz balon gibi şişmiş, ama nasıl şişmiş anlatamam, parmağın büküşleri bile belli değil şiş. çok korktukm eşimi uyandırdım. bandajdan dedi korkma. diğer elim ayaklarım şiş değil tansiyon normal. sakitnleştim. sonra gördüm şişkinlik geçip gidiyo. şimdi gülüyorum ama elimin o haline.şükür şişkinliğin çoğu gitti azı kaldı
NisanFRM canım garmastan da iyi ama onu pek öneren duymadım birde her onu emzirmeden önce garmastanı silmen gerekiyor lansinohu gerekmiyor.bana garmastan doğal değil gibi geliyor o yüzden.
Selen_Ay beni gece veya sabah hiç uyandırmıyo oğlum hatta sabah kahvaltı yapana kadar hareketini çok nadir hissediyorum.
Selen_Ay Yok canim daha almadik arabayi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?