-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar ben hala çok kötüyüm, öksürük artık nefes aldırmıyor. Bugün yine doktora gittim ama hamile olduğum için verdikleri ilaçlar çok düşük dozda, hiç etki etmiyor. Ihlamur, bal, zencefil, tarçın zararsızmış, doktoruma danıştım. Kaynatıp içiyorum, pekmez içiyorum. Ama nafile, dualarınızda benide unutmayın olurmu.

Nebilim kesin konusunca ben inandim.
Eğer degisirse doktora guvenim kalmazki bnm

Allah sifa versin canim en kisa zamanda duzelirsin insallah.
Iyi bak kendine cok.

Canım instagram da sayfası var depomaxx diye ordan bak yada aynı isimle faceten bak. Birçok şubesi var sana hangisi daha yakın olur oradan öğrenebilirsin hemde ürünleri görürsün. Ben lastikli çarşafı 10 tlye,tek pike yi 10 tlye almıştım kızım için english homeun ürününü

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah günde iki fincan kuşburnu iç o da iyi geliyor hamileyken

Eskiler göğüsüne gazete koyardı Can'ım bir denesene yatarken en kısa sürede iyileşirsin inşallah

Nebilim kesin konusunca ben inandim.
Eğer degisirse doktora guvenim kalmazki bnm
Aynen Can'ım benimde güvenim kalmaz onun için umarım yanılmamıştır farklı birşey söylerse doğuma kadar güvenemem bugün bol bol dua ettim yanılmış olmasan hem kızım demeye başladım iyice hemde kafamın karışmasını istemiyorum hayırlısı artık yaa bu muhabbet yordu artık beni şüphe çok kötü birşeymiş insanı yiyip bitiriyor resmen

Ben güveniyorum aslında doktoruma yanıldığını nieyse düşünmüorum, inş yanılmıyodur..
Birde erkek diyince kız olanı duydumda, kız deyince erkek çıkan oluyormu acaba

Ben güveniyorum aslında doktoruma yanıldığını nieyse düşünmüorum, inş yanılmıyodur..
Birde erkek diyince kız olanı duydumda, kız deyince erkek çıkan oluyormu acaba
Ben hep kız diyip yanılanı duymuştum bu site de duymaya başladım erkek diyip kız çıkanı

Günaydın kızlar sabah sabah hemen doktora gittik geldik. Yalnız ben bugünki devlet hastanesindeki doktoru beğenmedim. Geçenki doktorum daha iyiydi ama o doktor yoktu.

Amaaaa uzaylımızın resmini aldık bakıın

kızzz gerçekten uzaylıya benzedi bebiş bizimki neye benzeyecek bakalım.. seninki artık resim için poz vermeyi öğrenmiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…