Günaydın cnm, ben de aynıydım. Ama hala karın ağrısı devam ediyor, bildiğin sanki qaz var ama qaz yok affedersin çıkmıyo, iki kere lavoboya gittim ama hala ağrıyor. Kahvaltı yapıb acile gidicem, ntsye giririm. 2 gündü hiç bir şeyim yoktu, bugün geceden yine karın ağrısı. Bebek de hareket ediyor, ama canımı yakıyo bildiğin. Hayırlısıyla 3-4 hafta tamamlasaydım rahat olurdumGünaydın annişler.
Uykusuz bir geceden slm bana yine.
MutluBulut_ canım muhtemelen benim de yükseldi ama işte muhtemelen... Neyse şükür daha geçti.
Aldıkların hayırlı olsun. Benimde acilen onlardan bazılarını alıp koymam lazım canım
O gece saatlerinde ben de ayaktaydım canım.
Dün akşam yine karnım taş gibiydi. Ve sonrasında kızım hiç rahat durmadı. Doğum öncesi alıştırmalarmış onu iyice öğrendim...
Kızım da döndükçe her yeri batıyor gibi ağrıdı
Yalnız ekstra karın ağrısı da vardı ve uzun süre geçmedi. Gecede kaç saat uykusuz kaldım.
Sonra afedersiniz ishal olduğumdan olduğunu anladım. Bu magnezyum bana hiç iyi gelmiyooooor.
Günaydın cnm, ben de aynıydım. Ama hala karın ağrısı devam ediyor, bildiğin sanki qaz var ama qaz yok affedersin çıkmıyo, iki kere lavoboya gittim ama hala ağrıyor. Kahvaltı yapıb acile gidicem, ntsye giririm. 2 gündü hiç bir şeyim yoktu, bugün geceden yine karın ağrısı. Bebek de hareket ediyor, ama canımı yakıyo bildiğin. Hayırlısıyla 3-4 hafta tamamlasaydım rahat olurdum
Günaydın cnm, ee alışmalısın artık
Oo baya sey almissin en cokta vu alisveriste kendine calismissiNGecenin bu saatınde yine ben:)) karın ağrısı ve bebeğin acıtan haraketleri ile uyandım, hala da ağrım geçmedi
Cnm, 1 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti, göğüs pedi, pişik kremi, çanta, su geçirmez alez bir tane daha aldım, emzik, askısı, doğum sonrası korse, tırnak makası, humana still tea falan filaninşallah yarın hastane çantamı yaparım. Gecelik sabahlık evde olanlardan koyacam şimdilik, bebek acele etmezse eylülde alırım
Dogru canim bende gece boyu kesin dustu diyodum hatta tuz yasak ama tuzlu ayran mi icsem demistim hayatimda hic yukselmeyince..iyiki icmemisimGünaydın annişler.
Uykusuz bir geceden slm bana yine.
MutluBulut_ canım muhtemelen benim de yükseldi ama işte muhtemelen... Neyse şükür daha geçti.
Aldıkların hayırlı olsun. Benimde acilen onlardan bazılarını alıp koymam lazım canım
O gece saatlerinde ben de ayaktaydım canım.
Dün akşam yine karnım taş gibiydi. Ve sonrasında kızım hiç rahat durmadı. Doğum öncesi alıştırmalarmış onu iyice öğrendim...
Kızım da döndükçe her yeri batıyor gibi ağrıdı
Yalnız ekstra karın ağrısı da vardı ve uzun süre geçmedi. Gecede kaç saat uykusuz kaldım.
Sonra afedersiniz ishal olduğumdan olduğunu anladım. Bu magnezyum bana hiç iyi gelmiyooooor.
Seninde az haftan kaldi canimGünaydın kızlar bende de durumlar farksız nasıl oturup nasıl yatacağımı şaşırdım gaz çok var kasılma var her an doğurdum doğurcam gibi hissediyorum ama normalmiş doğum yapan arkadaşlara da sordum rabbim yardımcımız olsun haftalar ilerledikçe artıyor bu tarz şeyler
evet canım bende bu aralar ayranı abarttım tuzlu içmemem lazım ama yoğurtda yiyemiyorum benim tansiyon da hep düşük çıkıyor 6-9 geneldeSeninde az haftan kaldi canim
Allah yardimcimiz olsun canim insan yedigi ictigi herseyi dusunuyo su donemdeevet canım bende bu aralar ayranı abarttım tuzlu içmemem lazım ama yoğurtda yiyemiyorum benim tansiyon da hep düşük çıkıyor 6-9 genelde
Kizlar gun gectikce aktif olacagimiza kabugumuza mi cekildik
Bende uyuyup uyanip bakıyorum aralarda :))Kizlar gun gectikce aktif olacagimiza kabugumuza mi cekildik
bende burdayım canım işyerinde giriyorum sık sık hemen hemen hergün yazmaya çalışıyorum bende eksiklerimi düşünüyordum alez ve emzik almadığımı farkettim:)Kizlar gun gectikce aktif olacagimiza kabugumuza mi cekildik
Canım benim gorumcem 38. Hafta sezeryana girdi ona da yapmışlar iğneden inş. Çıkmaz sancın hayırlısı neyse o olsunKızlar hastaneye geldik, ağrım tam geçmedi. Ntsye gireceğim, bakalım sancı çıkacak mı, çıkarsa çiğer geliştirici iğne yapılıyormuş da, ama internette 34. Haftaya kadar uygulandığı yazılıyor, bende de 34e 5 gün kaldı. Bakalım ne nasıl olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?