-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
merhaba kızlar,bir sürü derdim var :) birincisi; ikili taramadan sonra doktorumun verdiği randevuya daha var 14 mayısta gidicez kısmetse ama zaman geçmiyor bebeğimi merak ediyorum hem cinsiyette tam net belli olacak :) ikincisi kalçama kramp tarzı ağrı giriyor hareketlerimi kısıtlıyor,üçüncüsü hala iştahım çok kapalı açılmadı aranızda benim gibi olan var mı? mide bulantılarım kesildi gibi bişey çok nadir sabahları veya akşam bazen mide yanmasından dolayı oluyor ama hala canım iştahlaa bir şey istemiyor ilk günden beri böyleyim şuan 15+1 günlüğüm benim gibi olan varsa yazsın içim rahatlasın

bu arada AGRA sen ne zaman öğreneceksin cinsiyet :) bakıyorum bir benim %50 kız o da belli değil yani sırf sıkıştırmamdan dolayı doktor öyle tahmin salladı :) bir benim doktorum çok geç randevu verdi galiba

canım aslında iştahsızlık bende de var, geçen kızlara da yazdım kilo almadım hiç. ama öğünleri kaçırmıyorum, yanımda atıştırmalık şeyler koyuyorum, gözümün önünde olduğu için mecbur atıyorum ağzıma. ben inşallah çarşanba gidicem, bakalım doktor bey söyleyecek mi

Merhaba benim kramp ve ağrı geceleri oluyor doktora söyleyeceğim magnezyum veriyormuş iştah da günü gününe uymuyor bazen çok açılıyor bazen kapanıyor randevular dediğin gibi geçmek bilmiyor bende merak ediyorum kızımı ama beklemeye alışacağız herhalde

ikili taramadan sonra bana da doktor 1 ay sonra gel dedi, ona göre de endişelenme, demek her şey şükür yolunda o yüzden 1 ay sonra randevu veriyor. kramplar burdakı diğer kızlarda oluyor. o da normal .

Kalçada ağrı bende oluyor uzanıyorum mesela kalkarken öyle bir ağrıyor ki magnezyum ilacına başlamadım daha doktorum kramp ve Ağrı'larda bu ilaç ağrı vermez diyordu bakalım

hadi hayırlısı inşallah öğrenirsin :)

Ben büyüyen beşik almıştım kızıma büyük ihtimalle birkaç sene daha onda yatacak çünkü çok deli yatıyor kızım. Karyolaya yatırsam sabah yerde bulurum kesin :) artık küçüğe de ikeadaki beşiklerden düşünüyorum en azından bir üç sene idare ederler sanırım sonrası kısmet bakalım :)

Ahahah :)))) sormayın bu hafta benim rüyalarda coştu maşallah aksiyon filmlerini aratmıyor :))

Of bütün resimler yüklenmedi

Kızlar bende bu arada aldıklarımı göstereyim dedim. Örgüleri kendim ördüm. Uzun süre aradan sonra elime örgü alınca böyle oldu. Az eksikleri de var tamamlanacak.
Battaniyeyi hala örüyorum bitmedi.
Nevresim takımlarını ve önlüğü tedavim sırasında almıştım.
Badileri de geçen ay aldım. Biri de indirimdeydi sırf onun için aldım. Daha şimdilik bunlar bakalım...

Çok güzeller canım, renklere biraz canlılık katarsın dimi cinsiyeti öğrenince yoksa böyle soft renklermi seviyosun :)

Kızlar ben doktora gittim bugün, merak edenler için söyleyeyim böbreğimde bir sıkıntı yokmuş, ama yinede idrar tahlili istedi doktorum..
Bu arada gitmişken cinsiyeti öğrenirim belki dedim, bebiş ters yatıyordu :) yani ultrasonda kafasının üstü gözüküyordu.. Yandan bakmaya çalıştı ama göremedi net bir şekilde :) 2 hafta sonra tekrar gidicem ben, sabredemem 1 ay sanırım

Maşallah kendin ördüysen eline sağlık benim de evde boş vaktim oluyor ama hiç anlamam keşke örebilsem

16 hafta olmuş bayağada olmuş hayırlısı olsun gönlünden geçen ne ise olsun inşallah tahlilinde temiz çıkar Can'ım

Selam kizlar, nasilsiniz uzun suredir giremedim yogun bi tempodaydik. 1 haftadir nabiz atar gibi atislarim oluyodu karnimda. Sonra dun ogrendim ki tekmeleriymis. Ben daha farkli düşünüyodum tekmeleri ama onu hissetmek tekmelerini saymak mukemmel bi duyguymus. Sizlerde baslayan oldu mu ? Dokunup konusunca tekme atiyo benim ki benle iletisime gecmiste fark etmemisim.

Ben konuşuyorum sürekli müzik dinletiyorum ama tekme yok Daha erken belkide ondan bende kramplar oluyor bazen ağrı hissediyorum bu aralarda sol kalçama ağrı giriyor ama hala tekme yok

Çok güzeller canım, renklere biraz canlılık katarsın dimi cinsiyeti öğrenince yoksa böyle soft renklermi seviyosun :)

Genel olarak soft renkleri seviyorum canım. En renkli aldıklarım geçen ekledim ya netten aldım diye 5 tane çıtçıtlı badi onlar. O da 1 yaş için zaten. Çok öyle belirgin renkler sevmiyorum canım ben yaaa nebilim.

Bebiş gizliyor cinsiyeti
Rabbim gönlünüze göre versin inş.

Maşallah kendin ördüysen eline sağlık benim de evde boş vaktim oluyor ama hiç anlamam keşke örebilsem

Süveterin ve yeleğin resmini atamadım canım yaaa renkli iple süveter var lacivert Efe yeleği var bide ama onlar pek iyi değil. Uzun zaman sonra elime ilk alınca öyle oldu. Atabildiğim resim battaniye

Ayy darısı bize inş. Yalnız bebiş büyüdükçe o beklediğin şekilde olacaktır tekmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…