- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Evet evet hemde nasil :)Aynen canım kokar, nekadar sürede gider bilmiyorum ama herhalde eylül sonunda içi dizilmiş hazır olur :)
Heyecan basıyor böyle konuşuncada dimi
Iyi bari gunduz uyuyabiliyosunuz. Ben gece uyuyamasamda gunduz malesef uyuyamiyorum :/Her gece 2-2 buçuk gibi uyuyabiliyorum sabahta erkenden oğlum tekme atmaya başlıyor uyanıyorum oğlumun açlığa tahammülü hiç yok aynı annesi gibi.Kahvaltıdan sonra bana bir ağırlık çöküyor öğlen 2 gibi tekrar uyuyorum akşam 6 da kalkıyorum bıraksalar sabaha kadar uyurum herhalde.
Bizim burası çok sıcak gölgede 50 derece tahammül edilmeyecek bir sıcak var uyuduğum için denize girmeye vaktim olmuyor oysa doktorum hergün düzenli yüz dedi.Bende akşamları yürüyüş yapıyorum onda da pestilim çıkıyor.
Bu uyku düzensizliği beni mahvetti.
40 yaşından sonra hamile kalmak çokda akıl karı bir iş değil galiba?
Allah teâlâ hepimizin yardımcısı olsun.
50 derece sıcak olunca ister istemez uyursunuz zatenEvet evet hemde nasil :)
Iyi bari gunduz uyuyabiliyosunuz. Ben gece uyuyamasamda gunduz malesef uyuyamiyorum :/
Hayir calismiyorum :) cocuklugumdan beri hic degismemis gunduz uykum yok. Anca hasta olunca :/50 derece sıcak olunca ister istemez uyursunuz zaten
Ancak çalışıyorsanız sizde haklısınız.
Hayir calismiyorum :) cocuklugumdan beri hic degismemis gunduz uykum yok. Anca hasta olunca :/
Oyle :) Amin insallahAnladım canım.
Allah elden ayaktan düşürmesin de sağlıkla imanla bebeklerimizi kucağımıza alıp kokularını duymayı büyütmeyi nasip etsin de varsın sıcak olsun yada uyku olmasın razıyım.
Insallah canim :) belki gelince havalandirir sonra direk yikar yerlestirirsin sen :) zaman geliyor :) bizim dolaptan koku yeni yeni gitti hatta halada ben aliyorum tabi kafami dolaba sokunca
Bende bu gece 2 saat oyle bakindim etrafima :/ don don uyuyamadim
Her hamilelik mi farklı oluyor, yoksa önceki hamileliğim kışa geldiği içinmidir bilmiyorum, ilkinde çok rahattım, hergün yürüyüş yapardım, 5-6 km yürürdük dolaşırdık eşimle hiç yorulmazdım. Bunda hiç yürüyemiyorum. Azcık ayakta kalsam kasıklarım çok ağrıyor. O yüzden gezip bişey bakamıyorum.
kızlar devamlı rahmin aşağı tarafta pıt pıtlar oluyor günde 2 kez falan 2 dakika falan sürüyor internete göre hıçkırıkmış çok tatlı yaa:)nefes almayı öğreniyormuş yumurcak
Canım aksam kendını zorlasan ve bıraz daha gec yatsan. Ben oyle oyle duzenledım bıraz. Gece sık kalkıyorum ama normalde 5 dk da dalıyordum. Dun ve bır kac defa dalamadım ıste :/Ben kaç haftadır böyleyim canım
Akşam erkenden uyuyakalıyorum aslında ama... Kalk geri ilaçları iç, sonra eşim kremimi sürüyor filan uykum dağılıyor, uyuyanakadar bi işkence, sonra gece yine kızım uyandırıyor, sağolsun. Sonra sabah 6 civarı yine uyandırıyor uyumam 7buçuğu buluyor
Kızım dünyaya gelince uyanacağı rutin belli
Elbette her hamilelik farklı canım
Ama sıcakların da feci etkisi oluyor bu da yadsınamaz bir gerçek
Ben de çok yürüyemiyorum ölüyorum yaninormalde hiç böyle değildim ben
Ay o hıçkırık meselesini ben de okudum, daha ben hissetmedim öyle bişey
Ama size maşallah
Bu arada kızlar ben yola çıkıyorum. Ordu'ya eşimin yanına gidiyoruz. Pazar günü dönücez inş. ordan da yazmaya çalışırım ama köyden nete girmek tam belaancak çarşıya indiğimizde filan
Kendinize dikkat edin görüşürüz
merhaba selam :) hosgeldınSlm kizlar
Ben kaç haftadır böyleyim canım
Akşam erkenden uyuyakalıyorum aslında ama... Kalk geri ilaçları iç, sonra eşim kremimi sürüyor filan uykum dağılıyor, uyuyanakadar bi işkence, sonra gece yine kızım uyandırıyor, sağolsun. Sonra sabah 6 civarı yine uyandırıyor uyumam 7buçuğu buluyor
Ama size maşallah
Bu arada kızlar ben yola çıkıyorum. Ordu'ya eşimin yanına gidiyoruz. Pazar günü dönücez inş. ordan da yazmaya çalışırım ama köyden nete girmek tam belaancak çarşıya indiğimizde filan
iyi yolculuklar canımBen kaç haftadır böyleyim canım
Ama size maşallah
Canım aksam kendını zorlasan ve bıraz daha gec yatsan. Ben oyle oyle duzenledım bıraz. Gece sık kalkıyorum ama normalde 5 dk da dalıyordum. Dun ve bır kac defa dalamadım ıste :/
oo ıyı yolcularlar ıyı gezmeler canım :)
Hayırlı yolculuklar canım, güle güle git gel :)
iyi yolculuklar canım
10:30 filan çokta erken gibi gelmiyo canım da zaten zorlasam da olmuyo : ) oturduğum yerde yine de uyuyakalıyorum
Sağolun kızlar
Otobüsten herkese öpücükler : )
:)kac saat suruyo yolculuk10:30 filan çokta erken gibi gelmiyo canım da zaten zorlasam da olmuyo : ) oturduğum yerde yine de uyuyakalıyorum
Sağolun kızlar
Otobüsten herkese öpücükler : )
Günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?