- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Canim ben hic guvenmiyorum ya birde tek gunde her seyi bitiremezde sor bakalim mutfak dolaplarida dahilmiymis :) gecen burada benzer konu acildiSağolun kızlar daha iyileri sizin olsunbu arada bende şimdiye kadar temizliği kendim yaptım ama artık yapamıcam 3 tane kadına sordum hepsi dolu Bayram'a kadar ve 160 tl istiyorlar pahalı değilmi yoksa piyasamı böyle bakıyorum halen olmadı bayram sonrası bakcaz
Yaaa gercekten cok korkunc insallah boylr bisey madan guzel guzel emzirebilirizBende duymuştum ama yarısı koptu diye yazanlar olmuştukabus gibi dediğin gibi olmayanda gidecek
Yok artık bence de abartmış olsunnKizlarrr birde az once instagramda okudum meme ucu kopmus bir bayanin. Ya sahiden mi kopar olmayan ucum( Nasil birseydir bu tecrubeli olanlar bisey diyin :/ Dogum korkum yok an itibariyle meme ucu korkum var. Ay ne olur kadin abartmis olsun :)
Bana pahalıya geldi ne yapıyormuş 160 Tlye oda önemli Can'ım mecbur kadın çağırman gerekiyorsa arkasında mutlaka dolan kontrolü elden bırakma yoksa yarım yamalak yapıyorlar bir kere çağırdım arkasında dolanmadım aldığı parayı haketmediSağolun kızlar daha iyileri sizin olsunbu arada bende şimdiye kadar temizliği kendim yaptım ama artık yapamıcam 3 tane kadına sordum hepsi dolu Bayram'a kadar ve 160 tl istiyorlar pahalı değilmi yoksa piyasamı böyle bakıyorum halen olmadı bayram sonrası bakcaz
Bende varim. Dunden beri iyice tuhaf oldum dun disari ciktim ondan diyodum ama bugun camasir asmak disinda is yapmadim kotuyum. Uykum cok ama yok bende gunduz uykusu yokher yerimde agriyo sanki. Birde bugun eksikleri dusundum aglayasim var ciddi ciddi aglayasim var yani
hiç sorma kuzu ya acayip bişey oldum bende bi pis Pasakli tembel bişey oldum inşallah kızım böyle olmazbende yarın inşallah son eksikleri tamamliycam bide benim iki masrafım var oğlumda okula başlıcak onun ihtiyaçları var daha ooo benimde kendimi bi yere kapatıp yatasimm var
Yok canim yalnız değilsin :))bende bu hafta sonuna temizlik yapılacak nası olsa diye iyice bıraktım evi zaten hemen yoruluyorum neyse ki bebişin kiyafetlerini ütüledim bana kalsa onu da yapmazdim daha ama annem ve eşim sayesinde cikti aradan :)
Artık seni yalnız bırakmak istememesine şaşmamak lazım canım. Benimkide aynı. Yarın benimki de şehir dışına gidicek, kardeşim var diye seviniyor en azından. İnsan evinden başka yere de gitmek istemiyor haklısın zaten rahat değiliz iyice kötü oluyoruz.
Düğününüz hayırlı olsun da onlar da işlerini bitirip hayırlarla gelsinler bakalım
balammm aynıyız canım merak etme. Ufak bi ev toplama sonra yatış. Camları filan kadın tutup sildiricem artık. Eşim birkaçını iyi kötü sildi ama hepsiyle başa çıkamaz. Olmadı haftaya kardeşimle son bir dip bucak temizlik yaparız. Zaten gidicek sonra......
Kizlarrr birde az once instagramda okudum meme ucu kopmus bir bayanin. Ya sahiden mi kopar olmayan ucum( Nasil birseydir bu tecrubeli olanlar bisey diyin :/ Dogum korkum yok an itibariyle meme ucu korkum var. Ay ne olur kadin abartmis olsun :)
Cnm elde neden yikiyorsun, makinada en kisa programda yika, ben oyle yapdim, hicbi şey olmadı, renkler de gayet güzel çıktıYa yine sen onu yapmışsın tatlım ben hiç yıkamadim aldığım gibi duruyo aslında makinada yikiycaktim ama önce elinde yıka dediler renk falan atarsa maf olurmuş ama okadar şey elde yıkanır mi yaaaaben yemek yemeğe bile useniyom onu nasıl yikiyim Allah yardımcımız olsun böyle giderse kokucaz valla
Cnm elde neden yikiyorsun, makinada en kisa programda yika, ben oyle yapdim, hicbi şey olmadı, renkler de gayet güzel çıktı
günaydın kızlar bugün en erkenci benim dicektim amabalammm benden önce davranmış
bu arada kıyafetleri hangi programda yıkadınız kızlar?benim makinede 15 dk.lık kısa program var onda mı yıkamam lazım yoksa 1saatlik normal programda mı?birde desenli yada beyazlı renkli karışık olanları nasıl yıkadınız renkleri karıştı mı?
