-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Dikkat et canım kendine yat dinlen canım :)

günaydın Anneler

H hayatalya iyilik canım sen nasılsın
AGRA canım naptın dün gittin mi acile inş. düzelir
Selen_Ay kapı süsün bence güzel olmuş hastanede ve evde mi kullanacaksın bende artık süsleri halletsem iyi olacak odası şimdilik olmayacak ama bizim odamızı bebişin beşiğini de da azıcık süslesem olur herhalde

Günaydın annişler

Çarşıya indim sabah sabah yine

KPSS başvuru sırası felaket

Ayrıca işlerim de var. Hayırlısıyla hepsini halledicem inş

deliceee H hayatalya canlar teşekkür ederim

daisy5 canım elbette sen de beşiğini süsleyebilirsin, oda yapmak imkanlar dahilinde olan bişey sonuçta, herkesin fazladan odası olamayabiliyor
Ben sadece evdeki odasının kapısında kullanıcam süsü. Hastaneye pek süsleme düşünmüyorum

Canımlar Günaydın :)
Cumartesi günü kontrolüm vardı, kızımı gördüm. Doktor güzel bir resim yakalamaya çalışırken ağzını sonuna kadar açtı kapadı :) ama poz vermedi kızım.
Durumu iyiymiş, suyum yeterliymiş. Tam 30lık olmuş, 1.600gr 44cm dedi. Çok heyecanlanıyorum o içimde büyüdükçe kızlar ya
Eylül'ün 3de izin raporu yazacak bana doktor tam 32 haftalık oluyormuş. Bende 1 hafta daha çalışıp 10unda işten izne ayrılacağım. Son hazırlıklarımı yapmaya eksiklerimi tamamlamaya da ozman başlamalıyım. Haftasonları giremiyorum, henüz yazılanlara bakamadım, umarım herkeste iyidir.

Geçmiş olsun canım, sen söylediğin gb içini rahat tutmaya devam et. Bebeğin sağlıklı olduktan sonra öncesi sonrası farketmez yeterki ikinizde sağlıklı kalın. Başka bir doktora daha gözükmeyi düşünür müsün? Ahh bu doktorlar kime neye güvenebileceğimizi şaşırdık valla. Sen işin doğrusunu kısa zamanda öğrenmeye bak.

Kızlar Bebek çantası alanlar veya alacak olanlar düşündükleri modelleri paylaşabilir mi ?

selam kızlar bizde kontrolden geldik çok şükür.bebişim biraz toparlanmış diyet işe yaramış.nst çekildi ondada bi sorun çıkmadı şükür artık ziyaretlerimiz 2 haftada bir olcak.çalışamaz raporumuda aldım birazdan yazlığa gidip keyif yapmaya başlıcam inşallah
Selen_Ay canım kapı süsün güzel olmuş neyini beğenmedin neyi içine sinmedi ki??

Selen_Ay birde kotu oluyor diyordun buradan cok guzel gozukuyor ellerinize saglik canim :))

Gunaydin kizlarr

Yakından bakınca bütün beyaz dikişleri ortada canım görmeniz lazım
Gerçi keçe süsleri de yaparlarken kenar dikişleri çok görünüyor ama bi bilemedim...

Ayyy maşallah kızınaaaa şu an ne kadar Zaman kazanırsan doğumdan sonra o kadar avantajına okur canım

Zaten az kaldı alacakların değil mi? Halledersin sonra sıkıntı olmaz

Maşallah oğluna canım. Devam edeceksindir diyetine, bi sıkıntı olmaz daha Allah'ın izniyle

Balonların dikiş izleri çok belli canım bi de azıcık küçükler

Açıkcası hayalimdeki gibi olmadı hayal kırıklığım ondan biraz
Yine de fena değil, şükür .

Şimdi sıra bulut yastıklarımda
Bir sürü kumaş kaldı. Kızıma bile elbise çıkar düşün

Merhaba canlar, bugün professora görünmeden önce devlet hastanesine gittim. Bu doktor da aynısını söyledi, bebeğim düşük kiloluymuş, plasentamda doku değişikliği var, nstde sancı çıktı, incelme var, açılma yok. Bebek baya yerleşmiş doğuma hazır durumda. Bu doktor da universiteye yönlendirdi. Dinlenme lazım, her şey yolunda giderse 10 gün sonra bir daha kontrole gideceğim. Burdaki hastanelerin hepsi özel devlet 37. Haftadan önceki doğumu almıyorlar, universite hastanesine yönlendiriyorlar, 1 saatlık yol, seçimin olmaması kötü bir şey.. Dualarınızı esirgemeyin nolur.. İnşallah 5de professora gidiceğim, artık o nereye yönlendirirse öyle olacak.

Iyim canım ne olsun aynı ya

Bende dolap süsü yapyım diyorum ama yuvarlak veya kalp sekli var yaprımda nasıl keseceksin bilmiyor onun makinesi vardır diye düşünüyorum :₺

Kızlar Bebek çantası alanlar veya alacak olanlar düşündükleri modelleri paylaşabilir mi ?
Ben aldım canım memleketten aldım hemde 40 Tlye çokta pahalı değil birde sırt çantası almıştım oda rengi hoşuma gittiği için sırt çantasını da 10 Tlye aldım atıyım eğer istersen modelini

Doğuma hazır durumdaysa seni neden gönderiyorlar canım yatış yapsalar daha iyi değil mi yapılabilecek birşey varsa en azından önlem alınır inşallah 3 hafta daha dayanabilirsin 9 ay dolmuş olur çantan falan hazır demi bu arada sen hazır bekle Can'ım her ihtimale karşı hayırla sağlıkla sıhattle kıcağımaza alsaydık bebeğimizi

geçmiş olsun canım dua ediyorum bende hayırlı haberlerle gel canım üniversite hastanesi en iyisi gibi geldi bana biraz yolu uzakmış ama en azından daha bilinçliler diye düşünüyorum

Artık hepimiz doğuma hazırlıklı olmamız lazım artık her an birinin doğum haberini duyma olasılığımız yüksek kızlar strese girmeye gerek yok sakinliğimizi koruyalım

Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Olur canım atarsan bir bakarım bende.
Güle güle kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…