-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen canım kokar, nekadar sürede gider bilmiyorum ama herhalde eylül sonunda içi dizilmiş hazır olur :)
Heyecan basıyor böyle konuşuncada dimi
Evet evet hemde nasil :)

Iyi bari gunduz uyuyabiliyosunuz. Ben gece uyuyamasamda gunduz malesef uyuyamiyorum :/

Hayir calismiyorum :) cocuklugumdan beri hic degismemis gunduz uykum yok. Anca hasta olunca :/
Anladım canım.
Allah elden ayaktan düşürmesin de sağlıkla imanla bebeklerimizi kucağımıza alıp kokularını duymayı büyütmeyi nasip etsin de varsın sıcak olsun yada uyku olmasın razıyım.

Ben kaç haftadır böyleyim canım
Akşam erkenden uyuyakalıyorum aslında ama... Kalk geri ilaçları iç, sonra eşim kremimi sürüyor filan uykum dağılıyor, uyuyanakadar bi işkence, sonra gece yine kızım uyandırıyor, sağolsun. Sonra sabah 6 civarı yine uyandırıyor uyumam 7buçuğu buluyor
Kızım dünyaya gelince uyanacağı rutin belli

Elbette her hamilelik farklı canım
Ama sıcakların da feci etkisi oluyor bu da yadsınamaz bir gerçek
Ben de çok yürüyemiyorum ölüyorum yani normalde hiç böyle değildim ben

kızlar devamlı rahmin aşağı tarafta pıt pıtlar oluyor günde 2 kez falan 2 dakika falan sürüyor internete göre hıçkırıkmış çok tatlı yaa:) nefes almayı öğreniyormuş yumurcak

Ay o hıçkırık meselesini ben de okudum, daha ben hissetmedim öyle bişey
Ama size maşallah

Bu arada kızlar ben yola çıkıyorum. Ordu'ya eşimin yanına gidiyoruz. Pazar günü dönücez inş. ordan da yazmaya çalışırım ama köyden nete girmek tam bela ancak çarşıya indiğimizde filan

Kendinize dikkat edin görüşürüz

Canım aksam kendını zorlasan ve bıraz daha gec yatsan. Ben oyle oyle duzenledım bıraz. Gece sık kalkıyorum ama normalde 5 dk da dalıyordum. Dun ve bır kac defa dalamadım ıste :/
oo ıyı yolcularlar ıyı gezmeler canım :)

Hayırlı yolculuklar canım, güle güle git gel :)

iyi yolculuklar canım

Yenidoğanın neye ihtiyacı yok listesi
1. Kalabalığa, hasta ziyaretçilere, öpücüklere, ilgisiz babalara.
2. “Bırak ağlasın, kucağa alışır” fikrine ve zikrine.
3. Sarılık diye zırt pırt kanının alınmasına.
4. Özel dekore edilmiş, tekstile ve ıvır zıvıra boğulmuş bir odaya.
5. Hamur gibi yoğurulup, çeşitli kılıklarda fotoğrafının çekilmesine.
6. Oyuncağa.
7. Anne sütü dışında bir içeceğe, yiyeceğe, vitamine. (gerekli durumlar hariç elbette)
8. Aşırı soğuk ya da aşırı sıcak ortamlara, eve kapatılmaya, kırk kat giydirilmeye, yorgana, yastığa.
9. Alt açma mobilyası ve arkadaşlarına. Kıpırdamaya başlar başlamaz işe yaramaz oluyor o yüksek eşya. Her yerde alt değiştirme becerisini kısa zamanda kazanacaksınız zaten.
10. Dev bebek eşyası çantasına. (Bir çantaya ihtiyaç var tabii ama bu iş için satılanların hem kendisi ağır hem omuza takıldığı için kullanışsız. Eğilip doğrulurken düşer, bebekle beraber taşımak zor. En iyisi bebek slingle öne, sırta da hafif bir sırt çantası.)
11. Yıkama, yağlama, paklama, yumuşatma, nemlendirme vs. için bilumum kimyasal içerikli şişelere.
12. 20 kilo ağırlığında, ikinci el araba fiyatında pusetlere.
13. Gürültüye alışsın diye çok sesli ortama.
14. Tüllü, çiçekli, boncuklu, fermuarlı, yetişkin kıyafeti kesimli giyeceklere. Pijama-kıyafet ayırımına. Ayakkabıya. Zıbına (çok kullanışsız). Eldivene (kesin hemen tırnaklarını dokunsun kendine yavru), bornoza, hastane çıkışı takımına.
15. Çok bilmiş büyükannelere, komşu teyzelere, eltilere, görümcelere; kısacası yurdum teyzelerine (Onlarla asla tartışmaya girip keyfinizi kaçırmayın. Her dediklerine hı hı deyip, güvendiğiniz doktorunuzu dinleyin.)

10:30 filan çokta erken gibi gelmiyo canım da zaten zorlasam da olmuyo : ) oturduğum yerde yine de uyuyakalıyorum

Hayırlı yolculuklar canım, güle güle git gel :)

iyi yolculuklar canım

Sağolun kızlar
Otobüsten herkese öpücükler : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…