-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bir erkek haberi İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ben zaten öyle yapıyorum, görümceler kendi istedikleri ismi koyuyor, ben neden anne baba ismi koyiim inşallah kendi istediğimi koyduracam. Hatta isim yazmağa ben de gidicem. Eşime söyledim Babam zamanında annem farklı isim söylemiş benim için, babam ise gidib kendi istediği ismi yazdırmış aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

sen bizim listede yoksun, neden???

hayırlı olsun bir prens geliyor:)

ismi zehra güzel aslında ama ben başka isimler düşündüm hep:))
kendi istediğin ismi koy, ilk çocuk falan söyle, sen doğuracaksın sonuçta dimi ? eee bi zahmet ismi de senle eşin beraber düşünerek koyun

HAYIRLI OLSUN CANIM :)ERKEK HABERİ ALINCA ARTIK ŞAŞIRIYORUM ALIŞMIŞTIK KIZA

sen bizim listede yoksun, neden???
aynen canım riske atamamak lazım
ben sizi heeep uzaktan uzağa takip edip pek yazmayanlardanım ondandır o zaman ekleyelim canım izmir,yaş 29,tahmini doğum tarihi 17 ekim,ilk bebek,isim daha belli değil

hayırlı olsun bir prens geliyor:)

sağol canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

HAYIRLI OLSUN CANIM :)ERKEK HABERİ ALINCA ARTIK ŞAŞIRIYORUM ALIŞMIŞTIK KIZA
sağol canım inşallah hayırlısı :) ben en başından beri erkek hissediyodum ama burda hep kız haberleri okuyunca çekindim bişi demeye bugün kesinleşince yazayım dedim :)

kendi istediğin ismi koy, ilk çocuk falan söyle, sen doğuracaksın sonuçta dimi ? eee bi zahmet ismi de senle eşin beraber düşünerek koyun

Senin bazı yazıların beni güldürüyor :) Hoşuma gidiyor anlamında..
Bu arada benim kızımın adı Ada Deniz olacak, zahmet olmazsa listeye ekleyebilir misin canım.

Senin bazı yazıların beni güldürüyor :) Hoşuma gidiyor anlamında..
Bu arada benim kızımın adı Ada Deniz olacak, zahmet olmazsa listeye ekleyebilir misin canım.
Deniz ismini ben de çok seviyorummm bizim eniştenin ismi deniz olduğu için ben koyamıcammm

kızlar merhaba;
bende bugün doktora gittim bana daha önce erkek demişti bu ay sonunda netleşecek ama büyük ihtimal kız dedi. minik minik elini ayağını oynatıyordu minik yavrum.
Hayırlı olsun canım kızın ayy böyle yanılmalar duyunca doktoruma hak veriyorum, iyi ki tahminde bulunmamış...

kızlar size birşey danışcam isim konusunda eşim kayınvalidemin ismini koymak istiyor bense istemiyorum iki isim için öneri vercem her ne kadar istemesem de belki o da istemeyecek iki isim ah şu kayınvalideler:))
Kayınpederi anlarım da kayınvalide ne yaa eşine de ki kız isim Hakkı bende bilmiyorum ilk Bebek mi de ilk bebekse eşine dersin ki ikincisi erkek olursa o hakta sende olur dersin biz öyle sorun yaşamadık çok şükür eşim kızda erkekte beğendiğim ismi kabul etmişti ama eşim erkek olursa benim ismimi koyarız artı ikinci ismi de sen beğen demişti

kızlar merhaba;
bende bugün doktora gittim bana daha önce erkek demişti bu ay sonunda netleşecek ama büyük ihtimal kız dedi. minik minik elini ayağını oynatıyordu minik yavrum.

Gözünaydın canım, gönlündeki neyse o olsun inşallah. :)

canım benimkide hareket ediyor. çok mutlu oluyorum. hiç durmasın hep hareket etsin istyrm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…