-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Artık hepimiz doğuma hazırlıklı olmamız lazım artık her an birinin doğum haberini duyma olasılığımız yüksek kızlar strese girmeye gerek yok sakinliğimizi koruyalım
evet canım çantaları hazırlayıp kolay bir yere koymak lazım benim bazen eşimde mesai falan kalıyor öyle bir durumda napcaksam akraba yok ya arkadaşları arıcam yada komşuya söylicem gerçi yeni taşındık tanıdık komşuda yok inş.annemin gelmesini bekler bebişim

tugder cnm yatışı universite veriyor, bunlar yatış veremiyor, 37den önce kimse üstlenmiyor, ya izmire ya da aydına gitmek zorundayım, Aydın daha yakın, professor da dopplerimi yaptı geçenlerde.. İnşallah bakalım ne söylücek artık korkmaya başladım, Allah yardımcımız olsun, hastane çantam falan da hazır değil. Bugün akşamdan hazırlıyım hepsini. Yardım edecek kimsem yok, görümcemin dügünü var, KVler ankarada, annem yurtdışında... Bi tek eşim var

Kecelerde de gorunuyorda kumas yapisi farkli oldugundan oyle goze batiyodur canim olsun.

Canim Allah yardimcin olsun insallah. Bu her hastanenin kabul etmemesi ayri kotu. Saglikla gelsin insallah miniklerimi

Ay kızlar artık idrarım yaparken yanma oluyor doktur soruyordu yok dîyor bugun hissetim ve akşamları uyuyamıyorum ya

Canım dediğim gibi hakkında hayırlısı neyse inş o olsun
Baya sıkışık bi dönemdesin ama Rabbim o Sabinin yardımcısıdır merak etme

Sen bütün hazırlıklarını yani hastane için hazırlıklarını hemen yap geriye bişey kalırsa da sonra halledilir

Şu durumda işten de ayrılman gerek. Sen dinlen güzelce. Düşük kilosunu da hiiç dert etme annesi yeterki canı içinde olsun bebişinin

Rabbim yar ve yardımcın olsun

Zaten üniversitede perinatoloji bölümüne görüneceğin için yatışa ne Zaman uygun görürse hoca o zaman hemen yaparlar onu da dert etme

Bende dolap süsü yapyım diyorum ama yuvarlak veya kalp sekli var yaprımda nasıl keseceksin bilmiyor onun makinesi vardır diye düşünüyorum :₺

Canım kalıp yap kendin bi kağıda. Ona göre kartona kesebilirsin

Ben kartona kalıp yapmıştım balon için.
Şimdi bulut yastık için de kartona kalıp yapcam

Çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin

Sağol canım

Zaten aklımdaki şeyleri de yazdım canım ama sen telaş etme Rabbim o Sabinin rızkını hiç ortada koymaz

Kecelerde de gorunuyorda kumas yapisi farkli oldugundan oyle goze batiyodur canim olsun.

Canim Allah yardimcin olsun insallah. Bu her hastanenin kabul etmemesi ayri kotu. Saglikla gelsin insallah miniklerimi

Muhtemelen kumaşından dediğin gibi canım. Saten olunca herşey ortada oldu

Anldım ya sordum tanesi 3 tl de biliyormusun. Bir seyde yok yani cok kolay tatlım

Panikleme canım eşinle akşamdan hazırlarsın, kimsenin olmaması kötü olmuş tabi ama olsun en azından çantanı eşinle halledebileceksin. Hayırlı neyse o olsun canım hakkında.

Allah yardcım olsun canım yaa hiç stres yapma Rabbim yar yardımcın olur tamam çok zor gurbet işte onun için ben memlekete geldim o kadar rahatım ki hayırlada hepimiz rahat doğum geçirip hayırla kucağımıza alsak bebeği sonlara yaklaştıkça strese giriyor insan ama girmemek lazım daisy5 Canım seninde Allah yardımcın olsun ailen gelemezmi yanına

Korkma bebeğinde sende iyi olacaksınız allahın izniyle.
Çantayı sıkıntı yapma,alacaklarını aldın sadece çantaya koyması kaldı.
Oda halolur.Listeni eline al tek tek katla yerleştir çantana.

Kizlar yine biz geldik professor bakti, evet incelme var dedi, bebek şükür kefi yerinde, kilosu haftasınile uyumlu 1900 grm, 44 sm. 2.5 cm altındaki incelmelerde erken doğum olasılığı var ama az, bende 2.4 cm çıktı. 1.5 cm altında olsaydı o zaman erken doğum olasılığı daha yüksek olurdu. Yarın nstye giricem, yine sancı çıkarsa çiğer geliştirici iyne yapılacak. Ama kesinlikle erken doğum olacağını düşünmüyorum, ihtimal çok düşük dedi. Sancılarım var, belden gelmediyi için yalancı olabilir. Ama nişan, kan, su gelmediği sürece korkmamam lazım .plasentamdaki doku değişikliği de haftamla uyumluymuş. İki keredi ağlayın professora gidiyorum, iksinde de gülerek geri gönderiyor

Ohh Çok şükür canım ya :) Sevindim.

AGRA geçmiş olsun canım ya inşallah hayırlısıyla vakti gelince bebişini kucağına alırsın.erken doğum riski falan filan diyorlar ama bu haftalarda pek erken doğum sayılmıyor duyduğum kadarıyla küveze bile gerek kalmıyor.
Bu gittiğin profesör iyiymiş pozitif olmak lazım bebekler herşeyi hissediyor çünkü

AGRA gözün aydın Can'ım sevindim
tugder Can'ım orda torunlara bakıyo gelcek ama Bayram'dan sonra inş
H hayatalya enfeksiyon yoktur umarım doktor kontrolün varmı yakınlarda bi görün istersen

Ay çok şükür canım
Bu doktorları elime verseler keşke yaa
Hamile kadınları telaş yaptırıyorlar

Bebişine maşallah

Ama her ihtimale karşılık hazırlıkta tedbir var bunu da gördük

Kızlar bu arada ben bugün çarşıdan pijama takımınıda aldım.

Hemde hiç lohusa takımını düşünmezken hem de pembeli filan almayım derken en olmadı bi dahakine alt kısma mavi pijamasını alırım .

Bu arada storumuzu taktık daha fon perdemizi almadık inş 1 haftaya kadar o da gelecek ama durum bu. Diğer camımız da var tabi aynı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…