-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canım ani hareket ediyosan ondan olmuştur bendede oluyo acele yürüyünce yada aniden dönünce

Günaydın kızlar yengec4 kasılma nasıl olur ki bazen çok geriliyor Karnım öyle değildir galiba
daisy5 bendede aniden dönünce falan oluyo canım doktora gidince ben de sorarim normaldir inş.
yok canım gerilme değilde böyle biri karnını sıkıp bırakıyomuş gibi olmuyosa korkma

Insallah canim aama bu durum birazda tuhaf. Kim dogumunaviki kala carsi pazara giderki :) insan bulundurur elinde :) mevsimi gelfiginde gec olacak bizim icin eylul sonu gibi dediler

Ben çarşı pazar gezmicem canım. AVM ye her zaman gidiyoruz zaten h&m den alıcam sabahlığı. Mağazalar umarım ağustos ortası gibi mevsim değişimine başlar. Değilse de eylül başı gibi alırım artık.

Gunaydin kizlar :)
Kahvaltimi yapip saglik ocagina gidicem bugun icin randrvu vermislerdi bana :) takip yazmislar sanirim kilo,tansiyon falandir

Bizim burda takipte aç karnına gidiyorsun canım. Kan ve idrar tahliline de bakıyorlar, yanı sıra kilo, tansiyon, kullandığın ilaçlar ve bebeğin kalp sesi
Güzel haberlerle gel inş.

Benimde çarşamba takibim var, perşembe günü devlet hastanesinde randevum var.

Arabanız sizi yaza kadar idare etse yine de iyi canım.
Zaten 6 aydan sonra baston puset alabilirsin, baston pusetlerin de tam yatanları var nasılsa

Aslında kullanis olarak iyi çift yönlü tam yatıyo sadece küçük geldi gözüme biraz ama yaza kadar araba lazım olmicagini düşünüyorum önümüzdeki yaz idare etse yeter galiba bakalım o da çıktı aradan :))

canım ani hareket ediyosan ondan olmuştur bendede oluyo acele yürüyünce yada aniden dönünce

yok canım gerilme değilde böyle biri karnını sıkıp bırakıyomuş gibi olmuyosa korkma
olabilir yavaş dönmeye çalışayım bu arada ben 3 haftadır kilo almıyorum inş.bebişim alıyordur yeme şeklim hiç değişmedi yürüyüşe başlamıştım ondan sanırım

olabilir yavaş dönmeye çalışayım bu arada ben 3 haftadır kilo almıyorum inş.bebişim alıyordur yeme şeklim hiç değişmedi yürüyüşe başlamıştım ondan sanırım
olabilir canım bende pek kilo almadım bir aydır ama bebişler almıştır bizden besleniyolar

Günaydın canım tahlil de yapıyo bizimki kontrolde bi de kalp atışını dinliyoruz bebişimin :))
Bana yapmadi canim. Seker yuklemesi yapildi mi diye sordu :)
Insallah gelir canim ama buyuk ihtimal magazalar icinde erken olur. Bizim buradaki saglik ocaklarinda idrar tahlili yapilmiyor. Evlenmeden once bagli oldugum yerdekide yapmiyordu. Kalp atisini dinledi birde tansiyona bakti yaptirdigim tahlilleri sordu ha birde tartti :)

Ben geçen sene C@A nın inidirminden şirin bir polar sabahlık almıştım.Onu kullanırım sanırım.
C@A ların kapatılması ekim sonuna kadar uzatılmış.
Pijama bölümü inidirimleri ayrı zamanlarda oluyor ,arada orayada bak istersen

kızlar sizce doğumdan önce göbek bakım seti almak gerekli mi?bugün eczane alışverişimi yapmayı düşünüyorum listede buda yazıyor ama kararsız kaldım acaba hastanede verirler mi falan diye..

kızlar sizce doğumdan önce göbek bakım seti almak gerekli mi?bugün eczane alışverişimi yapmayı düşünüyorum listede buda yazıyor ama kararsız kaldım acaba hastanede verirler mi falan diye..
Bize doğumdan sonra reçeteye yazmışlardı almıştık kızımda gerekli canım çünkü göbek bakımı onla yapıyosun :)

