-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın cnm, ben de aynıydım. Ama hala karın ağrısı devam ediyor, bildiğin sanki qaz var ama qaz yok affedersin çıkmıyo, iki kere lavoboya gittim ama hala ağrıyor. Kahvaltı yapıb acile gidicem, ntsye giririm. 2 gündü hiç bir şeyim yoktu, bugün geceden yine karın ağrısı. Bebek de hareket ediyor, ama canımı yakıyo bildiğin. Hayırlısıyla 3-4 hafta tamamlasaydım rahat olurdum

Allah şifa versin tez zamanda canım. Sen tedbirini bırakma tabi git hastaneye.

Karın ağrısının bu kadar dert olacağını hiç tahmin etmezdim. Nasıl bişeyse...

Günaydın kızlar
Selen_Ay AGRA bende o saatlerde uyandım lavoba ya ama sonrasında uyuyamadım benim de Karnım taş gibi oluyo sol tarafı özellikle bazende baskı yapıyo sanki aşağıya doğru

Günaydın cnm, ee alışmalısın artık ben o kasılmaları kaç aydı yaşıyorum, bu aylarda başlaması normal. Ama bir yerde okudum ki mesanen doluysamı zaman da kasılma yapar, tuvaletten sonra geçmesi gerekiyor o zaman. Hatta doktor bana geçen 2. Hamilelik senin için çok yıpratıcı olur dedi

Canım hepimizin son dönemleri sancılı geçiyor işte. Yine de bugünümüze çok şükür napalım

Sende de yalancı kasılmalar baş gösteriyor demek ki canım.

AGRA Allah kolaylik versin valla canım yaa belli olmuyo aslında ne zaman kasilacağı . sen şimdiden bunları düşünüp sıkma canını onu da o zaman düşünürüz :))
Selen_Ay ayy evet başladı cidden şükür ki miniklerimız iyiler cook büyük bi sıkıntımız yok olacak bunlar da artık aliscaz :)

Günaydın kızlar bende de durumlar farksız nasıl oturup nasıl yatacağımı şaşırdım gaz çok var kasılma var her an doğurdum doğurcam gibi hissediyorum ama normalmiş doğum yapan arkadaşlara da sordum rabbim yardımcımız olsun haftalar ilerledikçe artıyor bu tarz şeyler

Oo baya sey almissin en cokta vu alisveriste kendine calismissiN eksik bitti o zaman senjn darisi basimiza
Dogru canim bende gece boyu kesin dustu diyodum hatta tuz yasak ama tuzlu ayran mi icsem demistim hayatimda hic yukselmeyince..iyiki icmemisim

Seninde az haftan kaldi canim

Herkese Merhaba Kızlar,

Hepinizin rahatsızlıklarını okudum çoook çook geçmiş olsun. Bende neden bukadar şiddetli bişeyler yok diye düşürken gözlerim gebelik takvimlerinize ilişti ve anladımki bu durumlara 1kaç haftam kalmış.
En azından okuyarak bende ne yaşayacağımı kestirmeye ve sakin olmaya çalışacağım

Kızlar hastaneye geldik, ağrım tam geçmedi. Ntsye gireceğim, bakalım sancı çıkacak mı, çıkarsa çiğer geliştirici iğne yapılıyormuş da, ama internette 34. Haftaya kadar uygulandığı yazılıyor, bende de 34e 5 gün kaldı. Bakalım ne nasıl olacak ..

Canım benim gorumcem 38. Hafta sezeryana girdi ona da yapmışlar iğneden inş. Çıkmaz sancın hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…