-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Katılıyorum bir dahakine daha deneyimli olacağız :)
Hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah.

Ben kızıma oda takımı almadım. Karyola ve çekmece almıştım odasında onlar var. Birde biz şehir dışına, yazlığa çok sık gidiyoruz o yüzden park yatak aldım yanımda heryere onu taşıyorum. Kızım ikisinde de yatıyor şuan. Miniğim doğunca park yatağı odama alıp, üst kademesini hazırlayıp orada yatırmayı düşünüyorum. Rahat etsin diye güzel bi yatak aldım içine. Büyük kızımda karyolasında yatacak. Şuanlık o iki beşik beni idare eder. Biraz zaman geçince de büyüğe baza alıp, küçüğü karyolaya alırım.

Can'ım senin park yatağının markası neydi e bebeğe gidecem perşembe bakıyım

Günaydın ekim anneleri

Ay ne kadar garip rüyalar görüyorum hamile kalalıberi. Ucu bucağı yok yani
Bende de var o hamile kaldığımdan beri rüya görmediğim gün eğer günde iki defa yatarsam o Zaman'da rüya görüyorum hayatımda görmediğim kadar rüya gördüm hamilelikte

Kızlar çocukmarket.com da güzel şeyler var kapıda ödemede var sanırım

ben daha önce de rüya görüyordum. ama şimdiki rüyalarım tam bir dizi kriminal bazen hatta tualete kalkıyorum, yene uyuduğumda deminki rüyanın devamını görüyorum

Ahhaaaa aynen ben de

Bende de var o hamile kaldığımdan beri rüya görmediğim gün eğer günde iki defa yatarsam o Zaman'da rüya görüyorum hayatımda görmediğim kadar rüya gördüm hamilelikte

Canım ben normalde de çok rüya görürdüm ama şimdi bi sınırı yok manyak manyak şeyler görüyorum

Kızlar merhaba...
Kasıklarım da hafif hafif sancılar oluyor arada sırada sizde de oluyormu?
Adet sancısı yada doğum sancısı gibi değil çok değişik bir sancı?
Acaba gaz sancısımı? Yada erkek bebek sancı yapar diyorlar ondanmı?
Daha önce hiç erkek bebeğe hamile kalmadım bilmiyorum?

Kasıklarında derken alt tarafta değil mi? Zonk zonk vuruyor gibi arada böyle?

Bende kasık Ağrı'sı değil kramp gibi bir ağrı oluyor ama bende haftada iki üç kalçama ağrı giriyor sizlerde de oluyor mu kızlar

Gaz sancısı olabilir. bende bazen oluyo, tuvalete gidiyorum ondan anlıyorum gaz sancısı oduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…