-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Neoldu canım, neden fenalaştın?

Hayırdır inşallah,başın mı döndü?ağrın mı oldu?

Canim cok gecmis olsun iyimisin simdi ne oldu ? Evet canim besigimiz geldi halilar pahali dogru ama cok gezmek istemiyorum hali icinde her taraf ortalama bir fiyat nasilsa :/

Neoldu canım, neden fenalaştın?

Kızlar yemek yerken bi başım döndü sonra bir anda baş ağrısı başladı, kalktım sofradan odaya geçtim yattım o sırada ateşim çıkmış ne olduğunu anlayamadan da midem bulanmaya başladı o sıralar kızımı da hissedemedim ne yapsak hareket etmedi taş gibi oldu karnım sonra eşim ateşim düşsün diye duşa soktu. Duştan sonra baya rahatladım. Yarım saat kadar sonra da kızım ufak tefek yine hareketlendi de rahata ederdim şükür yoksa acile gitmeyi düşünüyordum.

Ne oldu neden oldu anlayamadık Gece hava serin olmasına rağmen üstüm açık yattım ve sabaha kadar da terledim hep

Bana ne olduğu ne kadar ağrı çektiğimde umrumda değil...
Rabbim bebeğimi hayırlarla bize bağışlasın inş. Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inş.

Gerçekten çok korktum

geçmiş olsun canım yorgun düştün belki de soğuk aldın seni anlayabiliyorum geçende akşam ne yaptıysam hareket ettiremedim bebeği ağladım sonra derken bir tekme attı ne ağlıyorsun anne der gibi rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bize bağışlasın kuzucuklarımızı

belirtiler tansiyonun yükselmiş gibi gösteriyor.Böyle bir durumda tansiyonunu ölçmekte yarar var. ihmal etme
Geçmiş olsun
bende bugun bayıldım bayılacak gibiyim.

Tekrar gecmis olsun selen. Amin

Günaydın kızlarRR
Inffinity hoşgeldin canım
daisy5 ne güzel ruyaymis keşke tanışmak güzel olurdu
Selen_Ay çok geçmiş olsun Allah korusun canım insanın dediği gibi tansiyon olabilir gibi geldi bana da

Unutmadan yazayım Inffinity aramıza hoşgeldin

İnsan ne kadar çok korkuyor değil mi....
Amin inş.

belirtiler tansiyonun yükselmiş gibi gösteriyor.Böyle bir durumda tansiyonunu ölçmekte yarar var. ihmal etme
Geçmiş olsun
bende bugun bayıldım bayılacak gibiyim.

Allah seninde yardımcın olsun canım, dikkat et, son zamanlarımız artık..

Eşimde şey diye kızdı bana, ben pek ihtimal veremedim ama....
Dün sıcak yüzünden canım hiç bişey yemek istemedi, evde dün de meyve bitmişti... O yüzden eşim gelene kadar ağzıma tek lokma sokmadım

Evde bulundurmadığıma kızdığım en önemli şeylerden biri tansiyon aleti diğeri ateş ölçer....
Normal değeri geçtiğini sanmam tansiyonumun, muhtemelen açlıktan baya düştü sonra birden mi yükseldi de öyle oldu acaba

Tekrar gecmis olsun selen. Amin

Sağol canım

Sizde böyle söyleyince sanırım tansiyondu canım. Anlayamadık ki o an...

Geçmiş olsun cnm, kasılma yaşamışsın belki, son aylarda her günümüz birbirinden farklı geçiyor, kendimden biliyorum, dün yoğum bir mide bulantısı ile uyandın, ondan önceki gün kasılma, sancı, bügün sanki bir şeyim yokmuş gibi. Nisanım söylediği gibi tansiyon aleti yanımda olsun, kendini farklı hiss ettiğin zaman tansiyonu ölç. Korkma inşallah hepimiz sağlıcakl kucağımıza alırız Rabbimin yardımı ile. Taş gibi olma kasılmadı ama, artık olacak o, saatda 4den fazla olduğu zaman endişelenmek lazım, yoksa rahim antraman yapıyo doğum için, geçen professor öyle söyledi bana. Bende kaç gün idi her saatde bir oluyordu. Magnezyum içiyorsun dimi?

