Maşallah ne güzel örmüşsün nevresimlerde güzel bende baksam hafta sonu güle güle kullan canımEki Görüntüle 1824902 Eki Görüntüle 1824901 Eki Görüntüle 1824899
Of bütün resimler yüklenmedi
Kızlar bende bu arada aldıklarımı göstereyim dedim. Örgüleri kendim ördüm. Uzun süre aradan sonra elime örgü alınca böyle oldu. Az eksikleri de var tamamlanacak.
Battaniyeyi hala örüyorum bitmedi.
Nevresim takımlarını ve önlüğü tedavim sırasında almıştım.
Badileri de geçen ay aldım. Biri de indirimdeydi sırf onun için aldım. Daha şimdilik bunlar bakalım...
Bende bugün 19.haftama gırdım henüz tekme hissetmedim ama seyirde var nabız atar gıbı o ufak tekmeler o ZamanSelam kizlar, nasilsiniz uzun suredir giremedim yogun bi tempodaydik. 1 haftadir nabiz atar gibi atislarim oluyodu karnimda. Sonra dun ogrendim ki tekmeleriymis. Ben daha farkli düşünüyodum tekmeleri ama onu hissetmek tekmelerini saymak mukemmel bi duyguymus. Sizlerde baslayan oldu mu ? Dokunup konusunca tekme atiyo benim ki benle iletisime gecmiste fark etmemisim.
Genel olarak soft renkleri seviyorum canım. En renkli aldıklarım geçen ekledim ya netten aldım diye 5 tane çıtçıtlı badi onlar. O da 1 yaş için zaten. Çok öyle belirgin renkler sevmiyorum canım ben yaaa nebilim.
Bebiş gizliyor cinsiyeti
Rabbim gönlünüze göre versin inş.
Süveterin ve yeleğin resmini atamadım canım yaaarenkli iple süveter var lacivert Efe yeleği var bide ama onlar pek iyi değil. Uzun zaman sonra elime ilk alınca öyle oldu. Atabildiğim resim battaniye
Ayy darısı bize inş. Yalnız bebiş büyüdükçe o beklediğin şekilde olacaktır tekmeler
Daha erken değil mi Can'ımBen doğum yaptığımda hastanede kızım için uni&baby ve babyme nin ürünlerinden kullanmışlardı. Sonrasında bende o ürünleri kullanmaya devam ettim. (ıslak mendil, şampuani sabun vs.) Alkolsüz, kokusuz, parfümsüz, saf mendiller. Çok güzel. Bebek büyüdükçe cildi artık çok hassas olmuyor, ürünleri deneyip değiştiriyorsunuz. Ama ilk alışverişiniz için uni baby yada baby me ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Marketlerde şu seti görmüştürsünüz. Genelde raflarda bulunur. Böyle bir set alarak başlayabilirsiniz mesela. (Uni wipes vs. şekilde uni ile başlayan ürünler var ama onlar bu üründen farklı. Uni baby ürünler sarı renkte oluyor)
Eki Görüntüle 1825215
Renklere bayıldım güle güle kullansın inşallah :) buarada eğer istanbuldaysanız english homeun ürünlerini çok uyguna satan bir yer var depomaxx diye bir bakın derim. Ben bebek battaniyesini mağazada 45ken oradan 10 tlye aldım :)
Can'ım 20 22 haftalığına kadar bekle bakalım duyuyordum da Nasıl oluyor diyordum burdan bizzat duymak şaşırttı aslında erkek te yanılma payı olmaz diye biliyorum ama okuduklarımı görünce yanılanda oluyor alışveriş yapma bekle biraz daha allah yardımcın olsun şimdi kız mı erkek mi diye tereddütte kaldın doktorlar da emin olmadan söylemeselerKizlar benim bebegim 16 hftalikken erkek demisti doktor bu gun uclu tarama icin baska bi doktor bakti o da kiz dedi sizce hangisi dogruduurr ?
