-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ben kaç cm doğmuşum hiç bilinmiyor canım
Annem doğduğum saati iyi hatırlıyor yine bişey yani

Bu arada bikaç kere bahsettim ama yine söyleyim, haziranda 6 yılımız bitti bizim

Ay ay
Biri resim attı, görünce çığlık atasım geldi : )
Aldıklarını bebişin güle güle kullansın annesi

O mavimidir, petrol yeşilimidir işte bi isim koyamadım : ) bence o renk güzel
Yine de sana kalmış bişey canım. Sonuçta giydiğin kıyafetleri ve sevdiğin renkleri sen biliyorsun

Ben de evde su ile yıkıcam sadece dışarı için ıslak mendil alıcam
En iyisi bu
Dimi oda iyi :D. Oh masallah canim baya olmus sizin :)

Ay ay
Biri resim attı, görünce çığlık atasım geldi : )
Aldıklarını bebişin güle güle kullansın annesi

Daha atıcam fırsat oldukça ,kıyafetler yanımda değil annemde o yuzden atamadım.
Ama mutlaka mağazlarda gördüğünüz modellerdir.Böyle değişik diyebileceğim birşey yok.Ama gittiğimde resimlerini çekerim yinede sizin için ;)

O mavimidir, petrol yeşilimidir işte bi isim koyamadım : ) bence o renk güzel
Yine de sana kalmış bişey canım. Sonuçta giydiğin kıyafetleri ve sevdiğin renkleri sen biliyorsun

aslında başka renkleride var ama en çok tercih edilen model olunca piyasada kalmıyor.
Gelecek ay amerikadan getirdecem inşallah.
siyah
siyah model.webp

biri siyah içi petrol yeşili -mavimsi

diğeri petrol yeşili-mavimsi içi açık gri

Çok hafif ama büyük bir çanta siyahı sanki daha küçük durur gibi.Bilemedim :)

Ben de evde su ile yıkıcam sadece dışarı için ıslak mendil alıcam
En iyisi bu

suyla yıkayınca pişik olma riski azalıyormuş.
Sürekli ıslak mendil iyi değilmiş.

Bende Hepsi var canım, nette gezinirken indirimde görünce fikir olsun diye paylaşayım dedim.

hayırlı olsun :)
bende şimdi bakınca artı eksilerine baktım,eğer oto koltuk olarak kullanılacaksa emniyet için isofiz bazalı olanı tercih edin yazıyor.Tek isofixler (arabaya sabitleme aparatı) koltuktan pahalıymış.

Dimi oda iyi :KK70:. Oh masallah canim baya olmus sizin :)

Evet canım bayaaa oldu

Daha atıcam fırsat oldukça ,kıyafetler yanımda değil annemde o yuzden atamadım.
Ama mutlaka mağazlarda gördüğünüz modellerdir.Böyle değişik diyebileceğim birşey yok.Ama gittiğimde resimlerini çekerim yinede sizin için :KK66:

aslında başka renkleride var ama en çok tercih edilen model olunca piyasada kalmıyor.
Gelecek ay amerikadan getirdecem inşallah.
siyah
Eki Görüntüle 1865405
biri siyah içi petrol yeşili -mavimsi

diğeri petrol yeşili-mavimsi içi açık gri

Çok hafif ama büyük bir çanta siyahı sanki daha küçük durur gibi.Bilemedim :)

suyla yıkayınca pişik olma riski azalıyormuş.
Sürekli ıslak mendil iyi değilmiş.

Yaa olsun değişik ya da değil at sen bebişine aldığın şeyleri
Hepimizinki aşşağı yukarı aynı zaten. Benim kızın tarağıyla, senin oğlanın tarağı bile aynı mesela :D
Ama o bezler varya onlar çok hoşuma gitti. Onlar nerden aldın mesela?
Böyle değişik şeyler hoşuma gidiyor ama gel bul işte

Islak mendillere de istedikleri kadar doğal desinler canım. Var içinde bişekilde kimyasal, ondan pişik oluyor bebişler.
Demiştim annem kardeşimin poposunu hep yıkadı, ne zaman silsek o zaman kızarmaya başlıyordu yani.

