Bir erkek haberiselam kızlar.hayırlı kandiller hepinize.bu mübarek güzel günde canım bebeğimi gördük sonunda gösterdi bize kendisini.Allah'ın izniyle erkek bebeğimiz olcak hayırlısıyla.çin takvimi de tutmuş oldu benim için
daisy5 AGRA canım bence anne babaların isimlerini koymak istemezseniz birazda sizin eşinize baskı yapmanız lazım ben şu ismi koymak istiyorum diye.bıktırana kadar söyleyin bunu bence
aslında ismi kötü değil zehra ismi ama ben başka isimler düşündüm hep:))))Kayın validenizin adı ne merak ettim? :) İki isim güzel olabiliyor aslında..
ismi zehra güzel aslında ama ben başka isimler düşündüm hep:))İsmi ne kayınvalidenin o önemli bi detay
sen bizim listede yoksun, neden???selam kızlar.hayırlı kandiller hepinize.bu mübarek güzel günde canım bebeğimi gördük sonunda gösterdi bize kendisini.Allah'ın izniyle erkek bebeğimiz olcak hayırlısıyla.çin takvimi de tutmuş oldu benim için
daisy5 AGRA canım bence anne babaların isimlerini koymak istemezseniz birazda sizin eşinize baskı yapmanız lazım ben şu ismi koymak istiyorum diye.bıktırana kadar söyleyin bunu bence
hayırlı olsun bir prens geliyor:)selam kızlar.hayırlı kandiller hepinize.bu mübarek güzel günde canım bebeğimi gördük sonunda gösterdi bize kendisini.Allah'ın izniyle erkek bebeğimiz olcak hayırlısıyla.çin takvimi de tutmuş oldu benim için
kendi istediğin ismi koy, ilk çocuk falan söyle, sen doğuracaksın sonuçta dimi ? eee bi zahmet ismi de senle eşin beraber düşünerek koyunismi zehra güzel aslında ama ben başka isimler düşündüm hep:))
HAYIRLI OLSUN CANIM :)ERKEK HABERİ ALINCA ARTIK ŞAŞIRIYORUM ALIŞMIŞTIK KIZAselam kızlar.hayırlı kandiller hepinize.bu mübarek güzel günde canım bebeğimi gördük sonunda gösterdi bize kendisini.Allah'ın izniyle erkek bebeğimiz olcak hayırlısıyla.çin takvimi de tutmuş oldu benim için
ismi zehra güzel aslında ama ben başka isimler düşündüm hep:))
Bir erkek haberiİnşallah sağlıkla kucağına alırsın ben zaten öyle yapıyorum, görümceler kendi istedikleri ismi koyuyor, ben neden anne baba ismi koyiim inşallah kendi istediğimi koyduracam. Hatta isim yazmağa ben de gidicem. Eşime söyledim Babam zamanında annem farklı isim söylemiş benim için, babam ise gidib kendi istediği ismi yazdırmış aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
aynen canım riske atamamak lazımsen bizim listede yoksun, neden???
hayırlı olsun bir prens geliyor:)
sağol canım inşallah hayırlısı :) ben en başından beri erkek hissediyodum ama burda hep kız haberleri okuyunca çekindim bişi demeye bugün kesinleşince yazayım dedim :)HAYIRLI OLSUN CANIM :)ERKEK HABERİ ALINCA ARTIK ŞAŞIRIYORUM ALIŞMIŞTIK KIZA
kendi istediğin ismi koy, ilk çocuk falan söyle, sen doğuracaksın sonuçta dimi ? eee bi zahmet ismi de senle eşin beraber düşünerek koyun
Deniz ismini ben de çok seviyorummmSenin bazı yazıların beni güldürüyor :)Hoşuma gidiyor anlamında..
Bu arada benim kızımın adı Ada Deniz olacak, zahmet olmazsa listeye ekleyebilir misin canım.
Hayırlı olsun canım kızınkızlar merhaba;
bende bugün doktora gittim bana daha önce erkek demişti bu ay sonunda netleşecek ama büyük ihtimal kız dedi. minik minik elini ayağını oynatıyordu minik yavrum.
ha ha ha ha beni de güldürüyor gerçek hayatta esprilisin herhalde AGRA:)Senin bazı yazıların beni güldürüyor :)Hoşuma gidiyor anlamında..
Bu arada benim kızımın adı Ada Deniz olacak, zahmet olmazsa listeye ekleyebilir misin canım.
Bende kasık Ağrı'sı değil kramp gibi bir ağrı oluyor ama bende haftada iki üç kalçama ağrı giriyor sizlerde de oluyor mu kızlar
Kayınpederi anlarım da kayınvalide ne yaa eşine de ki kız isim Hakkı bende bilmiyorum ilk Bebek mi de ilk bebekse eşine dersin ki ikincisi erkek olursa o hakta sende olur dersin biz öyle sorun yaşamadık çok şükür eşim kızda erkekte beğendiğim ismi kabul etmişti ama eşim erkek olursa benim ismimi koyarız artı ikinci ismi de sen beğen demiştikızlar size birşey danışcam isim konusunda eşim kayınvalidemin ismini koymak istiyor bense istemiyorum iki isim için öneri vercem her ne kadar istemesem de belki o da istemeyecek iki isim ah şu kayınvalideler:))
Deniz ismini ben de çok seviyorummmbizim eniştenin ismi deniz olduğu için ben koyamıcammm
kızlar merhaba;
bende bugün doktora gittim bana daha önce erkek demişti bu ay sonunda netleşecek ama büyük ihtimal kız dedi. minik minik elini ayağını oynatıyordu minik yavrum.
Selam kizlar, nasilsiniz uzun suredir giremedim yogun bi tempodaydik. 1 haftadir nabiz atar gibi atislarim oluyodu karnimda. Sonra dun ogrendim ki tekmeleriymis. Ben daha farkli düşünüyodum tekmeleri ama onu hissetmek tekmelerini saymak mukemmel bi duyguymus. Sizlerde baslayan oldu mu ? Dokunup konusunca tekme atiyo benim ki benle iletisime gecmiste fark etmemisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?