Tünaydın kızlar, artık işe gitmiyorum, acil durum olmadığı sürece, home office çalışıyorum, yiyorum içiyiorum bir az çalışıyorum sonra yatış hayat güzelmiş böyleeeebenim kontroller bu arada 10 günden bire düştü, her 10 günde bir nstye giricekmişim, sizde durumlar nasıl? Geçen nst de sancım 80 çıktı ama bir şey hissetmiyordum, bakalım şimdi nasıl çıkacak. 40. Haftasını dolduranlar geldi, ne sancı var me çocuk dönmüş, bizimkisi 32den sancılı ve doğum pozisyonunda. Rüyamda da görüyorum ki çocuk çıkıveriyor bacaklarımın arasımdan, sancısız ağrısız ıkınmasız falan, o kadar gülüyorum ki
daisy5 canım neler konuştuk senle bakiim

Inffinity aaaa eveeett benimde kız :))
Selen_Ay bişeyler yemediysen tansiyonun düşmüş de olabilir neyse ki duzelmis dikkat et kendine AGRA inş. Birazcık daha kalır içerde minikin konuş onla cok acele etmesin :)) şaka bi yana doktor ne diyor bu duruma ben 2 hafta sonra gidicem kontrole ama bende de adet ağrısı gibi bel ağrısı oluyor zaman zaman uzun süreli değil ama korkutmuyor değil hayırlısı artık allaha emanet kuzucuklarımız

Evet bi günümüz bi günümüzü tutmuyor canım. En güzeli bir tansiyon aleti edinmek.

O taş gibi olma durumu normalde olmuyordu canım. Hani onca şeyi yaşayınca taş gibi oldu ya ondan çok korktum bişey mi oldu acaba diye... Demek kasılmaymış o.......
Magnezyumu içiyorum canım. Her ne kadar elim ayağımdaki uyuşmalara hiç bir fayda etmediyse de en azından bebeğime faydası olur diye içiyorum..

Oh ne güzel evde olmak değil mi. Çünkü artık iyice ağır dönemlerimizdeyiz...

40 haftası dolup bebeği dönmeyenler daha çok stres içindedir canım. Bebeğin artık güvenli zamanlarda hayırlısıyla. Her ne zaman gelirse gelsin, hayırlarla gelsin inş.

Ben de rüyamda hep hemen doğuruveriyorum.

Hatta geçen doğurdum, erkekti, aaaaaa ama benim bebeğim kızdı, erkek değildi diye, bebeği bırakıp gittim sonra da pişman olup geri döndüm

Eşim o kadar kızdı ki, o korkuyla bile aç kalmam ama tamamen benden kaynaklıydı

Kendi özel doktorum beni sepetledi benim yapabileceğim bir şey yok dedi, professora yönlendirdi, çalışma yok, bol su iç, dinlen bu kadar. Devletteki doktor 10 günden bir nstye çağırdı, o da aynı şeyi dedi, 34ten önce olursa büyükşehire gitmem gerekecek, bizim ilçedeki tüm devlet özeller yalnız 37de olan doğumları kabul ediyorlarmış, prematüre küvoz yokmuş ondan. Bir de daha önceler doğum önleyici ilaçlar varmış ama yan etkilerinden dolayı yasaklanmış. Yani bildiğin evde oturup bekliyorsun professor ise erken doğum riskin var ama çok düşük bi risk, rahim ağzı 2.4 müş bende, 1.5 cm altında olanlar çok riskliymiş. Ama yine nstde sancı çıkarsa çiğer geliştirici iğne yapılacakmış. Professor çok rahatlatdı korkma dedi, inşallah bir kaç hafta daha idare edersin dedi. Endişeli durum yok dedi, çocuk haftası ile uyumlu , erken doğarsa bile yaşama şansı yüzdeyüz dedi. Sancı belden gelmediği sürece korkma dedi, bende belden gelmiyo sadece adet sancısı oldu 2 gün, onu da strese bağladı, yoksa sancı durmaz dedi. Su, kan nişan gelmediği sürece korkma dedi ama bol su iç. Allah korusum erken doğum olursa da 112yi aramamız gerekiyor, öyle pat diye universite hastanesine gitmiyormuşsun, çünkü küvöz bulmak çok zor türkiyede, 112 kendisi yönlendiricekmiş, benim ilimde olmağa da bilir, neresi müsaitse oraya gönderiyorlarmış. Çok uzun oldu , okuyup bitirdiysen helal olsum

bende 2 defa girdim nst ye ağrım 20 çıktı yoktu ama kasılmalar arttı farkediyorum işte rüyamda asansördeydik sen üst katlarda oturuyorum dedin bende alt kattaymışım komşuymuşuz hepimiz böyle siyah saçlı minyondun ama göbüşün büyüktü sonra da uyandım zaten

Ben okudum

Hem birbirimize destek olmak amacıyla okuyorum ben bütün yazılanları (cevap vermediklerime bile) hem de olur ya biz de bu tip şikayetlerle karşılaşabiliriz, o zaman ne yaparız onu bilmek namına okuyorum ben hep..

Çok geçmiş olsun canım. Zamanımız yavas yavas yaklaşıyor, sanırım onun etkileri.

Bende okudum :)
Evdeymissin zaten bol bol dinlen, doktorda güzel şeyler söylemiş :) İnşallah beklenmedik bir durum olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…