cnm gecmiş olsun ya telofandan girice okuyamadım gecmiş olsun cnm dikkat et kendine allahın izni ile bir sey olmaz cnm =)Teşekkürler kızlar güzel Dilekleriniz için ailem şuanda burada zaten doğum temizliği için geldiler beraber memlekete gidecektik pazartesi başka doktora gidecem kafamı karıştıran çok durum var memleketti doktor enfeksiyona bağlı diyor benim doktor demiyor su kaçağında alttan muyahene yatış yaparız diyorlar benim doktor yapmadı ailem kalır kalmaya da annemde rahatsız sürekli kontrolü oluyor şaşırdım bilemiyorum ne yapacağımı umarım Hakkı'mızda hayırlısı olur pazartesi doktor da aynı şeyi söylerse zaten memlekete çıkamam birazdan memleketteki doktorla görüşecem benim doktorda bir tuhaf beni bilgilendirmiyor su şu kadar gelirse sorun demek hemen ara demiyor yatış yapmadı erken doğum riski var diyor olabilecekleri hiç söylemiyor
biliyorum zor ama bebeğin için moralinin iyi olması canım onu düşün üzme kendiniEvet cnm zor büyün biraz huzunlendim ya ağladım az esime belli etmemeye çalıştım ama iste canta hazırladım yemek yaptım pasta yaptım süt ile iyonum pastayı :) sen ne yapyon
sagol cnm benim sen nasılsın ne yapyorsun havalar cok sıcak yabiliyorum zor ama bebeğin için moralinin iyi olması canım onu düşün üzme kendini
tugder canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer neden olduğunu bulurlar
Canim coook gecmis olsun.Günaydın annişler
Gün değil gece bile bana kötü başladı. Genzim yanıyor yanıyor diye diye en sonunda nezle oldum
Normalde sevmem nezlemi ben. Yazın hiç çekilmez ama şimdi bu halde daha beter. 1 hafta çekilir mi bu şimdi yaaaaa.
En azından meyve ile bitki çayını karıştırıp üst üste iki gün içiyordum iyi geliyordu. Şimdi yapabilirmiyim onu bilmiyorum. Hafta sonu sorabileceğim doktorlar izinlihastalıklarım hep hafta sonunu bulur zaten
Hadi hayırlısı inş. Bakırköy pazarına 1 kere gidebilmiştim ben yaaaa ama güzeldi : ) inş istediğin gibi bulabilirsin canım
Allah kavuştursun canım
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inş
@NisanFRM canım gerçekten çok önemli noktaya değinmişsin ama şu durumda bana yine en karlı giyisiler önü düğmeli olanlar. Diğer kıyafetlerim hep uzun tunikler. Onlarla emzirmek daha meşakkatli olur bence.
Etek gitmiş olsam belki bu tip bluzlar işime yarardı ama genel alışkanlık bende Pantolon üstü tunik
Masallah canim neredeyse 1 ay var aramizda :) ama gercekten hizli geciyoGünaydın kızlar
tugder Can'ım kontrolün iyi geçer umarım haberlerini bekliyoruz
H hayatalya tatlım Allah kavuştursun tez Zaman'da gidip gelsin sende yalnız değilsin bebişin var yanında
@Selen_Ay çok geçmiş olsun canım hafta sonuna denk gelmesi zor oluyor sıcak içeceklerle atlatırsın inş.sen bilirsin gerçi ama hamileyken bazı bitki çayları içemiyormuşuz
MutluBulut_ canım Zaman hızlı geçiyor yakında geri sayımda yaparız inş.bende 30 doldurmak üzereyim
Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zaman da atlatırsın. Bi kaç sorum olucak kasığında adet sancısına benzer ağrın var mı ? Akıntın ne renk ? Ve bebeğin hareketlerinde değişiklik var mı azalma gibi ?Şuan 3 gündür geçmeyen sancım var benim de sarı akıntım ve ter olup olmadığını anlıyamadığım bi ıslaklık akıntıyla beraber şimdi bende şüphelendim zaten hamile kaldığımdan beri suyum az çıkıyo halbuki günde en az 2 buçuk litre su içtiğime eminim acaba sızıntı varda suyum ondan mı az çıkıyo anlamadım dr.a gittiğimde fitil verdi sadece tahlil yapmadan devlet işte başından atmaya mı çalıştı anlamadım kendi dr.um burda olmadığı içinde gidemedim de cevabın için şimdiden teşekkür ederim cnmTeşekkürler kızlar güzel Dilekleriniz için ailem şuanda burada zaten doğum temizliği için geldiler beraber memlekete gidecektik pazartesi başka doktora gidecem kafamı karıştıran çok durum var memleketti doktor enfeksiyona bağlı diyor benim doktor demiyor su kaçağında alttan muyahene yatış yaparız diyorlar benim doktor yapmadı ailem kalır kalmaya da annemde rahatsız sürekli kontrolü oluyor şaşırdım bilemiyorum ne yapacağımı umarım Hakkı'mızda hayırlısı olur pazartesi doktor da aynı şeyi söylerse zaten memlekete çıkamam birazdan memleketteki doktorla görüşecem benim doktorda bir tuhaf beni bilgilendirmiyor su şu kadar gelirse sorun demek hemen ara demiyor yatış yapmadı erken doğum riski var diyor olabilecekleri hiç söylemiyor
