-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay estağfurullah canım olurmu öyle şey biz burada birbirimize yardımcı olmak için varız tabiki iyi kötü fikirlerimizi söyleyeceğiz. Öncelikle dediğin gibi yorulduğum için olabilir zira şuan yeni keyif saatim düşün artık sabahtan beri ayaktaydım.
Diğer konuda ise bende çok izledim hatta kitabıda var faydalanıyorum ama bazen kitapla gerçek yaşam bir olmayabiliyor çünkü her çocuk farklı farklı.
Elimden geldiği kadar normal davranıyorum yani kardeşi olacağı için daha fazla abartılı ilgili davranmıyorum. Karnım dikkatini çekiyor dokunmasını orada kardeşi olduğunu söylüyorum ama hala farkında değil sanırım daha çok küçük :)) bebek hareket ederkende dokunmasını istemiyorum çünkü algılamayaz ve korkar diye düşünüyorum. Öyle yada böyle adapte olacak inşallah çok sancılı geçmez bu dönem dua edin kızlar :)

Sanırım hissediyorlar çünkü o da karnımın büyümesindeki anormalliğin farkında hamile tişörtleri giydiğim için anne bebek diyor üzerindeki bebek resimlerine :)) evet kızım kardeşin var diyorum ama anlıyormu emin değilim pek :))
Kızımda sayılı yapıyor ve her defasında biliyorum yaptığı zamanı ama dediğim gibi şurda kısa bir süre sonra kardeşi gelecek onun altını değiştiricem,onu tuvalete alıştırırsam sanki kendini kötü hisseder gibi geliyor bilmiyorum köklü değişiklikleri erteliyorum bu yüzden birde emzik sıkıntımız var ama kısmet hele bir kardeşi gelsin sonra hallederiz hepsini inşallah :)

Haklisn canim o han inanilmaz pahaliymis. Ya eminonunde aslinda yerini bulmak lazim. Bohca alisverisinde cok gezmisti ama baya uyguna bulmustuk. Sonra nikah sekerleri icin kuru kahveci mehmet efendinin orasi ve sark han oneriliyordu ama isimleri duyuldugu icin fiyatlar vok ucuktu. Yine orada emniyet han diye bir han var pek bilinmeyen oradan inanilmaz uyguna almistim tabi eksik olanlarida onlarin yardimiyla baska dukkandan :) ama iste hamileyken bu kadar gezecek gucu olmuyor insanin gezmeyincede hersey semtlerden daha pahali :/ gitseydim havuzlu hana adim atmayacaktim
Simdi karar degisikligiyle bakirkoy pazarina gidicez 2 vesait ama :/ insallah birseyler bulabiliriz bu saatte uyandigima deger

Günaydın annişler

Gün değil gece bile bana kötü başladı. Genzim yanıyor yanıyor diye diye en sonunda nezle oldum
Normalde sevmem nezlemi ben. Yazın hiç çekilmez ama şimdi bu halde daha beter. 1 hafta çekilir mi bu şimdi yaaaaa.
En azından meyve ile bitki çayını karıştırıp üst üste iki gün içiyordum iyi geliyordu. Şimdi yapabilirmiyim onu bilmiyorum. Hafta sonu sorabileceğim doktorlar izinli hastalıklarım hep hafta sonunu bulur zaten

Hadi hayırlısı inş. Bakırköy pazarına 1 kere gidebilmiştim ben yaaaa ama güzeldi : ) inş istediğin gibi bulabilirsin canım

Günaydın kızlar nasılsınız bende iyim ne olsun iyim esim askere İstanbul çıktı Diyeride Edirne cıktı iyi işte ne olsun bu da iyi işte

Allah kavuştursun canım
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inş

NisanFRM canım gerçekten çok önemli noktaya değinmişsin ama şu durumda bana yine en karlı giyisiler önü düğmeli olanlar. Diğer kıyafetlerim hep uzun tunikler. Onlarla emzirmek daha meşakkatli olur bence.

Etek gitmiş olsam belki bu tip bluzlar işime yarardı ama genel alışkanlık bende Pantolon üstü tunik

Günaydın kızlar
tugder Can'ım kontrolün iyi geçer umarım haberlerini bekliyoruz
H hayatalya tatlım Allah kavuştursun tez Zaman'da gidip gelsin sende yalnız değilsin bebişin var yanında
Selen_Ay çok geçmiş olsun canım hafta sonuna denk gelmesi zor oluyor sıcak içeceklerle atlatırsın inş.sen bilirsin gerçi ama hamileyken bazı bitki çayları içemiyormuşuz
MutluBulut_ canım Zaman hızlı geçiyor yakında geri sayımda yaparız inş.bende 30 doldurmak üzereyim

ümraniye kumaşından tut bir çok şeye çok uygunmuş,duydum.

İnşallah Can'ım 3 de belli olur durumum kötü birşey de hissetmiyorum ama inşallah yanılmam

Sagol canım kısa donem yapcak inşlah ya :)

Kızlar tünaydın nasılsınız? bebeğin hıckırıklarını hisseden var mı? ben artık hissediyorum
tugder canım inşallah güzel geçer randevun, dualarım seninle
H hayatalya Allah kavuştursun canım
Selen_Ay tatlım geçmiş olsun, bol bol limonlu su iç, nane limon ıhlamur iç.meyve ye bol bol. sen de biliyorsun bunları zaten, artık nede olsa tecrübeli olduk hepmiz, kaçıncı haftalara geldık

Canım çok sağol
Yarın denize inicez inş. Deniz suyu da iyi geliyor yakıyor ya burnu genzi filan

Bitki olarak nane, ıhlamur ve zencefil var. Genel olarak meyve ağırlıklı ama işte insan endişe ediyor

İnşallah Can'ım 3 de belli olur durumum kötü birşey de hissetmiyorum ama inşallah yanılmam

İnş. canım.
Bence de bişey çıkmıcak
Hayırlı haberlerle gel

Nasıl oluyor bebiş hıçkırırken canım?
Ben hissetmedim, fark edemediğime göre

Sağol canım
Zaten genzim yanıyor demiştim ya o gün kızlar sağolsunlar işte limonlu suyu. Bal süt tavsiye etmişlerdi. Onları içiyordum da öyle genzimin acısı azalmıştı

2 haftadır düzenim bozuldu ya ondan meyve yiyemiyordum işte çıktı acısı

ben de daha önce bilmiyordum, sonradan araştırdım. bebeği ilk hissettiğimiz zamanlar pıtpıtlardı ya. şimdi yene pıtpıt atarsa nebiz atar gibi ama durmadan 5-10 dak, bebiş hıckırıyo demek. bebişim donmüş artık kafası aşağıda olduğu için kasığımda hissediyorum bazen. ben de daha önce diyordum bu neden pıtpıtlıyor tekme değil, çünkü tekmeleri artık daha farklı küvvetli. araştırdım, aynı zamanda arkadaşım da dedi hıckırıyo bebiş onun hıckırığını yerim

Sagol cnm benim :) âmin

selam.kızlar..haftasonu pek giremiyorum foruma.
H hayatalya canım Allah kavuştursun bikirim asker yolu beklemek zordur bide şimdi hamile halinle daha zir gelir Allah sabır versin
Selen_Ay canım geçmiş olsun dediğin gibi deniz suyu iyi geliyo nezleye inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…