Aynen yaa ayın sonu gelmicek gibi :)) ben de bayramı sabirsizlikla bekliyorum hayırla gelsin miniklerimızDimi :)) hep ayin basinda tahmini dogumu olanlara ozeniyoruzbayrama kadar safak sayar gibiyim bayram gecince zaman bayaa azalmis oluyor
E bebek e de bakabilirsin canım emzirme sütyenine 2 çeşit vardı orda bedenleri de mevcut bi bak istersenİç çamaşırı filan varmış canım. Bikaç bişeyler daha varmış heralde, araştırıyım da ben sana söylerim demişti.
Öyle hastaneler varmıymışben burda hiç duymadım öyle bişey canım. Olsaki bile devlet hastanesinde vereceklerini sanmam (sonuçta fakültede bir nevi devlet kurumu değil mi )
Ya ben bu arada dün kaç yerde kendime emzirme sütyeni bulamadımdaha nerelere bakıcam bilmiyorum.
Bana gösterdikleri en büyük beden, benim normalde taktığım cup ve şu an onlar bana olmuyor
2 tane pijama takımıKızlar hastane çantasına neler koymağı düşünüyorsunuz? Hadi dökülün bakiim
özeller veriyor ,hatta bebek sepeti,lohusa şerbeti ikramı verende varmış.Öyle hastaneler varmıymışben burda hiç duymadım öyle bişey canım. Olsaki bile devlet hastanesinde vereceklerini sanmam (sonuçta fakültede bir nevi devlet kurumu değil mi )
Ya ben bu arada dün kaç yerde kendime emzirme sütyeni bulamadımdaha nerelere bakıcam bilmiyorum.
Bana gösterdikleri en büyük beden, benim normalde taktığım cup ve şu an onlar bana olmuyor
Cnm bilmiyorum yazdıklarım ne kadar doğru, şu haftalarda bebeğin ölçümlerinin doğru çıkmaya da bilir. Dün bana devlet hastanesindeki doktor bebeğin düşük kilolu dedi. Professora gittim, o ise haftası ile gayet uyumlu dedi. Ultrasyon cihazları arasında da fark oluyo. İnsan kime inanacağını şaşırıyor. Daha önce balık yağı vitamin içmiyormuydun? Sabahları pekmez ceviz badem falan ye, zaten bebekler son ayda çok kilo alıyorlar. Merak etme sen.Slm kızlar biz hastaneden geldik ama biraz moral bozukluguyla: (bebeğim gelişim olarak 2 hafta gerideymis Dr br sürü tahlil istedi vitamin ve balık yağı yazdı cok moralim bozuldu bebeğim kilo alması için ne yapmaliyim bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar kontrolüm inşallah 2 haftada bebeğim haftasını yakalar : (
Can'ım bozma moralini balık yağı pekmez yumurta kaşar peyniri muz ceviz badem kırmızı et denedim ben 2 haftada 400 gr almış sende dene inş.iyi gelirSlm kızlar biz hastaneden geldik ama biraz moral bozukluguyla: (bebeğim gelişim olarak 2 hafta gerideymis Dr br sürü tahlil istedi vitamin ve balık yağı yazdı cok moralim bozuldu bebeğim kilo alması için ne yapmaliyim bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar kontrolüm inşallah 2 haftada bebeğim haftasını yakalar : (
Maşallah kuzunaKızlar bebiş çok şükür iyihaftasıyla uyumlu ama benim plesanta baştan beri yukarı çıkmadı bügünde aşağıdaydı doktorla doğumu konuştuk bu şekilde aşağıdayken normal doğumda çok kan kaybı riski varmış o yüzden sezeryana gün aldık 28 eylül sabahı inş.kavuşcam kızıma o gün 39+1 oluyor ama sancın gelirse öncede olabilir dedi hayırlısı olsun eylül çocuğu olcak inş.
