Evdeyim canımSen calisiyomuydun evdemisin canm
Bendensin yani :)Evdeyim canım
Hosgeldin :) neden uzaktan izledin gelseydin ya :) hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin RabbimSlm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Bendensin yani :)
Hosgeldin :) neden uzaktan izledin gelseydin ya :) hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim
HosgeldinnnSlm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Olur mu hic :) iyi yaptin ilk hamileligin mi baska cocugun var mi :)Ne bileyim siz şimdi ortaminizi kurmussunuz daldan düşer gibi dalmiyim dedim :) daldım artik:)
Malesef artik deliksiz uykular bitti bize :)MutluBulut_ aynen canım evde olunca uyku basıyor ister istemez gece de deliksiz uyuyamıyorum artık sıcaktan da bi yere cikilmiyor :))
:)) ayy evet dimiii sonrasında da uyku yok artık minnaklarımızlaOlur mu hic :) iyi yaptin ilk hamileligin mi baska cocugun var mi :)
Malesef artik deliksiz uykular bitti bize :)
Hosgeldinnn
Olur mu hic :) iyi yaptin ilk hamileligin mi baska cocugun var mi :)
Malesef artik deliksiz uykular bitti bize :)
Hoşgeldinn :)) ilk bebek mi sizin de?Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
SAT'a göre 24 ekimde oğlum geliyor :))
Hoşgeldinn :)) ilk bebek mi sizin de?
Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya:)) ayy evet dimiii sonrasında da uyku yok artık minnaklarımızla
Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
Ne guzel :)Hosbuldum:)
Ilk cocugum olacak hayırlısıyla:) gecen yaz evlendim:) 28 yasindayim..dedim yaş gecmedem birini cikartiyim aradqn:)) allah nasip ederse 2.icin zaman biraz kalsin istedim..
HoşgeldinSlm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Selam hoşgeldin Can'ımSelamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya
Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)
Ne guzel :)
Selam hoşgeldin Can'ım
Can'ım benim bebiş 1 hafta önden gidiyor karnım ağırlaştı sonra yapamam diye bu hafta başladım sende 32'33 haftalarda yıkama işine başlayabilirsin bence geç kalmadın belki benimkinde erken ama ben dedim ya sonra yapamam gibiteşekkürler :))
Hoşbulduk!
ayyy herkeste hazırlıklar başlamış. ben sadece bebeğin kıyafetlerini aldım yıkama ütüleme işine henüz hiç girmedim. kendime de pijama veya gecelik almadım henüz
geç mi kalıyorum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?