evet canım çantaları hazırlayıp kolay bir yere koymak lazım benim bazen eşimde mesai falan kalıyor öyle bir durumda napcaksam akraba yok ya arkadaşları arıcam yada komşuya söylicem gerçi yeni taşındık tanıdık komşuda yok inş.annemin gelmesini bekler bebişimArtık hepimiz doğuma hazırlıklı olmamız lazım artık her an birinin doğum haberini duyma olasılığımız yüksek kızlar strese girmeye gerek yok sakinliğimizi koruyalım
Evet canım valla :)Artık hepimiz doğuma hazırlıklı olmamız lazım artık her an birinin doğum haberini duyma olasılığımız yüksek kızlar strese girmeye gerek yok sakinliğimizi koruyalım
Kecelerde de gorunuyorda kumas yapisi farkli oldugundan oyle goze batiyodur canim olsun.Yakından bakınca bütün beyaz dikişleri ortada canımgörmeniz lazım
Gerçi keçe süsleri de yaparlarken kenar dikişleri çok görünüyor ama bi bilemedim...
Ayyy maşallah kızınaaaaşu an ne kadar Zaman kazanırsan doğumdan sonra o kadar avantajına okur canım
Zaten az kaldı alacakların değil mi? Halledersin sonra sıkıntı olmaz
Maşallah oğlunacanım. Devam edeceksindir diyetine, bi sıkıntı olmaz daha Allah'ın izniyle
Balonların dikiş izleri çok belli canım bi de azıcık küçükler
Açıkcası hayalimdeki gibi olmadı hayal kırıklığım ondan biraz
Yine de fena değil, şükür.
Şimdi sıra bulut yastıklarımda
Bir sürü kumaş kaldı. Kızıma bile elbise çıkar düşün
Canim Allah yardimcin olsun insallah. Bu her hastanenin kabul etmemesi ayri kotu. Saglikla gelsin insallah miniklerimiMerhaba canlar, bugün professora görünmeden önce devlet hastanesine gittim. Bu doktor da aynısını söyledi, bebeğim düşük kiloluymuş, plasentamda doku değişikliği var, nstde sancı çıktı, incelme var, açılma yok. Bebek baya yerleşmiş doğuma hazır durumda. Bu doktor da universiteye yönlendirdi. Dinlenme lazım, her şey yolunda giderse 10 gün sonra bir daha kontrole gideceğim. Burdaki hastanelerin hepsi özel devlet 37. Haftadan önceki doğumu almıyorlar, universite hastanesine yönlendiriyorlar, 1 saatlık yol, seçimin olmaması kötü bir şey.. Dualarınızı esirgemeyin nolur.. İnşallah 5de professora gidiceğim, artık o nereye yönlendirirse öyle olacak.
Merhaba canlar, bugün professora görünmeden önce devlet hastanesine gittim. Bu doktor da aynısını söyledi, bebeğim düşük kiloluymuş, plasentamda doku değişikliği var, nstde sancı çıktı, incelme var, açılma yok. Bebek baya yerleşmiş doğuma hazır durumda. Bu doktor da universiteye yönlendirdi. Dinlenme lazım, her şey yolunda giderse 10 gün sonra bir daha kontrole gideceğim. Burdaki hastanelerin hepsi özel devlet 37. Haftadan önceki doğumu almıyorlar, universite hastanesine yönlendiriyorlar, 1 saatlık yol, seçimin olmaması kötü bir şey.. Dualarınızı esirgemeyin nolur.. İnşallah 5de professora gidiceğim, artık o nereye yönlendirirse öyle olacak.
Bende dolap süsü yapyım diyorum ama yuvarlak veya kalp sekli var yaprımda nasıl keseceksin bilmiyor onun makinesi vardır diye düşünüyorum :₺
Çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin
tugder cnm yatışı universite veriyor, bunlar yatış veremiyor, 37den önce kimse üstlenmiyor, ya izmire ya da aydına gitmek zorundayım, Aydın daha yakın, professor da dopplerimi yaptı geçenlerde.. İnşallah bakalım ne söylücek artık korkmaya başladım, Allah yardımcımız olsun, hastane çantam falan da hazır değil. Bugün akşamdan hazırlıyım hepsini. Yardım edecek kimsem yok, görümcemin dügünü var, KVler ankarada, annem yurtdışında... Bi tek eşim var
Kecelerde de gorunuyorda kumas yapisi farkli oldugundan oyle goze batiyodur canim olsun.
