-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
MutluBulut_ aynen canım evde olunca uyku basıyor ister istemez gece de deliksiz uyuyamıyorum artık sıcaktan da bi yere cikilmiyor :))

Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
SAT'a göre 24 ekimde oğlum geliyor :))

:)) ayy evet dimiii sonrasında da uyku yok artık minnaklarımızla
Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya
Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
SAT'a göre 24 ekimde oğlum geliyor :))
Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)
Hosbuldum:)

Ilk cocugum olacak hayırlısıyla:) gecen yaz evlendim:) 28 yasindayim..dedim yaş gecmedem birini cikartiyim aradqn:)) allah nasip ederse 2.icin zaman biraz kalsin istedim..
Ne guzel :)

Slm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Hoşgeldin ne demek tabiki katılabilirsin burda güzel paylaşımlar yapıyoruz şeninde bebiş kız benimde kızım olcak nasipse

Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya

Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)

Ne guzel :)

teşekkürler :))

Selam hoşgeldin Can'ım

Hoşbulduk!

ayyy herkeste hazırlıklar başlamış. ben sadece bebeğin kıyafetlerini aldım yıkama ütüleme işine henüz hiç girmedim. kendime de pijama veya gecelik almadım henüz
geç mi kalıyorum ne

Can'ım benim bebiş 1 hafta önden gidiyor karnım ağırlaştı sonra yapamam diye bu hafta başladım sende 32'33 haftalarda yıkama işine başlayabilirsin bence geç kalmadın belki benimkinde erken ama ben dedim ya sonra yapamam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…