Canim cok iyi oldu yazdigin sagol :)Kızlar iyi akşamlar aklımdayken size bi bilgiyi paylaşıyım belki çoğunuz biliyorsunuzdur da sütünüzün çok olması için incir ve yaş üzüm çok iyi geliyor hatta kuru inciri ikiye bölüp 5-6 adetini bir bardak suda kaynatıp için göğüs uçları da yara oluyor o kremler fayda etmiyormuş onun içinde ayva çekirdeğinin yağını sürün diye duydum aklınızda bulunsun
Canim aldiklarin nasil ki ? Bizimkiler hep acik renk oldugu icin bir sorun olmaz sanirim. Sende boya cikabilir dediklerini ayir sadece onlari elinde yika istersenYa yine sen onu yapmışsın tatlım ben hiç yıkamadim aldığım gibi duruyo aslında makinada yikiycaktim ama önce elinde yıka dediler renk falan atarsa maf olurmuş ama okadar şey elde yıkanır mi yaaaaben yemek yemeğe bile useniyom onu nasıl yikiyim Allah yardımcımız olsun böyle giderse kokucaz valla
Günaydın annişler
Gece yine uyuyamadım ama erkenden kalktım eşimi bıraktım geldim.
balammm canım benimki yapıyor çok şükür de hepsini de sil diyemem ki adama.... Evde kaç cam bi de 3 balkon da cam balkon....
MutluBulut_ canım sanki öyle bişeyler duydum gibi ama işte o kelebekler var ya göğüs koruyucu, işte yara olduğu an onlardan alıp kullanmak lazım.
Dün okudum ama bizim oralarda da hep yaparlar. Her emzirmeden önce göğsünü karbonatlı su ile silersen ne göğsün yara olur ne de çocuğun ağzı pamukcuk olur....
Artık her an doğum biraz daha yaklaşıyor ya hepimizin korkusu bunlar
Ben 1 saat pmauklularda 30 derecede yikarim diye dusunuyorum :/günaydın kızlar bugün en erkenci benim dicektim amabalammm benden önce davranmış
bu arada kıyafetleri hangi programda yıkadınız kızlar?benim makinede 15 dk.lık kısa program var onda mı yıkamam lazım yoksa 1saatlik normal programda mı?birde desenli yada beyazlı renkli karışık olanları nasıl yıkadınız renkleri karıştı mı?
Zaten doguma kadar tekrar batarGünaydın kızlar
yengec4 canım bende normal pamuklu programda yıkadım 1 saatte hepsi açık renkliydi ondan aynı zamanda yıkadım renkleri aynı duruyor sende lacivert renk falan varsa istersen ayrı ayrı onları zaten 2 makinalık çıkıyor
MutluBulut_ , tugder kızlar uygun fiyata bulursam konuşcam başında beklerim artık 1 günde dolapların içini falan yetişteremez gibi geldi bana sorayım onları olmadı haftaya izne çıkcam yavaş yavaş kendim yaparım camlarda anneme kalır ama anneme de kıyamam olmadı camlar kalsın herhalde kınamazlar gelenler beni sonuçta hamileydim
Bende renkli de vardı, renksiz de, beyaz da, siyah da. Bebek kiyafetlerinde renk çıkma olayı olmaması lazım, onlara daha özenle dikiliyor ya giysiler. Ben de karışmadıNe biliyim öyle dediler bende kısa programda yıkarm dedim ama renkler karışır dediler bilemedim canım ya daha çok beyaz ağırlıklı ama renkliide var içinde hani koyu degil acik rekler seninde oylemiydi renkli beyaz karşıkmi Attın ayrı ayrimi? Olmadı reenklimleri bir beyazlari bir atarım ayyy sanki hiç çamaşır yıkamamis gibi hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?