-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Maşallah ne güzel örmüşsün nevresimlerde güzel bende baksam hafta sonu güle güle kullan canım

Bende bugün 19.haftama gırdım henüz tekme hissetmedim ama seyirde var nabız atar gıbı o ufak tekmeler o Zaman

Olabilir canim farkettim zaten oyuzden sordum.:)) Güle güle giysin bebeğin hepsini eminim cok yakisacak.

Ebebekte kampanya varmış kızlar. Set 70 TL. İçerisinde ihtiyacınız olabilecek herşey var. Aklınızda bulunsun.

• 2 adet Baby&Me Likit Biberon ve Emzik Temizleyici 500ml
  • 1 adet Baby&Me Çamaşır Leke Çıkarıcı 750 ml
  • 1 adet Baby&Me Sıvı Çamaşır Deterjanı 750 ml
  • 1 adet Baby&Me Çamaşır Yumuşatıcı 750 ml
  • 1 adet Baby&Me Tek Kullanımlık Mama Önlüğü
  • 1 adet Baby&Me Bebek Kulak Çubuğu 56 Adet
  • 1 adet Baby&Me Islak Yenidoğan Pamuk Mendil Kız 12 Paket
  • 1 adet Baby&Me Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 10'lu 60*60
  • 1 adet Baby&Me Bebek Temizleme Pamuğu 56'LI TEKLİ PAKET

Kizlar benim bebegim 16 hftalikken erkek demisti doktor bu gun uclu tarama icin baska bi doktor bakti o da kiz dedi sizce hangisi dogruduurr ?

Ben doğum yaptığımda hastanede kızım için uni&baby ve babyme nin ürünlerinden kullanmışlardı. Sonrasında bende o ürünleri kullanmaya devam ettim. (ıslak mendil, şampuani sabun vs.) Alkolsüz, kokusuz, parfümsüz, saf mendiller. Çok güzel. Bebek büyüdükçe cildi artık çok hassas olmuyor, ürünleri deneyip değiştiriyorsunuz. Ama ilk alışverişiniz için uni baby yada baby me ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Marketlerde şu seti görmüştürsünüz. Genelde raflarda bulunur. Böyle bir set alarak başlayabilirsiniz mesela. (Uni wipes vs. şekilde uni ile başlayan ürünler var ama onlar bu üründen farklı. Uni baby ürünler sarı renkte oluyor)

Daha erken değil mi Can'ım

Kizlar benim bebegim 16 hftalikken erkek demisti doktor bu gun uclu tarama icin baska bi doktor bakti o da kiz dedi sizce hangisi dogruduurr ?
Can'ım 20 22 haftalığına kadar bekle bakalım duyuyordum da Nasıl oluyor diyordum burdan bizzat duymak şaşırttı aslında erkek te yanılma payı olmaz diye biliyorum ama okuduklarımı görünce yanılanda oluyor alışveriş yapma bekle biraz daha allah yardımcın olsun şimdi kız mı erkek mi diye tereddütte kaldın doktorlar da emin olmadan söylemeseler

Bende baby me'nin ıslak pamuğunu kullandım hep kızıma çokta memnunum küçük kızımada onu kullanıcam. Benim şampuan tercihim bioderma abcderm'den yana çok memnunum

Nerde canım Depomaxx dediğin yer ?

bebeğin gelişimi iyi gidiyor ise iştahının kapalı olmasını sorun etme canım bir şekilde o senden alacağını alıyor. benimde iştahım yok en başından beri. hiç midem bulanmadı ama yiyemedim de.8 kilo verdim daha almadım ama vermem durdu. sabah akşam süt içiyorum mutlaka. bol su içmeye çalışıyorum. her gün mutlaka meyve yiyorum. bunun dışında yemekleride yiyebildiğim kadar azar azar yiyorum. kızıcıgım da güzel güzel büyüyor. artık açılır iştahın dedi doktorum.ilk zamanlar gibi değilim ama hala açıldığını söyleyemem. zamanla seninkide açılır.

benimde başladı canım baştan emin olamamıştım ama şimdi eminim. harika bir duygu :)

bence ayrıntılı ultrasonu bekle canım emin olmak için orada detaylı bakacakları için değişme olacağını sanmıyorum.

Günaydın güzel ekim anneleri

Miraç kandilimiz mübarek olsun. Rabbim bu geceyi hakkıyla geçirenlerden olmayı nasip etsin inş.

Ben de dışarda olduğum süre içerisinde unibaby in yeni doğanını almayı düşünüyordum. Amaaaa evde olduğum sürece ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum direk poposunu yıkıcam. Çoook daha iyi

Samsundayım canım çok sağol. Ama mümkün olursa Ağustosta İstanbula gelebilme ihtimalim var, o zaman da outlet avmleri dolaşmayı düşünüyordum. Bu depomax nerde peki?

Canım ben daha geçen yazdım ya teyzemin gelinine erkek demişlerdi, 3 hafta sonra gidincede kız demişler diye. Erken söylenen tahminler genelde yanıltıcı oluyor.

Günaydın kızlar nasılsınız? ben de çarşambaya randevu aldım, inşallah cinsiyetini öğrenirim. Haftaya pazartesi de sağlık ocağına tetanoz aşısı için gidicem.

Hadi bakalım inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım

Günaydın kızlar
Miraç Kandiliniz mübarek olsun dualarda bulaşmak dileğiyle Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Günaydın canım amiiin amin

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızda bizleri de unutmayın :)

Günaydın kızlar nasılsınız? ben de çarşambaya randevu aldım, inşallah cinsiyetini öğrenirim. Haftaya pazartesi de sağlık ocağına tetanoz aşısı için gidicem.

Inşallah öğrenirsin cinsiyetini canım.. Tatlı bişeyler yersen bebek hareket edermiş, ben bilemedim.. Öööylece durdu hareket etmedi :)
Beni de 18. hafta çağırdılar tetanoz aşısı için.. Ben yurtdışından gelin geldim, orada böyle bir aşı yok, ama burada gerekliymiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…