-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
cnm gecmiş olsun ya telofandan girice okuyamadım gecmiş olsun cnm dikkat et kendine allahın izni ile bir sey olmaz cnm =)

Evet cnm zor büyün biraz huzunlendim ya ağladım az esime belli etmemeye çalıştım ama iste canta hazırladım yemek yaptım pasta yaptım süt ile iyonum pastayı :) sen ne yapyon
biliyorum zor ama bebeğin için moralinin iyi olması canım onu düşün üzme kendini

tugder canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer neden olduğunu bulurlar

Canim coook gecmis olsun.
Bakorkoy pazarindan elim bos dondum. Oradan eminonu yaptik sadece pijama baktim resmen alt ust ettim uzun kollu mevsim olmadigindan zor bulunuyo 1 tanr aldim cok sukur pembe renk lohusa 40 tl
Diger lohusalara gicik oldum azicik dugme var onu gectim emzir diye yaptiklari delil o kadar kucukki.. Zaten gogsum kucuk hayatta cikaripta emziremem. Neyseki bunu bulduk Ayaklarima kara sular indi aha yaziyorum bi daha yalvarsalar gitmem oldukk

Masallah canim neredeyse 1 ay var aramizda :) ama gercekten hizli geciyo

Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zaman da atlatırsın. Bi kaç sorum olucak kasığında adet sancısına benzer ağrın var mı ? Akıntın ne renk ? Ve bebeğin hareketlerinde değişiklik var mı azalma gibi ?Şuan 3 gündür geçmeyen sancım var benim de sarı akıntım ve ter olup olmadığını anlıyamadığım bi ıslaklık akıntıyla beraber şimdi bende şüphelendim zaten hamile kaldığımdan beri suyum az çıkıyo halbuki günde en az 2 buçuk litre su içtiğime eminim acaba sızıntı varda suyum ondan mı az çıkıyo anlamadım dr.a gittiğimde fitil verdi sadece tahlil yapmadan devlet işte başından atmaya mı çalıştı anlamadım kendi dr.um burda olmadığı içinde gidemedim de cevabın için şimdiden teşekkür ederim cnm

Kızlar selam .benimle aynı haftalarda Bebek hareketleriniz nasıldı? Delirticeo bu kız beni.o kadar az hareket ediyor ki artık takip etmekten manyak oldum günü gününü tutmuyor. 3 gündür sürekli doktordayım. Ultrasonda görünen herhangi bir problem yok. Doktor bu haftalarda gelişme geriliği olsa sıkıntı dedi ama kalp atımı kan akışı suyum falan herşey normal ama Bebek hareketleri cok az .doktor hareket etmediği hergün gel bakarım sesi. Allah razı olsun. Sizlerde durumlar nedir?kafayı yicem ben. 26+2 yim bu arada.kilosu da 910

valla cnm benimde arada sürelik hareketli bazende hiç hareket yok ara ara hareket oluyor bende korkuyorum hareket etmeyince ama bende doktura gittimde cok iyi dedi ve uyuyordu cnm kızım benim korma cnm

valla cnm benimde arada sürelik hareketli bazende hiç hareket yok ara ara hareket oluyor bende korkuyorum hareket etmeyince ama bende doktura gittimde cok iyi dedi ve uyuyordu cnm kızım benim korma cnm
Vurduğunda o kadar nazik vuruyor ki pıt pıt şeklinde bazennde uzun süre hiç hareket yok deliriyorum. 1 gğn boyunca hareket etmedi o gün kafayı yicektim. Of ya ne zormuş.

tugder çokçok geçmiş olsun inş en kisa zamanda geçer

Kızlaaaar bugün çarşıya çıktık bi bakalım beşik fiyatlarına diye bebek odası aldık geldik :)) oda çıktı aradan şükür

Vurduğunda o kadar nazik vuruyor ki pıt pıt şeklinde bazennde uzun süre hiç hareket yok deliriyorum. 1 gğn boyunca hareket etmedi o gün kafayı yicektim. Of ya ne zormuş.
evet cnm ya haklısın valla ama vurunca da cok mutlu oluyorsun cok sükür diyorsun ya =)

selam kızlar ya kızlar ben sınav gırecekim kpss ama sifremi ve neyse o önemli degil ama evlenince sehir degişti kmlik degişti nasıl olcak onu oss binasında mı yaptıcakım ve burda muhtar dan mı of alımda cok

selam kızlar ya kızlar ben sınav gırecekim kpss ama sifremi ve neyse o önemli degil ama evlenince sehir degişti kmlik degişti nasıl olcak onu oss binasında mı yaptıcakım ve burda muhtar dan mı of alımda cok
ÖSS merkezinde hallolur canım galiba

Bende hiç sancı olmadı enfeksiyon olduğunu kokudan ve akıntıdan anlamıştım tahlilimde enfeksiyon çıktı bebeğin hareketlerini az hissediyordum ama şuanda resmen içimde coşuyor idrar tahlili yaptır bi ıslaklık olduğunu söyle turnuson pedi veriyor o ped sarı yeşile dönerse kaçak var diyor bu renkler her hastNede farklı olabiliyor benim kafamda çok karışık benim herşeyim normal dedi doktorum memleketi doktora anlattım su kaçağın olsa suyunda azalma olması lazım dedi ama ben 4 lt ye yakın su içiyorum dedim onla alakası olmaz dedi pazartesi başka doktora gidecem bakalım su kaçağı var mk yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…