Bu güzelmiş canım da, ben bu puset oto koltuğu ayrımını hala yapamıyorum. Oto koltuğu olarak kullanılıyor demi? Fiyatı iyimiş öyleyse. Bi bakmak lazım

Bu arada ben eşimi ikna ettim :D bebek bakım çantasını aldım kızlar.
Ama kesin diyemiyorum çünkü daha önce N11 den alışveriş yapmadım. Daha mağazadan cevap gelecekmiş :bicak: bakalım elime ulaşacak mı?
120 liraya aldım bakalım. Elime ulaşırsa : )

Lassig glam siganture
images.webp
içi de bu şekilde (diğer renk çantanın görselini ekliyorum ama içi aynı sonuçta)

18681_kucuk_3.webp

Hepsini verirsin sonrasinda insallah :)
Ne kadarlik evlisin canim ?
Aslinda hep merak ediyorum kizlar kac yillik evlisiniz diye :)
Ben mayista 2 yili doldurdum. Kizim dogdugunda 2,5 yillik evli olmus olucaz insallah :)
İnş. Veririm canım yaa :)) 1 yıldir evliyiz biz de

Yaa olsun değişik ya da değil at sen bebişine aldığın şeyleri
Hepimizinki aşşağı yukarı aynı zaten. Benim kızın tarağıyla, senin oğlanın tarağı bile aynı mesela :KK70:
Ama o bezler varya onlar çok hoşuma gitti. Onlar nerden aldın mesela?
Böyle değişik şeyler hoşuma gidiyor ama gel bul işte

Islak mendillere de istedikleri kadar doğal desinler canım. Var içinde bişekilde kimyasal, ondan pişik oluyor bebişler.
Demiştim annem kardeşimin poposunu hep yıkadı, ne zaman silsek o zaman kızarmaya başlıyordu yani.

pamuk,altaçma bezleri e- bebekten
ağız bezi,omuz bezi müslin mycey markası e-bebekte inidirime girdiğinde almıştım.Şuan inter sitesinde yok ama mağazalarında var.
mycey XL müslin örtü 120x 120cm (bebek araba üstüne,kundak,yaz pike örtüsü) joker den aldım,renk ve desen çeşitleri bunlar.Ağız bezini joker,e-bebek,hatta carefour da da gördüm.
mycey_müslin.webp

Bu arada ben eşimi ikna ettim :KK70: bebek bakım çantasını aldım kızlar. Lassig glam siganture
Ama kesin diyemiyorum çünkü daha önce N11 den alışveriş yapmadım. Daha mağazadan cevap gelecekmiş :bicak: bakalım elime ulaşacak mı?
120 liraya aldım bakalım. Elime ulaşırsa : )

hayırlı olsun gri rengine mi karar verdin ? :)
ben bir çanta daha mı alsam bunumu alsam birde diye özendirdin beni... :)

N11 den ben alışveriş yapıyorum memnunum genelde.
yorumlarda n11 bu çantanın satıcı mağazası biraz sıkıntılıymış sanırım.
Önemli olan satıcısı ne yorum almış ,onlara dikkat et sadece.