Ben doğum yaptığımda hastanede kızım için uni&baby ve babyme nin ürünlerinden kullanmışlardı. Sonrasında bende o ürünleri kullanmaya devam ettim. (ıslak mendil, şampuani sabun vs.) Alkolsüz, kokusuz, parfümsüz, saf mendiller. Çok güzel. Bebek büyüdükçe cildi artık çok hassas olmuyor, ürünleri deneyip değiştiriyorsunuz. Ama ilk alışverişiniz için uni baby yada baby me ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Marketlerde şu seti görmüştürsünüz. Genelde raflarda bulunur. Böyle bir set alarak başlayabilirsiniz mesela. (Uni wipes vs. şekilde uni ile başlayan ürünler var ama onlar bu üründen farklı. Uni baby ürünler sarı renkte oluyor)
Eki Görüntüle 1825215
Daha erken değil mi Can'ım
Renklere bayıldım güle güle kullansın inşallah :) buarada eğer istanbuldaysanız english homeun ürünlerini çok uyguna satan bir yer var depomaxx diye bir bakın derim. Ben bebek battaniyesini mağazada 45ken oradan 10 tlye aldım :)
merhaba kızlar,bir sürü derdim var :) birincisi; ikili taramadan sonra doktorumun verdiği randevuya daha var 14 mayısta gidicez kısmetse ama zaman geçmiyor bebeğimi merak ediyorum hem cinsiyette tam net belli olacak :) ikincisi kalçama kramp tarzı ağrı giriyor hareketlerimi kısıtlıyor,üçüncüsü hala iştahım çok kapalı açılmadıaranızda benim gibi olan var mı? mide bulantılarım kesildi gibi bişey çok nadir sabahları veya akşam bazen mide yanmasından dolayı oluyor ama hala canım iştahlaa bir şey istemiyor ilk günden beri böyleyim şuan 15+1 günlüğüm benim gibi olan varsa yazsın içim rahatlasın
Selam kizlar, nasilsiniz uzun suredir giremedim yogun bi tempodaydik. 1 haftadir nabiz atar gibi atislarim oluyodu karnimda. Sonra dun ogrendim ki tekmeleriymis. Ben daha farkli düşünüyodum tekmeleri ama onu hissetmek tekmelerini saymak mukemmel bi duyguymus. Sizlerde baslayan oldu mu ? Dokunup konusunca tekme atiyo benim ki benle iletisime gecmiste fark etmemisim.
Kizlar benim bebegim 16 hftalikken erkek demisti doktor bu gun uclu tarama icin baska bi doktor bakti o da kiz dedi sizce hangisi dogruduurr ?
Ben doğum yaptığımda hastanede kızım için uni&baby ve babyme nin ürünlerinden kullanmışlardı. Sonrasında bende o ürünleri kullanmaya devam ettim. (ıslak mendil, şampuani sabun vs.) Alkolsüz, kokusuz, parfümsüz, saf mendiller. Çok güzel. Bebek büyüdükçe cildi artık çok hassas olmuyor, ürünleri deneyip değiştiriyorsunuz. Ama ilk alışverişiniz için uni baby yada baby me ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Marketlerde şu seti görmüştürsünüz. Genelde raflarda bulunur. Böyle bir set alarak başlayabilirsiniz mesela. (Uni wipes vs. şekilde uni ile başlayan ürünler var ama onlar bu üründen farklı. Uni baby ürünler sarı renkte oluyor)
Eki Görüntüle 1825215
Can'ım 20 22 haftalığına kadar bekle bakalım duyuyordum da Nasıl oluyor diyordum burdan bizzat duymak şaşırttı aslında erkek te yanılma payı olmaz diye biliyorum ama okuduklarımı görünce yanılanda oluyor alışveriş yapma bekle biraz daha allah yardımcın olsun şimdi kız mı erkek mi diye tereddütte kaldın doktorlar da emin olmadan söylemeseler
Günaydın kızlar nasılsınız? ben de çarşambaya randevu aldım, inşallah cinsiyetini öğrenirim. Haftaya pazartesi de sağlık ocağına tetanoz aşısı için gidicem.
Günaydın kızlar
Miraç Kandiliniz mübarek olsun dualarda bulaşmak dileğiyle Rabbim herkesin gönlüne göre versin
GÜNAYDIN CANIMGünaydın kızlar nasılsınız? ben de çarşambaya randevu aldım, inşallah cinsiyetini öğrenirim. Haftaya pazartesi de sağlık ocağına tetanoz aşısı için gidicem.
Günaydın kızlar nasılsınız? ben de çarşambaya randevu aldım, inşallah cinsiyetini öğrenirim. Haftaya pazartesi de sağlık ocağına tetanoz aşısı için gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?