-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Pamuk, Islak Mendil, Şampuan bunlar tarihi geçen ürünler değil ki. Takip edip indirimde buldukça alınabilir. Hem ben fikir olması açısından yazdım. Aklınızda bulunsun diye.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, ben bunları almayı yavaş yavaş planlıyorum hatta biberon gibi şeyleride alacağım yakın zamanda.. Sadece kıyafetler ve odası bekleyecek kızımın :)

Hoşbuldum nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik

canım durumumuz aynı, ben de yurt dışından gelin geldim, bizde de tetanoz aşısı 2li test falan yok...

kızlar size birşey danışcam isim konusunda eşim kayınvalidemin ismini koymak istiyor bense istemiyorum iki isim için öneri vercem her ne kadar istemesem de belki o da istemeyecek iki isim ah şu kayınvalideler:))

kızlar size birşey danışcam isim konusunda eşim kayınvalidemin ismini koymak istiyor bense istemiyorum iki isim için öneri vercem her ne kadar istemesem de belki o da istemeyecek iki isim ah şu kayınvalideler:))
İsmi ne canım? benimkinin de aklından geçiyordu, erkek olursa babamın ismini koyalım falan söyledi, daha önce 2 ismi sevmeyen eşim 2 ismi sevmeye başladı, bense istemedim açık söyledim. eğer öyle olursa kızıma da büyük nenemin ismini koyacam söyledim hemen vazgeçti. Aslına eşimin annesini de babasını seviyorum, hiç bir sorun yok. Ama birinin ismini koymak istemiyorum, çocuğun huyu suyu ona çekecek gibime geliyor

Kayın validenizin adı ne merak ettim? :) İki isim güzel olabiliyor aslında..

İsmi ne kayınvalidenin o önemli bi detay

selam kızlar.hayırlı kandiller hepinize.bu mübarek güzel günde canım bebeğimi gördük sonunda gösterdi bize kendisini.Allah'ın izniyle erkek bebeğimiz olcak hayırlısıyla.çin takvimi de tutmuş oldu benim için
daisy5 AGRA canım bence anne babaların isimlerini koymak istemezseniz birazda sizin eşinize baskı yapmanız lazım ben şu ismi koymak istiyorum diye.bıktırana kadar söyleyin bunu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…