Ay canım cok güzeller :)Kızlar terlık setımı tamamladımen basından berı ıstedıgım model buydu ıcıme sınenı yaptım
ondekı 2 tanesı bebısıme sac bandanası olacak ama suan lastıgı olmadıgından dıkemedım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım cok güzeller :)Kızlar terlık setımı tamamladımen basından berı ıstedıgım model buydu ıcıme sınenı yaptım
ondekı 2 tanesı bebısıme sac bandanası olacak ama suan lastıgı olmadıgından dıkemedım![]()
Evet canım bende oyle süs baktım Ogün fotoyarcıya felan annem olsun felan diyor ben begenemiyorum hemen güzel olsun iştiyorum kızım içinGörmeden alamam ki birde ben çok kararsızım yaa iyi birşey olsun istiyorum bakalım inşallah içime sinen birşey olur Canım yaa
Cok sagol canim :)
Esim terligi,inciyi,kurdeleyi eminonunden aldi canim. Tacida ben cekilis olayi olmadan once pazarda denk gelip almistim :) internette var ayni malzemeler. Havlu terligi 10 tl ye almis
Çok sağol canım tabiki fikrin olursa söyle maddi sıkıntım yok çok şükür önemli olan kaliteli ve işlevli olsun ben şuanda çarşıya çıkamıyorum haftaya inşallah çıkıp bakacam Kraft düşünüyordum ama joie de hoşuma gitti ben e Bebeğe gidene kadar sen gittiğinde fikir alma imkanın olursa yaz canım çok sağol şimdiden öptüm
Buydu kızlar benimkide pembeli modeller de vardı mavi de ben böyle sade aldım bu da kızımın annem yaptıracam demişti bana eve geldiğimde yapılmış bile sağolsun
Sagol canim :-}Ay canım cok güzeller :)
Iyi oldu o zamanTerliğin kendi hoşuma gitti, güzel duruyor.
Ya bak ettiğini gördün mü mutlubuluthastane terliği yapmayı düşünmeyen beni bile iştaha getirdin
Yarın gidicez nasipse canım. Yatak değişecek ya.
Tamam bakarım, kraft, joie fikrimi söylerim. Sen de gittiğinde yine bakmış olursun canım.
Yaparsam ben de böyle ortak renk bişey yapıcam canım. İlk bebekte kaldırıp atmayalım 2. ye belki 3. yede kullanırız
aştım kendimi ben.
Ama annenin yaptırdığı gerçekten güzeldi o zaman da beğenmiştim. Nerden yaptırmıştı acaba![]()
Ona heves et buna heves et, onu yaptırıcam bunu yaptırıcam derken eşim bir ara bi yerde beni vurucak![]()
Mobilyayı çilekten aldık cibinlikte bu modelin cibinliğiGüle güle kullanın çok cici olmuş ben de perdelere bayildim cibinlik de çok güzel duruyor nerden aldınız sakıncası yoksa
mobilyayı çilekten aldık bu da o modelin cibinliği Can'ım . Tesekkur ederimGüle güle kullanın çok cici olmuş ben de perdelere bayildim cibinlik de çok güzel duruyor nerden aldınız sakıncası yoksa
Sağol Can'ım benm cok tesekkur ederimCanım hayırlı olsun, perdene bayıldım.![]()
Cooook sagol canimm daha guzelleri senin olsun insallah. Evet fiyatlar pahali :/ tamam emek var dogru ama yinede pahali. Nasil bisey canim kendin yapsan ?
Yapabilirmiyim bilmiyorumki hiç beceri yok bu konularda resmini de cekmemistim gittiğimde![]()
Insallah canim bu iyi gorunuyor renk falanda guzel :)
Sagol canim benim :)\
Çok sağol Canım şimdiden teşekkür ederim bende terliği bilerek böyle aldım ikincisi cinsiyet farklı olursa kullanırım diye annemin tanıdığı yapıyormuş millet çok becerikli maşallah bende iş yok ama üç tane yapıldı diğer yiğenlerimide yapıldıTerliğin kendi hoşuma gitti, güzel duruyor.
Ya bak ettiğini gördün mü mutlubuluthastane terliği yapmayı düşünmeyen beni bile iştaha getirdin
Yarın gidicez nasipse canım. Yatak değişecek ya.
Tamam bakarım, kraft, joie fikrimi söylerim. Sen de gittiğinde yine bakmış olursun canım.
Yaparsam ben de böyle ortak renk bişey yapıcam canım. İlk bebekte kaldırıp atmayalım 2. ye belki 3. yede kullanırız
aştım kendimi ben.
Ama annenin yaptırdığı gerçekten güzeldi o zaman da beğenmiştim. Nerden yaptırmıştı acaba![]()
Ona heves et buna heves et, onu yaptırıcam bunu yaptırıcam derken eşim bir ara bi yerde beni vurucak![]()
İçine sindiyse ne güzel işte canım![]()
Ben de kaç kişiden doktorların burun aspiratörlerini istemediklerini duydum o yüzden almayı düşünmüyorum canım ama doğum videolarını izliyorum. Yurt dışındaki çocuk hemşireleri bebekleri hazırlarken hep o burun aspiratörünü kullanıp bebeklerin burunlarını temizliyorlar![]()
Canım evde giliyor canım benim :)Iyi oldu o zamantabi hastanede giymek cok uygun degilmis sanirim. Arkadasim yeni dogum yapti evde giyiyorum diyo
Evet artik bende evde giyerim :) hastaneye gotururumde sua gibi kalirCanım evde giliyor canım benim :)
Tebrikler cnm güle güle kullansın inşallah bebişin, resim atmayı unutmaCok sukur besigimiz geldi teyzeleri :)) cok duygusal oldum gidip gelip bakasim var :)