-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sekerli_seker le bende hep erkek hissettik ama kız çıktı demek senin hissin tutmuş Can'ım ben hala alışamadım ama alışıyorum Zaman'la Nasıl kaptırdıysam kendimi

Senin bazı yazıların beni güldürüyor :) Hoşuma gidiyor anlamında..
Bu arada benim kızımın adı Ada Deniz olacak, zahmet olmazsa listeye ekleyebilir misin canım.
Tatlım senin bileceğin bir şey ama bence kız isminde tek isim koyun evlendiği Zaman kızlıl soyadını ve eşinin soyadını yazdırdığında upuzun bir isim çıkıyor Deniz ismi çok güzel ablacığımın ismi istersen ikinci bebeğin erkek olursa o Zaman da Deniz koyarsın tercih senin benim fikrim tek isimden yana kızda

kızlar merhaba;
bende bugün doktora gittim bana daha önce erkek demişti bu ay sonunda netleşecek ama büyük ihtimal kız dedi. minik minik elini ayağını oynatıyordu minik yavrum.
Şaka mı Can'ım yaa grupta oldu 2. Kişi ne deyim Can'ım RAbbim gönlüne göre versin

sekerli_seker le bende hep erkek hissettik ama kız çıktı demek senin hissin tutmuş Can'ım ben hala alışamadım ama alışıyorum Zaman'la Nasıl kaptırdıysam kendimi
canım bende aynen senin gibiyim bugün öğrendim kız olacağını. oğlum diye seviyordum daha alışamadım kız haberine ama tabi en önemlisi allaha şükür sağlıklı görünüyor.

sekerli_seker canım yaa biz doğru hissetmiş olmayalım doktor yanılmış olmasın belki biz doktorlardan daha bilgiliyiz şaka bir yanada ben 30 mayısta ultrason taramasından sonra kesin emin olacam Rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin ilk cocuk sonuçta kızı erkeği yok ama erkek hissede hissede erkek olacak sanmışım bebeğime ismiyle hitap ediyorum ama yine de 30 mayısı bekleyecem bakalım

amin canım amin rabbim eli ayağı düzgün versin kız haberine alışmaya calışıyorum.
Tabiki millet Bebek sahibi olmak için neler yapıyor şükürsüz olmayalım yeterki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun

Canım bilmiyorumki olabilir mi öyle bişey..
Kız diyince erkek çıkabilir mi ki? Bilemedim..
Bende erkek olacak diye düşünüyodum hissediyodum ama kız diyincede kabullendim tabi, dediğin gibi ilk bebeğimiz sonuçta
Benimde bu ay sonu detaylı ultrasonum var, yanılmış mıdır acaba bana direk kız dedi çünkü yüzdelik falan ihtimal vermeden, bende inandım.

Kullanmasın kızlık soyadını ben kullanmadım
Nebilim ben ikisi birlikte çok hoşlandım, düşüneceğim söylediğini haklıda olabilirsin canım.

canım ben rüyamda da görmüştüm öyle de hissediyodum.bi de o kadar alıştırmıştım ki tahminde bulunup kız diyenlere sinir olup surat asıyodum :) hayırlısı tabi ki de ilk bebek kız erkek fark etmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da..

Kızlar ben bi game of thrones a bakıp gelene kadar neler kaynatmışsınız siz. arada ufak Bi uyuklama da var tabi

kızlar size birşey danışcam isim konusunda eşim kayınvalidemin ismini koymak istiyor bense istemiyorum iki isim için öneri vercem her ne kadar istemesem de belki o da istemeyecek iki isim ah şu kayınvalideler:))

Of ben bu konuda acayip tepkiliyim konuyu açarsam çook uzatırım

Biz daha ortada çocuk yokken isim mevzusu ettiğimizde eşim ama annem bu ismi söyleyemez ki demişti (kaynanam her kelimeyi söyleyemiyor dünür E bile düğlük der vs) ben de annen en fazla 30 sene evladımın ismini söylicek. O kadar zaman için çocuğum onun söyleyebilecek olduğu kelimeyi 70-80 sene mi taşısın, ben istediğimi koyarım anan da söylediği kadar demiştim. Tamam azıcık şirretim kabul ama ses çıkarılmayan herşey bize geri dönüyor. Tamam ilk çocuğum ama ne bileyim 2. Olacak mı? 2. Olan aynı cinsiyet olacak mı? Bu bebeğimi bile zar zor yaptım. Ama Allahtan eşim ses etmiyor o bana avantaj ama yine de ses eden olsa da evde kızılca kıyamet kopardı kendimi biliyorum ben.

Şimdi ise dediğim evladım için çok şeye katlandım. Yemediğim ilaç göbeğimde iğne vurmadım yer kalmadı ben istediğimi koyucam diyorum eşimde sağolsun hakkındır çok çektin diyor ama aklıma gelen isimleri eşimle istişare ediyorum. Bu kadar bencil değilim elbette

Hatta geçen mevzu açıldı. Millet tutturmuş anasının ismi olacakmış babasının ismi olacakmış E benimki ana baba değil mi diyemiyor mu kadınlar ben kesinlikle koymam dedim ses etmedi eşim. Belki heves ediyordu ama dediğim gibi mantıklıdır da o yüzden varsa da aklında bişey sesini çıkarmadı
Ya daaaa daha herüfün asıl yüzünü görmedim

Olabilir benim doktorumda yüzdelik vermedi kesin mi dedim çıkıntı yok dedi yani dedim alışveriş yapacam da başlayım mı dedim çok şükür ona net cevap vermişti başla demişti ama eminiz gibi davranışları şüphelendirdi kızım diye seviyorum ama ayın sonuna kadar bekleyecem kıyafet için acele davranmayacam sende ayın sonuna kadar bekle bence hepimiz bekleyelim ayrıntılı ultrasonu

Kullanmasın kızlık soyadını ben kullanmadım
Nebilim ben ikisi birlikte çok hoşlandım, düşüneceğim söylediğini haklıda olabilirsin canım.
Ben fikrimi söyleyim karar senin bizim ki erkek olsaydı eşimin ismi ile ekstra bir isim daha koyacaktık erkekte 2 isim gidiyor ama bence kızda konmamalı çok uyumlu olmuş ona lafım yok

Evet şöyle bir durum var Rabbim bir daha nasip edecek mi cinsiyet aynı olacak mı valla herkesin eşine saygım sonsuz ama devir çok değişti kimse artık koymuyor eşim bana babamın ismini koyacam dese karışmazdım ama annemin dese karışırdım o kadar da değil yani

Hayırlı Kandiller Canlar...
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler, birde bugün kandil, birbirimize bol bol dua edelim. Kabul olunanlardan olsun inşAllah.
Amin Can'ım inşallah hamileyken Yasin okumak çok iyiymiş ben Zaman Zaman okuyordum epeydir hiçbirşeye halim olmuyor namazı bile zor kılıyorum Bebek büyüdükçe halsizleşiyoruz aşlah yardımcımız olsun

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…