-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişler

Güle güle kullan canım
Ebatlar senin istediğin gibiyse sıkıntı olmaz inş merak etme
Dediğim gibi ben özellikle 2 modele çok odaklanmıştım ebatları küçüklüğü dikkatimi çekmemişti

Oyuncağını da güle güle kullansın kızın annesi. Oyuncak işi çok abartılmadığı sürece erken görmüyorum ben. Hepimizde bi heves sonuçta

Üzerlerinde yazmasa bile kanuna göre bütün ürünler en az 2 yıl garantili olmak zorunda canım

Bulunduğun ilçede doğum yapmak istemen en doğal hakkın da doğru doktor olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor.
Normalde gittiğin doktorun çok mu uzak canım?

Canım senin oğlan beklemicek heralde ama sağlıklıca gelsin de önemli değil gerisi. Dediğim gibi 34. haftada doğan kaç bebeğin küveze bile konmadığını duydum, olursa öyle bişey inş sizin de ihtiyacınız olmaz
Yoksa yeni doğan ünitesi uzaktaysa hakikaten zor olur

Sen kendini ferah tut inş herşey iyi olur

Bunun gibi şeyleri kaç anneden duydum canım o yüzden sıcak bakamıyorum işte ama kafam da karışıyor yani...

Günaydın kızlarRR
AGRA tugder Güle güle kullanın
Kızlaaaar bizde aliexpres ten çanta siparisi verdik Eki Görüntüle 1873336

Günaydın canım. Herkes çantaları tamamladı sanırım.
Güle güle kullanın inş

Günaydın kızlar

deliceee sağlıklı günlerde kullan o siteden alışveriş yapmadım hiç ama aklımdaydı hep kargolar geçmi geliyor bilgi verdiler mi
AGRA Can'ım rahim ağzı kısalıp dinlenme ile tekrar uzayan kişiler biliyorum ve Zaman'ında doğum yaptılar içini ferah tut

Bende bu hafta kontrole gideceğim hiç doktorla doğum muhabbeti yapmadık biraz bişeyler sorayım tahmini doğum Zaman'ı çatı muayenesi felan belki rahatlarım biraz çünkü yaklaştıkça tırsaklaştım

günaydın kızlar nöbetten selamlar
bugün bitse bir an önce yarın kontrolüm var bebişimi görsem..
kızlar birde ben yarın çalışamaz raporu alcam ama onu toplu olarak 16 haftalık mı veriyorlar ay ay mı bilen var mı

Sağol canım daha iyisi sana olsun valla bir kararla aldım inşallah yanılmam içime siner ben oyuncak konusunu aslında erken buluyorum ama dayanamayıp aldım bu arada kızlar benim karnım inmiş biraz karındaki çizgi de zaten iyice yükseldi o çizgi göğüs arasına gelince doğum olurmuş sizlerde durumlar Nasıl ama bende ne sancı var nede kramp

Bir kere alınca doğuma kadar diye biliyorum canım raporu. Ama şu an çalışan arkadaşlar net bişey söyler

Hayırlısıyla da biter bugün nöbet. Az kaldı

Canım içine sinmezse mağazadan bile değiştirebiliyorsun. Memlekette ebebek yok mu?

Benim çizgi de nerdeyse göğüs arasına girmek üzere. Bende de yalancı sancılar yok sadece artık herşey daha zor, bebiş büyüdüğü için

Bakalım bize doğum ne zamana kısmet
Hakkımızda hayırlısı ne zamansa o Zaman olsun inş

8 haftalik veriyorlar cnm. Parayi da parca parca aliyormuşsun, 8 hafta bitince alıcaksın. Bi de diğer 8 hafta bitince. Bizim SGK öyle dedi

İnşallah cnm bende de öyle olur ..
Selen_Ay doktorum uzak değil, onun çalıştığı klinikde doğumhane yok, başka ilçedeki klinikde yaptıruyor doğumu, orda da prematüre için gerekli ünite yokmuş.. Çok zor ve karışık bir durum, Allah yardımcımız olsun amin

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan Can'ım Bende o çizgi hiç oluşmadı Ama kramp ve kasılmalar var gece dönmeler zor sağ tarafta rahat ediyorum solda yat demişti doktor ama Nasıl uyuyacağımı şaşırıyorum

Ben 8 haftalık diye biliyorum Can'ım sonrada doğum olunca doğum raporunu veriyoruz bende önce çalışabilir verdim sonra çalışamaz vercem sonrada doğum raporumu bizim şirkette böyle oluyormuş

Sağol canım

Kesinlikle istediğim gibi değil ama oldu bişeyler
Bence gayet güzel olmuş gerçekten, ben de bir sürü ıvır zıvır aldım, cibinliği süsleyecem. Bugün sabahtan beri adet sancım var, hiç yataktan kalkamadım, bebiş ama haraketli... Devam ederse akşam acile gidiim

Aklımda tasarladığım gibi olmadı ya yine de fena değil......

Belki rahimde incelme olduğu için bu kadar çok ağrın oluyordur canım yat tabi kalkma. Ağrın artarsa da git doktora elbette

Artık ileri zamanlardayız ve senin de önemli bir durumun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…