Canim Allah yardimcin olsun insallah. Bu her hastanenin kabul etmemesi ayri kotu. Saglikla gelsin insallah miniklerimi
Anldım ya sordum tanesi 3 tl de biliyormusun. Bir seyde yok yani cok kolay tatlımCanım dediğim gibi hakkında hayırlısı neyse inş o olsun
Baya sıkışık bi dönemdesin ama Rabbim o Sabinin yardımcısıdır merak etme
Sen bütün hazırlıklarını yani hastane için hazırlıklarını hemen yap geriye bişey kalırsa da sonra halledilir
Şu durumda işten de ayrılman gerek. Sen dinlen güzelce. Düşük kilosunu da hiiç dert etme annesi yeterki canı içinde olsun bebişinin
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Zaten üniversitede perinatoloji bölümüne görüneceğin için yatışa ne Zaman uygun görürse hoca o zaman hemen yaparlar onu da dert etme
Canım kalıp yap kendin bi kağıda. Ona göre kartona kesebilirsin
Ben kartona kalıp yapmıştım balon için.
Şimdi bulut yastık için de kartona kalıp yapcam
Sağol canım
Zaten aklımdaki şeyleri de yazdım canım ama sen telaş etme Rabbim o Sabinin rızkını hiç ortada koymaz
Muhtemelen kumaşından dediğin gibi canım. Saten olunca herşey ortada oldu
tugder cnm yatışı universite veriyor, bunlar yatış veremiyor, 37den önce kimse üstlenmiyor, ya izmire ya da aydına gitmek zorundayım, Aydın daha yakın, professor da dopplerimi yaptı geçenlerde.. İnşallah bakalım ne söylücek artık korkmaya başladım, Allah yardımcımız olsun, hastane çantam falan da hazır değil. Bugün akşamdan hazırlıyım hepsini. Yardım edecek kimsem yok, görümcemin dügünü var, KVler ankarada, annem yurtdışında... Bi tek eşim var
Allah yardcım olsun canım yaa hiç stres yapma Rabbim yar yardımcın olur tamam çok zor gurbet işte onun için ben memlekete geldim o kadar rahatım ki hayırlada hepimiz rahat doğum geçirip hayırla kucağımıza alsak bebeği sonlara yaklaştıkça strese giriyor insan ama girmemek lazımtugder cnm yatışı universite veriyor, bunlar yatış veremiyor, 37den önce kimse üstlenmiyor, ya izmire ya da aydına gitmek zorundayım, Aydın daha yakın, professor da dopplerimi yaptı geçenlerde.. İnşallah bakalım ne söylücek artık korkmaya başladım, Allah yardımcımız olsun, hastane çantam falan da hazır değil. Bugün akşamdan hazırlıyım hepsini. Yardım edecek kimsem yok, görümcemin dügünü var, KVler ankarada, annem yurtdışında... Bi tek eşim var
Kizlar yine biz geldikprofessor bakti, evet incelme var dedi, bebek şükür kefi yerinde, kilosu haftasınile uyumlu 1900 grm, 44 sm. 2.5 cm altındaki incelmelerde erken doğum olasılığı var ama az, bende 2.4 cm çıktı. 1.5 cm altında olsaydı o zaman erken doğum olasılığı daha yüksek olurdu. Yarın nstye giricem, yine sancı çıkarsa çiğer geliştirici iyne yapılacak. Ama kesinlikle erken doğum olacağını düşünmüyorum, ihtimal çok düşük dedi. Sancılarım var, belden gelmediyi için yalancı olabilir. Ama nişan, kan, su gelmediği sürece korkmamam lazım . plasentamdaki doku değişikliği de haftamla uyumluymuş. İki keredi ağlayın professora gidiyorum, iksinde de gülerek geri gönderiyor
Kizlar yine biz geldikprofessor bakti, evet incelme var dedi, bebek şükür kefi yerinde, kilosu haftasınile uyumlu 1900 grm, 44 sm. 2.5 cm altındaki incelmelerde erken doğum olasılığı var ama az, bende 2.4 cm çıktı. 1.5 cm altında olsaydı o zaman erken doğum olasılığı daha yüksek olurdu. Yarın nstye giricem, yine sancı çıkarsa çiğer geliştirici iyne yapılacak. Ama kesinlikle erken doğum olacağını düşünmüyorum, ihtimal çok düşük dedi. Sancılarım var, belden gelmediyi için yalancı olabilir. Ama nişan, kan, su gelmediği sürece korkmamam lazım . plasentamdaki doku değişikliği de haftamla uyumluymuş. İki keredi ağlayın professora gidiyorum, iksinde de gülerek geri gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?