Bizimde günlerimiz biraz yorucu geçiyor, uyku düzeni, yemesi içmesi, huyu herşeyi değişti. Azcık uyutunca hangi işi yapsam diye şaşırıyorum. Normalde dışardaki bi komşuya bırakıp markete çıksam, dönüp bakmazdı bile annem nereye gidiyo diye. Herkesle dururdu, herkese yakın davranırdı. Şimdi sürekli dibimde olmak istiyor, anne anne paçamda devamlı.
Birde üstüne ev işi felan derken bende bazen kızımı hiç hissetmiyorum gibi geliyor. Sonra yatıp dinlenince hareketlenmeye başlıyor.
Tuvalet sorunu başlı başına bir dert. Kakasını yapıyor, akşama kadar değiştirmesem anne değiştir demiyor, öyle pis pis oturmak istiyor. Ama yinede değişiklikler var, eskisi kadar sık yapmıyor, daha uzun süre tutmayı öğreniyor sanırım, buda bi gelişme tabi.
Haklisn canim o han inanilmaz pahaliymis. Ya eminonunde aslinda yerini bulmak lazim. Bohca alisverisinde cok gezmisti ama baya uyguna bulmustuk. Sonra nikah sekerleri icin kuru kahveci mehmet efendinin orasi ve sark han oneriliyordu ama isimleri duyuldugu icin fiyatlar vok ucuktu. Yine orada emniyet han diye bir han var pek bilinmeyen oradan inanilmaz uyguna almistim tabi eksik olanlarida onlarin yardimiyla baska dukkandan :) ama iste hamileyken bu kadar gezecek gucu olmuyor insanin gezmeyincede hersey semtlerden daha pahali :/ gitseydim havuzlu hana adim atmayacaktimEminönünü ben bebek alışverişinde çok sevmedin açıkcası. Havuzlu hana gitmiştik kızım için. Herşeyi aynı yerde bulabiliyorsun o güzel evet ama fiyatlar çokta uygun değil. Eminönü toptan yeri olduğu için en az 12 li paketlerde alman lazım ki uyguna gelsin. Tekli ürünlerde fiyat çok farketmiyor. Hatta ben ümraniyedeki birçok mğzadan daha uyguna ürünler almıştım.
Kisa donem mi canimGünaydın kızlar nasılsınız bende iyim ne olsun iyim esim askere İstanbul çıktı Diyeride Edirne cıktı iyi işte ne olsun bu da iyi işte
Dogru canim marka ayni marka nasilssa :) insallah istedigin gibi indirime girer.bende az once kisa kollu uzun kollu durumunu dusundum :/ birde gecelik almayim demistim ama yine kararsiz kaldim.
Biz fikir degistirip yarin bakirkoy sosyete pazarina gitmeye karar verdik hadi hayirlisi insallah iyiki gitmisiz deriz
Günaydın kızlar nasılsınız bende iyim ne olsun iyim esim askere İstanbul çıktı Diyeride Edirne cıktı iyi işte ne olsun bu da iyi işte
ümraniye kumaşından tut bir çok şeye çok uygunmuş,duydum.Eminönünü ben bebek alışverişinde çok sevmedin açıkcası. Havuzlu hana gitmiştik kızım için. Herşeyi aynı yerde bulabiliyorsun o güzel evet ama fiyatlar çokta uygun değil. Eminönü toptan yeri olduğu için en az 12 li paketlerde alman lazım ki uyguna gelsin. Tekli ürünlerde fiyat çok farketmiyor. Hatta ben ümraniyedeki birçok mğzadan daha uyguna ürünler almıştım.
