-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
selam kızlar..
hamile kaldıktan sonra hiç oje kullandınız mı? yarın düğün var napsam bilemedim. internetteki yazıları okuyunca korktum biraz.doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama bilemedim.gerçi doktor daha iyi bilir internette yazanlara güvenmemek lazım bide size sorayım dedim.

Cnm merhaba, ben de cok şey okudum internetten, her iki doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi. Oje ile doğuöa girenler gördüm ben

Cnm merhaba, ben de cok şey okudum internetten, her iki doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi. Oje ile doğuöa girenler gördüm ben
bende ojeli bir sürü hamile gördüm canım hatta tek sürmeyen benim galiba dedim ama insan yinede şüphe ediyo helede düşük tehlikesi geçirince daha pimpirik oldum
hep kendi kendimi evhamlandırıyorum birde internette o kadar kötü yazılar okuyup her seferinde bakmıcam artık internete dediğim halde yapıyorum bunu

Canım rahat olman için söyleyim, ben hep sürüyorum. Sorun da yok şükür, annem de hep sürmüş hamileyken

Ben surmedim canim. Acaba diyorsan hic surme bosver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…