Eline ulaşır muhakkak ama işte geç ulaşabilir,sıkıntısı o olabilir.
Birde eline ulaştığında kargocunun yanında aç bak sorun varsa çanta da,kabul etme geri ver.
N11 sitesinden bildir senin ödemeni yapmasınlar o mağazaya.
Bana daha önce yanlış ürün gönderilmişti,geri verdim,gerisini N11 haletti. :KK66:

pamuk,altaçma bezleri e- bebekten
ağız bezi,omuz bezi müslin mycey markası e-bebekte inidirime girdiğinde almıştım.Şuan inter sitesinde yok ama mağazalarında var.
mycey XL müslin örtü 120x 120cm (bebek araba üstüne,kundak,yaz pike örtüsü) joker den aldım,renk ve desen çeşitleri bunlar.Ağız bezini joker,e-bebek,hatta carefour da da gördüm.
Eki Görüntüle 1865526

hayırlı olsun gri rengine mi karar verdin ? :)
ben bir çanta daha mı alsam bunumu alsam birde diye özendirdin beni... :)

N11 den ben alışveriş yapıyorum memnunum genelde.
yorumlarda n11 bu çantanın satıcı mağazası biraz sıkıntılıymış sanırım.
Önemli olan satıcısı ne yorum almış ,onlara dikkat et sadece.

Eline ulaşır muhakkak ama işte geç ulaşabilir,sıkıntısı o olabilir.
Birde eline ulaştığında kargocunun yanında aç bak sorun varsa çanta da,kabul etme geri ver.
N11 sitesinden bildir senin ödemeni yapmasınlar o mağazaya.
Bana daha önce yanlış ürün gönderilmişti,geri verdim,gerisini N11 haletti. :KK66:

Jokere o kadar girerim ama hiç bu gruba bakmadığımdan denk gelmedim
Dikkat edicem bir dahaki sefere

Çanta konusunda da bişey diyemicem : ) artık senin kararın : ) elime bi gelsin hele heveslendirme konusuna bir daha bakarım

Bu arada renk mavi diye geçiyor. Açık maviymiş renk. Kardeşim bunu almaya ikna etti : )

Çok öyle kötü yorumları yoktu. Bazısının kargosu geç verilmiş bazısı kötü paketlenmiş. Sadece çocuk bezlerinde yanlış gönderim olmuş
Geç gelmesi sıkıntı değil. Paketi de ilgilendirmiyor
Ama dediğin gibi kargo geldiğinde ürüne özellikle bakıcam ve öyle kabul edicem

İnş şansım yaver giderde ürünüm doğru düzgün elime ulaşır

Jokere o kadar girerim ama hiç bu gruba bakmadığımdan denk gelmedim
Dikkat edicem bir dahaki sefere

Çanta konusunda da bişey diyemicem : ) artık senin kararın : ) elime bi gelsin hele heveslendirme konusuna bir daha bakarım

Bu arada renk mavi diye geçiyor. Açık maviymiş renk. Kardeşim bunu almaya ikna etti : )

Çok öyle kötü yorumları yoktu. Bazısının kargosu geç verilmiş bazısı kötü paketlenmiş. Sadece çocuk bezlerinde yanlış gönderim olmuş
Geç gelmesi sıkıntı değil. Paketi de ilgilendirmiyor
Ama dediğin gibi kargo geldiğinde ürüne özellikle bakıcam ve öyle kabul edicem

İnş şansım yaver giderde ürünüm doğru düzgün elime ulaşır

jokerde genelde reyona değilde orta da bir yerlere kolonların önüne vs koyuyorlar.Gittiğim jokerlerde hep öyle gördüm.Olmadı zaten sorarsın müslin örtü diye ;)

sıkıntı çıkmaz allahın izniyle,eline sorunsuz ulaşır,iyi günlerde güzel güzel kullanırsın inşallah :)

Selen_Ay Selen_Ay

Canım pusetler küçük çocuklarda oto koltuğu olarak kullanılıyor evet, arabaya bağlıyorsun bebekle yolculuk yapabiliyorsun. Ama biraz büyüyünce ona sığmıyor. Puset daha yatık pozisyonda, oto koltuğu daha dik tam koltuk pozisyonunda oluyor. Ben kızıma 1,5 yaşına kadar puseti kullandım, bizimki büyüktü biraz. Sonra oto koltuğu aldım, pusette yatmak istemedi, etrafı tam göremiyordu, sıkılıyordu.

Back
X