İnşallah Can'ım 3 de belli olur durumum kötü birşey de hissetmiyorum ama inşallah yanılmamGünaydın kızlar
tugder Can'ım kontrolün iyi geçer umarım haberlerini bekliyoruz
H hayatalya tatlım Allah kavuştursun tez Zaman'da gidip gelsin sende yalnız değilsin bebişin var yanında
Selen_Ay çok geçmiş olsun canım hafta sonuna denk gelmesi zor oluyor sıcak içeceklerle atlatırsın inş.sen bilirsin gerçi ama hamileyken bazı bitki çayları içemiyormuşuz
MutluBulut_ canım Zaman hızlı geçiyor yakında geri sayımda yaparız inş.bende 30 doldurmak üzereyim
Kisa donem mi canim
Allah kavustursun
Sagol canım benim evet kısa donem yapcak cnm :)Kisa donem mi canim
Allah kavustursun
Sagol canım kısa donem yapcak inşlah ya :)Günaydın kızlar
H hayatalya tatlım Allah kavuştursun tez Zaman'da gidip gelsin sende yalnız değilsin bebişin var yanında
Selen_Ay çok geçmiş olsun canım hafta sonuna denk gelmesi zor oluyor sıcak içeceklerle atlatırsın inş.sen bilirsin gerçi ama hamileyken bazı bitki çayları içemiyormuşuz
MutluBulut_ canım Zaman hızlı geçiyor yakında geri sayımda yaparız inş.bende 30 doldurmak üzereyim
Günaydın kızlar
İnşallah Can'ım 3 de belli olur durumum kötü birşey de hissetmiyorum ama inşallah yanılmam
Kızlar tünaydınnasılsınız? bebeğin hıckırıklarını hisseden var mı? ben artık hissediyorum
tugder canım inşallah güzel geçer randevun, dualarım seninle
H hayatalya Allah kavuştursun canım
Selen_Ay tatlım geçmiş olsun, bol bol limonlu su iç, nane limon ıhlamur iç.meyve ye bol bol. sen de biliyorsun bunları zaten, artık nede olsa tecrübeli olduk hepmiz, kaçıncı haftalara geldık
ben de daha önce bilmiyordum, sonradan araştırdım. bebeği ilk hissettiğimiz zamanlar pıtpıtlardı ya. şimdi yene pıtpıt atarsa nebiz atar gibi ama durmadan 5-10 dak, bebiş hıckırıyo demek. bebişim donmüş artık kafası aşağıda olduğu için kasığımda hissediyorum bazen. ben de daha önce diyordum bu neden pıtpıtlıyor tekme değil, çünkü tekmeleri artık daha farklı küvvetli. araştırdım, aynı zamanda arkadaşım da dedi hıckırıyo bebişCanım çok sağol
Yarın denize inicez inş. Deniz suyu da iyi geliyor yakıyor ya burnu genzi filan
Bitki olarak nane, ıhlamur ve zencefil var. Genel olarak meyve ağırlıklı ama işte insan endişe ediyor
İnş. canım.
Bence de bişey çıkmıcak
Hayırlı haberlerle gel
Nasıl oluyor bebiş hıçkırırken canım?
Ben hissetmedim, fark edemediğime göre
Sağol canım
Zaten genzim yanıyor demiştim ya o gün kızlar sağolsunlar işte limonlu suyu. Bal süt tavsiye etmişlerdi. Onları içiyordum da öyle genzimin acısı azalmıştı
2 haftadır düzenim bozuldu ya ondan meyve yiyemiyordum işte çıktı acısı
Allah kavuştursunn canımGünaydın kızlar nasılsınız bende iyim ne olsun iyim esim askere İstanbul çıktı Diyeride Edirne cıktı iyi işte ne olsun bu da iyi işte
Sagol cnm benim :) âminKızlar tünaydınnasılsınız? bebeğin hıckırıklarını hisseden var mı? ben artık hissediyorum
tugder canım inşallah güzel geçer randevun, dualarım seninle
H hayatalya Allah kavuştursun canım
Selen_Ay tatlım geçmiş olsun, bol bol limonlu su iç, nane limon ıhlamur iç.meyve ye bol bol. sen de biliyorsun bunları zaten, artık nede olsa tecrübeli olduk hepmiz, kaçıncı haftalara geldık
Sagol canım benim sen nasılsın :)Allah kavuştursunn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?