Olabilir benim doktorumda yüzdelik vermedi kesin mi dedim çıkıntı yok dedi yani dedim alışveriş yapacam da başlayım mı dedim çok şükür ona net cevap vermişti başla demişti ama eminiz gibi davranışları şüphelendirdi kızım diye seviyorum ama ayın sonuna kadar bekleyecem kıyafet için acele davranmayacam sende ayın sonuna kadar bekle bence hepimiz bekleyelim ayrıntılı ultrasonu
Kızlar ben hala çok kötüyüm, öksürük artık nefes aldırmıyor. Bugün yine doktora gittim ama hamile olduğum için verdikleri ilaçlar çok düşük dozda, hiç etki etmiyor. Ihlamur, bal, zencefil, tarçın zararsızmış, doktoruma danıştım. Kaynatıp içiyorum, pekmez içiyorum. Ama nafile, dualarınızda benide unutmayın olurmu.
Baya şubesi var canım instagram kullanıyorsan aynı bu isimle sayfası var orada bütün şubelerinin adresi yazıyor. Mesela Güngören,Bakırköy var bana yakın olanNerde canım Depomaxx dediğin yer ?
Günaydın güzel ekim anneleri
Miraç kandilimiz mübarek olsun. Rabbim bu geceyi hakkıyla geçirenlerden olmayı nasip etsin inş.
Ben de dışarda olduğum süre içerisinde unibaby in yeni doğanını almayı düşünüyordum. Amaaaa evde olduğum sürece ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum direk poposunu yıkıcam. Çoook daha iyi
Samsundayım canım çok sağol. Ama mümkün olursa Ağustosta İstanbula gelebilme ihtimalim var, o zaman da outlet avmleri dolaşmayı düşünüyordum. Bu depomax nerde peki?
Canım ben daha geçen yazdım ya teyzemin gelinine erkek demişlerdi, 3 hafta sonra gidincede kız demişler diye. Erken söylenen tahminler genelde yanıltıcı oluyor.
Hadi bakalım inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım
Günaydın canım amiiin amin
Kızlar ben hala çok kötüyüm, öksürük artık nefes aldırmıyor. Bugün yine doktora gittim ama hamile olduğum için verdikleri ilaçlar çok düşük dozda, hiç etki etmiyor. Ihlamur, bal, zencefil, tarçın zararsızmış, doktoruma danıştım. Kaynatıp içiyorum, pekmez içiyorum. Ama nafile, dualarınızda benide unutmayın olurmu.
Eskiler göğüsüne gazete koyardı Can'ım bir denesene yatarken en kısa sürede iyileşirsin inşallahKızlar ben hala çok kötüyüm, öksürük artık nefes aldırmıyor. Bugün yine doktora gittim ama hamile olduğum için verdikleri ilaçlar çok düşük dozda, hiç etki etmiyor. Ihlamur, bal, zencefil, tarçın zararsızmış, doktoruma danıştım. Kaynatıp içiyorum, pekmez içiyorum. Ama nafile, dualarınızda benide unutmayın olurmu.
Aynen Can'ım benimde güvenim kalmaz onun için umarım yanılmamıştır farklı birşey söylerse doğuma kadar güvenemem bugün bol bol dua ettim yanılmış olmasan hem kızım demeye başladım iyice hemde kafamın karışmasını istemiyorum hayırlısı artık yaa bu muhabbet yordu artık beni şüphe çok kötü birşeymiş insanı yiyip bitiriyor resmenNebilim kesin konusunca ben inandim.
Eğer degisirse doktora guvenim kalmazki bnm
Aynen Can'ım benimde güvenim kalmaz onun için umarım yanılmamıştır farklı birşey söylerse doğuma kadar güvenemem bugün bol bol dua ettim yanılmış olmasan hem kızım demeye başladım iyice hemde kafamın karışmasını istemiyorum hayırlısı artık yaa bu muhabbet yordu artık beni şüphe çok kötü birşeymiş insanı yiyip bitiriyor resmen
Ben hep kız diyip yanılanı duymuştum bu site de duymaya başladım erkek diyip kız çıkanıBen güveniyorum aslında doktoruma yanıldığını nieyse düşünmüorum, inş yanılmıyodur..
Birde erkek diyince kız olanı duydumda, kız deyince erkek çıkan oluyormu acaba
canım benimkide hareket ediyor. çok mutlu oluyorum. hiç durmasın hep hareket etsin istyrm. :)
kızzz gerçekten uzaylıya benzedi bebişEki Görüntüle 1825943
Günaydın kızlar sabah sabah hemen doktora gittik geldik. Yalnız ben bugünki devlet hastanesindeki doktoru beğenmedim. Geçenki doktorum daha iyiydi ama o doktor yoktu.
Amaaaa uzaylımızın resmini aldıkbakıın
Eki Görüntüle 1825943
Günaydın kızlar sabah sabah hemen doktora gittik geldik. Yalnız ben bugünki devlet hastanesindeki doktoru beğenmedim. Geçenki doktorum daha iyiydi ama o doktor yoktu.
Amaaaa uzaylımızın resmini aldıkbakıın
İnşAllaj bu gün 3.20'de benim randevum varbakalım nasıl olacak
Günaydın kızlar
inşAllah canım haber vericem. hava da bugün bozuk yağmur yağacak gibi, ben de ince giyindim. Dışarı çıkınca üşüyorumBizede haber ver merakla bekliyoruz, çok güzel haberlerle gelirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?