Sağol Can'ım bende heyecanlandım sezeryan sonrası Ağrı'lar korkutuyor ama yapacak bişey yoksağlıkla doğusundadaisy5 gözün aydın canım ilk teyzelik haberimizi senden aldık Allah hayırla kucağına almayi nasip etsin çok heyecanlı yaaa :))
balammm 2 haftada inş. Tamamlar annesi muz ve sütü de çok duydum bebeğe kilo aldırıyor diye cevi ve badem de bebege iyi geliyor bildigim kadariyla bi yerde de okumustum 1 2 haFTA geride olup da sıkıntısız kucağına alan var bebislerini inş. Sende sağlıkla huzurla kavusursun bebişine
E bebek e de bakabilirsin canım emzirme sütyenine 2 çeşit vardı orda bedenleri de mevcut bi bak istersen
özeller veriyor ,hatta bebek sepeti,lohusa şerbeti ikramı verende varmış.
Ama devlette olsa sormak lazım hasta bezi,çarşaf vs hesapta olmayan şeyler isteyebilirler son anda.
Malum huyları hastaneye yatarsın sonra medikalciden iğnene kadar al gel derler.
malesef şu sütyen ölçsünü halen yerli üreticiler kavramış değil.
75-80-85-90 vs bel cevre ölcüsü
A_B_C_D cup yani göğüsün dolgunluk ölçüsü.
hamilelerin cevresi değil cupları büyür.
Ama emzirme sütyenlerine bakıyorsun . cevreyi büyütüyorlar,cup lar standart B ölçüsünde.
benimde şuan ki ölçüme uygun daha büyük olanı yoktu,birde ben ince sungeri olanları tercih ettim penyede vardır belki ,o yuzden emzirme atletide aldım 2 tane.
Cnm bilmiyorum yazdıklarım ne kadar doğru, şu haftalarda bebeğin ölçümlerinin doğru çıkmaya da bilir. Dün bana devlet hastanesindeki doktor bebeğin düşük kilolu dedi. Professora gittim, o ise haftası ile gayet uyumlu dedi. Ultrasyon cihazları arasında da fark oluyo. İnsan kime inanacağını şaşırıyor. Daha önce balık yağı vitamin içmiyormuydun? Sabahları pekmez ceviz badem falan ye, zaten bebekler son ayda çok kilo alıyorlar. Merak etme sen.
Canım korma kimse kortuymasın bir sey olmuyor arkadasım benim oldu gayet iyi yani insandan insana fark var yani canımSağol Can'ım bende heyecanlandım sezeryan sonrası Ağrı'lar korkutuyor ama yapacak bişey yoksağlıkla doğusunda
İnşallah canım ben çok iştahsızim yememe hiç dikkat etmedim bide son 1 aydır dış ağrısı çekiyorum ama artık zorladı olsa ne bulursam yiyicem yeterki bebeğim iyi olsun.daisy5 gözün aydın canım ilk teyzelik haberimizi senden aldık Allah hayırla kucağına almayi nasip etsin çok heyecanlı yaaa :))
balammm 2 haftada inş. Tamamlar annesi muz ve sütü de çok duydum bebeğe kilo aldırıyor diye cevi ve badem de bebege iyi geliyor bildigim kadariyla bi yerde de okumustum 1 2 haFTA geride olup da sıkıntısız kucağına alan var bebislerini inş. Sende sağlıkla huzurla kavusursun bebişine
İnşallah bende bu gün balık yağına başladım saydiklarinida bolca tüketicem inşallah şuanda bebeğim boyu 41cm kilosu 1650gr bakalım ne olucak 2 hafta sonra kontrolde inşallah haftasını yakalar.Can'ım bozma moralini balık yağı pekmez yumurta kaşar peyniri muz ceviz badem kırmızı et denedim ben 2 haftada 400 gr almış sende dene inş.iyi gelir
Kızlar bebiş çok şükür iyihaftasıyla uyumlu ama benim plesanta baştan beri yukarı çıkmadı bügünde aşağıdaydı doktorla doğumu konuştuk bu şekilde aşağıdayken normal doğumda çok kan kaybı riski varmış o yüzden sezeryana gün aldık 28 eylül sabahı inş.kavuşcam kızıma o gün 39+1 oluyor ama sancın gelirse öncede olabilir dedi hayırlısı olsun eylül çocuğu olcak inş.
Sağol Can'ım terazi burcunun özelliklerine bakayım merak ettimHayırlısı olsun inş. canım
Eylül annesi olsan da kızın terazi burcu olacak her türlübak bak neleri de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?