MutluBulut_ her yer kafasına göre takiliyo ben hiç guvenmiyorum sağlık ocağında dediklerine nedense bi de ben 1 ay arkadan geliyorum sağlık ocağı kayıtlarında yanlislik yaptı kaydederken duzeltemedi de öyle kaldı

şimdi mi alayım doğumda eşim mi gidip alsın karar veremedim
Bence acele etme canım hastaneden çıkarken doktor son muayenesini yapıp reçete yazıyor ozaman alırsınız beraber zaten ama illa dursun bir köşede diyorsan da al isterse. Canım :)

Asiyi falan hallettik ya geri kalanda cagirmasalarda olur zaten :/ beni mesela doguma kadar sadece eylulde cagirdi baska yok. Birde bugun hemsirem degisti

Hani en kötü diye bahsetmiştim canım
Yazı atlatırsa gayet iyi

Çok ilginç ya. Hani geçen balam da söylemişti yapmıyor bizim sağlık ocağı diye.
Bizim burdaki yapıyor. Her ildeki sağlık ocaklarının işleyişi mi farklı ki?

Diğer işlevler aynı.
Kan tahlili aldı mı peki?

Beni 3 kere izlem yapıcaklar canım. Birini yaptılar, ikinciye gidicem çarşamba günü, bir de eylülde var.
Benim doktor hiç demiyor şu kadar kilo almışsın, artık alma ya da tansiyon şöyle iyi kötü filan. Sağlık ocağındaki ebem onları takip ediyor ama....
Çok ilginç, bizim burda roller baya değişik

C&A burda yokki canım
Ah İstanbulda olaydım 30 kere talan etmiştim
Nasipse ağustosun 2. haftası Ankaraya gidiyoruz, o zaman eşimi kandırabilirsem bir C&A da yaparım.

Bu sana kalmış bişey canım. Sen nasıl istiyorsan
Ama doktor hastaneden çıkarken yazıyorsa, eşin aladabilir.

Bu arada ben de bebişimin kıyafetlerine baktım. İlk doğumda (0-3 ay) bütün herşeyleri hazır. Yazlık da bayaaaa bişeyleri var ama 3-6 aylık 4 parça eşyası varmış ben de sanıyorum ki 3-6 aylık çooook şey aldım

Bu arada bizdeki bebek arabasını da eşim sordu mağazaya. Yurt dışından ithal gelen ürünlerin iade süresi 1 haftaymış yani çooooktan kaçırmışız zamanı

Kızlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim ettiğiniz dualar içinde bugun başka bir doktora gittim ücreti pahalıydı ama hiç önemli değil şimdi anlatacaklarım aslında hepimizi ilgilendiriyor 7 ay boyunca gittiğim doktora yazıklar olsun diyorum 10 gündür benim psikolojimi bozduğu için memleketti doktorum zaten muayhane etmemesi rağmen kaçak olmadığını düşünüyorum demiştim bugun gittiğim doktor bayağı bi sorular sordu sonra da ultrasondan muayhane etti ve dediki su kaçağın olsa ultrasonda gözükür ama yine de ben bi test yapacam dedim kendi doktorum alttan muyahene etmedi bu doktor alttan muyahene etti bir çubuğa sarılı Pamuk'la dediki sende biraz mantar var o çubuğu bir şişenin içine koydu ve poztif olsaydı su kaçağın var demekti su kaçağın yok dedi herşey gayet yolunda gidiyor dedi antibiyotiği içme dedi iki adet bana fitil yazdı bunu kullan dedi yola da çıkabilirsin çokta geç kalma dedi şimdi 7 ay boyunca gittiğim doktora ne deyim ben 10 gündür psikolojimi bozdu benim şunu asla unutmayın bir doktor su kaçağı var diyorsa mutlaka alttan muyahene etmeli ve yatış yapmalı hastanede hepimizin bilgisi olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…