valla cnm benimde arada sürelik hareketli bazende hiç hareket yok ara ara hareket oluyor bende korkuyorum hareket etmeyince ama bende doktura gittimde cok iyi dedi ve uyuyordu cnm kızım benim korma cnmKızlar selam .benimle aynı haftalarda Bebek hareketleriniz nasıldı? Delirticeo bu kız beni.o kadar az hareket ediyor ki artık takip etmekten manyak oldum günü gününü tutmuyor. 3 gündür sürekli doktordayım. Ultrasonda görünen herhangi bir problem yok. Doktor bu haftalarda gelişme geriliği olsa sıkıntı dedi ama kalp atımı kan akışı suyum falan herşey normal ama Bebek hareketleri cok az .doktor hareket etmediği hergün gel bakarım sesi. Allah razı olsun. Sizlerde durumlar nedir?kafayı yicem ben. 26+2 yim bu arada.kilosu da 910
İyiyim şükür can'ım anca girebildim nete :))Sagol canım benim sen nasılsın :)
Vurduğunda o kadar nazik vuruyor ki pıt pıt şeklinde bazennde uzun süre hiç hareket yok deliriyorum. 1 gğn boyunca hareket etmedi o gün kafayı yicektim. Of ya ne zormuş.valla cnm benimde arada sürelik hareketli bazende hiç hareket yok ara ara hareket oluyor bende korkuyorum hareket etmeyince ama bende doktura gittimde cok iyi dedi ve uyuyordu cnm kızım benim korma cnm
evet cnm ya haklısın valla ama vurunca da cok mutlu oluyorsun cok sükür diyorsun ya =)Vurduğunda o kadar nazik vuruyor ki pıt pıt şeklinde bazennde uzun süre hiç hareket yok deliriyorum. 1 gğn boyunca hareket etmedi o gün kafayı yicektim. Of ya ne zormuş.
hayırlı olsun cnm benim güle güle kullanın=)tugder çokçok geçmiş olsun inş en kisa zamanda geçer
Kızlaaaar bugün çarşıya çıktık bi bakalım beşik fiyatlarına diye bebek odası aldık geldik :)) oda çıktı aradan şükür
Amiin canımm Allah hepimize Aldıklarımizi ağız tadiyla kullanmak nasip etsin inş.hayırlı olsun cnm benim güle güle kullanın=)
ÖSS merkezinde hallolur canım galibaselam kızlar ya kızlar ben sınav gırecekim kpss ama sifremi ve neyse o önemli degil ama evlenince sehir degişti kmlik degişti nasıl olcak onu oss binasında mı yaptıcakım ve burda muhtar dan mı of alımda cok
amin cnm benim ya =)Amiin canımm Allah hepimize Aldıklarımizi ağız tadiyla kullanmak nasip etsin inş.
evet bende oyle düşüyorum umarım oyle olur =)ÖSS merkezinde hallolur canım galiba
Bende hiç sancı olmadı enfeksiyon olduğunu kokudan ve akıntıdan anlamıştım tahlilimde enfeksiyon çıktı bebeğin hareketlerini az hissediyordum ama şuanda resmen içimde coşuyor idrar tahlili yaptır bi ıslaklık olduğunu söyle turnuson pedi veriyor o ped sarı yeşile dönerse kaçak var diyor bu renkler her hastNede farklı olabiliyor benim kafamda çok karışık benim herşeyim normal dedi doktorum memleketi doktora anlattım su kaçağın olsa suyunda azalma olması lazım dedi ama ben 4 lt ye yakın su içiyorum dedim onla alakası olmaz dedi pazartesi başka doktora gidecem bakalım su kaçağı var mk yok muSelam canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zaman da atlatırsın. Bi kaç sorum olucak kasığında adet sancısına benzer ağrın var mı ? Akıntın ne renk ? Ve bebeğin hareketlerinde değişiklik var mı azalma gibi ?Şuan 3 gündür geçmeyen sancım var benim de sarı akıntım ve ter olup olmadığını anlıyamadığım bi ıslaklık akıntıyla beraber şimdi bende şüphelendim zaten hamile kaldığımdan beri suyum az çıkıyo halbuki günde en az 2 buçuk litre su içtiğime eminim acaba sızıntı varda suyum ondan mı az çıkıyo anlamadım dr.a gittiğimde fitil verdi sadece tahlil yapmadan devlet işte başından atmaya mı çalıştı anlamadım kendi dr.um burda olmadığı içinde gidemedim de cevabın için şimdiden teşekkür ederim cnm
Sağol Can'ım Bebek odan hayırlı olsuntugder çokçok geçmiş olsun inş en kisa zamanda geçer
Kızlaaaar bugün çarşıya çıktık bi bakalım beşik fiyatlarına diye bebek odası aldık geldik :)) oda çıktı aradan şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?